Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Toliko nas je puta već sahranio a ovi jedini imaju turiste na kraju, nije mu lako!tre wrote:svetoje je to, nikako da dočeka da kleknemo a već pola života navija za to. Zamisli te radosti kad bi uspio nešto pogoditi i poslje svima reći: jel sam vam rekao!kaya wrote:Opet se tješiš zato što ne možeš na more?
Ajd onda lažu, evo nema ni jednog turista
neprocjenjivo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
jebo ti more usrano.
i po najvecim vrucinama,a ugodnih 20tak stupnjeva..
.
i po najvecim vrucinama,a ugodnih 20tak stupnjeva..
.
Guest- Guest
Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.Legendovich wrote:godisnji ce se odraditi u svojoj drzavi i amen..i vlada je pozvala svabe da ostanu doma ,i pomognu svojim boravkom u turistickim odredistima svabije...debela vecina ce to i poslusati...oni sa stvarno velikom lovom,ce fino otperjati na Karibe,Hawaie i slicno...
2015-08-15
aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?kaya wrote:Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.Legendovich wrote:godisnji ce se odraditi u svojoj drzavi i amen..i vlada je pozvala svabe da ostanu doma ,i pomognu svojim boravkom u turistickim odredistima svabije...debela vecina ce to i poslusati...oni sa stvarno velikom lovom,ce fino otperjati na Karibe,Hawaie i slicno...
Guest- Guest
Ma nije, lažem naravno. Poznata sam po tome.Legendovich wrote:aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?kaya wrote:Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.Legendovich wrote:godisnji ce se odraditi u svojoj drzavi i amen..i vlada je pozvala svabe da ostanu doma ,i pomognu svojim boravkom u turistickim odredistima svabije...debela vecina ce to i poslusati...oni sa stvarno velikom lovom,ce fino otperjati na Karibe,Hawaie i slicno...
O čamugama, nemam pojma, nema ih baš, u njemačkoj su uglavnom.
2015-08-15
Šta ja mislim o čamugama a vidjela sam pet i pol u hrvatskoj, u životu..pa jbt
2015-08-15
Gle,ja sam ogeneralno opisujem da ce Turizam trpiti svugdje,pa i kod vas..i to je to...iskreno,meni ni iz dzepa ni u dzep...jel..kaya wrote:Ma nije, lažem naravno. Poznata sam po tome.Legendovich wrote:aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?kaya wrote:Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.Legendovich wrote:godisnji ce se odraditi u svojoj drzavi i amen..i vlada je pozvala svabe da ostanu doma ,i pomognu svojim boravkom u turistickim odredistima svabije...debela vecina ce to i poslusati...oni sa stvarno velikom lovom,ce fino otperjati na Karibe,Hawaie i slicno...
Nisi me shvatiula..ovo bahato i arogantno sadasnje ponasanje Čamuga,kako ti vidis..kao prijetnju,kao nesto dobro?..
Guest- Guest
Gledam na to kao da su pustili malo žirafa iz zoološkog da se kurče.Legendovich wrote:Gle,ja sam ogeneralno opisujem da ce Turizam trpiti svugdje,pa i kod vas..i to je to...iskreno,meni ni iz dzepa ni u dzep...jel..kaya wrote:Ma nije, lažem naravno. Poznata sam po tome.Legendovich wrote:aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?kaya wrote:Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.Legendovich wrote:godisnji ce se odraditi u svojoj drzavi i amen..i vlada je pozvala svabe da ostanu doma ,i pomognu svojim boravkom u turistickim odredistima svabije...debela vecina ce to i poslusati...oni sa stvarno velikom lovom,ce fino otperjati na Karibe,Hawaie i slicno...
Nisi me shvatiula..ovo bahato i arogantno sadasnje ponasanje Čamuga,kako ti vidis..kao prijetnju,kao nesto dobro?..
Budu ih pospremili na mjesto samo da ispušu malo..
2015-08-15
Mhhhh...ne znam..meni to vise Liči na Pandorinu kutiju..nema vise natrag,jerbo se ovo "fino" poslozilo,a Camugama dalo kredita da na konto "ropstva" ,naplate to ostatku populacije na svaki moguci nacin..ovo nece stati,jer ima debelu podrsku liberalne ljevice,u svakom smislu..kaya wrote:Gledam na to kao da su pustili malo žirafa iz zoološkog da se kurče.Legendovich wrote:Gle,ja sam ogeneralno opisujem da ce Turizam trpiti svugdje,pa i kod vas..i to je to...iskreno,meni ni iz dzepa ni u dzep...jel..kaya wrote:Ma nije, lažem naravno. Poznata sam po tome.Legendovich wrote:aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?kaya wrote:
Jeste kako ne, evo mom frendu ih došlo 5,6 i uzelo brod na dva tjedna.
mozda nisi na jednoj slici vidjela..naslagane cigle su cekale spremno dolazak "prosvjednika"..
i brojnost je tu vec tolika+bijelo smece koje ih podrzava,da to ne mosh vise rjesti ni brutalno,a da si sam ne izbijes vlast iz ruku,u korist naravno ovih srolja na lijevoj strani...
