Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Sad je i onako nebitno , nisam više mlad i zdrav , para nemam za uzdržavanje obitelji a da idem šta fačkat mogu jedino ove od 25 na više a to su sve nešto fakultet il ružna il u kurcu a uglavnom Bože sačuvaj.
Al opet san ja sad u defektu tako da mi bolje zamišljati neku mladu od 20 godina , štrc i sve ok.
Seks i brak se radi kad si mlađi a ne ovo danas hrpa ih na fakultetima il se ne da jer im je ka rano , neke glume kalkulacije aj zdravo.
Nek se netko drugi s tobom zamara kroz život.
https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/svaki-treci-brak-u-hrvatskoj-zavrsi-razvodom-moji-su-se-rastali-kad-sam-imala-dvije-godine-na-kraju-tu-djeca-pate-ali-sta-cete/amp/
Al opet san ja sad u defektu tako da mi bolje zamišljati neku mladu od 20 godina , štrc i sve ok.
Seks i brak se radi kad si mlađi a ne ovo danas hrpa ih na fakultetima il se ne da jer im je ka rano , neke glume kalkulacije aj zdravo.
Nek se netko drugi s tobom zamara kroz život.
https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/svaki-treci-brak-u-hrvatskoj-zavrsi-razvodom-moji-su-se-rastali-kad-sam-imala-dvije-godine-na-kraju-tu-djeca-pate-ali-sta-cete/amp/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Joj,Longi,kako si ti težak.Nema sad vremena baviti se i s tobom,imam pune ruke posla do izbora.
Evo,nakon izbora malo ću se više pozabavit tvojom situacijom.
Evo,nakon izbora malo ću se više pozabavit tvojom situacijom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Normalno da sam težak kod ovih stvari. Nije to odeš u dućan pa kupiš vriću krumpira. Ako nije šta ja oću i kako ja oću ništa od ženidbe i ajmo dalje.
Nema tu filozofije.
Nema tu filozofije.
2014-04-11
Znaš i sam da to nije sve,te floskule oko ženidbe i emančipacije samo su paravan,znam ja više nego što ti misliš.
2015-07-23
Ma znaš ti kurac. Imam i svojih problema. Nisam više ni mlad ni zdrav , ne mogu ni radit , da san otkaz proda auto a stanovi mi tribaju da pokrpim režije i hranu i to m je jedva dovoljno za jedni osobu tj sebe.
Sad nisan ni u mogućnosti da razmišljam o kreiranju obitelji. Prošla nana s kolačima.
Sad su neki drugi planovi u igri. Playstation.
Sad nisan ni u mogućnosti da razmišljam o kreiranju obitelji. Prošla nana s kolačima.
Sad su neki drugi planovi u igri. Playstation.
2014-04-11
To su ti gotovanke danas. Mora bit šta ona oće. Makneš se ća i gotovo. Na tu drugu dinamiku staviš X i ideš dalje.
Prekratak je život da bi ja to pokuša shvatit. Nije me evolucija nagradila tim dijelom uma jer tako naši preci uključujući i majmuna nisu vatali ženke i pravili dicu jer da su im majmunice došle s takvim prohtjevima bili bi i oni utekli.
Nema ti od toga ništa. Šta je komplicirano neće daleko.
Prekratak je život da bi ja to pokuša shvatit. Nije me evolucija nagradila tim dijelom uma jer tako naši preci uključujući i majmuna nisu vatali ženke i pravili dicu jer da su im majmunice došle s takvim prohtjevima bili bi i oni utekli.
2014-04-11
melkior wrote:Ovako izgleda prava aristokracija koja ima i love i stila
To nisu .... kurve s estrade koje ne znaju pjevat, ali se znaju slikat u milijun golih poza
ti znaš šta ona radi i s kim
kad im je sve dosadilo u bludnom svijetu zapada okrenuli su se bludu u novom stilu
pitanje je ima li 17 godina
kad jednu unište poremećena gamad uzimaju drugu
ima ih
tko je u stanju zaštitnički svoju dragu održati u najboljem izdanju što dulje u starost
više nitko i ne pokušava
to vodi upravo propasti koju nam donosi zapad tj masonerija
žene su prisiljene štititi se same
prepustiti vas da si sami odrađujete sve ono što ste prije dobivali servirano
heh pa vam teško, a žene k...ve ...
