Sprdnja zvana njemačka policija :D
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sprdnja zvana njemačka policija :D
ma ja to rijetko, također ljeti, uglavnom je voda na broju jedan... istina ja to malo profiltriram preko one svoje zelenjave... šteta da nemam love da to komercijaliziram, s obzirom da sam isprobao bar 50 različitih okusa vode na taj način....i sve je ako ne bolje ali u rangu sa janom...veber wrote:za plastenik ne bi znao. no radlere samo njemačke priznajem.
od žuje limun nije loš. recimo ljeti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Starhemberg wrote:SVIJET SPRDA BAVARSKU POLICIJU: Njemačka proglasila galaktički Reich?
Nove policijske "class 4" uniforme bavarske policije sastoje se od prsluka s keramičkim pločicama i kacigama od titana, koje mogu zaustaviti i metke velikog kalibra.
I mene podsjećaju na imperijalne pilote.
Već Wehrmachtovi šljemovi su bili savršeno dizajnirani, pa mi je ovaj dizajn nepotreban i preširok.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Marine Le PenMadame Merkel ist an allem schuld
Viel Feind, viel Ehr - diesem deutschen Sprichwort hat Marine Le Pen, die "Jeanne d'Arc" von Frankreichs Front National(FN), seit je gehorcht. Ob die Eliten in Paris oder die (zu) vielen Ausländer im Land, ob das vereinte Europa oder der Islam - überall entdeckte die 47-jährige Populistin Gegner und Gefahren, für ihre Grande Nation wie für die kleinen Leute. Ihre Mär von all den finsteren Mächten, die Le Pen ausmachte bei der angeblich vereinten Verschwörung gegen Volk und Vaterland - sie klang bisweilen recht wirr.
Jetzt klärt sie das gerade. Jedenfalls für sich. Seit ein paar Wochen glaubt die FN-Chefin, sie habe die wahren Schurken identifiziert: Deutschland und seine Kanzlerin Angela Merkel sind bei ihr für alles verantwortlich, für Krise und ökonomischen Niedergang, für Überfremdung und kulturellen Verfall.
Ich stimme zu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mislim da nismo, ali poznamo iste ljude...veber wrote:ne mislim na forumaše.michaellcmacha wrote:lako moguće... svijet je mali, a kamoli ne ovaj naš zapećak....veber wrote:ne znam za maru. no ja se zajebavam, imam smisao za humor....
...no s nekim stvarima se ne zajebavam, a po upisima mare prilično sam siguran tko je.
možda griješim, no mislim da smo se upoznali. nisam ziher, ali mislim da se poznajemo ili dijelimo zajedničke poznanike.
mislim da smo se in vivo upoznali. na pp ti dam ime i prezime.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
https://en.wikipedia.org/wiki/Danish_M1923_helmet
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na snimku se vidi ruski pas koji nosi oklop i njegovu transformaciju od najboljeg prijatelja čovjeka do profesionalnog policijskog psa za zaštitu.
"Na početku psu se nije svidjela vesta, ali je shvatio da je za njegovu zaštitu i njegovo dobro. Naučili smo je uz pomoć poticaja. Oklop se na psa stavi za jednu minutu", rekao je Vladimir Khitrykh iz kompanije.
Oklop je dizajnirala Asocijacija za specijalne materijale u St. Petersburgu koja je formirana tokom Sovjetske unije. Oklop se zove Nord i sastoji se iz dva dijela koji štite vrat i grudi. Također, ima dodatke za noge i glavu.
"Radili smo zajedno šest mjeseci. Trenirali smo dva mjeseca, a kada se pas navikao na mene, počeli smo raditi zajedno. Radili smo na akciji 'Trka konja'. Oko 100 automobila prošlo je kroz našu kontrolu. Tražili smo eksplozive i streljivo", rekao je.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/nakon-ubistva-policijskog-psa-u-parizu-rusija-predstavila-oklop-za-pse/151128064
"Na početku psu se nije svidjela vesta, ali je shvatio da je za njegovu zaštitu i njegovo dobro. Naučili smo je uz pomoć poticaja. Oklop se na psa stavi za jednu minutu", rekao je Vladimir Khitrykh iz kompanije.
Oklop je dizajnirala Asocijacija za specijalne materijale u St. Petersburgu koja je formirana tokom Sovjetske unije. Oklop se zove Nord i sastoji se iz dva dijela koji štite vrat i grudi. Također, ima dodatke za noge i glavu.
"Radili smo zajedno šest mjeseci. Trenirali smo dva mjeseca, a kada se pas navikao na mene, počeli smo raditi zajedno. Radili smo na akciji 'Trka konja'. Oko 100 automobila prošlo je kroz našu kontrolu. Tražili smo eksplozive i streljivo", rekao je.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/nakon-ubistva-policijskog-psa-u-parizu-rusija-predstavila-oklop-za-pse/151128064
2014-04-11
Njemački panduri izgledaju ko debili ...ulijevaju powjerenje i sigurnost koliko i dwije gljiwe da si staio na uliču.
Jedna od stwari poličije je da swoji prisustwom ulijewaju i sigurnost a owi ulijewaju kretenizam i nesposobnost.
Ako treba izgubiti 10% balističkih swojstawa kačige a da bi se dobio ozbiljan oblik onda se to i naprawi a ne izigrawat kretena.
Jedna od stwari poličije je da swoji prisustwom ulijewaju i sigurnost a owi ulijewaju kretenizam i nesposobnost.
Ako treba izgubiti 10% balističkih swojstawa kačige a da bi se dobio ozbiljan oblik onda se to i naprawi a ne izigrawat kretena.
2014-04-11
hajd dobro,ostalo mi nebitnoveber wrote:ne znam za maru. no ja se zajebavam, imam smisao za humor....
...no s nekim stvarima se ne zajebavam, a po upisima mare prilično sam siguran tko je.
možda griješim, no mislim da smo se upoznali. nisam ziher, ali mislim da se poznajemo ili dijelimo zajedničke poznanike.
Guest- Guest
Meni liceRayMabus wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Danish_M1923_helmet
abraham-
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Njemačka policija želi granične kontrole
» Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
» I Njemačka policija ubija nedužne isto kao i Hrvatska
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri