ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da li se isplati biti ateist???

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Da li se isplati biti ateist??? - Page 6 Empty Re: Da li se isplati biti ateist???

Post by Mad_Vlad 10/5/2014, 02:25

Pa što fali ateistima? Ne moraju vjerovati u Boga. Bolje bit i ateist nego vjerovati u kršćanske nebuloze. 👅

Mad_Vlad

2014-05-02

Back to top Go down

Da li se isplati biti ateist??? - Page 6 Empty Re: Da li se isplati biti ateist???

Post by Sora 10/5/2014, 08:22

oldie wrote:
kingkong wrote:oldie
Ne laži....rekao si ovo (po smislu op.o.): "bez religije ne bi bilo čovječanstva", a to ne znači ništa - jer ni bez govna ne bi bilo čovječanstva, ali to ne znači da je govno dobro i da ga trebamo voliti i ljubiti
Rekao sam. A ti se sad vadiš na samu sintagmu rečenice. Naravno da je mišljeno da bez religije ne bi bilo takvog kulturnog, filozofskog a ni znanstvenog napretka čovječanstva. 
alo -  otkud znaš?

imaš neke podatke koji su mi promakli?  B-) 

btw - to su vaše uobičajene ispraznice jer ni bez robovlasništva ne bi bilo napretka čovječanstva, a to znači da je robovlasništvo super -jelda?

hahaa
jebote
rano ujutro me nasmijala ekipa, skoro da mi nije zao da sam na ovom Forumu
ali mislim da je Mihaelu žao da je otvorio temu za ateiste
aj aj sredili te ateisti ..
inače  takvu zaluđenost ideologojom ja ne znam jel se igdje može vidjeti osim u crkvi i kod vjernika
i ujedno ograničenost mentalnu
ja koja imam dugo pamćenje, itekako se sjećam da je za komunizma bilo drugačijih mišljenja, odstupanja od tzv. LINIJE, da je cijela jedna struja u  Hrvatskoj marksista  razvijala svoju teoriju razvoja države ( PRAXISOVCI) i interpretacije Marxa
a ovdje jadni MIhael  brani  religiju nebulozama a SS vještim jezikolomkama i bravurama bez ikakva smisla i pokrpanim eklektičkim tezama koje spukne iz prirodnih znanosti
ma držite se dečki misterija i duhovne obnove, kaj će vam više???
 sa znanosti nemate kaj tražiti
vjera i znanstveni argumenti su inkompatibilni, to je kao da hoćeš navesti mačka TOMa da pjeva operu
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2014, 08:32

bez religije ne bi bilo kulturno, znanstvenog i filozofskog napretka?? No 
baš ako gledamo nazad kroz povijest. vidimo i taj mračni srednji vijek u kojem je sav napredak upravo religija zakočila
sve  dok nije odvojena crkva od države i dok nisu uvedene svjetovne institucije vlasti..
to se da lijepo pratiti na prelasku iz srednjega u novi vijek 
danas , u 21. stoljeću, niti filozofija niti znanost nemaju unutar crkve najjaču podršku niti bome najeminentnije predstavnike
nema crkva niti kemičare, niti atomske fizičare niti ... filozofe... koji bi bitnije utjecali na razvoj novije filozofske misli nakon marxizma ili svih ovih filozofa koji su bili  u XX vijeku
Crkva ima  određeni moralni autoritet kojim može utjecati na etička pitanja čovječanstva 
ali i to je dovedeno u pitanje brojnim aferama u crkvi, sexualnim i drugim
tako da je zbilja jadno se pozivati na napredak koji je ... iz crkve

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2014, 08:32

Sora wrote:
a SS vještim jezikolomkama i bravurama bez ikakva smisla i pokrpanim eklektičkim tezama koje spukne iz prirodnih znanosti

Mani se ti svog uobičajenog ispraznog trkeljanja bez ikakve potpore u činjenicama i slobodno navedi kada sam ja to iznio bilo kakvu tvrdnju  koja nema uporište u od znanosti definiranim činjenicama.
Nisam primjetio da ti je to do sada ikada uspjelo, a sve si nešto mislim i da neće, iz jasnih razloga koje nije nepohodno navoditi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2014, 08:40

speare_shaker wrote:
Sora wrote:
a SS vještim jezikolomkama i bravurama bez ikakva smisla i pokrpanim eklektičkim tezama koje spukne iz prirodnih znanosti

Mani se ti svog uobičajenog ispraznog trkeljanja bez ikakve potpore u činjenicama i slobodno navedi kada sam ja to iznio bilo kakvu tvrdnju  koja nema uporište u od znanosti definiranim činjenicama.
Nisam primjetio da ti je to do sada ikada uspjelo, a sve si nešto mislim i da neće, iz jasnih razloga koje nije nepohodno navoditi.

sve dotle dok ti misliš da si više u pravu jer braniš vjeru u boga- ti si u krivu
ti ne možeš imati više pravo nego bilo tko tko se koristi znanstvenim i filozofijskim argumentom
ti ne možeš znanstveno braniti  niti jednu od vaših vjerskih dogmi niti jednu od onoga što čini suštinu pojmova bog, svetost, duh ..itd
nema dokaza za postojanje DUHA kao ni postojanje Boga , kao ni postojanje svetaca, kao ni bezgrešno začeće kao ni x ili y dogmi koje crkva podastire blenatvcima koji prestaju misliti da bi mogli vjerovati, jer defintivno je vjera inkompatiblina s razumom 
kaj  se ti trsiš dokazati da znaš puno a doista znaš, nije bitno
ja ću ti prvom priliko to objasniti kako se ti dva psihološka procesa isključuju
sad moram na vrt
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2014, 08:56

Sora wrote:
nema dokaza za postojanje DUHA

Ovisi kako definiraš taj pojam. Ukoliko postuliraš kako je svaki sustav odnosno entitet koji se sastoji od informacija i onaj duhovnoga tipa jer je informacija u temeljima postojanja duha, tada postoje jasni dokazi u tom smislu.

Sora wrote:
kao ni postojanje Boga

Jasna stvar. Zato ja godinama pišem na nethaerovom forumu kako Bog ne postoji.

Sora wrote:
kao ni postojanje svetaca

Nema dokaza za postojanje svetaca? Mislim, ne znam koje si se ti bunike jutros najela, ali te svakako opako puca.

Sora wrote:
kao ni bezgrešno začeće kao ni x ili y dogmi

Očito nemaš blage veze o sadržaju istih inače se ne bi ovako provaljivala.

Sora wrote:
jer defintivno je vjera inkompatiblina s razumom

Ti si svoju osobu očito oslobodila svakog sadržaja osim razuma.

Sora wrote:
sad moram na vrt

To ti je svakako pametnije nego da od sebe praviš budalu i na ovom forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2014, 09:13

sora wrote:inače  takvu zaluđenost ideologojom ja ne znam jel se igdje može vidjeti osim u crkvi i kod vjernika

sora wrote:tekako se sjećam da je za komunizma bilo drugačijih mišljenja, odstupanja od tzv. LINIJE, da je cijela jedna struja u  Hrvatskoj marksista  razvijala svoju teoriju razvoja države ( PRAXISOVCI) i interpretacije Marxa

Praxisovci su posebna priča. Bili su oni itekako u službi režima i samo su stvarali privid demokracije. Njihovo naslijeđe je na žalost i danas prisutno kroz nakaradno učenje o štetnosti domoljublja koje izjednačavaju sa fašizmom i nacizmom (Kangrga), a takvi stavovi se itekako vide u izjavama naših današnjih vlastodržaca, ali i kod lijevog intelektualnog miljea.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ragnarok 10/5/2014, 14:25

Bran_Do wrote:
Ragnarok wrote:Zato što smo ljudi, nikada nam nije dosta, uvik želimo i tražimo, više jače bolje.

Brži, jači, inteligentniji, sposobniji u svakoj mogućoj mjeri.

Pa svakako da je hvalevrijedno imati vlastito poboljšanje za životni ideal, no ne mislim da bismo svoje želje, žudnje i potrebe trebali zadovoljavati do iznemoglosti na način da se isfuravamo do nekakvih "božanstava".
Po meni postoji jednostavniji put (ali zapravo čak i teži), a to je razvoj skromnosti.