Bagra je uvidila da mogu plajckati sve sto im se smisli,i to im se svidjelo,i to nece dopustiti da im se ukine...pogledaj serijal Kicovih videa,malo da se zgrozis..
Guest- Guest
More je u RH cisto i odlicno,mada josh uvijek slano,no i drugdje je.(ne lajkam).josh jedan razlog zasto ne volim More kao takvo..Slanim zrak mi paše,zdrav je..
i dobro je ono jelo Pašticada..ono sa suhim sljivama sto se radi...to je fino...
i dobro je ono jelo Pašticada..ono sa suhim sljivama sto se radi...to je fino...
Guest- Guest
Liberalni mediji sakrivaju nerede i pljačke , konzervativni jedino njih prikazuju. Istina je po sredini, oni ignoriraju policijsko sat i policija ima nalog da ih ne dira , eventualno zaustavi i ne da im dalje ( ako npr vide banane u izlogu).Legendovich wrote:Mhhhh...ne znam..meni to vise Liči na Pandorinu kutiju..nema vise natrag,jerbo se ovo "fino" poslozilo,a Camugama dalo kredita da na konto "ropstva" ,naplate to ostatku populacije na svaki moguci nacin..ovo nece stati,jer ima debelu podrsku liberalne ljevice,u svakom smislu..kaya wrote:Gledam na to kao da su pustili malo žirafa iz zoološkog da se kurče.Legendovich wrote:Gle,ja sam ogeneralno opisujem da ce Turizam trpiti svugdje,pa i kod vas..i to je to...iskreno,meni ni iz dzepa ni u dzep...jel..kaya wrote:Ma nije, lažem naravno. Poznata sam po tome.Legendovich wrote:
aha...kako da ne.. ..ma nek vam dolaze,nego Kayo,iskreno,sto mislis o ovom Camuga sranju i klecanju pred njima..lajkas?
mozda nisi na jednoj slici vidjela..naslagane cigle su cekale spremno dolazak "prosvjednika"..
i brojnost je tu vec tolika+bijelo smece koje ih podrzava,da to ne mosh vise rjesti ni brutalno,a da si sam ne izbijes vlast iz ruku,u korist naravno ovih srolja na lijevoj strani...
Bagra je uvidila da mogu plajckati sve sto im se smisli,i to im se svidjelo,i to nece dopustiti da im se ukine...pogledaj serijal Kicovih videa,malo da se zgrozis..
Zapravo koriste to što žive u zemlji gdje mogu prosvjedovati do mile volje dok mogu dihati iako je policijski sat. Ispuhati će se.
Last edited by kaya on 10/6/2020, 01:30; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
A za ovih 5 u hrvatskoj s parolom " nemojte nas ubijati" ja stvarno ne znam što bih rekla. Sve si mislim da će ih kiša oprati i da su to u stvari glumci.
2015-08-15
isar je lijep. malo je hladan ali vama ženskama ionako svejedno jer vam hladna stopala dođu u paketu.kaya wrote:Pa nemamo samo mi, ti možeš u njemačku..na sjeverno more, tamo je fino za kupati se ...a možeš i na adu ..Legendovich wrote:Inace ne volim mjesta sa velikim guzvama i vrucinom..vise sam za jezera,planine,sume,i mirnije i tise..jebote More,evo rezem venekaya wrote:Opet se tješiš zato što ne možeš na more?
Ajd onda lažu, evo nema ni jednog turista
i da..samo vi imate More...
ima tegernsee. nekih 100km od austrijske granice.
noćenje u pristojnom hotelu je cca petina svetojeve plaće. s prekovremenima.
pivo je u pivnici vulgaris cca 10€
ali sve si to svetoje može priuštiti.
2014-12-30
a sjeverno more je lijepo.
za jedriličare.
zamisli si lopar oko božića.
puše u tripičke mile materine, a more je nekih 10 stupnjeva, zrak 40.
tko voli jedrit, milina.
a žene horseface.
za jedriličare.
tko voli jedrit, milina.
a žene horseface.
2014-12-30
Bilo kako bilo ovdje sinoc na tv 4 bila reportaza iz DNRH. Hvale rezultte i navode da je broj umrlih ukupno manji nego i u danu ovdje i sl. Gostovao neki epidimiolog, znam ga iz "vidjenja" i kaze da ce u slucaju drugog vala postupiti kao Svedska. Istovremeno svedki dr Mengele kaze da se trebalo postupiti drugacije. Sto reci??? Kila mozga ... Da ispadnes politicki korektan a i da zaradis neku lovicu moras uzeti i zakuzene. Kao onaj fazon sa Mujom. Jesi li skakao?? Jesam dok se supak nije navikao. Kila mozga.....
