Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 11 of 25
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
isada da je boris tetkica a ne tin..tin jedino ima feler da mu se dize na muski šupak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
Ako to ne uspije sve je u kurcu:)
dijagram-
2015-08-09
pa da nojde novog muža?dijagram wrote:Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
2014-04-16
Mora dokazati da je srtina i u prelaznom periodu do novog.aben wrote:pa da nojde novog muža?dijagram wrote:Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
Ne smije biti nesritna.
I s bivsim je u "nikad boljim " odnosima.
Koji je to pritisak ko betonska brana :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Mora dokazati da je srtina i u prelaznom periodu do novog.aben wrote:pa da nojde novog muža?dijagram wrote:Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
Ne smije biti nesritna.
bezveze joj je to.
puno popularnija bi bila kad bi malo pala u depresiju, onda se soma uvatila za uši i izdigla iz crnila, napisala selfhelp knjigu o snazi žene, gostovanja u tv emisijama, predavanja, možda čak i emisija ili fond za pomoć rastavljenicami, i na kraju zasluženi princ kojeg zaslužuje, po mogućnosti srbin
2014-04-16
Tako cini ona druga,...kao se zove,..severina.aben wrote:dijagram wrote:Mora dokazati da je srtina i u prelaznom periodu do novog.aben wrote:pa da nojde novog muža?dijagram wrote:Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
Ne smije biti nesritna.
bezveze joj je to.
puno popularnija bi bila kad bi malo pala u depresiju, onda se soma uvatila za uši i izdigla iz crnila, napisala selfhelp knjigu o snazi žene, gostovanja u tv emisijama, predavanja, možda čak i emisija ili fond za pomoć rastavljenicami, i na kraju zasluženi princ kojeg zaslužuje, po mogućnosti srbin
Ova je smjehuljica, ne smije nestati osmjeh s njenog lica:)
Nema koji tjedan kako se hvalila kupnjom kuce bez kredita, jednostavno savrsen par, svi joj zavide:)
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
aben wrote:dijagram wrote:Mora dokazati da je srtina i u prelaznom periodu do novog.aben wrote:pa da nojde novog muža?dijagram wrote:Kako sad uvjeriti ljude da je ipak sretna i prezadovoljna.
Ne smije biti nesritna.
bezveze joj je to.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mutava baštarda wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Masa toga sto ima instagram profile i slicne idiotarije puknut ce prije ili kasnije.
Najmanje 50%.
Nevjerojatna je ta ljudska glupost.
Najmanje 50%.
Nevjerojatna je ta ljudska glupost.
dijagram-
2015-08-09
Pičić ..hmm
2014-04-19
di baš pegle?mutava baštarda wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
2014-12-30
veber wrote:di baš pegle?mutava baštarda wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
Pa nećeš valjda suđa jer za to postoje i perilice?
Kvaka i jest u tome da jednu muku (ženu) zamjeniš drugom (peglom), a ne da suđe samo potrpaš u suđericu, sjedneš u fotelju i nastaviš se mučiti sa ženom.
Guest- Guest
mogu ručak skuhat da ju ne slušamSpeare Shaker wrote:veber wrote:di baš pegle?mutava baštarda wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
Pa nećeš valjda suđa jer za to postoje i perilice?
Kvaka i jest u tome da jednu muku (ženu) zamjeniš drugom (peglom), a ne da suđe samo potrpaš u suđericu, sjedneš u fotelju i nastaviš se mučiti sa ženom.
pohance, mast cvrči i bok.
2014-12-30
Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
Bitno da je ona kuću kupila i fakultet privela kraju i usput rodila dvoje dice. Neke ne uspiju ni to.
Ne može joj se reč da nije sposobna.
Bitno da je ona kuću kupila i fakultet privela kraju i usput rodila dvoje dice. Neke ne uspiju ni to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:Imam je u kući cili život. To je upravo ono što mi je trebalo. Mogu se ja samo ljutit na sebe, ali je uvijek bila u pravu.melkior wrote: Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe.
U dva po ponoći, uz ugašena svjetla, mogu uvijek naći bilo koju stvar koja mi treba, jer su sve uvijek na istom mjestu.
Jedino kad mi kupim oprano posuđe iz stroja uvijek mi ostanu 2 komada da ne znam kud s njima. Ostavim ih na pultu
i to je to. Volim i ja čisto i red, zato je ona tu vječno s krpom u ruci. Zaštitnička malo previše kad su djeca u pitanju.
Ja sam (škorpion) puno zahtjevniji do njih, ali me ona uvijek razoruža s onim " ni drugi nisu ništa bolji".
Ti si mrak! Svaka čast.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele uhvatite se pegle...
Nijedan posao nije sramotan.
Ako muškarac ne donosi u kuću i ne zarađuje, nek pegla, pa što onda.
Ako se hoće napredovat u životu (obrazovanje, kupnja stana, školovanje djeteta) ima perioda kad se treba malo pognut ego i šljakat ...pa čak i ako to nije nikad prije, za sebe i svoju obitelj će napravit.
Nije to za mamine sinčiće koji su navikli sve na gotovs.
Njena poruka je takva kakva je, odraz momenta, a mi im sudimo na temelju te jedne koju je neko zlonamjerno plasirao u medije da se opravda. Ko da je koga briga.
Guest- Guest
Ako imate žene koje nisu vedre i vesele , nabavite novu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I to stoji, i skrbit ce o dici ,nece ih sutnuti na drzavno uzdrzavanje.RayMabus wrote:Diga san se u podne. Pojia kiflić , potiralo me na wc. Skuva kavu. Opet nisan gleda taj Dobro jutro Hrvatska.
dijagram-
2015-08-09
a, bolje biti derpe.RayMabus wrote:Ako imate žene koje nisu vedre i vesele , nabavite novu.
nema trudnoće.
ok, sida te posjeti. ili adis
2014-12-30
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović