Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
Zbog čega ste došli na Denk?
Zbog Abena, jasno. Vlaze mi se gacice cim ga ugledam. Ti?
Guest- Guest
ja sam došao zbog abena, volim to prije sna jer ono zadnje što radiš to i sanjaš, pa kad legnem zamislim njegove ruke oko svog pasa i njegov hrapav jezik iza uha, bodljikavu bradu kako me grebe...i jebemo se, životnjski.... sljedeći dan mu to pišem na pp a on mi uvijek odgovori: ah, da bar.mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
Guest- Guest
violator wrote:mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
Zbog Abena, jasno. Vlaze mi se gacice cim ga ugledam. Ti?
Guest- Guest
ebenica wrote:ja sam došao zbog abena, volim to prije sna jer ono zadnje što radiš to i sanjaš, pa kad legnem zamislim njegove ruke oko svog pasa i njegov hrapav jezik iza uha, bodljikavu bradu kako me grebe...i jebemo se, životnjski.... sljedeći dan mu to pišem na pp a on mi uvijek odgovori: ah, da bar.mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
Ja zamišljam pozu 69 sa Abenom
Guest- Guest
Ajoj, pa mi pernata stvorenja smetamo na denkiću jer se više ne mogu razmjenjivati mudre misli kao prije.
Život je težak..
Život je težak..
Guest- Guest
venus wrote:ebenica wrote:ja sam došao zbog abena, volim to prije sna jer ono zadnje što radiš to i sanjaš, pa kad legnem zamislim njegove ruke oko svog pasa i njegov hrapav jezik iza uha, bodljikavu bradu kako me grebe...i jebemo se, životnjski.... sljedeći dan mu to pišem na pp a on mi uvijek odgovori: ah, da bar.mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
Daj zamisliite i mene s vama, molim vas. Mogu vam otirati mokra lica jezikom.
Last edited by violator on 12/6/2020, 23:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ajd, ok ti :)ebenica wrote:ja sam došao zbog abena, volim to prije sna jer ono zadnje što radiš to i sanjaš, pa kad legnem zamislim njegove ruke oko svog pasa i njegov hrapav jezik iza uha, bodljikavu bradu kako me grebe...i jebemo se, životnjski.... sljedeći dan mu to pišem na pp a on mi uvijek odgovori: ah, da bar.mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
to bi ga zbunilo, ne bi znao jel su brojke arapske ili porijeklom indijske, i što sa nulom, gdje je nestala...pitam se pitam se.venus wrote:ebenica wrote:ja sam došao zbog abena, volim to prije sna jer ono zadnje što radiš to i sanjaš, pa kad legnem zamislim njegove ruke oko svog pasa i njegov hrapav jezik iza uha, bodljikavu bradu kako me grebe...i jebemo se, životnjski.... sljedeći dan mu to pišem na pp a on mi uvijek odgovori: ah, da bar.mativka wrote:Budite iskreni na ovo pitanje:
noć normalnima i poseban pozdrav mediokritetu;) nemojte samo ppat do zore kai će reć puritanci u župi srca zlatnoga.
Guest- Guest
Evo, sve se ženu peru od činjenice da su s ikim pričale na pp.
Dakle, možemo nastaviti s iskrenošću u bitku :)
mativka wrote:Evo, sve se ženu peru od činjenice da su s ikim pričale na pp.
Ma od cega se tocno treba "prati'?! :D
Sto ti imas st udjim inboxom? Tebi je samo bitno jesmo li se dopisivale s Abenom. :D Eto, pitaj ga fino na pp.
Guest- Guest
Ljudi moji, noćka, baš ste me nasmijali..
A puritancima pročišćenim i savršenim želim mokre i orgazmične snove, pune grabežljivih ruku, vrelih jezika i požudnih usana, strasnih dubokih uzdaha, isprepletenih golih tijela..
A puritancima pročišćenim i savršenim želim mokre i orgazmične snove, pune grabežljivih ruku, vrelih jezika i požudnih usana, strasnih dubokih uzdaha, isprepletenih golih tijela..
Guest- Guest
I tebe molim da ne opsjedaš nikoga na ppviolator wrote:Odlicno! Sad si to ponovi tisucu puta da ti udje u tu tikvu i prestani napadati svaku zenu koja pise ovdje!
Hajde s mirom Bozjim.
mativka wrote:Aben voli svoju ženu!
Odlicno! Sad si to ponovi tisucu puta da ti udje u tu tikvu i prestani napadati svaku zenu koja pise ovdje!
Hajde s mirom Bozjim
Guest- Guest
mate, nemaš potrebe se miješati u tuđe pp-e ili odnose sa supružnicima
ima dovoljno drugih tema za svađu :D ali ove gore stvari mi se čini privatnima..
Oprosti Kickic wrote:
mate, nemaš potrebe se miješati u tuđe pp-e ili odnose sa supružnicima
ima dovoljno drugih tema za svađu :D ali ove gore stvari mi se čini privatnima..
ali ako vidim obrazac ponašanja, moram reagirati jer su recividisti.
meni se čini samo da si nekog nahranila tu
nema potrebe za tim temama, krivo bojno polje
po meni
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
U pravu si!kic wrote:
meni se čini samo da si nekog nahranila tu
nema potrebe za tim temama, krivo bojno polje
po meni
Obuzela me ljutnja.