Žene su zakon
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Žene su zakon
bute konpenzaciju proveli.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:
A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?
Moga bi jer imam znanje za to al ne ne bavim se s auditingom.
Proučavam geopolitiku i uspoređujem s podacima iz budućnosti.
morate se dogovorit tko je mužjak.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ajd šta se se uplašio neću te isporučit negativnim vanzemaljcima.RayMabus wrote:Ništa od toga.סמאל wrote:Dobro,ajde,onda plaćam ja.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:
Ne.
Imam ja svoj mali svijet i kineski zid oko njega. Ne volim nikog uvlačit u svoj život. Imam ogradu kad su te stvari u pitanju. Novi ljudi = nove komplikacije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa pošto se galaktičkom đeneralu ne diže,dakle..veber wrote:bute konpenzaciju proveli.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:
Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?
2015-07-23
pa ukopčaš mu 5.0 USBסמאל wrote:Pa pošto se galaktičkom đeneralu ne diže,dakle..veber wrote:bute konpenzaciju proveli.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:
Ne.
kaj on zna jel to sd kartica
a, obojici milo
2014-12-30
Nije to nego ja jednostavno ne volim upoznavati nove ljude.סמאל wrote:Ajd šta se se uplašio neću te isporučit negativnim vanzemaljcima.RayMabus wrote:Ništa od toga.סמאל wrote:Dobro,ajde,onda plaćam ja.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:
Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?
Imam ja svoj mali svijet i kineski zid oko njega. Ne volim nikog uvlačit u svoj život. Imam ogradu kad su te stvari u pitanju. Novi ljudi = nove komplikacije.
Novi ljudi = nove komplikacije
Ako nema upoznavanja nema ni problema šta ne znači da će ih biti ako nekog upoznaš no ako ne onda ih sigurno neće biti.
Ne želim nikakve komplikacije u životu ako ih mogu izbjeći.
To je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nismo mi baš neznanci,naprotiv,znamo se cijelo desetljeće još od net.hr-a.RayMabus wrote:Nije to nego ja jednostavno ne volim upoznavati nove ljude.סמאל wrote:Ajd šta se se uplašio neću te isporučit negativnim vanzemaljcima.RayMabus wrote:Ništa od toga.סמאל wrote:Dobro,ajde,onda plaćam ja.RayMabus wrote:
Bez kinte.
Ako nema upoznavanja nema ni problema šta ne znači da će ih biti ako nekog upoznaš no ako ne onda ih sigurno neće biti.
To je sve.
No ipak te razumijem,i ja bi na tvom mjestu bio nepovjerljiv.
2015-07-23
Ma galaktički general se odmah uplašio,kako ga mislim sexualno iskoristit.veber wrote:pa ukopčaš mu 5.0 USBסמאל wrote:Pa pošto se galaktičkom đeneralu ne diže,dakle..veber wrote:bute konpenzaciju proveli.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:
Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?
kaj on zna jel to sd kartica
a, obojici milo
2015-07-23
Onda razumi i ono gore napisano.סמאל wrote:Pa nismo mi baš neznanci,naprotiv,znamo se cijelo desetljeće još od net.hr-a.RayMabus wrote:Nije to nego ja jednostavno ne volim upoznavati nove ljude.סמאל wrote:Ajd šta se se uplašio neću te isporučit negativnim vanzemaljcima.RayMabus wrote:Ništa od toga.סמאל wrote:
Dobro,ajde,onda plaćam ja.
To je sve.
No ipak te razumijem,i ja bi na tvom mjestu bio nepovjerljiv.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma razumjem.Nije lako bit ashtarov trbuhozborac u svijetu prepunom negativnih sjena.No bunker nije najbolje riješenje.
2015-07-23
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
Page 9 of 9