kad ovo rade legendi... šta će nama
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: kad ovo rade legendi... šta će nama
da, zaboravio sam na haubicu 130, ono fakat moraš biti teži 10kre
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?Noor wrote:ok...ja cu pripremit, a ti joj stavi u ustatre wrote:pripremi komad slanine za merimu i nema trika da ne vidimo pjenj na ustima merimeNoor wrote:ako dođe sora, dolazim i javeber wrote:u biti svi se znamo, mogli bi nekakav roštilj organizirat.
nema sexa i tih pohotnosti.
jucer mi je bacila rukavicu
Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.kaya wrote:Oprosti al zašto ste pesa pofarbali na plavo ?! Ili je to neka sjenadzango wrote:I gazda joj je zgodan.kaya wrote:
, a gle oči ! Pikule
Ovakve smiješne pse volim..
rujka se malo usahla.tre wrote:jebe rujku, cuga kokakolu i ubija kozojebe u isti tren, srbi se svi povukli s prve crte kad su čuli za robija i njegov snajper na sačmarici pa nije stigao samo zato koknuti ni jednog čedu!kaya wrote:Robi dok piše ševi, jemeri su propali, sam malo rujka je skočila gola na mene, da dakle jemeri su ...gdje sam ono stao.tre wrote:jebo njega pored našeg robija, robi je povalio barem 3x više ženskadije od đeremija!marcellus wrote:a kaj đeremi rona niko ne komentira?
s curom radi sarmu.
2014-12-30
ma svašta je bilo, ono još sam ga lijepo zamolio da to pojasni ako se slučajno sjebo a on još više u kaljužu uletio. No jedno mu se mora priznati, mrzio je Hrvate više nego 10 svetoja + cjelokupna srbadija na forumu.veber wrote:ja fakat nisam znao razliku haubice i topa. nikad me nije nekaj ni interesiralo.tre wrote:padobranac i topnik, ti ga uhvatio u mlin za padobranca, ja u mlin za "haubicu 130 mm" i još ga dodatno dijagram išuto onako usput. Lik je lažov skoro u rangu svetozara Robića.michaellcmacha wrote:iznimna je šteta što je onemogućen bar pristup net.hr.forumu... da se može iščitati kakvih je sve nebuloza ispaljeno od pojedinaca... meni je najjača bomba bila od yehudija kad je izvalio i stavio sliku za potvrdu, kako je njegov djed partizan njemu ostavio u amanet autentični ustaški nož srbosjek, kojim je on paradirao u hrvatskoj odori za vrijeme domovinskog rata po ratištu zadarskog zaleđa, i jebao svima redom ustašku majku zbog ustaških zločina u domovinskom ratu... a on sam za sebe rekao da je bio specijalac padobranac i još sa ustaškim srbosjekom za pasom...Noor wrote:kakvih sve zanimljivih nethaerovskih priča imate, hehe :)
kada me zainteresiralo sam te pitao.
u biti bilo je riječ o azimutu i tako nekaj kaj je naš vinčester bulaznio.
datre wrote:ma svašta je bilo, ono još sam ga lijepo zamolio da to pojasni ako se slučajno sjebo a on još više u kaljužu uletio. No jedno mu se mora priznati, mrzio je Hrvate više nego 10 svetoja + cjelokupna srbadija na forumu.veber wrote:ja fakat nisam znao razliku haubice i topa. nikad me nije nekaj ni interesiralo.tre wrote:padobranac i topnik, ti ga uhvatio u mlin za padobranca, ja u mlin za "haubicu 130 mm" i još ga dodatno dijagram išuto onako usput. Lik je lažov skoro u rangu svetozara Robića.michaellcmacha wrote:iznimna je šteta što je onemogućen bar pristup net.hr.forumu... da se može iščitati kakvih je sve nebuloza ispaljeno od pojedinaca... meni je najjača bomba bila od yehudija kad je izvalio i stavio sliku za potvrdu, kako je njegov djed partizan njemu ostavio u amanet autentični ustaški nož srbosjek, kojim je on paradirao u hrvatskoj odori za vrijeme domovinskog rata po ratištu zadarskog zaleđa, i jebao svima redom ustašku majku zbog ustaških zločina u domovinskom ratu... a on sam za sebe rekao da je bio specijalac padobranac i još sa ustaškim srbosjekom za pasom...Noor wrote:kakvih sve zanimljivih nethaerovskih priča imate, hehe :)
kada me zainteresiralo sam te pitao.
u biti bilo je riječ o azimutu i tako nekaj kaj je naš vinčester bulaznio.
dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.kaya wrote:Oprosti al zašto ste pesa pofarbali na plavo ?! Ili je to neka sjenadzango wrote:
I gazda joj je zgodan.
Meni su ti super takvi psi. Pa to kad ga vidiš nasmije te..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.kaya wrote:Oprosti al zašto ste pesa pofarbali na plavo ?! Ili je to neka sjenadzango wrote:
I gazda joj je zgodan.
ovo što si napisao, vjerovatno je šuga.
namaži ju/ga beltrionom, ili što već imate.
antibiotička mast.
