Sprdnja zvana njemačka policija :D
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sprdnja zvana njemačka policija :D
glupost, na 20 metara iz glocka 19 ni dvoranski gol ne bi pogodio, ... efektivni ciljni domet tog pištolja je 15 metara u statični cilj a 8 za cilj u pokretu...eventualno sa glockom 18 od 33 metka možda bi te s jednim i zakačio na 20 metara... ups sory zaboravio sam da je svetozar bio snajperist u krpeljima, možda otud ta sigurnost u svoje sposobnosti... ;) glock 17 ima malčice dužu cijev kao osnovni model a ciljni domet mu je određen u idealnim uvjetima na 50 metara s tim da se ne radi gađanju iz ruke neg iz škripca....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ebena lova se tu vrti,tko zna naravno posel..siroko je trziste..
Guest- Guest
imam 17-cu. nisam loš strelac.michaellcmacha wrote:glupost, na 20 metara iz glocka 19 ni dvoranski gol ne bi pogodio, ... efektivni ciljni domet tog pištolja je 15 metara u statični cilj a 8 za cilj u pokretu...eventualno sa glockom 18 od 33 metka možda bi te s jednim i zakačio na 20 metara... ups sory zaboravio sam da je svetozar bio snajperist u krpeljima, možda otud ta sigurnost u svoje sposobnosti... ;) glock 17 ima malčice dužu cijev kao osnovni model a ciljni domet mu je određen u idealnim uvjetima na 50 metara s tim da se ne radi gađanju iz ruke neg iz škripca....
točno si opisao sve.
holivudski filmovi stvaraju zablude kod ljudi. da ne tipkam o pucanju s dva :D
2014-12-30
za tebe 30€/hbogomdani wrote:ebena lova se tu vrti,tko zna naravno posel..siroko je trziste..
2014-12-30
Ali naravno,ne bi nasao mooda da stanes i na 20 metara ispred pistolja... ..bas bi bilo slatko,kao Ruski Roulet...michaellcmacha wrote:glupost, na 20 metara iz glocka 19 ni dvoranski gol ne bi pogodio, ... efektivni ciljni domet tog pištolja je 15 metara u statični cilj a 8 za cilj u pokretu...eventualno sa glockom 18 od 33 metka možda bi te s jednim i zakačio na 20 metara... ups sory zaboravio sam da je svetozar bio snajperist u krpeljima, možda otud ta sigurnost u svoje sposobnosti... ;) glock 17 ima malčice dužu cijev kao osnovni model a ciljni domet mu je određen u idealnim uvjetima na 50 metara s tim da se ne radi gađanju iz ruke neg iz škripca....
Guest- Guest
a ne treba meni,nego sam pricao sa ekipom koja je radila algoritme za nove modele Audija 2016...bili su u panici,jer su ih stisli da ne naprave sranja kao VW....malo sam to pratio,ima preebenog posla..veber wrote:za tebe 30€/hbogomdani wrote:ebena lova se tu vrti,tko zna naravno posel..siroko je trziste..
Guest- Guest
mislim da bi mara riskirao, a ti bi jebeno morao objašnjavati od kuda glock u rektumu.bogomdani wrote:
Ali naravno,ne bi nasao mooda da stanes i na 20 metara ispred pistolja... ..bas bi bilo slatko,kao Ruski Roulet...
džentlmenski ne bi ga otkucao, kaj ne?
2014-12-30
Pa cuvao bih njegovu tajnu.,..nemam nis protiv icijih seksualnih navika..veber wrote:mislim da bi mara riskirao, a ti bi jebeno morao objašnjavati od kuda glock u rektumu.bogomdani wrote:
Ali naravno,ne bi nasao mooda da stanes i na 20 metara ispred pistolja... ..bas bi bilo slatko,kao Ruski Roulet...
džentlmenski ne bi ga otkucao, kaj ne?
Guest- Guest
ja sam trenutno u prehrambenoj industriji, no ako je u pitanju preoblikovanje lima, tu sam doma.bogomdani wrote:a ne treba meni,nego sam pricao sa ekipom koja je radila algoritme za nove modele Audija 2016...bili su u panici,jer su ih stisli da ne naprave sranja kao VW....malo sam to pratio,ima preebenog posla..veber wrote:za tebe 30€/hbogomdani wrote:ebena lova se tu vrti,tko zna naravno posel..siroko je trziste..
