Žene su zakon
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Žene su zakon
Ma rasturit će se oni sami između sebe. Ne troši moje vrijeme na gluposti.סמאל wrote:ne,za to treba netko sposoban,tko može izać s njima nakraj a ti tvrdiš da imaš 5*RayMabus wrote:Nađi nekog s nižim činom. Ja se s time ne bavim.סמאל wrote:Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
Znaš li da ovih ima i kod tebe dolje ?
Ako si tako zajeban galaktički general kao što tvrdiš,ja ti dam podatke o njima,ti ih središ i obojica smo na dobitku.
Ti napreduješ u toj vašoj hijerarhiji tako što središ neprijatelje GF-a,a ja s druge strane riješim se konkurencije i obojica smo na dobitku.
uvijek tvrdiš da rasturaš negativne,pa eto,sad ti je prilika,nije valjda da se bojiš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da li je to više kao SW ili ST?RayMabus wrote:Ma rasturit će se oni sami između sebe. Ne troši moje vrijeme na gluposti.סמאל wrote:ne,za to treba netko sposoban,tko može izać s njima nakraj a ti tvrdiš da imaš 5*RayMabus wrote:Nađi nekog s nižim činom. Ja se s time ne bavim.סמאל wrote:Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
Znaš li da ovih ima i kod tebe dolje ?
Ako si tako zajeban galaktički general kao što tvrdiš,ja ti dam podatke o njima,ti ih središ i obojica smo na dobitku.
Ti napreduješ u toj vašoj hijerarhiji tako što središ neprijatelje GF-a,a ja s druge strane riješim se konkurencije i obojica smo na dobitku.
uvijek tvrdiš da rasturaš negativne,pa eto,sad ti je prilika,nije valjda da se bojiš.
2014-12-30
Ja sam u penziji. Da sad se svemirski brod pojavi poviše Hrvatske ja bi samo nastavija spavat
Penzija. Znaš šta je penzija ?
2014-04-11
a, di bi znao?RayMabus wrote:Ja sam u penziji. Da sad se svemirski brod pojavi poviše Hrvatske ja bi samo nastavija spavat
radim.
jel u gf imate subvencionirane ili stranačke?
2014-12-30
Ne.To je skarifikacija napravljena užarenim limenim šablonom.To čine kako bi se zakleli na odanost redu ,,viših bića'' kojima služe.veber wrote:a čisto tehnički gledano, na dotičnoj dijelu tijela se vidi hematom.
došlo je do potkožnog ulijeva krvi.
ovako s fotke se ne vidi da li je to podlaktica ili skroz nježna goljenična kost
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dobro i penzioneri rade honorarno,pa šta bi ti falilo da napraviš neki poslić u fušu ?RayMabus wrote:Ja sam u penziji. Da sad se svemirski brod pojavi poviše Hrvatske ja bi samo nastavija spavat
2015-07-23
bum ti ja disk pločicu nakon trke prislonio na leđa.סמאל wrote:Ne.To je skarifikacija napravljena užarenim limenim šablonom.To čine kako bi se zakleli na odanost redu ,,viših bića'' kojima služe.veber wrote:a čisto tehnički gledano, na dotičnoj dijelu tijela se vidi hematom.
ovako s fotke se ne vidi da li je to podlaktica ili skroz nježna goljenična kost
safetu ću disk.
neka ima mliječni put.
za svetoja čuvam propeler.
2014-12-30
a šta ćeš homogalaktikusu ?veber wrote:bum ti ja disk pločicu nakon trke prislonio na leđa.סמאל wrote:Ne.To je skarifikacija napravljena užarenim limenim šablonom.To čine kako bi se zakleli na odanost redu ,,viših bića'' kojima služe.veber wrote:a čisto tehnički gledano, na dotičnoj dijelu tijela se vidi hematom.
safetu ću disk.
neka ima mliječni put.
za svetoja čuvam propeler.
2015-07-23
Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
2015-07-23
Kupit ću Playstation pa ću igrat igrice. Kakva rađa ?סמאל wrote:Dobro i penzioneri rade honorarno,pa šta bi ti falilo da napraviš neki poslić u fušu ?RayMabus wrote:Ja sam u penziji. Da sad se svemirski brod pojavi poviše Hrvatske ja bi samo nastavija spavat
Emancipacija je pobjedila.
2014-04-11
Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.סמאל wrote:Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
2014-04-11
Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.RayMabus wrote:Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.סמאל wrote:Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
Riješiš suparnički klan negativnih vanzemaljaca,ja ti platim.
Ti si se riješio da ti se ne motaju po tvom sujedstvu a ja preuzmem njihovu logistiku.
2015-07-23
A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?סמאל wrote:Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.RayMabus wrote:Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.סמאל wrote:Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
Ti si se riješio da ti se ne motaju po tvom sujedstvu a ja preuzmem njihovu logistiku.
2014-04-11
Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?סמאל wrote:Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.RayMabus wrote:Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.סמאל wrote:Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
2015-07-23
nađi nekog s mikro sd, ne da krene odmah s vhs
da ti proba poslat signal preko beta. krstarica bi na saturn otišla.
da ti proba poslat signal preko beta. krstarica bi na saturn otišla.
2014-12-30
Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?סמאל wrote:Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.RayMabus wrote:Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.סמאל wrote:Obavještajne službe Galaktičke Federacije su za kurac,kad im neprijateljska agentura šeta po Kaštelima i Solinu,doslovno ispred nosa njihovog đenerala s 5*.
Moga bi jer imam znanje za to al ne ne bavim se s auditingom.
Proučavam geopolitiku i uspoređujem s podacima iz budućnosti.
2014-04-11
Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?סמאל wrote:Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.RayMabus wrote:
Joso mi je prijatelj. Ako si mislio na njega.
2015-07-23
Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?סמאל wrote:
Jeli on radi za negativne vanzemaljce ? Dakle ne.Jebiga.kad ti nećš da spojiš ugodno s korisnim.
2014-04-11
Dobro,ajde,onda plaćam ja.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:
A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?
2015-07-23
Ništa od toga.סמאל wrote:Dobro,ajde,onda plaćam ja.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:
Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?
Imam ja svoj mali svijet i kineski zid oko njega. Ne volim nikog uvlačit u svoj život. Imam ogradu kad su te stvari u pitanju. Novi ljudi = nove komplikacije.
2014-04-11
bute konpenzaciju proveli.RayMabus wrote:Bez kinte.סמאל wrote:Dobro,a kakav si za platit piće ako budem prolazio kroz Kaštela ?RayMabus wrote:Ne.סמאל wrote:Dobro,a jeli se onda baviš auditoringom regresije u prošle živote ?RayMabus wrote:
A jes naporan. Ne bavim se s time. Kako to tebi nije jasno ?
morate se dogovorit tko je mužjak.
2014-12-30
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
Page 8 of 9