Žene su zakon
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Žene su zakon
Ništa ti nisi upoznao, ti si bolesnik. Upoznale su one tebe i pobjegle glavom bez obzira.veber wrote:upoznaš ljubavnicu i ženu.
nakon lapo lapo. ide kao i matematika, jednu prenosiš dalje.
onda u tom trokutu postoji zajeb da njih dvije otkriju svoju "mračnu" stranu
postoji tu mogućnosti.
Ne manipuliraj s mladima, stara konjino!
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
ti si safet sveznadar.Eroo wrote:Ništa ti nisi upoznao, ti si bolesnik. Upoznale su one tebe i pobjegle glavom bez obzira.veber wrote:upoznaš ljubavnicu i ženu.
postoji tu mogućnosti.
i od kuda sada one?
malo koncentracije.
2014-12-30
Ne manipuliraj s mladim ljudima, konjino stara.veber wrote:ti si safet sveznadar.Eroo wrote:Ništa ti nisi upoznao, ti si bolesnik. Upoznale su one tebe i pobjegle glavom bez obzira.veber wrote:upoznaš ljubavnicu i ženu.
postoji tu mogućnosti.
i od kuda sada one?
malo koncentracije.
koji mladi ljudi?
ti si stari udbaš u penziji.
kao i koža sa špeka. nisi ni za grah.
ti si stari udbaš u penziji.
kao i koža sa špeka. nisi ni za grah.
2014-12-30
Danas je dan za spavanje. Kad sam se inkarnkra ovdje nije mi na pamet bilo da će ovo na drugoj dinamici bit toliki problem. Totalno me zateklo. Praktički nisan ni 2% onoga šta san zamislija napravija zbog toga šta san zapeja ode.
Tješi me jedino šta nisan jedini nego je to masovna pojava dakle nije do mene.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
daj nam to malo pojasni.RayMabus wrote:Danas je dan za spavanje. Kad sam se inkarnkra ovdje nije mi na pamet bilo da će ovo na drugoj dinamici bit toliki problem. Totalno me zateklo. Praktički nisan ni 2% onoga šta san zamislija napravija zbog toga šta san zapeja ode.
reinkarniraš se pa skužiš ili samo se reinkarniraš?
ne skužiš da si umro pa si se reinkarnirao u tijelu miša.
prije nego kaj si umro zaboravio si nahranit mačku.
2014-12-30
Zašto ne ubrzaš inkarnaciju na drugo mjesto ?RayMabus wrote:Danas je dan za spavanje. Kad sam se inkarnkra ovdje nije mi na pamet bilo da će ovo na drugoj dinamici bit toliki problem. Totalno me zateklo. Praktički nisan ni 2% onoga šta san zamislija napravija zbog toga šta san zapeja ode.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zato šta mi nije bitno. Zadovoljan sam i ovom. Koliko traje traje a posli ćemo negdi drugi.סמאל wrote:Zašto ne ubrzaš inkarnaciju na drugo mjesto ?RayMabus wrote:Danas je dan za spavanje. Kad sam se inkarnkra ovdje nije mi na pamet bilo da će ovo na drugoj dinamici bit toliki problem. Totalno me zateklo. Praktički nisan ni 2% onoga šta san zamislija napravija zbog toga šta san zapeja ode.
2014-04-11
Inkarnacije su poput rijeka. Pustiš da teče svojim tokom. Ništa se tu ne dobije ako ti se neka inkarnacija ne sviđa il nisi napravija to nešto šta si zamislija 100% nego samo 2%. To je ista rijeka. Neš ništa previše dobit ako promjeniš čamac. Tok je isti. Ti si uvik veslač na toj svojoj rijeci vremena.
Nemam ja ništa protiv ove inkarnacije. Sam sam je bira. Ako ne ide kako sam mislija da će ić a onda fino pajkiš i brige te.
Nemam ja ništa protiv ove inkarnacije. Sam sam je bira. Ako ne ide kako sam mislija da će ić a onda fino pajkiš i brige te.
2014-04-11
A ne možeš očekivati da sve ide glatko. Mora negdi zapet i onda to rješiš i ideš dalje. Samo nisam se ode inkarnira radi seksa pa nemam volje to ni rješavat.
