Sve to sad pripada nama
Page 1 of 1
Sve to sad pripada nama
To ti jti je zato šta zatrpavaš svijet svojim jeftinim plinom i onda nema recesije pa onemogućavaš anti-Komšić brigadama da osvoje više glasova na izborima u Austriji ( 2024 ) i Njemačkoj ( 2025 ). To je sve moje sad i moš ić ća sad. Pa ti i dalje prodaji jeftin plin Europi i Japanu.
Kremlj je oštro uzvratio na tvrdnju da bi 300 milijardi dolara zaplijenjene ruske imovine mogla biti predata Ukrajini.
Poruka iz Moskve: Rusija neće ostaviti na miru nijednu zemlju koja zaplijeni njenu imovinu
Kremlj je oštro uzvratio na tvrdnju da bi 300 milijardi dolara zaplijenjene ruske imovine mogla biti predata Ukrajini.
Poruka iz Moskve: Rusija neće ostaviti na miru nijednu zemlju koja zaplijeni njenu imovinu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sve to sad pripada nama
jebote general gf s 5 zvjezdica pa da se problem tog komšića ne može nekako riješiti a da čitavi svijet radi njega ne ide u ku*ac...
gdje su nestale one jeftine i prokušane metode, otkazale kočnice, pukla letva volana, sklisko, provalija...
gdje su nestale one jeftine i prokušane metode, otkazale kočnice, pukla letva volana, sklisko, provalija...
Pa objasnija sam već to: Ako njega ubijem oni će dovest drugog kao zamjenu.
Problem rješavaš na izvoru a ne na ušću. Rješavaš uzrok a ne posljedicu.
Problem rješavaš na izvoru a ne na ušću. Rješavaš uzrok a ne posljedicu.
2014-04-11
PA PA
Vaše pare su sad moje. ČAO.
Moskva prijeti prekidom odnosa s Washingtonom zbog zamrznute ruske imovine
Vaše pare su sad moje. ČAO.
Moskva prijeti prekidom odnosa s Washingtonom zbog zamrznute ruske imovine
2014-04-11
Rusija je na razne načine uzvratila zapadnim sankcijama koje su imale za cilj kazniti je za rat u Ukrajini i spriječiti njezinu sposobnost da ga financira. Ovaj tjedan predsjednik Vladimir Putin naredio je da se dvama europskim koncernima, Wintershall Dea i OMV, oduzmu više milijardi dolara vrijedni udjeli u plinskim projektima na ruskom Arktiku.
2014-04-11
Wintershall Dea GmbH njemački je proizvođač plina i nafte.
https://en.wikipedia.org/wiki/Wintershall_Dea
OMV je austrijska multinacionalna integrirana naftna , plinska i petrokemijska kompanija sa sjedištem u Beču , Austrija.
https://en.wikipedia.org/wiki/OMV
Ovaj tjedan predsjednik Vladimir Putin naredio je da se dvama europskim koncernima, Wintershall Dea i OMV, oduzmu više milijardi dolara vrijedni udjeli u plinskim projektima na ruskom Arktiku.
https://en.wikipedia.org/wiki/Wintershall_Dea
OMV je austrijska multinacionalna integrirana naftna , plinska i petrokemijska kompanija sa sjedištem u Beču , Austrija.
https://en.wikipedia.org/wiki/OMV
Ovaj tjedan predsjednik Vladimir Putin naredio je da se dvama europskim koncernima, Wintershall Dea i OMV, oduzmu više milijardi dolara vrijedni udjeli u plinskim projektima na ruskom Arktiku.
2014-04-11
Putin glupko tupko prodaje Njemačkoj ( Europi općenito ) i Japanu plin jeftino i tako im održava ekonomije iznad vode a isti kreću na njega.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56700-japanci-krecu-na-vladivostok
Mali glupane sve ćemo ti uši izvuć.
2014-04-11
Japanci kreću na Rusiju. Šalju topove 203 mm Ukrajini a one imaju veći domet pa će uništit sve tvoje haubice 152 mm na onoj stepi prema Azovskom moru. Nijemci kreću na Rusiju. Cijela Europa i Amerika kreću na Rusiju da isprave ono šta te nisu do sada porazili i dočepali se tvojih naftnih i plinskih polja.
