Žene su zakon
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Žene su zakon
Daj nemoj molim te,od kud ti možeš znat s kim ja sve imam posla i što sve znam.Za razliku od tebe,ja sigurno neću po forumu pisat nešto što nije za široki auditorij.RayMabus wrote:Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Samo ti treba auditor ( onaj koji sluša ) i da te vodi unatrag po vremenskoj stazi ( rijeka vremena ).
Ne to se ne može desit auditingom iz razloga šta je to prošli život a ti si u sadašnjem.
Mogu ti samo prebaciti neku traumu iz prošlog života u svjesni um koja utječe i na tvoj sadašnji dok je u nesvjesnom i osloboditi te te traume i reaktivnog uma i ti ćeš postat bolja osoba.
Praktički rješio sam ti karmičku petlju.
Par puta već jesam izlano se neku sitnucu,pa sam kasnije imao problema s mojim nadeđenima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Uostalom prvo se čiste sve traume iz ovog života uključujući i prenatalno razdoblje i kad se sve očistilo ti postaješ Očišćeni tj osoba koja nema relativni um tj engrame boli i bolne emaocije iiz ovog života.RayMabus wrote:Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Samo ti treba auditor ( onaj koji sluša ) i da te vodi unatrag po vremenskoj stazi ( rijeka vremena ).
Ne to se ne može desit auditingom iz razloga šta je to prošli život a ti si u sadašnjem.
Mogu ti samo prebaciti neku traumu iz prošlog života u svjesni um koja utječe i na tvoj sadašnji dok je u nesvjesnom i osloboditi te te traume i reaktivnog uma i ti ćeš postat bolja osoba.
Tek tada pod uvjetom da te nešto boli il muči a Očišćen si ide se još više unatrag tj u bol i bolnu emociju iz prošlog života i to miče ća a usput dobije hrpa podataka iz povijesti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da molim te.סמאל wrote:Daj nemoj molim te,od kud ti možeš znat s kim ja sve imam posla i što sve znam.Za razliku od tebe,ja sigurno neću po forumu pisat nešto što nije za široki auditorij.RayMabus wrote:Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.veber wrote:koji ću se kiki inkarnirat ako se ne sjećam što je bilo prije.
Par puta već jesam izlano se neku sitnucu,pa sam kasnije imao problema s mojim nadeđenima.
Ja sam auditor.
Ne potpisuju svi ugovore na miljardu godina.
Samo specijalci.
2014-04-11
Hehe,zar ti misliš da nema i drugih,,kompanija'' gdje se potpisuju ugovori 'RayMabus wrote:Da molim te.סמאל wrote:Daj nemoj molim te,od kud ti možeš znat s kim ja sve imam posla i što sve znam.Za razliku od tebe,ja sigurno neću po forumu pisat nešto što nije za široki auditorij.RayMabus wrote:Jesi ti auditor pa da to znaš ? Nisi. Ja sam.סמאל wrote:To baš i nije za svakog.I oni spiritualni,otvorenih vidika,nakon tretmana regresije u prošle živote,mogu ostat trknuti,pogotovu ako su tragično skončali.RayMabus wrote:
Imaš tu memoriju u sebi. Zove se memorija iz prošlih života.
Ja sam auditor.
Ne potpisuju svi ugovore na miljardu godina.
Samo specijalci.
Znaš li ti uopće što je sinesterno-numiozna okultna praksa ?
Ne vrti se sve oko tvojih scientologa,GF-a i Ashtara.
2015-07-23
Ovakvih par kao šta sam ja ti mogu razvalit cilu planetu ako oće.
Zovu se Tetan operanti.
Piloti su a ne mehaničari. Zato ja ne želim rješavati sranja na drugoj dinamici na ovoj planeti nego ako ne mislite to rješavat ( poslat mehaničara ) nećemo ni poletit.
Spavajte.
Zovu se Tetan operanti.
Piloti su a ne mehaničari. Zato ja ne želim rješavati sranja na drugoj dinamici na ovoj planeti nego ako ne mislite to rješavat ( poslat mehaničara ) nećemo ni poletit.
Spavajte.
2014-04-11
Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
Mračni bogovi Cefozoti,obrisat će pod tim tvojim Asthatima.
2015-07-23
terapija opet popustila?RayMabus wrote:Ovakvih par kao šta sam ja ti mogu razvalit cilu planetu ako oće.
Zovu se Tetan operanti.
Spavajte.
2014-12-30
Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.סמאל wrote:Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
2014-04-11
Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.RayMabus wrote:Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.סמאל wrote:Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
2015-07-23
Pa spavat ću , normalno da ću spavat. A za hvatanje me boli kurac. Jepe mi se tko će vladat na ovoj usranoj planeti. Mi imamo svoj dio kolača. Nama dosta.סמאל wrote:Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.RayMabus wrote:Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.סמאל wrote:Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
2014-04-11
Koji dio,neće vam ostat ni mrvice.Kad bi samo znao,da možeš shvatit zašto imam razloga za slavlje.RayMabus wrote:Pa spavat ću , normalno da ću spavat. A za hvatanje me boli kurac. Jepe mi se tko će vladat na ovoj usranoj planeti. Mi imamo svoj dio kolača. Nama dosta.סמאל wrote:Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.RayMabus wrote:Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.סמאל wrote:Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
2015-07-23
Hoće jer ovo je zatvor a i upravitelju zatvora ne odgovara baš totalni nered nego ipak netko tko umiruje stvari dobro dođe jer od totalnog kaosa nemaju ttolike koristi nego im treba kontrolirani kaos a to je nemoguće ako svi ljudi ( zatvorenici ) polude.סמאל wrote:Koji dio,neće vam ostat ni mrvice.Kad bi samo znao,da možeš shvatit zašto imam razloga za slavlje.RayMabus wrote:Pa spavat ću , normalno da ću spavat. A za hvatanje me boli kurac. Jepe mi se tko će vladat na ovoj usranoj planeti. Mi imamo svoj dio kolača. Nama dosta.סמאל wrote:Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.RayMabus wrote:Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.סמאל wrote:Ma razvalit ćete vi govno,jedino što možete dobit nogu u dupe,ne samo s ovog planeta,već cijele galaksije.
