kad ovo rade legendi... šta će nama
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: kad ovo rade legendi... šta će nama
boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
SMB :-)veber wrote:boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
okMaggie19 wrote:SMB :-)veber wrote:boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
2014-12-30
robiju.kaya wrote:Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
nemreš bilivit, ali jesam jednu sprintal pa sam dobio kritike.
2014-12-30
kaya wrote:Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
It's a deal ;-Dveber wrote:okMaggie19 wrote:SMB :-)veber wrote:boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
kaj se ti ceriš?tre wrote:kaya wrote:Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
daj naleti, popijemo pizzu pojedemo colu.
2014-12-30
jube, znaš da je.Maggie19 wrote:It's a deal ;-Dveber wrote:okMaggie19 wrote:SMB :-)veber wrote:boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
2014-12-30
javim ti se idući tjedan, idem u zg sređivati stan pa će biti vremena i za koju čašicu razgovora :))veber wrote:kaj se ti ceriš?tre wrote:kaya wrote:Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
nisam više tamo.tre wrote:javim ti se idući tjedan, idem u zg sređivati stan pa će biti vremena i za koju čašicu razgovora :))veber wrote:kaj se ti ceriš?tre wrote:kaya wrote:Ne derem se, isprintaj robiju kućicu, i rupicu na prozoru, za snajper
ko gandal sam, čujemo se.
2014-12-30
serem javno, da ekipa s drugr strane može nadrkavat.
2014-12-30
mene nije često, ali mu se znalo omaknuti, trebalo bi pitati marcela, jebote ja sam skroz zaboravio, u igri je bio chat i forum, uglavnom je većina chatala i onda se polako prebacivala na forum. ja mislim da je to bilo negdje 2006-2007tre wrote:Eto malo nešto iz povjesti naše forumske obitelji mada je šojka pisala na net.hr-u prije mene. Recimo kaya i ja smo se pojavili nekako u isto vrijeme, negdje oko 2008e ili 2009te, više nisam siguran, maximus decimus miridije nam je spičio banova poprilično no kayu bi banirao čim je vidio njen nick, kaya bi samo mahnula ekipi kad vidi da je došao i eto je opet za tri dana :DDDDNoor wrote:a-ha, zato šojkatre wrote:Eh da je samo danas, kad smo već kod net.hr-a tamo je pisala pod nickom UNA 50, poslje je mjenjala nick ali su svi skužili tko je a onda joj je miha dao ime šojka i to je ostalo do danas bez obzira na njen profil :))Noor wrote:danas se sva jadna zapljuvala pišući :))tre wrote:
ja ću blagoslobljene vode donjeti, baš me zanima kemijska reakcija između blagoslovljene vode i komi balijke! jebo vatromet kakav bi to spektakl bio!!?
ko saliveno za nju :))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:kaj si mu mjeril?marcellus wrote:jastreb wrote:Lik je odvratan i imao je sreće što je "djelovao" u doba u kojem se većina ljudi još nije bila spremna seksat pred kamerama.
Da se danas odnekud pojavi ostao bi anonimac.
s kurcem od cca 25 cm? Teško.
ovim aboliranima svaki kurac smeta.
procijenio, po filmovima...
moj je šest centimetara... od koljena :D
srećom kada instaliramo stroj klijentu objasnimo razliku inča i milimetara.marcellus wrote:veber wrote:kaj si mu mjeril?marcellus wrote:jastreb wrote:Lik je odvratan i imao je sreće što je "djelovao" u doba u kojem se većina ljudi još nije bila spremna seksat pred kamerama.
Da se danas odnekud pojavi ostao bi anonimac.
s kurcem od cca 25 cm? Teško.
ovim aboliranima svaki kurac smeta.
procijenio, po filmovima...
moj je šest centimetara... od koljena :D
moj štefek je tih i povučen.
2014-12-30
jube, došao mi je novi printer, baci predložak.Maggie19 wrote:SMB :-)veber wrote:boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
fotka, nije bitno ja kasnije u stl prebacim.
dimenzija ne smije prelazit 220 po sve tri osi :D
2014-12-30
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
Page 12 of 12