Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Page 7 of 25
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:melkior wrote:Da. Mater mi je djevica, a ja riba. Čudan je to suživot, uglavnom se viđamo dva puta dnevno, ja u svom filmu, a ona zuji okolo, ali glavno da zuji po rasporedu.Ra wrote:Ali ne i sin.melkior wrote:Eh da, slojevito pitanje, teško je muškima biti iskren, treba poslije živjeti sa sobomRa wrote:
Očekivani odgovor.... Jer da si iskreno odgovorio ispao bi peder.
Muške i inače više muče hemeroidi nego vlastiti mozak, pa im onda i nije toliko bitno što ih netko jebe tamo gdje ih ne boli. U stvari, žene su se usrećile s muškima jer ih nikad niti jedna prijateljica ne bi trpjela koliko ih trpi vlastiti muž (onaj isti kojeg maltretiraju svaki dan)
Totalne suprotnosti ste. Ona sva pod špagu, a ti rasut kao proso po podu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Iz ovog razloga muški mora biti gazda u kući i kad ženi kaže začepi da odma umukne a ako ne rastava braka.RayMabus wrote:Da , sin je neće trpit toliko kolko i muž koji spava s njom i koja je majka njegove djece i žena mu je.Ra wrote:Ali ne i sin.melkior wrote:Eh da, slojevito pitanje, teško je muškima biti iskren, treba poslije živjeti sa sobomRa wrote:Očekivani odgovor.... Jer da si iskreno odgovorio ispao bi peder.aben wrote:
u mozak
Muške i inače više muče hemeroidi nego vlastiti mozak, pa im onda i nije toliko bitno što ih netko jebe tamo gdje ih ne boli. U stvari, žene su se usrećile s muškima jer ih nikad niti jedna prijateljica ne bi trpjela koliko ih trpi vlastiti muž (onaj isti kojeg maltretiraju svaki dan)
To izgleda mnoge ne kuže pa misle da će je sin trpit ko i muž koji ju trp .
Mora naučit neke stvari. Drugi je neće trpit a ako ona to ne kuži onda rastava pa tako znaš da te neće muž trpit dakle znaš da to ne vrijedi ni u slučaju drugi dakle i muške djece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pitanje je tko koga trpi u nekom braku. Nije sve onako kako se na prvu čini, ima tu bezbroj nijansi. Nekad je gora pasivna agresija od one aktivne. A teže ju je uočiti i dokazati.RayMabus wrote:Da , sin je neće trpit toliko kolko i muž koji spava s njom i koja je majka njegove djece i žena mu je.Ra wrote:Ali ne i sin.melkior wrote:Eh da, slojevito pitanje, teško je muškima biti iskren, treba poslije živjeti sa sobomRa wrote:Očekivani odgovor.... Jer da si iskreno odgovorio ispao bi peder.aben wrote:
u mozak
To izgleda mnoge ne kuže pa misle da će je sin trpit ko i muž koji ju trpi.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Bedak.melkior wrote:Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:melkior wrote:Da. Mater mi je djevica, a ja riba. Čudan je to suživot, uglavnom se viđamo dva puta dnevno, ja u svom filmu, a ona zuji okolo, ali glavno da zuji po rasporedu.Ra wrote:Ali ne i sin.melkior wrote:
Eh da, slojevito pitanje, teško je muškima biti iskren, treba poslije živjeti sa sobom
Jednog dana kad je ne bude bit će ti žao što nisi bio malo strpljiviji.
2020-06-01
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Jako sliči na jednu moju prijateljicu, isto i stil stalnog smijanja (taktika zavaravanja)
prozirno i jeftino zato je i iritantno
To je više neki obrambeni sustav...
Ista građa, jako slična faca
Fin curetak.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
oš reči da si homo sklonosti?Ra wrote:Super što ste se našli. Odgovarate si. To je vjerojatno i njegovom ocu bitno.Eroo wrote:Imam je u kući cili život. To je upravo ono što mi je trebalo. Mogu se ja samo ljutit na sebe, ali je uvijek bila u pravu.melkior wrote: Naime, žena je horoskopska djevica, a s takvim ljudima je grozno živjeti jer je isplanirala čitav svoj život ne u godinu, nego u mjesec, dan, sat i minutu. Naglasak na dan, sat i minutu. I očekuje od drugih da čisti iza sebe jer i ona čisti iza sebe.
U dva po ponoći, uz ugašena svjetla, mogu uvijek naći bilo koju stvar koja mi treba, jer su sve uvijek na istom mjestu.
Jedino kad mi kupim oprano posuđe iz stroja uvijek mi ostanu 2 komada da ne znam kud s njima. Ostavim ih na pultu
i to je to. Volim i ja čisto i red, zato je ona tu vječno s krpom u ruci. Zaštitnička malo previše kad su djeca u pitanju.
Ja sam (škorpion) puno zahtjevniji do njih, ali me ona uvijek razoruža s onim " ni drugi nisu ništa bolji".
