Da remiziramo...
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
Ti si pametan, ali pišeš glupe komentare, koje nitko ne razumije osim ti...a vjerojatno ni ti.veber wrote:daj navedi.Eroo wrote:Neuspješan si glede prehrane i ženskog svijeta, zato svaku temu skrećeš u tom smjeru.veber wrote:safet bulazni.Legendovich wrote:Eroo wrote:Bez dvojbe, radi se o drugom valu, koji jednostavno galopira na ovim prostorima.
Za zadnjih 7 dana sam izračunao faktor širenja za nekoliko država u okruženju,
pod predpostavkom da su rezultati bilježenja pozitivnih korektni (z ostatkom "1"):
Hrvatska: Ro=2.47
Slovenija: Ro=2.01
Srbija:......Ro=3.01
BiH:.........Ro=2.85
Kako je to moguce Ero.???.reko ti davno..svemu je kraj...
kraj je u rujnu. možda listopadu.
ne da mi se model radit.
safet čita 24 časa i zabrijao je da je naučnik.
safet je objavio prije uskrsa da je gotovo.
ali safet je safet.
mubarak naranča bakljava burek oposum
oslo.
Pametni ljudi te izbjegavaju, jer si lažov...O ljudima izmišljaš. Možda su te neki greškom
i upoznali, sad imaju strah od tvojih izmišljanja...Oš da ti ih poimence navedem?
Ne znaš ti šta meni pišu na PP...
Ajd sad, nastavi svoje omiljene teme. Pokaži svoje idiotske kvalitete po ne znam koji put.
oposume narančo rahmetli mubarak
oslo.
stalno ti govorim da tvoje osobne projekcije ne znače nikaj u stvarnom životu.
glup si.
Ova problematika nema recepata, kao ti u radioni, šta ti ih svaki dan donese Turčin Safet.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
kad odes na more,pogledaj valove i kontempliraj malo..vidjet ces da je smisao bash povezanost....tutleku jedan..michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
Guest- Guest
Ako bi to bila istina onda bi se davno proširio u zaključanim dijelovima (prije popuštanja mjera).michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
Pogledaj gore dijagram dnevno zaraženih u HR i vidjet ćeš puno nula između prvog i drugog vala.
Jebiga, to su jedini podaci s kojima raspolažemo, a sve ostalo je izmišljanje.
Još jednom: prvi val je bio završen...a drugi se nedavno nastavio.
S postojećim virusom, naravno.
Izgleda da ne govorimo o istim stvarima. S faktorom Ro<1 širenje virus se se
smanjuje do nule...Ostaviš li samo jedan primjer širit će se s faktorom Ro.
Na kraju krajeva na taj načun sam gore i izračunao faktor širenja.
Last edited by Eroo on 14/7/2020, 11:52; edited 1 time in total
ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
ali u rujnu bumo vidjeli gdje je Pick.
o bolesti neznamo nikaj i trenutno nemremo nikaj.
pogotovo jer dolazi do permutacija.
tapkamo u mraku.
2014-12-30
ma nije bila nula, samo nije evidentirano... u tom periodu smo imali također zaražene ali ih nismo evidentirali...Eroo wrote:Ako bi to bila istina onda bi se davno pširio u zaključanim dijelovima.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
Pogledaj gore dijagram dnevno zaraženih u HR i vidjet ćeš puno
nula između prvog i drugog vala.
Izgleda da ne govorimo o istim stvarima. S faktorom Ro<1 širenje virus se se
2015-08-08
Znamo puno o širenju, pa čak i o bolesti.Mnogo toga znamo.veber wrote:ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
tapkamo u mraku.
Ne znamo (još) kako se liječi i kako stvoriti imunitet i je li to uopće moguće.
A ti nisi ništa pametnog napisao na ovu temu.
