ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Page 16 of 25 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next

Go down

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica! - Page 16 Empty Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Post by veber 12/6/2020, 20:07

Legendovich wrote:
veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.

bogami ni za tvoje zene nije cudo da su te otjerale...cemu svabo inace sluzi nego da placa alimentaciju..zene jebu turcadija i srbi... lol! lol! lol!
ti si jedno i drugo
nikako da shvatiš da je alimentacija za djecu. ne za žene.
ali vi frajeri vadite, stučete i neplaćate alimentaciju.
djeca su susjedova.
Ponovno ti kazem..Na ime Djece ili Bivsih uplacujes Alimentaciju.??..ono glup si pa da te prosvjetlim..Bivse odredjuju koliko ce na djecu potrositi,a ostatak....ehhhhh... :rasta :rasta :rasta
kretenčino. da i uplaćujem bivšima, djecu mi hrane.
sve vas "jebače" treba pobit.
ali ti rujku servisiraš, kupuješ dvotrupca od 10 milja ojra, hraniš se kod mame i sestre i ne vadiš.
i još nakon kaj si zatrudnio ne priznaješ dijete.

alimentacija je isključivo za djecu. 
osim ako drugačije ne dogovoriš.

nemaš pojma o životu.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica! - Page 16 Empty Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!

Post by debotoijusto 12/6/2020, 20:08

violator wrote:
debotoijusto wrote:
violator wrote:
debotoijusto wrote:
violator wrote:

Evo, i ja sam ugledala topic i pjesmu. Zapravo, pjesma je tuzna, malo podsjeca na Cesaricu (ovo s "Ivinim tijelom" valjda je podsjetnik na neprezaljenu/neostvarenu ljubav nalik na Dragojevicev/Gibonnijev stih "ciloga zivota moje tijelo je bez nje..")

Koliko sam shvatila iz stihova, Iva je pokojna.

interesantno , poslusah , rekao bi da on nema talenta a ona  shvatila da nece dalje od svadbi i ako srece ljetnih terasa...prije toga dok lizase ono malo meda navrh bacve govana on ostao bez kuce i ima dvoje prohtjevnih klinaca za financirat s jedne i prodajom price nekoj drugoj s pozicije srednjeg viseg staleza s druge strane , rekao bi da to poprilicno kosta  :cat1

stavim ovaj zanimljiv slucaj u folder pored crkve a desno od HDZ i budem pratio  iron

A ja nemam folder ni za vaznije stvari. :(

previse slobodnog vremena je zlo  ;)

A onda osjetis Mucninu. I sa Sizifom pobjedonosno pokazes srednjak bogovima?
znas sve igre

pa kaze ovako

Prošle godine par je kupio kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini zagrebačkog aerodroma, a oglašavala se po cijeni od 190 tisuća eura, odnosno nešto više od 1,4 milijuna kuna. Doris je kasnije otkrila i kako im je to uspjelo.

"Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje", objasnila je Doris za portal Žene i novac te dodala da planira kupiti i stan.

"Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje - zasad prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece. Znam da su vještina, karizma, autentičnost, emocionalna inteligencija ključne za uspjeh, ali ipak moje uvjerenje je da je znanje i obrazovanje neophodna platforma za razvoj. Trenutno privodim kraju diplomski studij, komunikacijski menadžment, a nadam se da ću vrlo brzo upisati i postdiplomski. Djeci bih prije nekretnina i pokretnina voljela omogućiti top obrazovanje. Pritom ne mislim nužno da moraju studirati, bilo koji zanat koji odaberu može se odrađivati ili izbrusiti do savršenstva", zaključila je Doris te dodala da najviše troši na hranu. 

Otkrila je i da ona i suprug dijele budžet. "Imamo kućni budžet i dogovorili smo se da svatko ima i svoje zasebne troškove. Za one veće komuniciramo i dogovaramo se", kaže.

"Moje uvjerenje je da žena, neovisno o tome koliko suprug ima, treba raditi. Otići na posao, posebno onaj koji voliš, nešto je što te motivira da se spremiš, da radiš nešto samo za sebe, da se osjećaš vrijedno i sposobno i da svojoj djeci daješ primjer. Nažalost posao domaćice, iako je najteži na svijetu i vrlo plemenit, rijetko ga tko tako doživljava. Zato, osim u nekim iznimnim situacijama, mislim da žena svakako mora zaraditi/imati svoj novac"

kao sto rekoh ona ambicija u svojoj esenciji , nista lose 
a on bez talenta...i kuce
za 10-ak godina ona u sretnom braku s bogatim menadjerom/poduzetnikom a on polaznik anonimnih alkoholicara
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/6/2020, 20:10

