kad ovo rade legendi... šta će nama
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: kad ovo rade legendi... šta će nama
Pa sto im je dao za sugu?veber wrote:odavno su posjetile vetMaggie19 wrote:Odnesi ih u veta. Morat ces.veber wrote:ima, ali baš ne djeluje.Maggie19 wrote:Ima sprej za to..:-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Jedanput si nešto zakrvila s njim i onda te pustio na miru.kaya wrote:Haha..da,da. Ja sam bila banirana bar tri puta tjedno.tre wrote:Eto malo nešto iz povjesti naše forumske obitelji mada je šojka pisala na net.hr-u prije mene. Recimo kaya i ja smo se pojavili nekako u isto vrijeme, negdje oko 2008e ili 2009te, više nisam siguran, maximus decimus miridije nam je spičio banova poprilično no kayu bi banirao čim je vidio njen nick, kaya bi samo mahnula ekipi kad vidi da je došao i eto je opet za tri dana :DDDDNoor wrote:a-ha, zato šojkatre wrote:Eh da je samo danas, kad smo već kod net.hr-a tamo je pisala pod nickom UNA 50, poslje je mjenjala nick ali su svi skužili tko je a onda joj je miha dao ime šojka i to je ostalo do danas bez obzira na njen profil :))Noor wrote:
danas se sva jadna zapljuvala pišući :))
ko saliveno za nju :))
Sjećam se onih svađša kad uletimo na kultne ili iluzija dođe kod nas, jebote koje su to svađe bile, ovo danas mi izgleda kao kamilica u odnosu na ono tada :)))
Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:Mojoj papigi ne smije nitko ništa.veber wrote:moja mili i tvoja papiga ne bi bile dobar spoj.kaya wrote:Ja imam papigu, al sada je u lijepoj fazi.
Najslađi je kada ima neki feler, npr nakostriješi se na glavi dok priča a pol pera mu fali jer se mitari na proljeće.
osim ako jedeš papige.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.Noor wrote:moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
2015-08-15
kada vele da živine nisu ljubomorne.kaya wrote:Vreba , vreba...mene znalo disanje probuditi, na 5 centimetara stoji i piljitre wrote:Da, vreba i gleda tko je sretni dobitnikkaya wrote:, Pa ne , njima odvališ od smijeha. Koje to face radi. Moj je vrebao tko će prvi otvoriti oko ili maknuti nogom...bulji ono dok spavaš ..i onda skok ..juhuuu...ide vanitre wrote:ja imam udomljenu retriverku (barem je 5 g kod nas) i štenca njemačkog ovčara( 8 mjeseci), ovaj pottonji je lud u sto gradi, ekstra pametan i samopuzdanje mu je do neba, ujutro uleti u kuću i svuče posteljinu sa mene i žene u krevetu( ono ustaj bando, vrijeme je za doručak) iako ga nitko tome nije učio, ove komande sjedi i tako to je sa tri mjeseca počeo svladavati, sa 4 je već sve radio bez ikakve prisile, čisto za nagradu u obliku keksića ili komadića slanine...mogao bi poduži post napisati o tome koja je to mustra, natjera te na smijeh a ti kao glumiš neku strogoćukaya wrote:Ima tu jedan kod mene , dođe na kavu , komedija od psa. Male noge, smiješne oči, neki čuperci na glavi, a ozbiljan kao dođe s gazdom.
ovaj moj šišmiš se zavukao između zenskke i mene.
i produžio seza pol metra.
ali kada dođe ex, onda si pospikaju.
ta ženska solidarnost.
2014-12-30
da, točno vrebaju, obilaze, al sve u tišini...a ne smiješ mrdnutkaya wrote:Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.Noor wrote:moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
svetoje bu razočaran.kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:Mojoj papigi ne smije nitko ništa.veber wrote:moja mili i tvoja papiga ne bi bile dobar spoj.kaya wrote:Ja imam papigu, al sada je u lijepoj fazi.
Najslađi je kada ima neki feler, npr nakostriješi se na glavi dok priča a pol pera mu fali jer se mitari na proljeće.
osim ako jedeš papige.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
araru ili papigice?
trebaš nastambu? za forumaše printam frei.
2014-12-30
Što imas... Ja trenutno imam dvije cure i dva dečka tigrice,kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:Mojoj papigi ne smije nitko ništa.veber wrote:moja mili i tvoja papiga ne bi bile dobar spoj.kaya wrote:Ja imam papigu, al sada je u lijepoj fazi.
osim ako jedeš papige.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
2015-08-08
Joj ovaj moj počne i gunđati, doslovce gunđati, sjebe te dok si reko keksNoor wrote:da, točno vrebaju, obilaze, al sve u tišini...a ne smiješ mrdnutkaya wrote:Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.Noor wrote:moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
A tek da vidiš kako tuli uz flautu kad netko zasvira, legne na pod i počne tuliti auuuauuuuu, ma kažem lud u 100 gradi
Ne trebam, ne trebam, sve ima. Jedino joj igračke traju dva dana, sve potrga i rastavi i baci u pm na pod...nju kao da zanima kako su sastavljeneveber wrote:svetoje bu razočaran.kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:Mojoj papigi ne smije nitko ništa.veber wrote:
moja mili i tvoja papiga ne bi bile dobar spoj.
osim ako jedeš papige.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
araru ili papigice?
