Jezik nas svagdasnji (potkradam jezikoslovce)
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Jezik nas svagdasnji (potkradam jezikoslovce)
kaje četnik?michaellcmacha wrote:e biće mesa, biće mesa ... ovo nisu istine... :)))))))))))))))ebenica wrote:pa zato što se mene tiče boljitak ljudi u ovoj državi, to je jedino kaj se mene tiče i jedino do čega mi je stalo.michaellcmacha wrote:pa što kukaš onda ako te se ne dotiče, koji kurac spominješ slavoniju u kontekstu proizvodnje hrane a o tom nemaš nikakvog pojma.....ebenica wrote:ja nisam poljoiprivrednik. ponudi nekom svom mlađem susjedu, možda ne ode u njemačku.michaellcmacha wrote:pa tko ikom brani da se bavi poljoprivredom... evo jebeeni ja imam 15 hektara u komadu, hoćeš da ti z 1 kunu iznajmim da radiš na toj zemlji, nije ti ni daleko kostajnica, i dam ti u najam za također 1 kunu i mehanizaciju, s tim da iz dobiti odvojiš dio za amortizaciju...
svih ljudi koji svaki dan crnče a nemaju ništa i onda odlaze trbuhom za kruhom. vi ste za mene četnici.
Guest- Guest
jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:ljudi su imovina budalo. ti si to prevedi u svojoj glavi kako god hoćeš.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
ljudi su imovina određene države zato svatko od nas ima oib kako bi se moglo procijeniti i time baratati na burzi koliko je neka država sposobna vraćati kredite.
bez ljudi, bez oib-a državi ostaju zemljišta, šume, more, nacionalni parkovi...i nakon toga je više nema.
Ljudi nisu imovina države nego resurs. Isto kao i šume, more itd, samo što je ovdje u pitanju ljudski resurs ilitiga potencijal. Ali pustimo sad to.
I koja se to država u svijetu raspala zato što je ostala bez ljudi?
Pazi, sad si odvalio još veću glupost nego prije kad si samo govorio o smanjenju, pa opet nisi imao primjer takve države u svijetu, a sad govoriš o potpunom nestanku stanovništva u državi.
Ljudi su resurs, a ne imovina. Po definiciji ljudi ne mogu biti imovina, nismo u robovlasničkom sustavu.
Ali razumijem da budale tvog tipa imaju gadne deluzije po tom pitanju, a i ne samo po tom.
Guest- Guest
ebenica wrote:utjehu? pa tko si ti meni mišiću? :DSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:do sad si trebao naučit da se ja ne hvatam za ništa, libo me racku koliko sam u pravu u vezi tvog zanimanja.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
za to je kriva isključivo država, tvoj poslodavac, mjesto na kojem ti nešto "značiš".
Država mi nije poslodavac i nisam bilo koja vrsta uhljeba. Uvijek sam i isključivo radio i sad radim u privatnom sektoru.
Ali jasno mi je da se hvataš i za slamku, jer boljeg oslonca za svoje gluparije i nemaš.
uhljeb i izmišljena profesija si svakako.
Niti sam uhljeb niti sam izmišljena profesija.
Ali razumijem da bi ti volio da jesam, bar nešto od toga, jer bi ti to predstavljalo neku utjehu.
Ne znam i ne zanima me, ali se jasno vidi tvoja frustracija u vezi moje osobe. Pokušavaš nešto dokazati, ali ti to baš i ne ide od ruke.
Guest- Guest
ebenica wrote:jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:ljudi su imovina budalo. ti si to prevedi u svojoj glavi kako god hoćeš.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
ljudi su imovina određene države zato svatko od nas ima oib kako bi se moglo procijeniti i time baratati na burzi koliko je neka država sposobna vraćati kredite.
bez ljudi, bez oib-a državi ostaju zemljišta, šume, more, nacionalni parkovi...i nakon toga je više nema.
Ljudi nisu imovina države nego resurs. Isto kao i šume, more itd, samo što je ovdje u pitanju ljudski resurs ilitiga potencijal. Ali pustimo sad to.
Pazi, sad si odvalio još veću glupost nego prije kad si samo govorio o smanjenju, pa opet nisi imao primjer takve države u svijetu, a sad govoriš o potpunom nestanku stanovništva u državi.
Ljudi su resurs, a ne imovina. Po definiciji ljudi ne mogu biti imovina, nismo u robovlasničkom sustavu.
Ali razumijem da budale tvog tipa imaju gadne deluzije po tom pitanju, a i ne samo po tom.
A tek tvoj mozak.
Guest- Guest
zovi samo zovi... :)))ebenica wrote:kaje četnik?michaellcmacha wrote:e biće mesa, biće mesa ... ovo nisu istine... :)))))))))))))))ebenica wrote:pa zato što se mene tiče boljitak ljudi u ovoj državi, to je jedino kaj se mene tiče i jedino do čega mi je stalo.michaellcmacha wrote:pa što kukaš onda ako te se ne dotiče, koji kurac spominješ slavoniju u kontekstu proizvodnje hrane a o tom nemaš nikakvog pojma.....ebenica wrote:
ja nisam poljoiprivrednik. ponudi nekom svom mlađem susjedu, možda ne ode u njemačku.
svih ljudi koji svaki dan crnče a nemaju ništa i onda odlaze trbuhom za kruhom. vi ste za mene četnici.