To ti je nešto kao ono ja san doša to napravit i dočeka me ovo s čime se ja ne želim baviti i onda kažem ovima gori il ćete to riješiti il možete zaboraviti na mene.
Ako neće nema problema ja odo spavat.
Nisan san se radi toga inkarnkra. Neću to rješavat. Jednostavno.
To ti je nešto kao ono ja san doša to napravit i dočeka me ovo s čime se ja ne želim baviti i onda kažem ovima gori il ćete to riješiti il možete zaboraviti na mene.
Ako neće nema problema ja odo spavat.
Nisan san se radi toga inkarnkra. Neću to rješavat. Jednostavno.
2014-04-11
Pa pada fino natalitet , lagano raspad sistema. Javite mi se kad to rjrješite a do tad ne budite me.
To je ono ko na brodu , ja sam pilot i sad neki mehanički kvar i sad ćeš ti mene zvati da to rješim. Nema teorije čak i da znam to riješiti.
Zovi mehaničara. A ako neš nećemo ni poletit.
Kraj rasprave.
To je ono ko na brodu , ja sam pilot i sad neki mehanički kvar i sad ćeš ti mene zvati da to rješim. Nema teorije čak i da znam to riješiti.
Zovi mehaničara. A ako neš nećemo ni poletit.
Kraj rasprave.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Samo ti treba auditor ( onaj koji sluša ) i da te vodi unatrag po vremenskoj stazi ( rijeka vremena ).
2014-04-11
a, da. onda ti auditor ušteka usb.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Samo ti treba auditor ( onaj koji sluša ) i da te vodi unatrag po vremenskoj stazi ( rijeka vremena ).
i uvjerava te da je to micro, a da tvoj port je rastezljiv.
srećom ne koriste VHS kazete
2014-12-30
To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
2015-07-23
Jesi li živo u prošlom životu ?
Autor ti je Ron Hubard
Metoda je : vraćanje pomoću auditinga ( slušaoc koji vodi osobu unatrag po vremenskoj stazi ).
Ako te zanima šta si bio u prošlim životima no otkrit ću ti tajnu : duša se skoro nikad s tim ne zamara nego samo s trenutnim životom jer život je igra i zato prošli životi su odigrane igre i dušu to ne zanima.
Autor ti je Ron Hubard
Metoda je : vraćanje pomoću auditinga ( slušaoc koji vodi osobu unatrag po vremenskoj stazi ).
Ako te zanima šta si bio u prošlim životima no otkrit ću ti tajnu : duša se skoro nikad s tim ne zamara nego samo s trenutnim životom jer život je igra i zato prošli životi su odigrane igre i dušu to ne zanima.
2014-04-11
naslov obećavaRayMabus wrote:Jesi li živo u prošlom životu ?
Autor ti je Ron Hubard
2014-12-30
Ne bih pisao ovdje o tome,jer bi to bilo podložno izrugivanju onih koji to ne razumiju.RayMabus wrote:Jesi li živo u prošlom životu ?
Autor ti je Ron Hubard
2015-07-23
Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Ne to se ne može desit auditingom iz razloga šta je to prošli život a ti si u sadašnjem.
Mogu ti samo prebaciti neku traumu iz prošlog života u svjesni um koja utječe i na tvoj sadašnji dok je u nesvjesnom i osloboditi te te traume i reaktivnog uma i ti ćeš postat bolja osoba.
Praktički rješio sam ti karmičku petlju.
2014-04-11
Daj nemoj molim te,od kud ti možeš znat s kim ja sve imam posla i što sve znam.Za razliku od tebe,ja sigurno neću po forumu pisat nešto što nije za široki auditorij.RayMabus wrote:Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Ne to se ne može desit auditingom iz razloga šta je to prošli život a ti si u sadašnjem.
Mogu ti samo prebaciti neku traumu iz prošlog života u svjesni um koja utječe i na tvoj sadašnji dok je u nesvjesnom i osloboditi te te traume i reaktivnog uma i ti ćeš postat bolja osoba.
Praktički rješio sam ti karmičku petlju.
Par puta već jesam izlano se neku sitnucu,pa sam kasnije imao problema s mojim nadeđenima.
2015-07-23
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
Page 6 of 9