2015-08-15
Tigricu , imala sam dvije ali jedna mi je umrla jer je dosta starija bila. Sad moram kupiti još jednu al će ova mala glupača potrgati svakog . Moram oprezno izabratimichaellcmacha wrote:Što imas... Ja trenutno imam dvije cure i dva dečka tigrice,kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:Mojoj papigi ne smije nitko ništa.veber wrote:
moja mili i tvoja papiga ne bi bile dobar spoj.
osim ako jedeš papige.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
2015-08-15
zakaj vičeš?kaya wrote:Ne trebam, ne trebam, sve ima. Jedino joj igračke traju dva dana, sve potrga i rastavi i baci u pm na pod...nju kao da zanima kako su sastavljeneveber wrote:svetoje bu razočaran.kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:
Mojoj papigi ne smije nitko ništa.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
araru ili papigice?
samo sam pitao.
2014-12-30
ma, dušice pametne :)tre wrote:Joj ovaj moj počne i gunđati, doslovce gunđati, sjebe te dok si reko keksNoor wrote:da, točno vrebaju, obilaze, al sve u tišini...a ne smiješ mrdnutkaya wrote:Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.Noor wrote:moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
A tek da vidiš kako tuli uz flautu kad netko zasvira, legne na pod i počne tuliti auuuauuuuu, ma kažem lud u 100 gradi
ti znas da ja imam 3, mama, tata i kcer...e, kad mama spava, a "mala" bi se igrala, skače si oko mame i laje na nju svađalački, točno ju špota što ova leži i ne mrda, a njoj se igra :)
više puta ju uhvati za korijen repa i hoce odvuci, samo da je probudi. a ova malo podigne glavu rezignirano...ono, ko te yebe, spavam
počela si se derat i epi nam izašao ispod jorgana.
plašiš mačke.
plašiš mačke.
2014-12-30
Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
Baš iznenade sa svojom inteligencijom, samo ih treba pustiti da dobiju samopuzdanje i da osjete da su dio obitelji i onda su u stanju čuda raditi u svojoj razigranosti :))Noor wrote:ma, dušice pametne :)tre wrote:Joj ovaj moj počne i gunđati, doslovce gunđati, sjebe te dok si reko keksNoor wrote:da, točno vrebaju, obilaze, al sve u tišini...a ne smiješ mrdnutkaya wrote:Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.Noor wrote:moj dok je bio mali budio me tako da mi je lickao i grickao nos...a kad sam se pokrila preko glave, onda prste na nogama
ti znas da ja imam 3, mama, tata i kcer...e, kad mama spava, a "mala" bi se igrala, skače si oko mame i laje na nju svađalački, točno ju špota što ova leži i ne mrda, a njoj se igra :)
više puta ju uhvati za korijen repa i hoce odvuci, samo da je probudi. a ova malo podigne glavu rezignirano...ono, ko te yebe, spavam
Meni jeje SAD neki dan jedna ljubičasta pobjegla.šteta jer je bila dobar potencijal za mlade...kaya wrote:Tigricu , imala sam dvije ali jedna mi je umrla jer je dosta starija bila. Sad moram kupiti još jednu al će ova mala glupača potrgati svakog . Moram oprezno izabratimichaellcmacha wrote:Što imas... Ja trenutno imam dvije cure i dva dečka tigrice,kaya wrote:Imam.veber wrote:nikad neznaš.kaya wrote:
Mojoj papigi ne smije nitko ništa.
ljubav je čudna
fakat imaš papigu?
2015-08-08
je, kad su spontani svasta nam priuste :))tre wrote:Baš iznenade sa svojom inteligencijom, samo ih treba pustiti da dobiju samopuzdanje i da osjete da su dio obitelji i onda su u stanju čuda raditi u svojoj razigranosti :))Noor wrote:ma, dušice pametne :)tre wrote:Joj ovaj moj počne i gunđati, doslovce gunđati, sjebe te dok si reko keksNoor wrote:da, točno vrebaju, obilaze, al sve u tišini...a ne smiješ mrdnutkaya wrote:
Ja se nisam smjela pomaknuti , pravila sam se mrtva.
Ista takva je moja, plavo ljubičasta. A pametne ptičice strašno.
2015-08-15
boja?Maggie19 wrote:Veberu, meni isprintsj kucicu jednu za moga, ok?;-)
2014-12-30
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Sve to sad pripada nama
» Drugarica Ikic Banic otkazala koncert legendi Jimmy Stanicu jer se uclanio u DP
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
Page 11 of 12