Maggie19 wrote:Preimenovat cemo ViP u Gloria .
Najvise vas Doriska zanima. ;-D
i longi s najviše upisa...kako je krenulo... preko korone, sa svibanjsko-lipanjskom američkom revolucijom... do jeseni bi nam se longi mogao i zgnijezditi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 20:11

venus wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:
nisi našao pravu?
nisi ti našao pravog.
Nisam naša pravu. Jedino jednu otetu od vanzemaljaca i reče galaktička federacija eto ti ženska i fino joj osiguraj materijalnu sigurnost i pomozi joj u životu i radite zajedno a ova neku svoju priču o greys otmičarima a ja nisam moga pristat dda mi netko tko njih podržava bude majka moje djece.

Uglavnom razlaz u mišljenjima oko nekih stvari koje nisu bitne ovako al jesu ako s nekim planiraš djecu.
znači kod vas u GF vrhovna komanda odlučuje o vezama?
Ne. Samo su mi je pokazali kad sam i zatražio žensku. No previše se zakompliciralo. Srodne duše se žestoko svađaju kad se ego pojavi u vezi. Počme ko mala pukotina i u čas ogromna provalija. Nepremostiva. I onda razlaz.

Galaktička federacija?  affraid
Da.

Al sad kako neću više srodnu dušu jer imam ego ( mali il veliki nebitno al iimam ) onda opcija samo kompaktibilna duša al to je ono klasika , sve štima al nema ove priče koja mene ne zanima a onda to mi i nije neka fora al ok mogu posli pod stare dane pa eto kao to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:11

veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:pa nije ni čudno da ga je napustila.

bogami ni za tvoje zene nije cudo da su te otjerale...cemu svabo inace sluzi nego da placa alimentaciju..zene jebu turcadija i srbi... lol! lol! lol!
ti si jedno i drugo
djeca su susjedova.
Ponovno ti kazem..Na ime Djece ili Bivsih uplacujes Alimentaciju.??..ono glup si pa da te prosvjetlim..Bivse odredjuju koliko ce na djecu potrositi,a ostatak....ehhhhh... :rasta :rasta :rasta
ali ti rujku servisiraš, kupuješ dvotrupca od 10 milja ojra, hraniš se kod mame i sestre i ne vadiš.

nemaš pojma o životu.
ne se ljutiš...samo hladno konstatiram da Bivse odredjuju kOLIKO ce potrosit ina djecu..neke koje vole svoju djecu,ce sve na njih potrositi..neke koje su onako..samosvoje,ce manje na djecu,a malo vise na sebe potrositi..elem,na kraju,one kojima si se ogadio do nebesa,ce u vasoj djeci vidjeti tebe intenzivno,i potrositi na djecu,samo nuzno,a ostatak na sebe,da ti se osvete,jer si bio..pa to sto si bio..jel sad kuzis..???
alimentacija jest oke,ali u slucajevima poput tebea,najmanje zavrsi tamo gdje treba..potrosi se na djecu,ali nuzno..TI TO ne mozes kontrolirati..dogovor??

e jesi amater...kad zena kaze dogovorili smo se-znaci ,po njenom jest u potpunosti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:17

RayMabus wrote:
venus wrote:
Da.

Al sad kako neću više srodnu dušu jer imam ego ( mali il veliki nebitno al iimam ) onda opcija samo kompaktibilna duša al to je ono klasika , sve štima al nema ove priče koja mene ne zanima a onda to mi i nije neka fora al ok mogu posli pod stare dane pa eto kao to je to.

Pa pričaj malo, kako to ide, ti GF naručiš što bi htio pa ti oni to pošalju, kao da imaš iskustvo ili da ti ostvare želju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:17

michaellcmacha wrote:
i longi s najviše upisa...kako je krenulo... preko korone, sa svibanjsko-lipanjskom američkom revolucijom... do jeseni bi nam se longi mogao i zgnijezditi...