2014-04-16
opet te centrirao?
2014-12-30
nekad je u muškom društvu vrijedilo pravilo da žene laprdajuRayMabus wrote:To su ti gotovanke danas. Mora bit šta ona oće. Makneš se ća i gotovo. Na tu drugu dinamiku staviš X i ideš dalje.
ne seri više
2014-04-16
Dovedeš neku crnkinju koja ne filozofira puno i brige te. Šta iman s ovim evropljankama raspravljat. Svaka ima neki problem. Koga boli k za tvoj problem.
Osobe drugog spola koje imaju takve probleme odbijati će osobe drugog spola i to neće nitko ženit i gotovo.
To je tako. Kad se raspadne sistem onda će im postat jasno da muškarci evolucijski nemaju taj dio mozga nit će ga ikad imat ma koliko usrane feministice inzistirale na tome.
I kad se sve raspadne onda iduća generacija žena neće doć sa stavom : Ti mene moraš shvatiti..
Aj ti u pizdu materinu
Osobe drugog spola koje imaju takve probleme odbijati će osobe drugog spola i to neće nitko ženit i gotovo.
To je tako. Kad se raspadne sistem onda će im postat jasno da muškarci evolucijski nemaju taj dio mozga nit će ga ikad imat ma koliko usrane feministice inzistirale na tome.
I kad se sve raspadne onda iduća generacija žena neće doć sa stavom : Ti mene moraš shvatiti..
Aj ti u pizdu materinu
2014-04-11
kidaš se, oteti se ne možešveber wrote:opet te centrirao?
2014-04-16
kaj ti nije jednostavnije priznat da si homićus?RayMabus wrote:Dovedeš neku crnkinju koja ne filozofira puno i brige te. Šta iman s ovim evropljankama raspravljat. Svaka ima neki problem. Koga boli k za tvoj problem.
Aj ti u pizdu materinu
2014-12-30
dosadno mi je, printeri rade.mortal wrote:kidaš se, oteti se ne možešveber wrote:opet te centrirao?
od ponoći krećemo s kartanjem, budim se oko 12-13
i vidim pizdarije koje pišu ljudi.
ti moraš stvarno potražiti pomoć.
jednom bu te pocentrirao da buš možda umrla.
prijavit zlostavljača nije sramota.
2014-12-30
Nije jer to nije točno.veber wrote:kaj ti nije jednostavnije priznat da si homićus?RayMabus wrote:Dovedeš neku crnkinju koja ne filozofira puno i brige te. Šta iman s ovim evropljankama raspravljat. Svaka ima neki problem. Koga boli k za tvoj problem.
Aj ti u pizdu materinu
Slušaj Weberu svaka tebi čast šta ti imaš.volje još oko njih al ja nemam. Nisam takvi lik.
Ljudi koji imaju psihičkih problema neće se ženit nit udavat i gotovo. Nek sami rješavaju svoje probleme a ne kačit partnera i partnericu. Ja sam otvoren i za sex i za vezu al neće biti kako one oće i šema : Ti mene moraš razumit
Ne moram ja ništa. Naletit će neka koja će raširit noge i gotovo. Za pet minuta će dobiti bebu i život ide dalje a one nek filozofiraju i dalje. Kad dođe u 40 ne može više ni rađat pa ti filozofiraj i dalje.
Tako se priroda rješava žena koje oće na silu da kod muškog stvore dio mozga koji on evolucijski nema a taj je da mora njih razumit.
Ne mora i neće. Nema taj dio mozga.
2014-04-11
govorili su ti da si inteligentanRayMabus wrote:Nije jer to nije točno.veber wrote:kaj ti nije jednostavnije priznat da si homićus?RayMabus wrote:Dovedeš neku crnkinju koja ne filozofira puno i brige te. Šta iman s ovim evropljankama raspravljat. Svaka ima neki problem. Koga boli k za tvoj problem.