Nabit ću ti tu cijev od plina i tebi i Lavrovu i ostalima u guzicu ako ne vidim naglo smanjivanje izvoza i proizvodnje plina u Rusiji u tekućoj 2024 i 2025 godini.
Nećeš ni pat poziciju uspit tamo održat u istočnoj Ukrajini.
Smanjit ćeš to u to budi siguran inaće će ti letit perje.
Da ne možeš na dvi godine smanjit tu proizvodnju plina tako da skoči cijena i nastane recesija u Njemačkoj i Japanu.
Oću kaos.
Jer samo kaos pobjeđuje.
Nabit ću ti tu cijev od plina i tebi i Lavrovu i ostalima u guzicu ako ne vidim naglo smanjivanje izvoza i proizvodnje plina u Rusiji u tekućoj 2024 i 2025 godini.
Nećeš ni pat poziciju uspit tamo održat u istočnoj Ukrajini.
Smanjit ćeš to u to budi siguran inaće će ti letit perje.
Da ne možeš na dvi godine smanjit tu proizvodnju plina tako da skoči cijena i nastane recesija u Njemačkoj i Japanu.
Oću kaos.
Jer samo kaos pobjeđuje.
2014-04-11
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
---
"A vama će, djeco, biti najljepše
Jer vi ste navikli rano u krevet
Uskoro ćemo svi mi
Imati izlaz samo do devet
Probudi me, ovo je neki ružan san
Što manje, dijete, znaš to si manje nesretan"
Đeneral dolazi.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
---
"A vama će, djeco, biti najljepše
Jer vi ste navikli rano u krevet
Uskoro ćemo svi mi
Imati izlaz samo do devet
Probudi me, ovo je neki ružan san
Što manje, dijete, znaš to si manje nesretan"
Đeneral dolazi.
2014-04-11
SAD G7 prosljeđuje plan o konfiskaciji ruske imovine na Zapadu. Oko 300 milijardi dolara trenutno je zamrznuto u zapadnim bankama.
I ranije sam govorio da je to neiskorišten izvor sredstava. Također postoji pravna osnova za oduzimanje tog novca jer ga možete povratiti ponovnom objavom dolje. Generalna skupština UN-a je velikom većinom glasala za to da Rusija mora platiti odštetu za štetu izazvanu ratom u Ukrajini koji je Rusija započela.
I ranije sam govorio da je to neiskorišten izvor sredstava. Također postoji pravna osnova za oduzimanje tog novca jer ga možete povratiti ponovnom objavom dolje. Generalna skupština UN-a je velikom većinom glasala za to da Rusija mora platiti odštetu za štetu izazvanu ratom u Ukrajini koji je Rusija započela.
2014-04-11
peašinaru, prste k sebiRayMabus wrote:To ti jti je zato šta zatrpavaš svijet svojim jeftinim plinom i onda nema recesije pa onemogućavaš anti-Komšić brigadama da osvoje više glasova na izborima u Austriji ( 2024 ) i Njemačkoj ( 2025 ). To je sve moje sad i moš ić ća sad. Pa ti i dalje prodaji jeftin plin Europi i Japanu.
stani u red
ja odlučujem
2014-04-16
RayMabus wrote:Putin glupko tupko prodaje Njemačkoj ( Europi općenito ) i Japanu plin jeftino i tako im održava ekonomije iznad vode a isti kreću na njega.
Realno tacno.
Verujem da je istina a ovi Talibani se ucutali oko Sankcija.
Indija isto svercuje.
Pricam ti pricu u prevodu diplomatija.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Svemir pripada Americi
» 60% Švaba smatra da Islam ne pripada u Njemačku
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Bjelovar traži da više ne pripada istočnoj Hrvatskoj
» Svemir pripada Americi
» 60% Švaba smatra da Islam ne pripada u Njemačku
» "Srbija ne pripada Balkanu, već srednjoj Evropi"
» Bjelovar traži da više ne pripada istočnoj Hrvatskoj
Page 1 of 1