Ova godina je totalno nepredvidiva :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 12/6/2020, 20:19

venus wrote:
michaellcmacha wrote:

Trebalo bi je preskociti, tko zna sto ce nas sve jos snaci ;)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber 12/6/2020, 20:20

Legendovich wrote:
veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:
Legendovich wrote:

ti si jedno i drugo
djeca su susjedova.

nemaš pojma o životu.
ne se ljutiš...samo hladno konstatiram da Bivse odredjuju kOLIKO ce potrosit ina djecu..neke koje vole svoju djecu,ce sve na njih potrositi..neke koje su onako..samosvoje,ce manje na djecu,a malo vise na sebe potrositi..elem,na kraju,one kojima si se ogadio do nebesa,ce u vasoj djeci vidjeti tebe intenzivno,i potrositi na djecu,samo nuzno,a ostatak na sebe,da ti se osvete,jer si bio..pa to sto si bio..jel sad kuzis..???
alimentacija jest oke,ali u slucajevima poput tebea,najmanje zavrsi tamo gdje treba..potrosi se na djecu,ali nuzno..TI TO ne mozes kontrolirati..dogovor??

e jesi amater...kad zena kaze dogovorili smo se-znaci ,po njenom jest u potpunosti...
konjino. bivša nema pristup računima od djece.
njoj uplatim 200€ za frizuru.
tebi se možda žena "sveti" možda ti djetetu nije dala jesti. ne znam.
s kakvima si se ti družio to je tvoj problem, frustracija i "jebački" upisi
kada se sa nekim dogovorim, to je to.
nije bitan spol.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:21

Noor wrote:
venus wrote:
michaellcmacha wrote:

A jok, tek je sad postalo zanimljivo! Koje bogatstvo života, rekao bi moj profesor..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 20:22

michaellcmacha wrote:
A živin sad s ocem. Ne triba mi treća osoba u kući. Neman sad ni auto a sjepa san petu tako da nema neke koristi ta od mene. Ne mogu ni radit. Penzija.

A jedino neku koja oće sama radit pa da oće sama nešto pa da sve sama gura. 

Ja joj ne mogu ni pomoć ni odmoć al eto nek traže mužjake okolo. I onako ih nema puno da im je svejedno više samo znaju da ne misle radit za nikoga jer su u penziji.

Nešto kao može al ja neću svoje navike minjat a jedna alimetacija mi nije puno plus dite nasljeđuje puno toga. 

Odusta san od ideje da su te veze postojane a imam i za jednu alimetaciju pa sad šta god njoj drago. 

Ne virujen više u te neke stabilne veze. Ovo sve nešto došlo : napraviš dite pa plaćaš alimentaciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 20:23

venus wrote:
RayMabus wrote:
venus wrote:
Da.

Pa pričaj malo, kako to ide, ti GF naručiš što bi htio pa ti oni to pošalju, kao da imaš iskustvo ili da ti ostvare želju?
Da. Naručiš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 12/6/2020, 20:28

venus wrote:
Noor wrote:
venus wrote:
michaellcmacha wrote:

A jok, tek je sad postalo zanimljivo! Koje bogatstvo života, rekao bi moj profesor..
jesi li ti ona tamo dolje iz dalmacije nadimka drugog. ili sam lončiće zmešal?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 12/6/2020, 20:30

Jao čime se mi bavimo. Razvod. Kao da je jedan jedini.

Pinčić i Rogoznica. Vauuuu!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Brain32 12/6/2020, 20:33

Pa ono jučer je bio takav napad po svim portalima, D-mrežama i internetu općenito da to nije normalno. 

Da su sletili vanzemaljci prošlo bi nezamijećeno...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:35

veber wrote:
venus wrote:

Dalmatinka sam, porijeklom..da, zakaj?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2020, 20:36

Brain32 wrote:

Pa ono jučer je bio takav napad po svim portalima, D-mrežama i internetu općenito da to nije normalno. 

Zato što su se potrgali da imaju savršenu sliku za javnost, pa je slika pala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Brain32 12/6/2020, 20:39

venus wrote:
Brain32 wrote:

Zato što su se potrgali da imaju savršenu sliku za javnost, pa je slika pala.
A istina da, i prije su se forsali po portalima tak da ovo i ne čudi ali eto ipak mi malo žao ljudi, gadno se prtljat s medijima...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by veber 12/6/2020, 20:42

venus wrote:
veber wrote:
venus wrote:

Dalmatinka sam, porijeklom..da, zakaj?
nikaj. podsjetila me upisima ne jednu forumašicu.
zato sam pitao.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 12/6/2020, 20:44

nemam pojma šta se događa, rastava, jbg-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 20:44

jastreb wrote:Jao čime se mi bavimo. Razvod. Kao da je jedan jedini.

Pinčić i Rogoznica. Vauuuu!
A nikad čuja za njih. 

Ona ima veliku plaću a on neće da bude kućna pomoćnica pa onda mu ova dala nogu i sad će plaćat dvi alimentacije i još će plaćat kućnu pomoćnicu jer prava mama mora zaraditi za život.

A šta ću mu ja. Ionako pola Hrvatske plaća te alimentacije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 25 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next

Back to top

- Similar topics