Ma postajanje bogom je tu sporedno...to je čisto izraz. Samo poboljšanje znači i da se zloupotreba smanjuje.

A što se tiče skromnosti... po meni tu triba balans, između ambicije i motivacije i s druge strane mudrosti i skromnosti.
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ragnarok 10/5/2014, 14:28

speare_shaker wrote:
Ragnarok wrote:
Brži, jači, inteligentniji, sposobniji u svakoj mogućoj mjeri.

Zastarjeli i nekonzistentni politeizam po kojem se bogovi osim veće moći zapravo uopće ne razlikuju od ljudi.

?

Pa ne pričam ja o vjeri da smo bogovi, nego radu, a zatim i opipljivim rezultatima.

Jedno jako veliko osim.
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ragnarok 10/5/2014, 14:30

speare_shaker wrote:
Ragnarok wrote:
Isus?
Ali ti si napiso smrtnom, s jedne strane se može gledati ponovno rođenje, ali s druge i besmrtnost može biti stvarnost kod ljudi. U vidi spajanja čovika sa strojem

Isus je po kršćanskoj teologiji na "nebu" na način da, slikovito opisano, nakon uskrsnuća i uzašašća na nebo "sjedi s desna Ocu".
Što se tiče besmrtnosti:

Dakle, ako će svemir jednog dana neizbježno "umrijeti", nema teorije po kojoj bi ljudi mogli izbjeći tu sudbinu.

Pa i neće, umrijet će sustav koji je iznad njih i to je to.
Ragnarok
Ragnarok

2014-04-15

Back to top Go down

Post by kingkong 10/5/2014, 16:41

Sora wrote:bez religije ne bi bilo kulturno, znanstvenog i filozofskog napretka?? No 
baš ako gledamo nazad kroz povijest. vidimo i taj mračni srednji vijek u kojem je sav napredak upravo religija zakočila
sve  dok nije odvojena crkva od države i dok nisu uvedene svjetovne institucije vlasti..
to se da lijepo pratiti na prelasku iz srednjega u novi vijek 
danas , u 21. stoljeću, niti filozofija niti znanost nemaju unutar crkve najjaču podršku niti bome najeminentnije predstavnike
nema crkva niti kemičare, niti atomske fizičare niti ... filozofe... koji bi bitnije utjecali na razvoj novije filozofske misli nakon marxizma ili svih ovih filozofa koji su bili  u XX vijeku
Crkva ima  određeni moralni autoritet kojim može utjecati na etička pitanja čovječanstva 
ali i to je dovedeno u pitanje brojnim aferama u crkvi, sexualnim i drugim
tako da je zbilja jadno se pozivati na napredak koji je ... iz crkve
Ajd..kad to tako pouzdano tvrdiš daj iole jedan značajan argument koji bi govorio kontra tome u prilog..da je religija zakočila napredak znanosti; i da sredni vijek nije imao nikakvog kulturnog,duhovnog i znanstvenog probitka.. i još nešto država se odvojila od Crkve isključivo zbog ekonomskog i političkog razloga. A danas...Crkva ne bi bila mjerodavna kad ne bi imala svoje znanstvenike, filozofe, doktore i ine stručnjake koji istražuju i daju konačnu potvrdu onoga što ulazi u domenu duhovnog i mističnog. Što se tiče afera...nažalost,od toga nitko nije imun. Zli je prisutan u svim sferama ljudskog života a gotovu najjaču emanaciju doživljava tom duhovnom okrilju. No; koliko god to teško bilo..sva se zla razotkriju...a Crkva će se i očistiti od svih onih koji joj ne pripadaju. Iz tvog se posta vidi velika averzija prema Crkvi; i gledaš je isključivo kao instituciju dok je moj pogled mnogo širi i gledam je ne samo kao zajednicu vjernika već i mistično Tijelo Kristovo jer upravo je On taj koji je apostolu Petru dao ovlast da je utemelji na Njegovom Imenu. No; drago mi je da znam kako i ti "dišeš" na ovom forumu! S poštovanjem,  ;)

*****joj da mi je oldijev mozak barem na tjedan dana - da se odmorim i naspavam kao čovjek*****
kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by kingkong 10/5/2014, 16:49

oldie wrote:ok...najveća umjetnička djela "od Michelangolove "Posljednje Večere"..i da ne nabrajam dalje, kiparstvo, slikarstvo, glazba, književnost, arhitektura, filozofija pa i znanost mogu zahvaliti" napravili su muškarci....pratiš?
Nije točno. Itekako ima i značajan broj žena.