Ja bih je vjerojatno zatukla nakon par mjeseci zajedničkog života. Ili ona mene.
2014-12-30
Strpljiv sam ja što ju trpim, jezičina će ju koštat života. I još mene optužuje da ja lajem za vrijeme Dnevnika, a to što se ona ne gasi 24 sata dnevno, to joj ne predstavlja ni najmanji problemRa wrote:Bedak.melkior wrote:Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:melkior wrote:Da. Mater mi je djevica, a ja riba. Čudan je to suživot, uglavnom se viđamo dva puta dnevno, ja u svom filmu, a ona zuji okolo, ali glavno da zuji po rasporedu.Ra wrote:
Ali ne i sin.
2015-08-09
Navine radio do daske pa iz sobe u sobu s krpom za prašinu. Na svu sreću pa ju ignoriram, nabijem slušalice na uši ali onda mi se mota oko stolca, monitora...melkior wrote:Strpljiv sam ja što ju trpim, jezičina će ju koštat života. I još mene optužuje da ja lajem za vrijeme Dnevnika, a to što se ona ne gasi 24 sata dnevno, to joj ne predstavlja ni najmanji problemRa wrote:Bedak.melkior wrote:Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:melkior wrote:
Da. Mater mi je djevica, a ja riba. Čudan je to suživot, uglavnom se viđamo dva puta dnevno, ja u svom filmu, a ona zuji okolo, ali glavno da zuji po rasporedu.
2015-08-09
Jednog dana kad je ne bude otvorit će šampanjac.Ra wrote:Bedak.melkior wrote:Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:melkior wrote:Da. Mater mi je djevica, a ja riba. Čudan je to suživot, uglavnom se viđamo dva puta dnevno, ja u svom filmu, a ona zuji okolo, ali glavno da zuji po rasporedu.Ra wrote:
Ali ne i sin.
Majka je najveći djetetov restimulator engrama ( bol i bolna emocija , prenatalni bol i bolna emocija ) a ako još se horoskop ne slaže onda je ona nešto čega se djete želi rješiti.
Najpametnije se fizički odvojit il očistit te engrame metodom auditinga ( slušanja koje provodi osoba školovana za to da provede tvoj analitički um u engram koji je skriven i osoba ne zna da postoji ).
2014-04-11
I da se očitujem na temu.
Doriska je zgođušna i slatkasta, ali je meni antipatična. Ima nešto u njoj šuplje i jako izvještačeno.
Pretpostavljam da je do kraha došlo jer je poslovno uspješnija.
Obično su muškarci ti koji više zarađuju pa je nekako "prirodno" da žena radi većinu kućanskih poslova kako bi nadoknadila tu razliku. Malom ne ide karijera kao njoj, zarađuje vjerojatno neuporedivo manje i došlo je do zamjene uloga. Očekivalo se od njega da preuzme kućanske poslove dok ona zarađuje za oboje, ali kako reče Melk, ona je i tu vrlo zahtjevna pa je sve skupa bilo previše za njega i malo se narugao na Instagramu.
I gazdarica ga je kaznila.
Sad će on morati tražiti posao, a ona kućnu pomoćnicu.
Doriska je zgođušna i slatkasta, ali je meni antipatična. Ima nešto u njoj šuplje i jako izvještačeno.
Obično su muškarci ti koji više zarađuju pa je nekako "prirodno" da žena radi većinu kućanskih poslova kako bi nadoknadila tu razliku. Malom ne ide karijera kao njoj, zarađuje vjerojatno neuporedivo manje i došlo je do zamjene uloga. Očekivalo se od njega da preuzme kućanske poslove dok ona zarađuje za oboje, ali kako reče Melk, ona je i tu vrlo zahtjevna pa je sve skupa bilo previše za njega i malo se narugao na Instagramu.
2020-06-01
Ra wrote:Bedak.melkior wrote:
Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.
On je inače očito sklon doslovnom shvaćanju poruka iz beletristike, a mislim da se to sad dogodilo sa zbirkom pripovjedaka Raymonda Carvera pod naslovom "O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi". U jednoj od njih neki lik kaže doslovce da toliko voli svoju... zaručnicu, ženu, partnericu ili što već, zaboravio sam, da bi ju mogao ubiti.
Guest- Guest
Ti nju trpiš u njenom stanu?melkior wrote:Navine radio do daske pa iz sobe u sobu s krpom za prašinu. Na svu sreću pa ju ignoriram, nabijem slušalice na uši ali onda mi se mota oko stolca, monitora...melkior wrote:Strpljiv sam ja što ju trpim, jezičina će ju koštat života. I još mene optužuje da ja lajem za vrijeme Dnevnika, a to što se ona ne gasi 24 sata dnevno, to joj ne predstavlja ni najmanji problemRa wrote:Bedak.melkior wrote:Jednog dana ću ju ubit, ako ona neće mene. Još se mjerkamo.Ra wrote:
Dobra ti je stara. Davno bi ti bio samostalan da sam ti ja mater. I sam bi brisao tu prašinu u svom stanu.
2020-06-01
Za Dobro jutro Hrvatska sjedne joj mjesečno negdje između 15000-20000 kn + angažman na Narodnom radiju, cca 10 000 kn.Ra wrote:I da se očitujem na temu.
2015-08-09
Speare Shaker wrote:Ra wrote:Bedak.melkior wrote:
On je inače očito sklon doslovnom shvaćanju poruka iz beletristike, a mislim da se to sad dogodilo sa zbirkom pripovjedaka Raymonda Carvera pod naslovom "O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi". U jednoj od njih neki lik kaže doslovce da toliko voli svoju... zaručnicu, ženu, partnericu ili što već, zaboravio sam, da bi ju mogao ubiti.
Tako bi i ona mogla jednog dana... usisati ga velikim usisivačem iz čiste majčinske ljubavi...
2020-06-01
Ra wrote:Speare Shaker wrote:Ra wrote:Bedak.melkior wrote:
Tako bi i ona mogla jednog dana... usisati ga velikim usisivačem iz čiste majčinske ljubavi...
Zanimljivo shvaćanje ljubavi, u svakom slučaju.
Meni iritantno.
Guest- Guest
Definitivno više nego njemu od povremenih gaža. Lik je totalno nepoznat na glazbenoj sceni.melkior wrote:Za Dobro jutro Hrvatska sjedne joj mjesečno negdje između 15000-20000 kn + angažman na Narodnom radiju, cca 10 000 kn.Ra wrote:I da se očitujem na temu.
2020-06-01
U kući, ne stanu, i nije njen, nego 50-50. I ima ona egzaktnu računicu zašto me drži u kući, treba netko štihat vrt, koliti paradajz, kosit travu. Roditelji nikako da shvate da nisu djeca ta koja moraju živjeti njihove živote, snove i ideale, već da moraju slijediti vlastite.Ra wrote:Ti nju trpiš u njenom stanu?melkior wrote:Navine radio do daske pa iz sobe u sobu s krpom za prašinu. Na svu sreću pa ju ignoriram, nabijem slušalice na uši ali onda mi se mota oko stolca, monitora...melkior wrote:Strpljiv sam ja što ju trpim, jezičina će ju koštat života. I još mene optužuje da ja lajem za vrijeme Dnevnika, a to što se ona ne gasi 24 sata dnevno, to joj ne predstavlja ni najmanji problemRa wrote:Bedak.melkior wrote:
Dobra ti je stara. Davno bi ti bio samostalan da sam ti ja mater. I sam bi brisao tu prašinu u svom stanu.
2015-08-09
Možeš ako su i tebe tvoji tako pa si našla svoj stan i nekoga dovela u isti.Ra wrote:Ti nju trpiš u njenom stanu?melkior wrote:Navine radio do daske pa iz sobe u sobu s krpom za prašinu. Na svu sreću pa ju ignoriram, nabijem slušalice na uši ali onda mi se mota oko stolca, monitora...melkior wrote:Strpljiv sam ja što ju trpim, jezičina će ju koštat života. I još mene optužuje da ja lajem za vrijeme Dnevnika, a to što se ona ne gasi 24 sata dnevno, to joj ne predstavlja ni najmanji problemRa wrote:Bedak.melkior wrote:
Ako nisi onda ne seri.
2014-04-11
Ra wrote:Definitivno više nego njemu od povremenih gaža. Lik je totalno nepoznat na glazbenoj sceni.melkior wrote:
Za Dobro jutro Hrvatska sjedne joj mjesečno negdje između 15000-20000 kn + angažman na Narodnom radiju, cca 10 000 kn.
Uopće nisam siguran u to, jer oni čak samo na svadbama zarade prilično. Bez obzira na anonimnost.
Guest- Guest
Ljubav JEST strast, ali ne kad su odnosi roditelja i djece u pitanju. Koje su to bile drame kad sam odselio od kuće. Stari sa mnom nije htio razgovarati mjesecima.Speare Shaker wrote:Ra wrote:Bedak.melkior wrote:
2015-08-09
Čini i se da takvo shvaćanje ljubavi kod nas nije rijetka pojava.Speare Shaker wrote:Ra wrote:Speare Shaker wrote:Ra wrote:Bedak.melkior wrote:
Zanimljivo shvaćanje ljubavi, u svakom slučaju.
Meni iritantno.
Ma gle, ljubav djeteta prema roditeju i obrnuto nije jednaka. Nije ni slična.
To je prirodno i mislim da čim prije roditelj to osvijesti lakše će se nositi s razočarenjem koje mu slijedi. :)
2020-06-01
Page 7 of 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Similar topics
» Boris Rogoznica varao Doris Pinčić sa profesionalnom dominom
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Fenomen Doris Pinčić
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Dosla u Beograd i razvodi se