Eroo wrote:Znamo puno o širenju, pa čak i o bolesti.Mnogo toga znamo.veber wrote:ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
tapkamo u mraku.
na stranu sve,najfrapantnija osobina viruza je meni josh uvijek ona,.gdje je virulentan,dok zrtva josh nije razvila simptome bolesti,dapace,josh je u punoj energiji,kretanju,a viruz iz njei sve frcaju po drugima ..brutalan stealth..Ero,nish kao onaj tvoj leteci prasac f-35
Guest- Guest
Meni ti podaci nisu poznati, ne znam odakle ih ti crpiš?michaellcmacha wrote:ma nije bila nula, samo nije evidentirano... u tom periodu smo imali također zaražene ali ih nismo evidentirali...Eroo wrote:Ako bi to bila istina onda bi se davno pširio u zaključanim dijelovima.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
Pogledaj gore dijagram dnevno zaraženih u HR i vidjet ćeš puno
nula između prvog i drugog vala.
Izgleda da ne govorimo o istim stvarima. S faktorom Ro<1 širenje virus se
Najbolje ćeš informacije dobiti ako pratiš broj umrlih.
Trenutno ih imate 119, a da je situacija bila kao što ti kažeš , imali bi ih između 6,600 i 22,600.
Sve što žeeliš dokazati probaj to učiniti na slučaju Lombardia, ili još bolje na primjeru provincije Bergamo.
Nakon toga to probaj aplicirati na primjer Hrvatske. Na taj način ćeš vidjet gdje praviš grešku.
safete, neznamo nikaj.
nagađamo jer je slična gripi.
kao i kod gripe tek kada otkrijemo mehanizam moći ćemo i djelovati.
neke pokosi, neke ne.
do sada je u hrvatskoj više poginulih u prometu nego od korone.
nije bez vraga napravljena karantena niti sve te mjere.
prije par godina od mog tetka je sin umro od gripe.
neke pokosi, neke ne.
2014-12-30
Laprdaš.veber wrote:safete, neznamo nikaj.
neke pokosi, neke ne.
Danas u ZG +4 novozaražena slučaja. Drastično smanjeno u odnosu na predhodne dane.
drži se ti metle u audiju.Legendovich wrote:Eroo wrote:Znamo puno o širenju, pa čak i o bolesti.Mnogo toga znamo.veber wrote:ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
tapkamo u mraku.
na stranu sve,najfrapantnija osobina viruza je meni josh uvijek ona,.gdje je virulentan,dok zrtva josh nije razvila simptome bolesti,dapace,josh je u punoj energiji,kretanju,a viruz iz njei sve frcaju po drugima ..brutalan stealth..Ero,nish kao onaj tvoj leteci prasac f-35
ali evo dobre sam volje.
ja nikada nisam u 50 godina života imao gripu.
viroze, da. ali gripu nikad.
očito da neke ljude pogađa, neke ne.
možda mene covid pokosi.
neznaš.
2014-12-30
a što smo mi to kao društvo poduzeli da bi došlo do drastičnog smanjenja... ništa moj ero, apsolutno ništa, mjere koje su uvedene teku od jučer i ne odnose se na jučer, danas i sutra pa ni preksutra nego tek za onaj tamo drugi tjedan... a ako ćemo realno to i nisu neke mjere... ovo ćemo ovako do početka rujna kad će se virus početi drastično širiti i bukirati bolničke kapacitete, a onda sam Bog zna što ćemo i kako...Eroo wrote:Danas u ZG +4 novozaražena slučaja. Drastično smanjeno u odnosu na predhodne dane.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
svoj na svog hoće..vrlo rado..gripa opet bira...veber wrote:drži se ti metle u audiju.Legendovich wrote:Eroo wrote:Znamo puno o širenju, pa čak i o bolesti.Mnogo toga znamo.veber wrote:ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.michaellcmacha wrote:nije bilo kraja ničega, a kamoli prvog vala... potpunim zaključavanjem je u velikoj mjeri spriječena transmisija virusa koji je tu oko nas, koji ni trenutka nije oslabio. onog trenutka kad su mjere oslabljene on se žestoko počeo transmisjski širiti, ero lupaš gluposti ko i ovaj robert... nikakav prvi val, drugi val, sve je ovo jedna te ista faza kad je u pitanju priroda samog virusa
tapkamo u mraku.
ali evo dobre sam volje.
možda mene covid pokosi.
neznaš.
neće te pokositi...Bog i vrag ne bi znali sto bi sa tebom...