ZAKLJUČAK: tvoj zaključak je u kur'u... :^0

*****joj da mi je oldijev mozak barem na tjedan dana - da se odmorim i naspavam kao čovjek*****
kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by aben 10/5/2014, 16:56

više se isplati biti hercegovac, sdepeovac, cigan, srbin, peder nego vjernik, to je sigurno.
biti ateist isto dobro dođe u javnom životu, također, al privatno baš i ne vidin koristi.

riječ je o tome da su vjernici od koncila mlaki, nisu umreženi, ovce. 
jednom dok je iskon još valja,  henok je stavio sliku sv olafa i reka da je bia tamanitelj druida ili tako nečega.
toga više nema i zato ćeš bolje proći ako rečeš da si ateist, bar imaš neke jake zagovornike iza sebe.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kingkong 10/5/2014, 17:07

zanstr
I još nešto.
Pošto tvrdiš da je svijet tako savršen i po mjeri čovjeka. Očito si zaboravio na velika i mala ledena doba koja se konstantno ponavljaju svakih par desetaka tisuća godina.
Nisam zaboravio. Prvi čovjek pojavio se u Africi prije 4 milijuna godina...današnji čovjek (homo sapiens) otprilike prije 100 000 godina. I od tad normalno obitava i živi na Zemlji unatoč svim njenim mijenama..što i opet govori u prilog da je Bog taj koji je čovjeku dao sposobnost da preživi i svoje mjesto prebivanja učini još lakšim mjestom za življenje. Jednostavno nemam čime više da te uvjerim...da je Zemlja jedino moguće mjesto (barem za sada) gdje čovjek može normalno živjeti. I da je točno stvorena "po mjeri" čovjeka.

zanstr
Evolucija. Prije toga, kako je nastao život istražuje abiogeneza. Dok ne dođu do konačnog zaključka ne možemo biti sigurni.
Da je po vama kršćanima, nebi ni počeli istraživati kako je počeo život pošto biblija ima sve odgovore.

Opet tendeciozno postavljena stvar. Biblija se ne bavi pitanjima kako je što nastalo..i na koji način već pitanjima zašto je nešto stvoreno i koji je smisao stvorenog. Apro po toga...itekako ima eminentnih znanstvenika kršćana...koji sudjeluju u istraživanjima i daju svoj doprinos i obol u napretku znanosti. Uostalom: znanost je božji dar čovjeku. I ona omogućava uvid i saznanja o prirodi i svijetu koji nas okružuje.

zanstr
Točno je tako. Ne prihvatiš li isusa ideš u pakao. Prihvati ga i neideš pa makar silovao i pobio 1000 male dječice.
Ne. Krivo shvaćanje. I teško da će se netko tko je bez ikakvih skrupula uništio jedan mladi život zaslužiti raj samo zato što je prihvatio Isusa! Prihvaćanje Isusa zahtijeva jednu kompletnu metanoiu osobnosti i novoga čovjeka. Prema tome..ovakva zaključivanja nisu niti realna a još manje prihvatljiva u kršćanskom poimanju Spasenja čovjeka. Amen.

kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Trinity 10/5/2014, 17:16

oldie wrote:
kingkong wrote:
oldie wrote:
btw - to su vaše uobičajene ispraznice jer ni bez robovlasništva ne bi bilo napretka čovječanstva, a to znači da je robovlasništvo super -jelda?
Ispraznice?!?! Ja ne mogu vjerovati..najveća umjetnička djela nastala su iz ljubavi prema Bogu..od Michelangolove "Posljednje Večere"..i da ne nabrajam dalje, kiparstvo, slikarstvo, glazba, književnost, arhitektura, filozofija pa i znanost mogu zahvaliti religiji na svom razvitku a ujedno i napredku civilizacije. Ako to nije dovoljan argument..onda stvarno..
ok...najveća umjetnička djela "od Michelangolove "Posljednje Večere"..i da ne nabrajam dalje, kiparstvo, slikarstvo, glazba, književnost, arhitektura, filozofija pa i znanost mogu zahvaliti" napravili su muškarci....pratiš?
razlika između muškarca i žene je što potonje nemaju kurac - pratiš?

