Da remiziramo...
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ovaj tjedan radno proveo..fulcajt đob..vrlo zadovoljan..ti josh ladis joojca?michaellcmacha wrote:Robi, čuvaj se, nemoj se zaraziti sad kad si bez posla... tko će te i primiti onda više kad te bolest izmoriLegendovich wrote:vufffff...stotine kupaca...toliko jucer bilo na lokalnom bazenu,.pa i vise...vili40 wrote:Stotine kupača odmara na plaži u Neumu, zauzeto je skoro 90% kreveta, a razmak malo tko drži
Neum čeka nezapamćena turistička sezona. Vidi se to već sada zahvaljujući uživo prijenosima snimki kamera s njihove plaže. A vidi se i da malo tko poštuje socijalnu distancu.
Trenutno je na najpoznatijoj plaži u Baškoj Vodi četrnaest kupača. Dio u moru, dio na plaži. Ništa bolje nije ni u Brelima, pored znamenitog kamena. Istovremeno, u osamdeset kilometara udaljenom Neumu teško je i otprilike reći koliko kupača vidimo.
Danas u podne prebrojali smo ih stotinjak samo od plićaka do krunice. Nismo računali ljude na plaži, one pod suncobranima ili one u redu za sladoled ili one što napuhuju madrace, ma ni one što su skoknuli u pekaru po marendu.
Neum trenutno izgleda kao Makarska u kolovozu.
Neum čeka nezapamćena turistička sezona. Vidi se to već sada zahvaljujući uživo prijenosima snimki kamera s njihove plaže. A vidi se i da malo tko poštuje socijalnu distancu.
"Dnevni avaz" jučer je izvjestio da se kolona automobila prema prvoj bosanskoj plaži kretala već od Svitave, mjesta udaljenog nevjerojatnih 50 kilometara od Neuma. Zaplivao je ondje i bosansko-hercegovački državljanin Zdravko Mamić.
Na Booking.comu piše da je popunjeno 88 posto smještanih kapaciteta. Pregledavali smo noćenja sa subote na nedjelju. Pronađeno je skromnih desetak objekata od čega je većina u hotelima. Usporedbe radi, u Makarskoj je trenutno tek devet posto zauzetih ležaja.
Guest- Guest
ja sam maloprije sa sinom odradio koš trening, poslije ćemo još odraditi aerobne trbušnjake i ja ću otići odvesti cenera sa ženom, to bicikljiranje mi odlično dođe za fajrunt...
2015-08-08
Vruće je. Nemoj se prenaprezat. Uspori fizičke funkcije.michaellcmacha wrote:ja sam maloprije sa sinom odradio koš trening, poslije ćemo još odraditi aerobne trbušnjake i ja ću otići odvesti cenera sa ženom, to bicikljiranje mi odlično dođe za fajrunt...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..pocinjes me zabrinjavati..trcis 11 km,znaci guza i nogare cvrsti,josh cvrsta tibica....štas ono u horoskopu(nadam se ne skorpija)..michaellcmacha wrote:ja sam maloprije sa sinom odradio koš trening, poslije ćemo još odraditi aerobne trbušnjake i ja ću otići odvesti cenera sa ženom, to bicikljiranje mi odlično dođe za fajrunt...
Guest- Guest
znači bio si prije lapo-lapoLegendovich wrote:Ovaj tjedan radno proveo..fulcajt đob..vrlo zadovoljan..ti josh ladis joojca?michaellcmacha wrote:Robi, čuvaj se, nemoj se zaraziti sad kad si bez posla... tko će te i primiti onda više kad te bolest izmoriLegendovich wrote:vufffff...stotine kupaca...toliko jucer bilo na lokalnom bazenu,.pa i vise...vili40 wrote:Stotine kupača odmara na plaži u Neumu, zauzeto je skoro 90% kreveta, a razmak malo tko drži
Trenutno je na najpoznatijoj plaži u Baškoj Vodi četrnaest kupača. Dio u moru, dio na plaži. Ništa bolje nije ni u Brelima, pored znamenitog kamena. Istovremeno, u osamdeset kilometara udaljenom Neumu teško je i otprilike reći koliko kupača vidimo.
Danas u podne prebrojali smo ih stotinjak samo od plićaka do krunice. Nismo računali ljude na plaži, one pod suncobranima ili one u redu za sladoled ili one što napuhuju madrace, ma ni one što su skoknuli u pekaru po marendu.
Neum trenutno izgleda kao Makarska u kolovozu.
"Dnevni avaz" jučer je izvjestio da se kolona automobila prema prvoj bosanskoj plaži kretala već od Svitave, mjesta udaljenog nevjerojatnih 50 kilometara od Neuma. Zaplivao je ondje i bosansko-hercegovački državljanin Zdravko Mamić.
Na Booking.comu piše da je popunjeno 88 posto smještanih kapaciteta. Pregledavali smo noćenja sa subote na nedjelju. Pronađeno je skromnih desetak objekata od čega je većina u hotelima. Usporedbe radi, u Makarskoj je trenutno tek devet posto zauzetih ležaja.