2015-08-08
frustracija? pa ti si retardiran bokteSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:utjehu? pa tko si ti meni mišiću? :DSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:do sad si trebao naučit da se ja ne hvatam za ništa, libo me racku koliko sam u pravu u vezi tvog zanimanja.Speare Shaker wrote:
Država mi nije poslodavac i nisam bilo koja vrsta uhljeba. Uvijek sam i isključivo radio i sad radim u privatnom sektoru.
Ali jasno mi je da se hvataš i za slamku, jer boljeg oslonca za svoje gluparije i nemaš.
Ali razumijem da bi ti volio da jesam, bar nešto od toga, jer bi ti to predstavljalo neku utjehu.
Ne znam i ne zanima me, ali se jasno vidi tvoja frustracija u vezi moje osobe. Pokušavaš nešto dokazati, ali ti to baš i ne ide od ruke.
Guest- Guest
moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?Speare Shaker wrote:ebenica wrote:jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:ljudi su imovina budalo. ti si to prevedi u svojoj glavi kako god hoćeš.Speare Shaker wrote:
A tek tvoj mozak.
Guest- Guest
ebenica wrote:frustracija? pa ti si retardiran bokteSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:utjehu? pa tko si ti meni mišiću? :DSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:
do sad si trebao naučit da se ja ne hvatam za ništa, libo me racku koliko sam u pravu u vezi tvog zanimanja.
Nema razloga da meni pripisuješ svoje osobine.
Guest- Guest
svim četnicima je do pjesme kad se opustoši hrvatska. pjevaj čedo :)michaellcmacha wrote:zovi samo zovi... :)))
Guest- Guest
uuu, kako si mi spustioSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:frustracija? pa ti si retardiran bokteSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:utjehu? pa tko si ti meni mišiću? :DSpeare Shaker wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?Speare Shaker wrote:ebenica wrote:jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
ljudi su imovina budalo. ti si to prevedi u svojoj glavi kako god hoćeš.
A tek tvoj mozak.
Nemam se razloga nikome ispričavati zbog bilo čega. Za razliku od tebe, što si i sam upravo priznao.
Guest- Guest
ebenica wrote:uuu, kako si mi spustioSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:frustracija? pa ti si retardiran bokteSpeare Shaker wrote:ebenica wrote:
utjehu? pa tko si ti meni mišiću? :D
To sam naučio sam od najboljeg na ovom forumu. Od tebe.
Guest- Guest
pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?Speare Shaker wrote:ebenica wrote:jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.Speare Shaker wrote:
A tek tvoj mozak.
Nemam se razloga nikome ispričavati zbog bilo čega. Za razliku od tebe, što si i sam upravo priznao.
Guest- Guest
ebenica wrote:pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
jebala te definicija, po definiciji i to smeće od tvog pimpeka spada u kurac ali nije.
A tek tvoj mozak.
Kud ćeš većeg egoista od tebe.
Guest- Guest
jedini koji je ovdje viri iz tvog špigla.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?Speare Shaker wrote:
A tek tvoj mozak.
Guest- Guest
ebenica wrote:jedini koji je ovdje viri iz tvog špigla.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
moj mozak je malen jer sam ja glupan ali što je tvoja isprika?
Fore su ti glupe i nemaštovite, jasno je i tebi zbog čega.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:ebenica wrote:jedini koji je ovdje viri iz tvog špigla.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:
Ali u jednom si uspio, potpuno skrenuti temu na kretenske štoseve koje ispaljuješ kao da ti od toga ovisi sam život.
Jasno je i zbog čega, da ne bi jasno pokazao koliko si neupućen u ovom o čemu smo govorili i koliko si zapravo glup.
Otuda tvoje frustracije.
A sad je bilo dosta zabave sa retardima na ovom forumu i ja se povlačim iz rasprave. Koja to zapravo i nije.
Guest- Guest
a gle nismo vam bili dobri jer smo po tvom, razjebali milu ti jugoslaviju, sad možda da probamo da budemo čejeni, pa da vam se napijemo krvi ustaške, zagrebačke, dinamovske... nema veze svejedno koji si, za nas čejene ste svi vi isti...ebenica wrote:svim četnicima je do pjesme kad se opustoši hrvatska. pjevaj čedo :)michaellcmacha wrote:zovi samo zovi... :)))
2015-08-08
to nisu fore, to su činjenice, ja i milion iseljenih hravta za tebe mislimo da si retardiran, mediokritet, budala i sve kaj ti dodirneš je takvo, primjer je hrvatska.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:jedini koji je ovdje viri iz tvog špigla.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa znam da nemaš, mediokriteti su egoisti.Speare Shaker wrote:
jedina tvoja referenca je busanje u prsa hrvatstva i takvi su rezultati.
Guest- Guest
ti mi možeš kurac popušit.michaellcmacha wrote:a gle nismo vam bili dobri jer smo po tvom, razjebali milu ti jugoslaviju, sad možda da probamo da budemo čejeni, pa da vam se napijemo krvi ustaške, zagrebačke, dinamovske... nema veze svejedno koji si, za nas čejene ste svi vi isti...ebenica wrote:svim četnicima je do pjesme kad se opustoši hrvatska. pjevaj čedo :)michaellcmacha wrote:zovi samo zovi... :)))
Guest- Guest
80% čovječanstva je direktno podložno robovlasništviu.
8 im živi u nekoj slobodi.
2 je direktno vezano uz onih 80.
10 je na mjesecu i ćlanovi su gf
8 im živi u nekoj slobodi.
2 je direktno vezano uz onih 80.
10 je na mjesecu i ćlanovi su gf
2014-12-30
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
Page 11 of 14