2014-12-30
ne bi ti on zabio kitu.bogomdani wrote:
Pa cuvao bih njegovu tajnu.,..nemam nis protiv icijih seksualnih navika..
vjerovatno uz glock bi dobio i okvire kao privagu.
2014-12-30
cujem nes,javim ti..ovi su za elektroniku motora radiliveber wrote:ja sam trenutno u prehrambenoj industriji, no ako je u pitanju preoblikovanje lima, tu sam doma.bogomdani wrote:a ne treba meni,nego sam pricao sa ekipom koja je radila algoritme za nove modele Audija 2016...bili su u panici,jer su ih stisli da ne naprave sranja kao VW....malo sam to pratio,ima preebenog posla..veber wrote:za tebe 30€/hbogomdani wrote:ebena lova se tu vrti,tko zna naravno posel..siroko je trziste..
Guest- Guest
Dobro sad,vase navike i seksualne nastranosti me ne zanimaju..imas cudne nacine upucavanja..veber wrote:ne bi ti on zabio kitu.bogomdani wrote:
Pa cuvao bih njegovu tajnu.,..nemam nis protiv icijih seksualnih navika..
vjerovatno uz glock bi dobio i okvire kao privagu.
Guest- Guest
Osim autoindustrije i tehnikalija,sve ostalo je kod Svabiju sprdnja..
Guest- Guest
struja nije moj dio. znam do 380V za privatne svrhe, ali da bi se petljao u elektroniku, ne bi.bogomdani wrote:
cujem nes,javim ti..ovi su za elektroniku motora radili
to je drugi tip algoritma. a i nemam nekog pojma o tome.
2014-12-30
pa lijepo ti je rekao.bogomdani wrote:..imas cudne nacine upucavanja..
svo oružje upucavaš preko škripca.
i imaš teoretski domet i odmak cijevi.
2014-12-30
ahm...ovi su imali zadnju godinu posla i to robovskog,jer se elektronika iz korijena radi nova,senzorska,nadzorna elektronika,kontrola motora..stalno nes novo izmisljaju..veber wrote:struja nije moj dio. znam do 380V za privatne svrhe, ali da bi se petljao u elektroniku, ne bi.bogomdani wrote:
Guest- Guest
Ma sve oke...veber wrote:pa lijepo ti je rekao.bogomdani wrote:..imas cudne nacine upucavanja..
svo oružje upucavaš preko škripca.
i imaš teoretski domet i odmak cijevi.
Guest- Guest
nije problem u PLC-ovima ili senzorima.bogomdani wrote:ahm...ovi su imali zadnju godinu posla i to robovskog,jer se elektronika iz korijena radi nova,senzorska,nadzorna elektronika,kontrola motora..stalno nes novo izmisljaju..veber wrote:struja nije moj dio. znam do 380V za privatne svrhe, ali da bi se petljao u elektroniku, ne bi.bogomdani wrote:
problem je što su napravili Loop. a time su zadali krive parametre u startu.
ja sam na S-u maknuo kompletno nadzor jer je auto ludovao.
2014-12-30
U kojem smislu?veber wrote:nije problem u PLC-ovima ili senzorima.bogomdani wrote:ahm...ovi su imali zadnju godinu posla i to robovskog,jer se elektronika iz korijena radi nova,senzorska,nadzorna elektronika,kontrola motora..stalno nes novo izmisljaju..veber wrote:struja nije moj dio. znam do 380V za privatne svrhe, ali da bi se petljao u elektroniku, ne bi.bogomdani wrote:
problem je što su napravili Loop. a time su zadali krive parametre u startu.
ja sam na S-u maknuo kompletno nadzor jer je auto ludovao.
Guest- Guest
na autocesti pri 180 bi otišao u save mod i nisi ga mogao voziti više od 40.
problem je bio na senzorima od elektromotora za ovjes.
čim mi je to kompić iskopčao nestali svi problemi.
problem je bio na senzorima od elektromotora za ovjes.
čim mi je to kompić iskopčao nestali svi problemi.
2014-12-30
hahahahaha..o ebote,ti si nes ubrljao..180 i nije bas save mod..
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Njemačka policija želi granične kontrole
» Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
» I Njemačka policija ubija nedužne isto kao i Hrvatska
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Njemačka vojska i policija zajednički protiv terorizma
» Njemačka napreduje: policija mlavila prosvjednike u Koelnu
» I Njemačka policija ubija nedužne isto kao i Hrvatska
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Njemačka vojska i policija zajednički protiv terorizma