Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:I tebe molim da ne opsjedaš nikoga na ppviolator wrote:Odlicno! Sad si to ponovi tisucu puta da ti udje u tu tikvu i prestani napadati svaku zenu koja pise ovdje!
Hajde s mirom Bozjim.
Jebem li ti sunce bezobrazno i lazljivo! Koga sam ja to opsjedala na pp!?
Hajde, nek' se javi odmah sad!
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
mativka wrote:Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
Zato jer lazes ili si pogresno upucena.
Pa cu ja sad fino upitati Rabarbaru, Gnjeca i Kica koga sam ja to od njih troje "opsjedala" na pp!? Eto, doznala si s kime sam u ovih nekoliko godina izmijenila pp-ove. Kic?! Jesi ti nasrao lazi?! Ha?
Guest- Guest
naravno da nisam
ako sam ikad ikome rekao ijednu lošu riječ o tebi, režem si vene instant- nisam nikad ni pomislio ništa loše a kamo li.
Ružno od tebe.violator wrote:mativka wrote:Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
Pa cu ja sad fino upitati Rabarbaru, Gnjeca i Kica koga sam ja to od njih troje "opsjedala" na pp!? Eto, doznala si s kime sam u ovih nekoliko godina izmijenila pp-ove. Kic?! Jesi ti nasrao lazi?! Ha?
kic wrote:
naravno da nisam
ako sam ikad ikome rekao ijednu lošu riječ o tebi, režem si vene instant- nisam nikad ni pomislio ništa loše a kamo li.
Onda zauzdaj tu podlu lazljivicu. Dosla te je kao obraniti i sere gluposti.
Guest- Guest
mativka wrote:Ružno od tebe.violator wrote:mativka wrote:Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
Mrs!
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
violator wrote:kic wrote:
naravno da nisam
Onda zauzdaj tu podlu lazljivicu. Dosla te je kao obraniti i sere gluposti.
svatko je gospodar svoje riječi, rekao sam na prethodnoj stranici da ta raspra o: pp-ima i supružnicima nema smisla i malo je neukusna..
Violator, zašto nasjedaš na te prilično plitke igrice ljubomorne tuke?violator wrote:mativka wrote:Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
Meni držiš glavi iznad vode već pola godine i beskrajno sam ti zahvalna na svakom pp-u. Molim te ne nasjedaj na ovako prozirne fore..
Mate, nisam očekivala da si sposobna ići ovako nisko. Opsjednutost Abenom te skroz promijenila. Šteta.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
kic wrote:mativka wrote:Kic se odrekao svih nas zbog tebe.
ne razumijem sad?
Citas li ti sto ona citavo vrijeme piseee!? Halo!? Ludjakinja.
I sigurnasam da mi Ra i Gnjec nece nista zamjeriti jer smo drugarski komunicirali.
Guest- Guest
Ra wrote:Violator, zašto nasjedaš na te prilično plitke igrice ljubomorne tuke?violator wrote:mativka wrote:Zbog čega naziv prljave?violator wrote:Mene si nasla za prljave igrice!?
Imaš li priču ?
Meni držiš glavi iznad vode već pola godine i beskrajno sam ti zahvalna na svakom pp-u. Molim te ne nasjedaj na ovako prozirne fore..
Mate, nisam očekivala da si sposobna ići ovako nisko. Opsjednutost Abenom te skroz promijenila. Šteta.
Hvala. Oprosti. Mrzim ovakve kujetine.
Laku noc...
Guest- Guest
@mativka
ako te bas zanima. 99 posto mojih razgovora na pp-u u zadnjih par godina su bili sa kic-om
nisam ga pokusao zavesti niti je on mene. Smatram ga prijateljem
ako te bas zanima. 99 posto mojih razgovora na pp-u u zadnjih par godina su bili sa kic-om
Guest- Guest
dax wrote:@mativka
šalješ mi đubre od muzike i to je to :^0
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50