2014-04-11
Ako si ti vlasnik zatvora onda ćeš postavit nekog zatvorenika da vlada ostalima i skuplja reket od sviju.
Da to održiš unutar zatvora ti trebaju i oni koji ako zatvorenici polude to malo isprave tako da sve funkcionira normalno i da reketarenje ide dalje.
Kužiš ?
Da to održiš unutar zatvora ti trebaju i oni koji ako zatvorenici polude to malo isprave tako da sve funkcionira normalno i da reketarenje ide dalje.
Kužiš ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Hoće jer ovo je zatvor a i upravitelju zatvora ne odgovara baš totalni nered nego ipak netko tko umiruje stvari dobro dođe jer od totalnog kaosa nemaju ttolike koristi nego im treba kontrolirani kaos a to je nemoguće ako svi ljudi ( zatvorenici ) polude.סמאל wrote:Koji dio,neće vam ostat ni mrvice.Kad bi samo znao,da možeš shvatit zašto imam razloga za slavlje.RayMabus wrote:Pa spavat ću , normalno da ću spavat. A za hvatanje me boli kurac. Jepe mi se tko će vladat na ovoj usranoj planeti. Mi imamo svoj dio kolača. Nama dosta.סמאל wrote:Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.RayMabus wrote:
Pa nećemo. Rekoh ti da spavamo.
Jeli te ova siluleta podsjeća na nešto ?
2015-07-23
Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
2014-04-11
Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
Znaš li da ovih ima i kod tebe dolje ?
Ako si tako zajeban galaktički general kao što tvrdiš,ja ti dam podatke o njima,ti ih središ i obojica smo na dobitku.
Ti napreduješ u toj vašoj hijerarhiji tako što središ neprijatelje GF-a,a ja s druge strane riješim se konkurencije i obojica smo na dobitku.
2015-07-23
Nađi nekog s nižim činom. Ja se s time ne bavim.סמאל wrote:Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
Ako si tako zajeban galaktički general kao što tvrdiš,ja ti dam podatke o njima,ti ih središ i obojica smo na dobitku.
Ti napreduješ u toj vašoj hijerarhiji tako što središ neprijatelje GF-a,a ja s druge strane riješim se konkurencije i obojica smo na dobitku.
2014-04-11
to se desi kada se ekipa malo posveti nebeskom piću.סמאל wrote:RayMabus wrote:Hoće jer ovo je zatvor a i upravitelju zatvora ne odgovara baš totalni nered nego ipak netko tko umiruje stvari dobro dođe jer od totalnog kaosa nemaju ttolike koristi nego im treba kontrolirani kaos a to je nemoguće ako svi ljudi ( zatvorenici ) polude.סמאל wrote:Koji dio,neće vam ostat ni mrvice.Kad bi samo znao,da možeš shvatit zašto imam razloga za slavlje.RayMabus wrote:Pa spavat ću , normalno da ću spavat. A za hvatanje me boli kurac. Jepe mi se tko će vladat na ovoj usranoj planeti. Mi imamo svoj dio kolača. Nama dosta.סמאל wrote:
Samo vi spavajte,dok vas ne pohvatamo.
Jeli te ova siluleta podsjeća na nešto ?
zamisli da imaš jna i junac.
da se to prepravit ali prepoznaš ekipu odmah po flasteru.
2014-12-30
ne,za to treba netko sposoban,tko može izać s njima nakraj a ti tvrdiš da imaš 5*RayMabus wrote:Nađi nekog s nižim činom. Ja se s time ne bavim.סמאל wrote:Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
uvijek tvrdiš da rasturaš negativne,pa eto,sad ti je prilika,nije valjda da se bojiš.
2015-07-23
a čisto tehnički gledano, na dotičnoj dijelu tijela se vidi hematom.
došlo je do potkožnog ulijeva krvi.
ovako s fotke se ne vidi da li je to podlaktica ili skroz nježna goljenična kost
došlo je do potkožnog ulijeva krvi.
ovako s fotke se ne vidi da li je to podlaktica ili skroz nježna goljenična kost
2014-12-30
Ma rasturit će se oni sami između sebe. Ne troši moje vrijeme na gluposti.סמאל wrote:ne,za to treba netko sposoban,tko može izać s njima nakraj a ti tvrdiš da imaš 5*RayMabus wrote:Nađi nekog s nižim činom. Ja se s time ne bavim.סמאל wrote:Zašto ne ?RayMabus wrote:Ne da mi se o vanzemaljcima negativnim i nekakvim tajnim društvima negativnim. To nisu stvari koje mene baš toliko zanimaju.
uvijek tvrdiš da rasturaš negativne,pa eto,sad ti je prilika,nije valjda da se bojiš.
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Zakon o otimačini
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
Page 7 of 9