Caffe Venus :P
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Caffe Venus :P
A on socan i sladak sa kospicom u srediniMoxylicious wrote:Atlana wrote:Istisnule bi ga kao socnu marelicufridrih_niche wrote:Razumin...
Poželjan si im, žele te obe...
<3
Guest- Guest
Jeste se raspisali o voću i cijeđenju, i ja ožednih, jbt. :P
Atlana wrote:A on socan i sladak sa kospicom u srediniMoxylicious wrote:Atlana wrote:Istisnule bi ga kao socnu marelicufridrih_niche wrote:Razumin...
<3
Igra jezika, usni i sline avaj
Guest- Guest
HahaMoxylicious wrote:Atlana wrote:A on socan i sladak sa kospicom u srediniMoxylicious wrote:Atlana wrote:Istisnule bi ga kao socnu marelicufridrih_niche wrote:Razumin...
<3
Guest- Guest
‘Rashomon’ je vrh svjetske kinematografije...kic wrote:
https://vdocuments.site/ryunosuke-akutagawa-rashomon-i-druge-price.html
kad smo kod japanskih termina i sl, na današnji dan je suicid izvršio jedan od najboljih autora kratkih priča, Ryunosuke Akutagawa.. gore na linku je par izvrsnih njegovih priča, prve dvije su bile temelj za Kurosawin film i remekdjelo "Rashomon"..
<3
Guest- Guest
:^OMoxylicious wrote:Kad ne znaš imaš li više sline u ustima ili đusa među nogama......
Guest- Guest
Nema veze moxy, meremo i mi uzvratiti pretjerivanjem.
Jutros na mostu vidjeh oca kak golih prsa trči sa dičijim kolicima. Ža mi što vam ne uslikah
Moxylicious wrote:venus wrote:Moxylicious wrote:Bi li vam bilo žao da sutra umrete?
Danas hedonizam na repertoaru, knjižnica, terapija, pa kino....
Trebam novu profilnu, šta ne vičete
Ja još par stvari da sredim pa mogu ići.
A više me sad muči kako ti razmišljaš o tome..
Ja sam se toliko na voljela i na uživala da mi ne bi bilo žao kad bi se desilo je li, veliki napredak kod mene naspram ogromnog straha od smrti od prije.....
Svejedno bih voljela vidjeti moju djecu kako se razvijaju, voljeti još malo, a usput bih imala i par ciljeva ispred sebe čisto da mi ne bude dosadno
Velike promjene vidim ispred mene i to me malo i plaši.... Zato ću te trebati na jesen ako možeš, došla bih u zg jer tebi vjerujem I znam da ćeš iskreno sa mnom
Dođi
Guest- Guest
Atlana wrote:HahaMoxylicious wrote:Atlana wrote:A on socan i sladak sa kospicom u srediniMoxylicious wrote:Atlana wrote:
Istisnule bi ga kao socnu marelicu
Ma vidi ti ove dvi uspaljenice skvrtuše sile nečiste.. ..prste dalje od Kica!
Guest- Guest
Bas citam o njenom filmu
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/film-o-virusu-koji-napada-ljude-sirom-svijeta-prije-10-godina-predvidio-covid-19/200724119
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/film-o-virusu-koji-napada-ljude-sirom-svijeta-prije-10-godina-predvidio-covid-19/200724119
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50