2014-12-30
danas se sva jadna zapljuvala pišući :))tre wrote:ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?Noor wrote:ok...ja cu pripremit, a ti joj stavi u ustatre wrote:pripremi komad slanine za merimu i nema trika da ne vidimo pjenj na ustima merimeNoor wrote:ako dođe sora, dolazim i javeber wrote:u biti svi se znamo, mogli bi nekakav roštilj organizirat.
nema sexa i tih pohotnosti.
Kaj si normalan, kućni pas mažen pažen će imati šugu?!veber wrote:zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.kaya wrote:
Oprosti al zašto ste pesa pofarbali na plavo ?! Ili je to neka sjena
antibiotička mast.
Ona je mješanka i znaju oni stvarno ispasti tako čudno slatki i komični.
2015-08-15
oš da ti isprintam masku iz starr warsa?Noor wrote:danas se sva jadna zapljuvala pišući :))tre wrote:ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?Noor wrote:ok...ja cu pripremit, a ti joj stavi u ustatre wrote:pripremi komad slanine za merimu i nema trika da ne vidimo pjenj na ustima merimeNoor wrote:
ako dođe sora, dolazim i ja
oni drugi ne dolaze u obzir.
2014-12-30
Ima tu jedan kod mene , dođe na kavu , komedija od psa. Male noge, smiješne oči, neki čuperci na glavi, a ozbiljan kao dođe s gazdom.
2015-08-15
'Ko ce vas pohvatat...opet ste u elementu..;-D
Upravo proporcionalni s koronom ;-@
Upravo proporcionalni s koronom ;-@
Nije nikakva šuga. Takva je od malena. Dlaka joj je lepa i sjajna ali fali na nekim mestima poput stomaka i nema poddlaku. Zdrava je i bila je kod svih potrebnih veterinara. Samo je mešanac i ko zna ko se tu sve mešao. Zadnje noge ima kao pitbul.veber wrote:zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.kaya wrote:
Oprosti al zašto ste pesa pofarbali na plavo ?! Ili je to neka sjena
antibiotička mast.
ja imam kućne mačke, koje vole izaći van, past s balkona.kaya wrote:Kaj si normalan, kućni pas mažen pažen će imati šugu?!veber wrote:zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:
Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.
antibiotička mast.
ali su pobrale negdje šugu.
2014-12-30
Jos je psica na tapetu,vidim.
Jesu li i ostali stavili slike ljubimaca?!
;-P
Jesu li i ostali stavili slike ljubimaca?!
;-P
Ma daj, gdje će kućni pas imati šugu.veber wrote:ja imam kućne mačke, koje vole izaći van, past s balkona.kaya wrote:Kaj si normalan, kućni pas mažen pažen će imati šugu?!veber wrote:zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:
Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkast
antibiotička mast.
ali su pobrale negdje šugu.
Tako njima negdje ne raste dlaka. Moj labrador je imao malo goli trbuh
2015-08-15
ma, navodim.dzango wrote:Nije nikakva šuga. Takva je od malena. Dlaka joj je lepa i sjajna ali fali na nekim mestima poput stomaka i nema poddlaku. Zdrava je i bila je kod svih potrebnih veterinara. Samo je mešanac i ko zna ko se tu sve mešao. Zadnje noge ima kao pitbul.veber wrote:zajebimo prepucavanja.dzango wrote:Ima brkove, obrve, trepavice i neke smešne dlake oko vrata koje idu na sve strane.zato joj fale dlake na stomaku i sa strane dok preko leđa ima dužu dlaku kao čirokanu. Sva je jadna džagabuljiva.kaya wrote:Aha, stvarno smiješan pes, te oke, brkovi i još plavkastdzango wrote:
Jok bre, odsjaj od akvarijuma ili monitora.
antibiotička mast.
meni ovakve đukele skroz simpa.
ali su mi mačke malo ljubomorne.
nema ih cijeli dan, a žive u stanu.
dođe ex i samo kaj ne zapjevaju.
2014-12-30
Eh da je samo danas, kad smo već kod net.hr-a tamo je pisala pod nickom UNA 50, poslje je mjenjala nick ali su svi skužili tko je a onda joj je miha dao ime šojka i to je ostalo do danas bez obzira na njen profil :))Noor wrote:danas se sva jadna zapljuvala pišući :))tre wrote:ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?Noor wrote:ok...ja cu pripremit, a ti joj stavi u ustatre wrote:pripremi komad slanine za merimu i nema trika da ne vidimo pjenj na ustima merimeNoor wrote:
ako dođe sora, dolazim i ja
Ima sprej za to..:-)
a-ha, zato šojkatre wrote:Eh da je samo danas, kad smo već kod net.hr-a tamo je pisala pod nickom UNA 50, poslje je mjenjala nick ali su svi skužili tko je a onda joj je miha dao ime šojka i to je ostalo do danas bez obzira na njen profil :))Noor wrote:danas se sva jadna zapljuvala pišući :))tre wrote:ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?Noor wrote:ok...ja cu pripremit, a ti joj stavi u ustatre wrote:
pripremi komad slanine za merimu i nema trika da ne vidimo pjenj na ustima merime
ko saliveno za nju :))
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
Page 9 of 12