2014-12-30
Neka te, tek si dosadija. Kaj sad delaš?
fuš, kaj bi drugoAlfaOmega wrote:Neka te, tek si dosadija. Kaj sad delaš?
ma ne trčim 11 km, nego vozim bicikl 10 km... zadnji put sam mogao toliko istrčati prije 5 godina... sad tokom dana odradim 3-5 mikro treninga koji nisu toliko opsežni koliko su mi bitni da sam u funkciji, i metabolizam da pogurnu...Legendovich wrote:..pocinjes me zabrinjavati..trcis 11 km,znaci guza i nogare cvrsti,josh cvrsta tibica....štas ono u horoskopu(nadam se ne skorpija)..michaellcmacha wrote:ja sam maloprije sa sinom odradio koš trening, poslije ćemo još odraditi aerobne trbušnjake i ja ću otići odvesti cenera sa ženom, to bicikljiranje mi odlično dođe za fajrunt...
2015-08-08
Noor wrote:fuš, kaj bi drugoAlfaOmega wrote:Neka te, tek si dosadija. Kaj sad delaš?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad nema fuša, štela optiku...uvijek vrijedan :)kaya wrote:Noor wrote:fuš, kaj bi drugoAlfaOmega wrote:Neka te, tek si dosadija. Kaj sad delaš?
Ćaća ti jede govna, zato mu i je proizvod takav kakav si.veber wrote:safet od novog mesta stalno jede govna.
ono što objavljuje je skidanje s portala.
excel s interneta i model nisu isto.
za razliku od dwg, model daje uvid u stanje jer nije plošan.
Odi narani kučiće i mačiće, ako ti i oni nisu već pobjegli.
safete, baci model.
reiis ulema izgubio naranče i mandarine oslo
2014-12-30
Kučići ti skviče, narani ih, konjino. Na kraju će ti i oni pobjeći. Mačke zasigurno.veber wrote:safete, baci model.
Kažem, nije sramota biti nepismen, ali je odvratno kad ti takav prosipa kao neku pamet,
koju nitko ovdje ne razumije. Zar ne vidiš da si ljudima dosadio?
Sam bi to morao vidjeti, a ne da ti to stalno trba ponavljati.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEroo wrote:Ćaća ti jede govna, zato mu i je proizvod takav kakav si.veber wrote:safet od novog mesta stalno jede govna.
ono što objavljuje je skidanje s portala.
excel s interneta i model nisu isto.
za razliku od dwg, model daje uvid u stanje jer nije plošan.
Odi narani kučiće i mačiće, ako ti i oni nisu već pobjegli.
2014-04-16
Eroo wrote:Kučići ti skviče, narani ih, konjino. Na kraju će ti i oni pobjeći. Mačke zasigurno.veber wrote:safete, baci model.
Kažem, nije sramota biti nepismen, ali je odvratno kad ti takav prosipa kao neku pamet,
2014-04-16
već dulje vremena upravo on skvičiEroo wrote:Kučići ti skviče, narani ih, konjino. Na kraju će ti i oni pobjeći. Mačke zasigurno.veber wrote:safete, baci model.
tako je to kad drugima u muci vadiš mast
dođe sudac po svoje
2014-04-16
Eroo wrote:Ima gore i jedan dijagram za vas dvojicu, bilo bi ti pametno da ga pogledaš.jasambrend wrote:Eroo wrote:I opet ćemo čitat kako je Yodin "švecki model" prava stvar.
Ne mogu svi trčkarat po kamenjaru, netko mora i radit. I brinit o obitelji.
Nije to Yodin...to je po novom kradezeov model...Yoda ga samo od početka zagovara...da može trčat po Žnjanu ne češući se non-stop o neke tamo penzionere...
Ako ga ne budeš razumio pitaj, ima nas nekoliko obvdje koji razumijemo.
PS: nikad nisu bile ukuinute maske u zatvorenim prostorima, distanca i pranje ruku.
Ako ste vas dvojica razumjeli da ruke ne treba više prati to je druga stvar.
Safet, su te lako naučili na Palomu? Pretpostavljam da je bilo zajebano s tri prstića preći na troslojan papir...a ima i wc-a u kućama tamo, pretpostavljam da ti je lovočuvar sve objasnio...:)
darth_vader-
2014-04-16
Vidim da za vodu još nisi čuo. Umij i ruke, Uso.jasambrend wrote:Eroo wrote:Ima gore i jedan dijagram za vas dvojicu, bilo bi ti pametno da ga pogledaš.jasambrend wrote:Eroo wrote:I opet ćemo čitat kako je Yodin "švecki model" prava stvar.
Ne mogu svi trčkarat po kamenjaru, netko mora i radit. I brinit o obitelji.
Nije to Yodin...to je po novom kradezeov model...Yoda ga samo od početka zagovara...da može trčat po Žnjanu ne češući se non-stop o neke tamo penzionere...
Ako ga ne budeš razumio pitaj, ima nas nekoliko obvdje koji razumijemo.
PS: nikad nisu bile ukuinute maske u zatvorenim prostorima, distanca i pranje ruku.
Ako ste vas dvojica razumjeli da ruke ne treba više prati to je druga stvar.
Safet, su te lako naučili na Palomu? Pretpostavljam da je bilo zajebano s tri prstića preći na troslojan papir...a ima i wc-a u kućama tamo, pretpostavljam da ti je lovočuvar sve objasnio...:)
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50