Jezik nas svagdasnji (potkradam jezikoslovce)
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Jezik nas svagdasnji (potkradam jezikoslovce)
ko te iebe budalo.michaellcmacha wrote: slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo....
Guest- Guest
ebenica wrote:pa zato što nema.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:naravno da nema točnih i netočnih odgovora, mediokritetu.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
naravno da nema, mediokritetu.
da, glup sam, napisao sam to tisuću puta.
Naravno da ima, ali ti si previše glup da bi to shvatio.
Da, glup si.
prije par dana si napisao da nisam glup sad si napisao da jesam, točno i netočno se mijenja kako pristupimo stvari, mediokritetu.
da, glup sam.
Da, glup si. Imam i ja pravo na povremene zablude, ali bitno je da ih brzo uočim i shvatim.
I stvarno, odakle ti ideja da nema točnih i netočnih odgovora čak i na jednostavna pitanja? Stvarno me zanima.
Ne, ti jednostavno nisi u stanju pa nisi u stanju. Biti koliko toliko pametan, naravno.
Guest- Guest
da, glup sam. a ti jako brzo shvaćaš. nikako.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa zato što nema.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:naravno da nema točnih i netočnih odgovora, mediokritetu.Speare Shaker wrote:
Naravno da ima, ali ti si previše glup da bi to shvatio.
Da, glup si.
prije par dana si napisao da nisam glup sad si napisao da jesam, točno i netočno se mijenja kako pristupimo stvari, mediokritetu.
da, glup sam.
Da, glup si. Imam i ja pravo na povremene zablude, ali bitno je da ih brzo uočim i shvatim.
I stvarno, odakle ti ideja da nema točnih i netočnih odgovora čak i na jednostavna pitanja? Stvarno me zanima.
Ne, ti jednostavno nisi u stanju pa nisi u stanju. Biti koliko toliko pametan, naravno.
Guest- Guest
ebenica wrote:da, glup sam. a ti jako brzo shvaćaš. nikako.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:pa zato što nema.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
naravno da nema točnih i netočnih odgovora, mediokritetu.
da, glup sam.
No dobro. Sad mi je stvarno dosta za danas. I previše. Raspravljati s glupanom. I zato odoh.
Guest- Guest
Gnječ wrote:hrvatska od '91 i dan danas nije država u pravom smislu nego je banana država. čak i na zemljopisnoj karti da nema Istre izgleda kao banana.
Banana-država ili banana-republika je pogrdan naziv za države koje su politički nestabilne, ovisne o poljoprivrednom izvozu jedne monokulture (najpoznatiji je slučaj sa takvim državama u Srednjoj Americi koje su izvozile banane, pa je po njima ovaj pojam i nastao) ili turizma u slučaju hrvatske, a vlast drži korumpirana skupina. Također, ovaj se izraz koristi za nazadne tvorevine.
Općenito se pojam u današnje vrijeme koristi u kontekstu s državama, u kojim se politička kultura stavlja u kontekst s korupcijom, no isto tako banana država se rabi i kao pojam nazadnosti i nekompetetnosti privrede neke zemlju u odnosu na susjedne. Primjerice banana država ili banana republika rabi da bi se opisalo tehnološko ili ekonomsko stanje u nekoj državi u kojoj države preko vremena na kraju se samo svedu na pružanje turističkih usluga, ili izvoza primarnih industrija.
U novijem smislu banana države su one države koje gomilaju proračunske deficite, koje imaju samo par industrija od kojih žive obično primarne industrije kao poljoprivreda i rudarstvo, te turizam. Dok tehnološki takve države nisu sposobne ponuditi niti jedan složeni proizvod niti uslugu, te stagniraju ili zaostaju u tržišnoj ili civilizacijskoj utrci.
ali ti ne opisuješ hrvatsku nego neku drugu zemlju... konkretno u okruženju čak ni srbija nije banaana država jer oni proizvode i maline, i marelice a i jabuke.... hrvatska proizvodi npr...