2014-04-14
i to si može svetozar-pinokio priuštiti... bezecirao si je onu dvotrupnu jahtu... ove godine je ne mre uzet na kredit, ispucao se za stan, dva auta, baštu i vrtnu kućicu... ali nagodinu kad izvrši reprogram eto i jahte, tak da se ne bude samo tvoj epi tu kurčio sa brodom...veber wrote:a sjeverno more je lijepo.
za jedriličare.
tko voli jedrit, milina.
a žene horseface.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja se samo nadam da će se svi ili barem većina ovogodišnjih gostiju kupati pod prozorom jasambrenda :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lik likuje sto misli da nece biti nista od sezone, pa da i mi ko zadnja bijeda rezuckamo komad puretine 14 danaepikur37 wrote:Legendovich wrote:Koja psihoza?epikur37 wrote:kaya wrote:Pa šta će realno ljudi nego na more kada pukne 40 stupnjeva za mjesec danaepikur37 wrote:
Ići će ići će...a sljedeća će biti turbo :)
a nego šta...
gledam kolegicu....ima super apartman uz rivu u ZD i rentala ga prošle godine za 120-150 EUR po danu.
Ove godine se uplašila i dala liku u godišnji najam za 350 EUR mjesečno.
Znači, to je mogla u ovoj situaciji izvući za 3-5 dana.
ali psihoza...
a psihoza da od sezone nema ništa da će sve propasti i sl.
ali dobro je da se ljudi lože na to...manje konkurencije ;)
turisti pristizu, polako...ali dolaze
za jedrit je lijepo. starim pa se s yodom sve više slažem.michaellcmacha wrote:i to si može svetozar-pinokio priuštiti... bezecirao si je onu dvotrupnu jahtu... ove godine je ne mre uzet na kredit, ispucao se za stan, dva auta, baštu i vrtnu kućicu... ali nagodinu kad izvrši reprogram eto i jahte, tak da se ne bude samo tvoj epi tu kurčio sa brodom...veber wrote:a sjeverno more je lijepo.
za jedriličare.
tko voli jedrit, milina.
a žene horseface.
jebote usred ljeta padneš u more, ako nisi morž smrzneš se u tri pm.
svetoje je za skipera položio i deset milja za jahtu mu je kao za kavu, jutarnju.
i hvali se mitshubishijem od 18 soma ojra.
2014-12-30
od sezone, realno ne bu nikaj.Noor wrote:lik likuje sto misli da nece biti nista od sezone, pa da i mi ko zadnja bijeda rezuckamo komad puretine 14 danaepikur37 wrote:Legendovich wrote:Koja psihoza?epikur37 wrote:kaya wrote:
Pa šta će realno ljudi nego na more kada pukne 40 stupnjeva za mjesec dana
a nego šta...
gledam kolegicu....ima super apartman uz rivu u ZD i rentala ga prošle godine za 120-150 EUR po danu.
ali psihoza...
elitni turizam će uvijek opstati.
generalno hrvatska bi se morala okrenut prema nautičarima i ljudima koji mogu potrošiti 500 i više eura dnevno.
ovo kaj epi radi je kokošarenje, ali čovjek ima od toga prihod.
turizam koji je u hrvatskoj i koji od tita se potiče, je realno zakurac.
najobičniji gliser ima 200-400l tank. dođeš na pumpu i utankiraš 200€ kao minimum.
naplate ti plovarinu, kapetaniju, svetog petra. isusa na križu i djevicu mariju.
onaj čeh, slovak, slovenac ili bratski nam srblje što dođe i hrda paštetu, nije to to.
svaki gost je gost. ali je razlika spizdit 50kn ili 3000kn.
2014-12-30
Pa što ti misliš da ima tako jako puno ljudi što mogu potrošiti 500 eura dnevno da se možeš furati samo na elitni turizam? A ti elitni potroše i 5000 eura ali oni su na jahtama, neće sjediti u hotelu..veber wrote:od sezone, realno ne bu nikaj.Noor wrote:lik likuje sto misli da nece biti nista od sezone, pa da i mi ko zadnja bijeda rezuckamo komad puretine 14 danaepikur37 wrote:Legendovich wrote:Koja psihoza?epikur37 wrote:
a nego šta...
ali psihoza...
elitni turizam će uvijek opstati.
generalno hrvatska bi se morala okrenut prema nautičarima i ljudima koji mogu potrošiti 500 i više eura dnevno.
ovo kaj epi radi je kokošarenje, ali čovjek ima od toga prihod.
turizam koji je u hrvatskoj i koji od tita se potiče, je realno zakurac.
najobičniji gliser ima 200-400l tank. dođeš na pumpu i utankiraš 200€ kao minimum.
naplate ti plovarinu, kapetaniju, svetog petra. isusa na križu i djevicu mariju.
onaj čeh, slovak, slovenac ili bratski nam srblje što dođe i hrda paštetu, nije to to.
svaki gost je gost. ali je razlika spizdit 50kn ili 3000kn.
Svaki turist je dobar, i onaj koji potroši 50 eura, a to potroši svaki, toliko mu spavanje
2015-08-15
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» tuđman franjo i jedina hrvatska
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
Page 2 of 10