Zaključak1: .najveća umjetnička djela "od Michelangolove "Posljednje Večere"..i da ne nabrajam dalje, kiparstvo, slikarstvo, glazba, književnost, arhitektura, filozofija pa i znanost mogu zahvaliti" kurcu....

zaključak2: religija i kurac = isti kurac
zaključak 3 : kako ti nisi napravio nijedno umjetničko djelo...nemaš što?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by oldie 10/5/2014, 17:27

kingkong wrote:
oldie wrote:ok...najveća umjetnička djela "od Michelangolove "Posljednje Večere"..i da ne nabrajam dalje, kiparstvo, slikarstvo, glazba, književnost, arhitektura, filozofija pa i znanost mogu zahvaliti" napravili su muškarci....pratiš?

ali itekako značajan broj najvećih djela nije nastao zbog religije....prema tome tvoja premisa je u kurcu....
oldie
oldie

2014-04-28

Back to top Go down

Post by kingkong 10/5/2014, 17:30

oldie wrote:
kingkong wrote:

ali itekako značajan broj najvećih djela nije nastao zbog religije....prema tome tvoja premisa je u kurcu....
O tome bi se još dalo raspravljati...koja su "najveća djela" što samo znači da tvoj prijašnji zaključak a sad još i nagađanje su definitivno u kurcu!  :^0

kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by oldie 10/5/2014, 17:51

kingkong wrote:
oldie wrote:
kingkong wrote:

O tome bi se još dalo raspravljati...koja su "najveća djela" što samo znači da tvoj prijašnji zaključak a sad još i nagađanje su definitivno u kurcu!  :^0
Dakle pitanje je: - je li više najvećih djela nastalo pod uplivom religije ili kurca?......nisam siguran, ali da (rekla bi blu) "idu zajedno" - idu B-)
oldie
oldie

2014-04-28

Back to top Go down

Post by kingkong 10/5/2014, 18:18

oldie wrote:
kingkong wrote:
oldie wrote:
kingkong wrote:

Dakle pitanje je: - je li više najvećih djela nastalo pod uplivom religije ili kurca?......nisam siguran, ali da (rekla bi blu) "idu zajedno" - idu B-)
Ajd dobro da nešto i priznaješ: da ono što nije nastalo od religije je od kurca!  :P Iako se i tu ne bi složio... B-)

kingkong
kingkong

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by zanstr 10/5/2014, 18:25

kingkong wrote:zanstr
I još nešto.
Pošto tvrdiš da je svijet tako savršen i po mjeri čovjeka. Očito si zaboravio na velika i mala ledena doba koja se konstantno ponavljaju svakih par desetaka tisuća godina.
Nisam zaboravio. Prvi čovjek pojavio se u Africi prije 4 milijuna godina...današnji čovjek (homo sapiens) otprilike prije 100 000 godina. I od tad normalno obitava i živi na Zemlji unatoč svim njenim mijenama..što i opet govori u prilog da je Bog taj koji je čovjeku dao sposobnost da preživi i svoje mjesto prebivanja učini još lakšim mjestom za življenje. Jednostavno nemam čime više da te uvjerim...da je Zemlja jedino moguće mjesto (barem za sada) gdje čovjek može normalno živjeti. I da je točno stvorena "po mjeri" čovjeka.

zanstr
Evolucija. Prije toga, kako je nastao život istražuje abiogeneza. Dok ne dođu do konačnog zaključka ne možemo biti sigurni.
Da je po vama kršćanima, nebi ni počeli istraživati kako je počeo život pošto biblija ima sve odgovore.

Opet tendeciozno postavljena stvar. Biblija se ne bavi pitanjima kako je što nastalo..i na koji način već pitanjima zašto je nešto stvoreno i koji je smisao stvorenog. Apro po toga...itekako ima eminentnih znanstvenika kršćana...koji sudjeluju u istraživanjima i daju svoj doprinos i obol u napretku znanosti. Uostalom: znanost je božji dar čovjeku. I ona omogućava uvid i saznanja o prirodi i svijetu koji nas okružuje.

zanstr
Točno je tako. Ne prihvatiš li isusa ideš u pakao. Prihvati ga i neideš pa makar silovao i pobio 1000 male dječice.
Ne. Krivo shvaćanje. I teško da će se netko tko je bez ikakvih skrupula uništio jedan mladi život zaslužiti raj samo zato što je prihvatio Isusa! Prihvaćanje Isusa zahtijeva jednu kompletnu metanoiu osobnosti i novoga čovjeka. Prema tome..ovakva zaključivanja nisu niti realna a još manje prihvatljiva u kršćanskom poimanju Spasenja čovjeka. Amen.
Ovako možemo do preksutra.
Činjenica je da ti (kao i mnogi drugi vjernici) uporno ignoriraš činjenice kako bi ostao u skladu sa biblijskim tekstovima.
Vjerojatno zbog toga jer se bojite da bi se moglo otrkiti da ste već 2000 godina u krivu.
I svaki znanstvenik koji želi nešto konkretno napraviti u svom području istraživanja (bio vjernik ili ne), mora izbaciti boga iz jednadžbe.
Ipak se znanost bavi činjenicama a ne mitovima.

Što se tiće spasenja:

Evanđelje po Ivanu - Iv 3,16 - 19
15da svaki koji vjeruje,
u njemu ima život vječni.
16Uistinu, Bog je tako ljubio svijet
te je dao svoga Sina Jedinorođenca
da nijedan koji u njega vjeruje
ne propadne,
nego da ima život vječni.
17Ta Bog nije poslao Sina na svijet
da sudi svijetu,
nego da se svijet spasi po njemu.
18Tko vjeruje u njega, ne osuđuje se;
a tko ne vjeruje, već je osuđen
što nije vjerovao
u ime jedinorođenoga Sina Božjega.

Druga Knjiga Ljetopisa - 2 Ljet 7,14
14 i ponizi se moj narod na koji je prizvano ime moje
i pomoli se i potraži lice moje i okani se zlih putova,
ja ću ga tada uslišati s neba i oprostiti mu grijeh
i izliječit ću mu zemlju.

Djela apostolska - Dj 3,19
19 Pokajte se dakle i obratite da se izbrišu grijesi vaši

itd itd...

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2014, 19:11

razlicak wrote:
sora wrote:inače  takvu zaluđenost ideologojom ja ne znam jel se igdje može vidjeti osim u crkvi i kod vjernika

sora wrote:tekako se sjećam da je za komunizma bilo drugačijih mišljenja, odstupanja od tzv. LINIJE, da je cijela jedna struja u  Hrvatskoj marksista  razvijala svoju teoriju razvoja države ( PRAXISOVCI) i interpretacije Marxa

Praxisovci su posebna priča. Bili su oni itekako u službi režima i samo su stvarali privid demokracije. Njihovo naslijeđe je na žalost i danas prisutno kroz nakaradno učenje o štetnosti domoljublja koje izjednačavaju sa fašizmom i nacizmom (Kangrga), a takvi stavovi se itekako vide u izjavama naših današnjih vlastodržaca, ali i kod lijevog intelektualnog miljea.
A gle osobno je moje iskustvo da su vjernici zaludene ovce kojima možeš bilo kakvu idiotarijunpodmetnuti i s njima manipulirati kao s lutkama na koncu,
Npr. Onaj referendum o istospolnim brakovimana kojem je tek dio vjernika, ostalima se fuckalo, podržao Markicku ti pokazuje  kakve ste ovce, neke malo manje.
 O 
Praxisu moja sisojka ti nemaš pojma , ne bi opće trošila rijeci.
Domoljublje koju ste pokazali vi navodni domoljubi je LAŽ kao i sve te vaše slavne domoljubne stranke koje su uglavnom bile na vlasti i ujebale nas do  Balcaka, a lagali i krali
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics