ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 9 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 12/6/2020, 20:10

aben wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote: indijske brojeve ....jer su zapravo oni doumili taj broj odnosno koncept skupa sa osnovnim operacijama s nulom) za koje si ti zbog svojeg očitog neznanja mislio da su orginalni arapski. To se inače uči u osnovnoj školi, ne sjećam se više u kojem razredu (mislim petom).pa bog te jebo evo čitaj što si napisao.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t41031p100-seattle-policija-napustila-centar-grada-proglasena-autonomna-narodna-republika-trump-prijeti-intervencijom#1653936

Znam dobro što sam napisao. I uputio sam te u neke osnovne činjenice kada je u pitanju domet tzv, arapske matematike. Ne kažem da ista skupa sa njihovom astronomijom nije imala i nekih orginalnih dostignuća, ali većina tog od njih dokumentiranog znanja je došla iz antičkih i indijskih izvora.
Uključujući tu i indijske brojeve ....jer su zapravo oni doumili taj broj odnosno koncept skupa sa osnovnim operacijama s nulom) za koje si ti zbog svojeg očitog neznanja mislio da su orginalni arapski. To se inače uči u osnovnoj školi, ne sjećam se više u kojem razredu (mislim petom).

čekoj, 
nisu indijci doumili koncept skupa nego sumerani (koncept zapisane reprezentacije skupa), a postoji pretpostavka se da je pismenost krenula upravo is brojima, tj radi količine

Kakav sad koncept skupa? Tko je uopće govorio o tome?
Bila je riječ o samim znakovima kojima su reprezentirane vrijednosti na brojevnom pravcu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:11

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote: Nego da je veći dio iz njihovog fonda znanja o filozofiji i matematici svoj izvor imao iz antičke helenske civilizacije i Indije.
.
kao da kažeš da einstein nije postojao jer nije sam naučio čitati i pisati i nije osobno izmislio brojeve i svu njegovu genijalnost pripišeš njegovom učitelju.
naravno najveći je problem što je riječ o islamu jer da je o kršćanstvu takve dvojbe i cjepidlačenja nam ne bi trebala, šta ne?

Naravno da ne. Pa nisam ja polupismena šaka jada i vreća govana poput tebe.

a baš sam prije htio napisati ebenici da ćeš ga u idućim postovima počastiti vrećom govana. ali rekoh ajd da šutim i vidim da li će se ta moja prognoza zaista obistiniti.
mediokriteti su iz nekog razloga teški egoisti, lako ih je razgolitit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:11

ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
kao da kažeš da einstein nije postojao jer nije sam naučio čitati i pisati i nije osobno izmislio brojeve i svu njegovu genijalnost pripišeš njegovom učitelju.
naravno najveći je problem što je riječ o islamu jer da je o kršćanstvu takve dvojbe i cjepidlačenja nam ne bi trebala, šta ne?

ako želiš ugrist prvo si stavi gebis, mediokritetu. :coffee

Star sam, ali imam svoje zube pa mi gebis nije potreban. Hvala na brizi.
Maloumni.
iuse kako te pogađa ovo mediokritetu, mediokritetu Basketball

S strane budale kao što si ti me ništa ne može pogoditi. Mediokritetu.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:12

venus wrote:
ebenica wrote:
venus wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
oni samo znaju za napad, vlastitih vrijednosti malo imaju, osim slogana koji lijepo zvuce, a nema mehanizma i objasnjenja iza njih..
izdrži mišek, još malo pa sam na 3000 postova, forum će ti procvjetat, samo stisni zube još koji dan;)

Plaća ti nekaj? :^0
nije sjela uplata za prošli mjesec. :P
završila je korona, lijepo je vrijeme, zrak i sunce umjesto foruma :)

:D :D :D

Aha, bacil si mu stiskavac, neka. 
Meni je sjela uplata za ovaj mjesec, in advance. Ne znam zašto šteka kod tebe  :^0
kao uplatio je u petak ovo-ono, stara shema al nisam ja jazavac da pušim fore :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:13

Gnječ wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:Borba na svim frontovima. :) Sad se raspaljuje i brojevima.

Treba se maknut', da, i prepustiti ih da se sami zabavljaju svjetovima cokolade i marmelade.

treba se maknut dok smo još ubrojivi. teško je ostati ubrojiv među ovom hrpom neubrojivih.

Ja cu se deaktivirat', ako se i ti deaktiviras. :)

ne još. ako se sada deaktiviramo za dve minute će se pojavit mativka nakon nje metilda i ostala domoljubna boranija pa će krenuti adhominem cipelarenje na koje neću moći odgovoriti jer sam se deaktivirao pa ću se onda morati ponovo aktivirati i onda opet ispočetka. zato ostati još neko vrijeme je dobra ideja.

Violator (nakon 20 godina): Gnjec, ja cu se deaktivirat', ako se i ti deaktiviras. :)

Gnjec: ne još. ako se sada deaktiviramo za dve minute će se pojavit mativka nakon nje metilda i ostala domoljubna boranija ..

Ostaladomoljubnaboranija: .... (viri iz prikrajka)

Last edited by violator on 12/6/2020, 20:14; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:

Maloumni.

S strane budale kao što si ti me ništa ne može pogoditi. Mediokritetu.  Basketball
reakcije te odaju, mediokritetu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote: Nego da je veći dio iz njihovog fonda znanja o filozofiji i matematici svoj izvor imao iz antičke helenske civilizacije i Indije.
.

a baš sam prije htio napisati ebenici da ćeš ga u idućim postovima počastiti vrećom govana. ali rekoh ajd da šutim i vidim da li će se ta moja prognoza zaista obistiniti.

Vidiš kako ti možeš biti pametan samo kada hoćeš. 
Ali slabo te nešto drži ta volja, a imaš i očiti problem sa formalnim obrazovanjem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/6/2020, 20:14

Speare Shaker wrote:
aben wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote: indijske brojeve ....jer su zapravo oni doumili taj broj odnosno koncept skupa sa osnovnim operacijama s nulom) za koje si ti zbog svojeg očitog neznanja mislio da su orginalni arapski. To se inače uči u osnovnoj školi, ne sjećam se više u kojem razredu (mislim petom).pa bog te jebo evo čitaj što si napisao.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t41031p100-seattle-policija-napustila-centar-grada-proglasena-autonomna-narodna-republika-trump-prijeti-intervencijom#1653936

Znam dobro što sam napisao. I uputio sam te u neke osnovne činjenice kada je u pitanju domet tzv, arapske matematike. Ne kažem da ista skupa sa njihovom astronomijom nije imala i nekih orginalnih dostignuća, ali većina tog od njih dokumentiranog znanja je došla iz antičkih i indijskih izvora.
Uključujući tu i indijske brojeve ....jer su zapravo oni doumili taj broj odnosno koncept skupa sa osnovnim operacijama s nulom) za koje si ti zbog svojeg očitog neznanja mislio da su orginalni arapski. To se inače uči u osnovnoj školi, ne sjećam se više u kojem razredu (mislim petom).

čekoj, 
nisu indijci doumili koncept skupa nego sumerani (koncept zapisane reprezentacije skupa), a postoji pretpostavka se da je pismenost krenula upravo is brojima, tj radi količine

Kakav sad koncept skupa? Tko je uopće govorio o tome?
Bila je riječ o samim znakovima kojima su reprezentirane vrijednosti na brojevnom pravcu.

a, sa vidin, ti govoriš samo o nuli....ok, carry on

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:14

ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:

Maloumni.

Kud ćeš većeg mediokriteta od tebe. Mediokritetu.  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:15

Speare Shaker wrote:a imaš i očiti problem sa formalnim obrazovanjem.
pa većsam te zamolio da nam citiraš nešto iz udžbenika za peti razred a ti nećeš, glumiš neosvojivog :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:15

Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:

Maloumni.

neorginalni mediokritetu :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:16

ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:

Glupi mediokritetu.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:17

violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:Borba na svim frontovima. :) Sad se raspaljuje i brojevima.

Treba se maknut', da, i prepustiti ih da se sami zabavljaju svjetovima cokolade i marmelade.

treba se maknut dok smo još ubrojivi. teško je ostati ubrojiv među ovom hrpom neubrojivih.

ne još. ako se sada deaktiviramo za dve minute će se pojavit mativka nakon nje metilda i ostala domoljubna boranija pa će krenuti adhominem cipelarenje na koje neću moći odgovoriti jer sam se deaktivirao pa ću se onda morati ponovo aktivirati i onda opet ispočetka. zato ostati još neko vrijeme je dobra ideja.

Violator (nakon 20 godina): Gnjec, ja cu se deaktivirat', ako se i ti deaktiviras. :)

Gnjec: ne još. ako se sada deaktiviramo za dve minute će se pojavit mativka nakon nje metilda i ostala domoljubna boranija ..

kako si mogla odabrat gnječovu nekulturnu stranu, strašno :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:17

Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
Speare Shaker wrote:

Glupi mediokritetu.  :)
da glup sam, ali poseban u gluposti, mediokritetu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:18

aben wrote:

a, sa vidin, ti govoriš samo o nuli....ok, carry on

E. Zato sam na onoj temi na ViP-u spomenuo i pogrešku u izračunu kalendara od strane opata Dionizija Malog. Naime, Rimljani nisu poznavali nulu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:19

dax wrote:ružno je gledati i čitati ove svakodnevne svađe :p
Denkverbot - Page 9 Ofgqe

Ne. Danas sam bas procitala jednu sjajnu recenicu. Parafraziram. Ovo nisu samo razlike u misljenju, vec razlike u moralnom promisljanju.

Je li tebi stigla posta od tvojih?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:22

ebenica wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:

kako si mogla odabrat gnječovu nekulturnu stranu, strašno :D

Ma odabrala sam ja nas sve u glupim bitkama :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:23

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
ebenica wrote:
.

Vidiš kako ti možeš biti pametan samo kada hoćeš. 
Ali slabo te nešto drži ta volja, a imaš i očiti problem sa formalnim obrazovanjem.

sad ispada da mogu biti pametan samo kad hoću? e to mi nikako nije jasno valjda zato jer ne ću...

zoč?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:25

Ebenica: Mediokritetu!

Spear: Neodgojeni mediokritetu!

: )))

(Pisem sazetke)
:

Last edited by violator on 12/6/2020, 20:26; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:26

violator wrote:
dax wrote:ružno je gledati i čitati ove svakodnevne svađe :p
Denkverbot - Page 9 Ofgqe

Ne. Danas sam bas procitala jednu sjajnu recenicu. Parafraziram. Ovo nisu samo razlike u misljenju, vec razlike u moralnom promisljanju.

Je li tebi stigla posta od tvojih?

-----------

tek je danas krenula iz HR :D
Jučer je jos i blagdan bio pa se sve odužilo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:27

violator wrote:Ebenica: Mediokritetu!

Spear: Neodgojeni mediokritetu!

: )))

(Pisem sazetke)
:
loših kopija će uvijek bit :D
urnebesno :D