Aj ti u pizdu materinu
Slušaj Weberu svaka tebi čast šta ti imaš.volje još oko njih al ja nemam. Nisam takvi lik.
Ljudi koji imaju psihičkih problema neće se ženit nit udavat i gotovo. Nek sami rješavaju svoje probleme a ne kačit partnera i partnericu. Ja sam otvoren i za sex i za vezu al neće biti kako one oće i šema : Ti mene moraš razumit
Ne moram ja ništa. Naletit će neka koja će raširit noge i gotovo. Za pet minuta će dobiti bebu i život ide dalje a one nek filozofiraju i dalje. Kad dođe u 40 ne može više ni rađat pa ti filozofiraj i dalje.
Tako se priroda rješava žena koje oće na silu da kod muškog stvore dio mozga koji on evolucijski nema a taj je da mora njih razumit.
Ne mora i neće. Nema taj dio mozga.
?? ideš veberu davati objašnjenja na njegove bolesne nebuloze
2014-04-16
Život ide dalje. Bez seksa se može dakle može se i bez žena. Eto budeš u depresiji šta nisi kreira familiju al mi muški možemo to cili život pa nekako lakše to prožvakat jer uvik ima neka nada.
One ?
Ajde moja. Do 40 ti je granica a posli moš lajat na Mjesec. Imaš psihički problema odma te drugi spol izbjegava. Šta tebe ima netko shvatiti a ti ne možeš shvatiti da m nemaju taj dio mozga ecolucijski nego upireš i čak inzistiraš Kako tebe netko mora shvatiti.
Aj ti lipa moja posjeti psihologa. Nisu tebi sve na broju.
One ?
Ajde moja. Do 40 ti je granica a posli moš lajat na Mjesec. Imaš psihički problema odma te drugi spol izbjegava. Šta tebe ima netko shvatiti a ti ne možeš shvatiti da m nemaju taj dio mozga ecolucijski nego upireš i čak inzistiraš Kako tebe netko mora shvatiti.
2014-04-11
vele da će kiša, pad tlaka.RayMabus wrote:Život ide dalje. Bez seksa se može dakle može se i bez žena. Eto budeš u depresiji šta nisi kreira familiju al mi muški možemo to cili život pa nekako lakše to prožvakat jer uvik ima neka nada.
One ?
zajen za jedrenje.
2014-12-30
I sad je to nasilna ideologija feminističkog matrijarha di ona inzistira Kako se nju i njezine probleme mora shvatiti i gotovo.
Aj ti lipa moja ovo ti je odgovor od GF ; NAPUŠI SE KURCA.
Nećete nitko shvatiti jer muškarci nemaju taj dio mozga evolucijski a tko ima psihičkih problema njega drugi spol izbjegava.
Dok vi tako na tome inzistirate pada natalitet i ide trpačina i ljudi odnosno žene koje na tome ne inzistiraju imat će djecu a ostale neće.
Kraj rasprave.
Aj ti lipa moja ovo ti je odgovor od GF ; NAPUŠI SE KURCA.
Nećete nitko shvatiti jer muškarci nemaju taj dio mozga evolucijski a tko ima psihičkih problema njega drugi spol izbjegava.
Dok vi tako na tome inzistirate pada natalitet i ide trpačina i ljudi odnosno žene koje na tome ne inzistiraju imat će djecu a ostale neće.
Kraj rasprave.
2014-04-11
Čekaj,hoćeš reć da te zbog psihičkih problema izbjegavaju žene ?
Pa šta ti kaže psiholog,jeli se tu može nekim medikamentima nešto promjenit ?
2015-07-23
סמאל wrote:Čekaj,hoćeš reć da te zbog psihičkih problema izbjegavaju žene ?
Nema lijeka.
2014-04-11
Znači,poodmakli stadij..RayMabus wrote:סמאל wrote:Čekaj,hoćeš reć da te zbog psihičkih problema izbjegavaju žene ?
Nema lijeka.
2015-07-23
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Page 9 of 11