Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
http://uk.reuters.com/article/uk-germany-assaults-idUKKCN0UN0JS20160109
German riot police broke up far-right protesters in Cologne on Saturday as they marched against Germany's open-door migration policy after dozens of asylum seekers were arrested for mass assaults on women on New Year's Eve.
The attacks, ranging from sexual molestation to theft, shocked Germany, which took in 1.1 million migrants and refugees in 2015 under asylum laws championed by Chancellor Angela Merkel, despite fervent opposition.
Shortly before Saturday's protest began, Merkel hardened her stance towards migrants, promising expulsion for criminals and a reduction in migrant numbers over the longer term to Germany.
German riot police broke up far-right protesters in Cologne on Saturday as they marched against Germany's open-door migration policy after dozens of asylum seekers were arrested for mass assaults on women on New Year's Eve.
The attacks, ranging from sexual molestation to theft, shocked Germany, which took in 1.1 million migrants and refugees in 2015 under asylum laws championed by Chancellor Angela Merkel, despite fervent opposition.
Shortly before Saturday's protest began, Merkel hardened her stance towards migrants, promising expulsion for criminals and a reduction in migrant numbers over the longer term to Germany.
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
Mlati bagru nacisticku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eto Njemaca .. Nula bodova.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako nula, policija je ipak bila sposobna razbiti rasistekaja_333 wrote:Eto Njemaca .. Nula bodova.
Kermit-
2014-04-17
Šta vicu ? Ucinilo mi se kao da sam cuo : u boj u boj za narod svoj ............asilovski wrote:
2014-04-11
Jbg eto sad, neka gledaju da se organiziraju kod nekog sljedeceg dogadjaja kad se ginekolozi zalete pa da ih odvlace u mrak i bez svjedoka obrade sakama i prikladnim alatom, nema im druge.
omni-
2014-04-12
Lijepo ih je vidjeti i cuti kako pjevaju njemacku himnu onako u mnoštvu mirno ....dirljivo , suza mi je kanula.
2014-04-11
mrtvu im majku jebem , kako su sposobni razbit svabe kad protestiraju a kad su svabe napadnuti prodaju price kako nemaju dovoljno ljudstva, kozojebi +polizei kontra svaba, kud je svijet otisao
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jeste li spremni vratiti svoje umove?
Guest- Guest
ja bi radije da se zdesi da ti pružiš utočiste nekom ginekologu koji je doktorirao na institutu za hladno vučenu bravariju
2015-08-08
Zašto me mrziš?michaellcmacha wrote:ja bi radije da se zdesi da ti pružiš utočiste nekom ginekologu koji je doktorirao na institutu za hladno vučenu bravariju
Guest- Guest
Treba im utrpat još Arapa i crnaca da se Švabe osjete ugrožene u vlastitoj državi.
Samo trpaj.
Samo trpaj.
2014-04-11
zamisli ezeka i te kozojebe u raspravi o smislu zivota, i njima ezek kaze fino, vasi umovi su izgubljeni, jeste li spremni vratit svoje umove, il gotovi ste, zemlju treba ocistit od va, bas me zanima koliko bi dugo disao
I što će napraviti?...Ubiti moje tijelo. Glupani. Ja nisam tijelo.Leviathan2 wrote:zamisli ezeka i te kozojebe u raspravi o smislu zivota, i njima ezek kaze fino, vasi umovi su izgubljeni, jeste li spremni vratit svoje umove, il gotovi ste, zemlju treba ocistit od va, bas me zanima koliko bi dugo disao
Guest- Guest
ne mrzim te, ne dao Bog, ali s obzirom da tvoji problemi, kako levi uočava imaju veze s kroničnom nejebicom, najbolje bi bilo da se prepustiš u kontroliranim i sterilnim uvjetima, da te ne baci u još veći bed...red wolf wrote:Zašto me mrziš?michaellcmacha wrote:ja bi radije da se zdesi da ti pružiš utočiste nekom ginekologu koji je doktorirao na institutu za hladno vučenu bravariju
2015-08-08
nejebica moze biti uzrok mnogih problema
Ne. Ti mene mrziš. I mrziš sve one koji ne misle kao ti. I to ćete ubiti na kraju.michaellcmacha wrote:ne mrzim te, ne dao Bog, ali s obzirom da tvoji problemi, kako levi uočava imaju veze s kroničnom nejebicom, najbolje bi bilo da se prepustiš u kontroliranim i sterilnim uvjetima, da te ne baci u još veći bed...red wolf wrote:Zašto me mrziš?michaellcmacha wrote:ja bi radije da se zdesi da ti pružiš utočiste nekom ginekologu koji je doktorirao na institutu za hladno vučenu bravariju
Guest- Guest
Drevni su vjerovali da to zaustavlja starenje...Leviathan2 wrote:nejebica moze biti uzrok mnogih problema
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zbog protuhadezeovskih majica-policija se u Puli okomila na prosvjednike
» Kaos u Hong Kongu, policija puca u prosvjednike
» Sprdnja zvana njemačka policija :D
» Njemačka policija želi granične kontrole
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Kaos u Hong Kongu, policija puca u prosvjednike
» Sprdnja zvana njemačka policija :D
» Njemačka policija želi granične kontrole
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri