Caffe Venus :P
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Pobjeda za tebe znači da znaš da si pobijedila ispravno..... Samo ti argumenti rano i sijaj a drugi nek se natječu u ovom ludom svijetu.... Nije te strah jer si se pripremila i znaš da postupa s ispravno... Tako se uči lady, prvo na malim stvarima!
Potcijenili su te lave!
Potcijenili su te lave!
Guest- Guest
Proslo je sasvim solidno.
Ja sam svoje rekla... Uvazila i tude misljenje. Netko drugi je tupio svoje.
Uglavnom ... Solidno :D
Ja sam svoje rekla... Uvazila i tude misljenje. Netko drugi je tupio svoje.
Uglavnom ... Solidno :D
Guest- Guest
Pa sta sam sve prosla i koliko su me vrijedali na poslu... A radila za crkavicu.Moxylicious wrote:Pobjeda za tebe znači da znaš da si pobijedila ispravno..... Samo ti argumenti rano i sijaj a drugi nek se natječu u ovom ludom svijetu.... Nije te strah jer si se pripremila i znaš da postupa s ispravno... Tako se uči lady, prvo na malim stvarima!
Potcijenili su te lave!
I tako od srednje skole.
Mislim da kad tad prekipis.
Ne zelim vise trpiti. Mislim da je moto ove drzave postao "suti i trpi"... Ne zelim biti dio takvog drustva.
Svi zivi znaju da sam emotivna, jedino sto ne znam je zato to gledaju kao manu? Zasto je to takva sramota i znak da si slabic?
Guest- Guest
Nije lady, društvo je izopaceno
Dragi mi je da si uspjela, ja sam uvijek vjerovala u tebe
Dragi mi je da si uspjela, ja sam uvijek vjerovala u tebe
Guest- Guest
Manje-više svi ljudi na poslu su frustrirani, i uvik gledaju na kome se iskalit. Kad vide da je neko emotivan, to ih privlači ka magnet.
Ali čovik očvršćava kak vrime prolazi, i nauči oguglat. Onda se oni pristanu iskaljivati na tebi, i počnu na nekom drugom, itd...
Ali čovik očvršćava kak vrime prolazi, i nauči oguglat. Onda se oni pristanu iskaljivati na tebi, i počnu na nekom drugom, itd...
Dobro jutro,
bravo za hrabrost Atlana!
Kako smo spavali...ja se budila par puta, noć je bila svježa, ugodna, mjesec sjaji ko lud...
bravo za hrabrost Atlana!
Kako smo spavali...ja se budila par puta, noć je bila svježa, ugodna, mjesec sjaji ko lud...
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Manje-više svi ljudi na poslu su frustrirani, i uvik gledaju na kome se iskalit. Kad vide da je neko emotivan, to ih privlači ka magnet.
Moja taktika je ova:
kad god me netko od kolega "uvrijedi" ja donesem plan što ću unaprijedit kod sebe, bilo da je to neka vještina, usavršavanje jezika...
Ovo uvrijedi sam namjerno stavila pod navodnike jer se ja ne dam baš tako lako vrijeđat, znam koliko vrijedim. Najteže mi padne teška riječ bliske osobe koja me dobro poznaje, a ovo ostalo me ne zarezuje u smislu povrede nego se zainatim bit još bolja. Inatljiva, prkosna, divljakuša..
Guest- Guest
Najbolji je kad je litnji, a još i sexy. ;) Mada je meni Monika u svakoj prigodi sexy.
Ova je sa početka uzletne karijere... Bija sam klinac tad, ali zna sam da bu dobacila daleko
Monica je najljepša žena svih vrimena...AlfaOmega wrote:Najbolji je kad je litnji, a još i sexy. ;) Mada je meni Monika u svakoj prigodi sexy.
<3
Guest- Guest
Hail to that :D
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50