2015-08-08
zakaj se falanga dovodi u negativni kontekst?michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
alexandar je porazio kod gaugamele darija.
kasnije je rimska legija zatukla grke.
dandanas vojske počivaju na rimskom ustroju.
dosadno mi je pa serem
2014-12-30
eto,napokon si shvatio da i u nepatvorenom hrvackom puku ima zdravih ljevicara i jugoslava...cuj..slobodna stavova i misljenja... .pa bude onako kako vecina hoće...michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
Guest- Guest
pa što tu... nemoj ko svetozar svuda pa i tu kakati...veber wrote:zakaj se falanga dovodi u negativni kontekst?michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
dosadno mi je pa serem
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa ja sam ljevičar, i u manjini sam...a ti si patološki slučaj kojem po pitanju kuršlusa između blatobrana nema lijeka...Legendovich wrote:eto,napokon si shvatio da i u nepatvorenom hrvackom puku ima zdravih ljevicara i jugoslava...cuj..slobodna stavova i misljenja... .pa bude onako kako vecina hoće...michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
2015-08-08
eto jesam ga spomenuo jel se izasrao, a da pojma nema što je napisao...michaellcmacha wrote:pa što tu... nemoj ko svetozar svuda pa i tu kakati...veber wrote:zakaj se falanga dovodi u negativni kontekst?michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
dosadno mi je pa serem
2015-08-08
dosadno mi je. moram nekaj delatmichaellcmacha wrote:pa što tu... nemoj ko svetozar svuda pa i tu kakati...veber wrote:zakaj se falanga dovodi u negativni kontekst?michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
dosadno mi je pa serem
2014-12-30
tjesi se,ako pomaze..a ja nisam okrutan da ti razbijam iluzije..michaellcmacha wrote:pa ja sam ljevičar, i u manjini sam...a ti si patološki slučaj kojem po pitanju kuršlusa između blatobrana nema lijeka...Legendovich wrote:eto,napokon si shvatio da i u nepatvorenom hrvackom puku ima zdravih ljevicara i jugoslava...cuj..slobodna stavova i misljenja... .pa bude onako kako vecina hoće...michaellcmacha wrote:ja ću u vezi vas lijevih falangista u hrvatskoj reći samo jedno, slijedom prešutnog dogovora da vas poštedimo, i sad smo tu gdje jesmo... i zato za vas vrijedi slijedeće žao nam je što ste naši a ne falangisti nekog našeg neprijatelja... recimo kad ba vas nekom poželjeli, od srca bi vas poželjeli srbijancima....
Guest- Guest
ne znam kaj bi radio.
ex sam otprinato penis ko pola svetojevog. sa kalotama
i ima rupicu na nrhu.
dosadno mi za popizdit.
ex sam otprinato penis ko pola svetojevog. sa kalotama
i ima rupicu na nrhu.
dosadno mi za popizdit.
2014-12-30
fakat do ponedjeljka nemam posla
bum malo kenjuckal.
rimska legija bila je podijeljena na kohorte, a svaka je ima centuriju
prvi je naravno bio primus
cezar je povećao broj ljudi na 5000
bum malo kenjuckal.
rimska legija bila je podijeljena na kohorte, a svaka je ima centuriju
prvi je naravno bio primus
cezar je povećao broj ljudi na 5000
2014-12-30
cezar je sa svojom desetom, galskom, pomoćnim jedinicama imao ok 50 000.
2014-12-30
kada se sukobio s belgima izgubio je 800 vojnika.
pobili su više od 80 000.
zatukli ih.
pobili su više od 80 000.
zatukli ih.
2014-12-30
ne znam ti ja o rimljanima ništa, tih kod mene nije bilo... puno...veber wrote:cezar je sa svojom desetom, galskom, pomoćnim jedinicama imao ok 50 000.
2015-08-08
cezar je skužio da je sve otišlo u pm pa je malo u galiju svratio.
2014-12-30
tiberije je u biti prvi car.
august oktavijan gaj cezar je u biti stečajni upravitelj.
zadnji je august.
a nepravedno komod prikazan kao zlostavljać.
august oktavijan gaj cezar je u biti stečajni upravitelj.
zadnji je august.
a nepravedno komod prikazan kao zlostavljać.
2014-12-30
bilo je bilo. tamo oko siscie.michaellcmacha wrote:ne znam ti ja o rimljanima ništa, tih kod mene nije bilo... puno...veber wrote:cezar je sa svojom desetom, galskom, pomoćnim jedinicama imao ok 50 000.
2014-12-30
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Bosanski jezik ili protesti u RS
» Bosanski Jezik
Page 13 of 14