Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
reci melkiore tko te tukao?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
EU fondovi i toaletni papir spašavaju HrvatskuRayMabus wrote:Ima. Kao EU provincija.melkior wrote:Hrvatska nema budućnost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meliki ima predispozicije napredovat u hijerarhiji Galaktičke Federacije,poput našeg Longija.veber wrote:reci melkiore tko te tukao?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako to onda da imaš 5* ?RayMabus wrote:Prije desetak godina san raskinija ugovor s GF povodom mog zadatka u ovoj inkarnaciji.
Uvjet je bio treća dinamika a ne druga.
Kad sam vidio da se moram lomit na drugoj koja je bitna za treću spalio sam ugovor jer to nije bio dio dogovora.
Mislim,ako ste raskinuli ugovor,ti onda nikako ne možeš bit u aktivnoj službi.
2015-07-23
Objasnio sam ti već. Ti s pet zvjezdica su ratni generali. Aktiviraju se samo kad je rat.סמאל wrote:Kako to onda da imaš 5* ?RayMabus wrote:Prije desetak godina san raskinija ugovor s GF povodom mog zadatka u ovoj inkarnaciji.
Uvjet je bio treća dinamika a ne druga.
Kad sam vidio da se moram lomit na drugoj koja je bitna za treću spalio sam ugovor jer to nije bio dio dogovora.
Mislim,ako ste raskinuli ugovor,ti onda nikako ne možeš bit u aktivnoj službi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvati su u najboljem slučaju, Dudeki. Sve to treba tuć i jebat, uzduž i poprijeko
2015-08-09
Sve je to nešto povuci-potegni.Galaktička Federacija ima problem u birokraciji,baš kao i Hrvatska.
2015-07-23
bu ti longi ukopčal stick pa bute razmjenili podatke.melkior wrote:Hrvati su u najboljem slučaju, Dudeki. Sve to treba tuć i jebat, uzduž i poprijeko
2014-12-30
Ionako ne možemo naprijed dok ne uništimo emanicipaciju. Sad je naglasak na to i to je prioritet.סמאל wrote:Sve je to nešto povuci-potegni.Galaktička Federacija ima problem u birokraciji,baš kao i Hrvatska.
2014-04-11
ali emancipacija je da i vi možete iz ormara.RayMabus wrote:Ionako ne možemo naprijed dok ne uništimo emanicipaciju. Sad je naglasak na to i to je prioritet.סמאל wrote:Sve je to nešto povuci-potegni.Galaktička Federacija ima problem u birokraciji,baš kao i Hrvatska.
2014-12-30
Duša se inkarnkra samo s 10% potencijala a trenutno mnogi naši inkarnkrani dijelovi koji su tu s ciljem kreiranja treće dinamike padaju na drugoj dinamici i odjstaju od cilja i idu rješit drugu koja je u defektu.
Ne možeš na treću dok ne rješiš drugu.
2014-04-11
Kriva je Crkva koja voli samo uškopljeno stadomelkior wrote:Hrvati su u najboljem slučaju, Dudeki. Sve to treba tuć i jebat, uzduž i poprijeko
Nikad kod nas neće biti
2015-08-09
Valjda ti je jasno,da nema povratka na staro.Čak i Saudijska Arabija lagano,pod pritiskom,počinje povećavati prava ženama.RayMabus wrote:Ionako ne možemo naprijed dok ne uništimo emanicipaciju. Sad je naglasak na to i to je prioritet.סמאל wrote:Sve je to nešto povuci-potegni.Galaktička Federacija ima problem u birokraciji,baš kao i Hrvatska.
2015-07-23
Bilo je prilike nakon 1945,obračunat se i raskrstit s tim parazitima jednom za svagda.Propustila se prilika,sad se do nove prilike mora doći zaobilaznim putem.melkior wrote:Kriva je Crkva koja voli samo uškopljeno stadomelkior wrote:Hrvati su u najboljem slučaju, Dudeki. Sve to treba tuć i jebat, uzduž i poprijeko
Nikad kod nas neće biti
2015-07-23
Druga, treća dinamika, bez veze. Treba pojačat korupciju na svim razinama.RayMabus wrote:Duša se inkarnkra samo s 10% potencijala a trenutno mnogi naši inkarnkrani dijelovi koji su tu s ciljem kreiranja treće dinamike padaju na drugoj dinamici i odjstaju od cilja i idu rješit drugu koja je u defektu.
2015-08-09
Nije bitno jer oni imaju premalo emanicipacije. Nije ona uvijek loša. Loša je kad je ima previše.סמאל wrote:Valjda ti je jasno,da nema povratka na staro.Čak i Saudijska Arabija lagano,pod pritiskom,počinje povećavati prava ženama.RayMabus wrote:Ionako ne možemo naprijed dok ne uništimo emanicipaciju. Sad je naglasak na to i to je prioritet.סמאל wrote:Sve je to nešto povuci-potegni.Galaktička Federacija ima problem u birokraciji,baš kao i Hrvatska.
2014-04-11
Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
Mislim,ono,odlućiš da te žene ne privlače,već muški,jeli onda drkaš na muške ili ?
Mislim,ono,odlućiš da te žene ne privlače,već muški,jeli onda drkaš na muške ili ?
2015-07-23
Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
2014-04-11
Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
2015-07-23
Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
2014-04-11
A ako prođe neki nabildani obdareni ?RayMabus wrote:Ne znam. Ne vodim evidenciju. Prođe neka sisata plavuša meni se digne izdrkam i kad su jaja prazna ne zanima te seks iduća 24 sata.סמאל wrote:Pa dobro,valjda znaš kakvu pozu preferiraš u tim tvojim sexualnim maštarijama,ono da ti nekog natakneš ili da tebe netko.RayMabus wrote:Zavisi. Ne razmišljam ti ja puno o tome. Nemam neku studiju o tim stvarima.סמאל wrote:Nego Longi,da te pitam nešto,reci mi,kako funkcionira taj ,,biseksualni prekidač'' ?
2015-07-23
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Page 7 of 11