Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
A ako prođe neki nabildani obdareni ?RayMabus wrote:Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
Mislim,ono,odlućiš da te žene ne privlače,već muški,jeli onda drkaš na muške ili ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Ništa. Ne funkcionira tako.סמאל wrote:A ako prođe neki nabildani obdareni ?RayMabus wrote:Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
Mislim,ono,odlućiš da te žene ne privlače,već muški,jeli onda drkaš na muške ili ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nego kako ?RayMabus wrote:Ništa. Ne funkcionira tako.סמאל wrote:A ako prođe neki nabildani obdareni ?RayMabus wrote:Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:
Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.
Tu pričaš o biseksualnim sklopovima,prekidačima,ili šta već,a onda te opet sram pričat o gay strani svoje osobnosti,odnosno,ako si biseksualac,onda moraš imat i gay sex maštarije,jednako kao i hetero.
Ako ti se diže na sisate plavuše,onda mora i na nabildane kuronje,osim ako više preferiraš analni sex,pa ti anus ovlaži,umjesto da ti se digne.
2015-07-23
Žene su danas komplicirane. Puno traže a malo daju pa sam ja uključio taj obrambeni mehanizam i to je to. One počmu svoje igrice , ja izdrkam i idem dalje.
Ne vrijedi s njima imat posla u real lifeu. Paraziti su.
Ne vrijedi s njima imat posla u real lifeu. Paraziti su.
2014-04-11
Longi,ti si u strahu,ne vidim razloga,zašto si u grču i u strahu,zašto se bojiš svoje gay strane ?
2015-07-23
Diga san se maloprije. Nešto šta obavim u pet minuta da me ne pritiše iduća 24 sata nisu teme koje me zanimaju.סמאל wrote:Nego kako ?RayMabus wrote:Ništa. Ne funkcionira tako.סמאל wrote:A ako prođe neki nabildani obdareni ?RayMabus wrote:Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:
Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.
Tu pričaš o biseksualnim sklopovima,prekidačima,ili šta već,a onda te opet sram pričat o gay strani svoje osobnosti,odnosno,ako si biseksualac,onda moraš imat i gay sex maštarije,jednako kao i hetero.
Ako ti se diže na sisate plavuše,onda mora i na nabildane kuronje,osim ako više preferiraš analni sex,pa ti anus ovlaži,umjesto da ti se digne.
Jedan put ćeš vako jedan put onako , bitno je da ne trpiš nego odma to izbacuješ a kombiniranje služi da poništava želju za pičkom.
2014-04-11
Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2015-07-23
Dosadan si. Nemam ništa protiv žena. Da ne živimo u emaniciji bio bi čisti hetero a ovako kombiniram tako da poništava želju za pičkom.סמאל wrote:Longi,ti si u strahu,ne vidim razloga,zašto si u grču i u strahu,zašto se bojiš svoje gay strane ?
To je mehanizam obrane.
2014-04-11
Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.סמאל wrote:Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2014-04-11
Ma nevjerujem da bi ti napredovao u GF hijerarhiji,ako nisi nekome dao guze.
2015-07-23
סמאל wrote:Ma nevjerujem da bi ti napredovao u GF hijerarhiji,ako nisi nekome dao guze.
2014-04-11
Dobro jutro. Tebi je pet popodne a ja sam se tek diga. Napadaš me s teškim temama a mozak mi na rezervi. Nemoj me pilat.
2014-04-11
Sjećam se kad si prije dosta god.na starom forumu napisao kako te znaimaju isključivo jako mlade,,pice'' onda to tada nisam dobro shvaćao što si s tim mislio reći,pa sam pomislio da si pedofil.RayMabus wrote:Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.סמאל wrote:Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2015-07-23
Ma to je za tvoje dobro,jer na taj način ćemo detektirat i otkrit pravu srž tvog problema s emančipacijom.RayMabus wrote:Dobro jutro. Tebi je pet popodne a ja sam se tek diga. Napadaš me s teškim temama a mozak mi na rezervi. Nemoj me pilat.
2015-07-23
Pa ne zanimaju me stare babe. Mogu i ove od 30 pa naviše al ako su garažirane.סמאל wrote:Sjećam se kad si prije dosta god.na starom forumu napisao kako te znaimaju isključivo jako mlade,,pice'' onda to tada nisam dobro shvaćao što si s tim mislio reći,pa sam pomislio da si pedofil.RayMabus wrote:Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.סמאל wrote:Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2014-04-11
Ne želim se prilagoditi ženama i igrat po njihovim pravilima.סמאל wrote:Ma to je za tvoje dobro,jer na taj način ćemo detektirat i otkrit pravu srž tvog problema s emančipacijom.RayMabus wrote:Dobro jutro. Tebi je pet popodne a ja sam se tek diga. Napadaš me s teškim temama a mozak mi na rezervi. Nemoj me pilat.
2014-04-11
Ako se nekome prilagođavaš to znači da igraš po njegovim pravilima i da on vlada.
Ne dolazi u obzir.
Ne dolazi u obzir.
2014-04-11
Te garažirane,,djevice'' u 30+,sigurno su žali bože,ali koliko se sjećam,ti si jako,jako spustio dobnu granicu onih koje bi blagoslovio dražima svete tekućine Galaktičkog generala s 5 *-RayMabus wrote:Pa ne zanimaju me stare babe. Mogu i ove od 30 pa naviše al ako su garažirane.סמאל wrote:Sjećam se kad si prije dosta god.na starom forumu napisao kako te znaimaju isključivo jako mlade,,pice'' onda to tada nisam dobro shvaćao što si s tim mislio reći,pa sam pomislio da si pedofil.RayMabus wrote:Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.סמאל wrote:Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2015-07-23
Ne znam. Jedino ako nismo pričali o Isus i Mariji pa onda su se žene udavale i sa 16. Uostalom i prijatelj mi je oženija jednu sa 16 i imaju troje dice i sve štima. Izgleda da šta duže one to odugovlaće da su gluplje i kompliciranije za brak.סמאל wrote:Te garažirane,,djevice'' u 30+,sigurno su žali bože,ali koliko se sjećam,ti si jako,jako spustio dobnu granicu onih koje bi blagoslovio dražima svete tekućine Galaktičkog generala s 5 *-RayMabus wrote:Pa ne zanimaju me stare babe. Mogu i ove od 30 pa naviše al ako su garažirane.סמאל wrote:Sjećam se kad si prije dosta god.na starom forumu napisao kako te znaimaju isključivo jako mlade,,pice'' onda to tada nisam dobro shvaćao što si s tim mislio reći,pa sam pomislio da si pedofil.RayMabus wrote:Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.סמאל wrote:Aha,znači ipak imaš želju za pičkom.A imaš li želju za kurcem ili anusom ?
2014-04-11
Mislim kako ipak trebam svoje spoznaje zadržat za sebe,jer nije primjereno da ovako javno na forumu pišem o tvojim intimnim pobudama.Ipak si ti naš Longi....RayMabus wrote:Ne znam. Jedino ako nismo pričali o Isus i Mariji pa onda su se žene udavale i sa 16. Uostalom i prijatelj mi je oženija jednu sa 16 i imaju troje dice i sve štima. Izgleda da šta duže one to odugovlaće da su gluplje i kompliciranije za brak.סמאל wrote:Te garažirane,,djevice'' u 30+,sigurno su žali bože,ali koliko se sjećam,ti si jako,jako spustio dobnu granicu onih koje bi blagoslovio dražima svete tekućine Galaktičkog generala s 5 *-RayMabus wrote:Pa ne zanimaju me stare babe. Mogu i ove od 30 pa naviše al ako su garažirane.סמאל wrote:Sjećam se kad si prije dosta god.na starom forumu napisao kako te znaimaju isključivo jako mlade,,pice'' onda to tada nisam dobro shvaćao što si s tim mislio reći,pa sam pomislio da si pedofil.RayMabus wrote:
Ja ne znam zašto to tebe zanima. Šta istražuješ uopće ? Moj način kako ih ja odbijam mentalno tako da im ne dam nikad da one budu bitne.
2015-07-23
Sad je i onako nebitno , nisam više mlad i zdrav , para nemam za uzdržavanje obitelji a da idem šta fačkat mogu jedino ove od 25 na više a to su sve nešto fakultet il ružna il u kurcu a uglavnom Bože sačuvaj.
Al opet san ja sad u defektu tako da mi bolje zamišljati neku mladu od 20 godina , štrc i sve ok.
Seks i brak se radi kad si mlađi a ne ovo danas hrpa ih na fakultetima il se ne da jer im je ka rano , neke glume kalkulacije aj zdravo.
Nek se netko drugi s tobom zamara kroz život.
https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/svaki-treci-brak-u-hrvatskoj-zavrsi-razvodom-moji-su-se-rastali-kad-sam-imala-dvije-godine-na-kraju-tu-djeca-pate-ali-sta-cete/amp/
Al opet san ja sad u defektu tako da mi bolje zamišljati neku mladu od 20 godina , štrc i sve ok.
Seks i brak se radi kad si mlađi a ne ovo danas hrpa ih na fakultetima il se ne da jer im je ka rano , neke glume kalkulacije aj zdravo.
Nek se netko drugi s tobom zamara kroz život.
https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/svaki-treci-brak-u-hrvatskoj-zavrsi-razvodom-moji-su-se-rastali-kad-sam-imala-dvije-godine-na-kraju-tu-djeca-pate-ali-sta-cete/amp/
2014-04-11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Page 8 of 11