Guest- Guest
korona ko svaka druga bolest...ako nemas srece i jak imunitet odapet ces
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
roby, a kaj tebe pere osim male satnice.Legendovich wrote:svoj na svog hoće..vrlo rado..gripa opet bira...veber wrote:drži se ti metle u audiju.Legendovich wrote:Eroo wrote:Znamo puno o širenju, pa čak i o bolesti.Mnogo toga znamo.veber wrote:
ma to je kaj sam davno natipkao da bumo vidjeli u rujnu.
tapkamo u mraku.
ali evo dobre sam volje.
možda mene covid pokosi.
neznaš.
neće te pokositi...Bog i vrag ne bi znali sto bi sa tebom...
nisam u životu imao gripu. moj otac nije, sin mi nije za kćer nisam ziher.
ali to nikaj ne znači jer sutra može novi soj doći i sve nas pokosit.
tako i covid.
2014-12-30
pa nije bash tako..ovo je nesh,potpuno drugacije..bash polako ali sigurno udara po kljucnim ljudskim sustavima.."tiha voda brege dere"vuksadinare wrote:korona ko svaka druga bolest...ako nemas srece i jak imunitet odapet ces
Guest- Guest
Pučanstvu se uvijek mora natočiti čašu čiste i ladne vode (ne vina). Samo na taj način će eventualno razumjeti situaciju.michaellcmacha wrote:a što smo mi to kao društvo poduzeli da bi došlo do drastičnog smanjenja... ništa moj ero, apsolutno ništa, mjere koje su uvedene teku od jučer i ne odnose se na jučer, danas i sutra pa ni preksutra nego tek za onaj tamo drugi tjedan... a ako ćemo realno to i nisu neke mjere... ovo ćemo ovako do početka rujna kad će se virus početi drastično širiti i bukirati bolničke kapacitete, a onda sam Bog zna što ćemo i kako...Eroo wrote:Danas u ZG +4 novozaražena slučaja. Drastično smanjeno u odnosu na predhodne dane.
Uglavnom mene brinu mladi, kako s njima? I prije su se malo družili (socijalizirali) sad će još i manje. Imam troje takvih,,
kojima niti ne pokušavam solit pamet. Doduše imaju koliko vidim stabilnu i stalnu vezu. To me tješi da ipak bude sve u redu.
U HR danas +52, a u SLO +10.
Smjer je dobar.
Smjer je dobar.
Eroo wrote:Bez dvojbe, radi se o drugom valu, koji jednostavno galopira na ovim prostorima.
Za zadnjih 7 dana sam izračunao faktor širenja za nekoliko država u okruženju,
pod predpostavkom da su rezultati bilježenja pozitivnih korektni (z ostatkom "1"):
Hrvatska: Ro=2.47
Slovenija: Ro=2.01
Srbija:......Ro=3.01
BiH:.........Ro=2.85
Uzeo sam u obzir posljednjih 7 dana. Matematički gledano moglo bi biti ispravnije broj zaraženi
pposmatrati s "udaljenosti" od jednoga dana (8 dana!), što također ima svoju logiku. Prognoza za sljedećih 7 dana
će biti u oba slučaja ista. Na ovaj način bi imali navedene gornje rezultate za Ro nešto drugačije.
Hrvatska: Ro=2.20
Slovenija: Ro=1.84
Srbija:......Ro=2.62
BiH:.........Ro=2.50
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50