Sprdnja zvana njemačka policija :D
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sprdnja zvana njemačka policija :D
Ne znam, kod mene su do 400 metara rušili sve, i to ročnici, ne profesionalci.michaellcmacha wrote:7.9 mauser je vrlo loš i nepouzdan kalibar za dalekometna gađanja,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ihhhh..nije to nista..kod mene su rezerva sa Falovkom na 3000 metara gadjali sve u crno..
Guest- Guest
mara, 7,62 je puška. zrno je mislim 0,30×60. ne lovi me za riječ.
2014-12-30
sjetih se onog lika Wigena na starom forumu,pokrenuo je temu snajperskih puškova..stavila se slika,i bilo je pogadjanja..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
at postrojbe neovisno da li se radilo o hrvatskoj ili stranim postrojbama tog tipa usmjerene su na razradu i usvajanja cijelog niza užih borbenih specijalnosti sa naglaskom na urbano borbeno djelovanje (shodno tomu se odabiru pojedine vrste, modeli i tipovi oružja). specifičnost konkretno atj lučko je da je nastala neposredno uoči rata i tijekom cijelog rata je paralelno ta postrojba razrađivala i usvajala spomenuto i usput sudjelovala u najkompleksnijim vojnim operacijama na taktičkoj razini ali i u sklopu koordiniranog djelovanja sa većim vojnim postrojbama i na strateškoj razini na otvorenim prostorima... naravno da se u mirnodopskom razdoblju njena specijalna djelatnost pojačano usmjeravala u skladu sa potrebama zadanih okolnosti koje se bitno razlikuju od onih ratnih, ali koliko sam ja upoznat kroz kontakte sa nekim svojim prijateljima koj isu do nedavno bili u ATJ arsenal oružja s kojim njeni pripadnici na specijalističkoj razini umiju rukovati je zavidan i može se reć da ti ljudi imaju ogromno uporabno znanje skoro pa svih vrsta tipova i modela oružja i oruđa... naravno onog koje im je dostupno, ali značajan je fundus znanja i o oružjima koja nemaju prilike držati u rukama... to pak nema veze sa tzv elitnim vojnim postrojbama koje također imaju cijeli niz užih specijalnosti ali im je i na taktičkoj i na strateškoj razini uloga bitno drugačija bila i onda u toku rata a sada pogotovo... npr atj VP papalice i atj lučko već nakon godinu dana ratovanja su imale i u okviru ratnih djelovanja jasno razdijeljene uloge, iako su im kapaciteti, rukovodni kadar, obuka i uže specijalnosti bile skoro pa identične kao i vojno tehnička opremljenost istih...
2015-08-08
Weberu,da bih nekog potcijenjivao,moram imati neko misljenje o njemu,pozitivno ili negativno..u vezi njega,nemam nikakvo misljenje..par megabajta "osobnosti",prilicno nebitnih,ne samo u vezi njega,nego opcenito
Guest- Guest
onda ne možeš podjebavat čovjeka.bogomdani wrote:Weberu,da bih nekog potcijenjivao,moram imati neko misljenje o njemu,pozitivno ili negativno..u vezi njega,nemam nikakvo misljenje..par megabajta "osobnosti",prilicno nebitnih,ne samo u vezi njega,nego opcenito
ako se držiš onog što si napisao.
2014-12-30
ne podjebajem nikog,bem te,jel treba svaki puta da za svaki post kazem da se zezam??veber wrote:onda ne možeš podjebavat čovjeka.bogomdani wrote:Weberu,da bih nekog potcijenjivao,moram imati neko misljenje o njemu,pozitivno ili negativno..u vezi njega,nemam nikakvo misljenje..par megabajta "osobnosti",prilicno nebitnih,ne samo u vezi njega,nego opcenito
ako se držiš onog što si napisao.
Obojica ste ukoceni i kruti i nemate mrve smisla za humor..koji vam je qrc??...oke,sami sa sobom komunicirajte,bogumdani ode na drugu temu...za kraj,ovi djeluju prilicno ozbiljno,naspram ovih predlozenih uniformi i opreme..
Guest- Guest
izgleda komplicirano ali u stvari nije .30x 60 je u stvari 7,62x63 radi se o kalibru koji se pretežno koristi u usa, koji je temeljen na onom kojeg sam spomenuo 9,3x63 jebiga inči milimetri i tako to... upravo tu e išlo na smanjenje kalibra zrna zbog konstrukcijskih zahtjeva modernog doba i nemogućnosti postizanja gornjih pragova čvrstoće i tvrdoće materijala u serijskom štancanju i manufakturnoj izradi... imao sam u rukama pučku koja je u navedenom kalibru staru 120 godina čija je danas cijena 24 000 eura plus ako imaš takvu u posjedu odeš u manufakturu u azstriji i za nju dobiješ navedeni iznos i plus istu takvu pušku gajnc novu samo jebiga čak ni manufaktura nije ko što je nekad bila...veber wrote:mara, 7,62 je puška. zrno je mislim 0,30×60. ne lovi me za riječ.
2015-08-08
ne znam za maru. no ja se zajebavam, imam smisao za humor....
...no s nekim stvarima se ne zajebavam, a po upisima mare prilično sam siguran tko je.
možda griješim, no mislim da smo se upoznali. nisam ziher, ali mislim da se poznajemo ili dijelimo zajedničke poznanike.
...no s nekim stvarima se ne zajebavam, a po upisima mare prilično sam siguran tko je.
možda griješim, no mislim da smo se upoznali. nisam ziher, ali mislim da se poznajemo ili dijelimo zajedničke poznanike.
2014-12-30
ako ćemo realno ne znam ništa, jer ono što znam vezano uz ovo o čemu pričamo je danas ad/acta bar mi se tako čini, dosta sam toga već i pozaboravljao i teoretski a praktično pogotovo, što je i logično... mada sam se iks puta uhvatio u uobičajenim situacijama gdje instinkt proradi u sekundi... u plasteniku jel... ;) kad se ukaže hitnost u djelovanju na spram mrzlog radlera....;))veber wrote:ne zna sve, ali zna.
ne podcjenjuj ga.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
lako moguće... svijet je mali, a kamoli ne ovaj naš zapećak....veber wrote:ne znam za maru. no ja se zajebavam, imam smisao za humor....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
za plastenik ne bi znao. no radlere samo njemačke priznajem.
od žuje limun nije loš. recimo ljeti.
2014-12-30
ne mislim na forumaše.michaellcmacha wrote:lako moguće... svijet je mali, a kamoli ne ovaj naš zapećak....veber wrote:ne znam za maru. no ja se zajebavam, imam smisao za humor....
mislim da smo se in vivo upoznali. na pp ti dam ime i prezime.
2014-12-30
ma ja to rijetko, također ljeti, uglavnom je voda na broju jedan... istina ja to malo profiltriram preko one svoje zelenjave... šteta da nemam love da to komercijaliziram, s obzirom da sam isprobao bar 50 različitih okusa vode na taj način....i sve je ako ne bolje ali u rangu sa janom...veber wrote:za plastenik ne bi znao. no radlere samo njemačke priznajem.
2015-08-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Njemačka policija želi granične kontrole
» Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
» I Njemačka policija ubija nedužne isto kao i Hrvatska
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Njemačka vojska i policija zajednički protiv terorizma
» Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
» I Njemačka policija ubija nedužne isto kao i Hrvatska
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri