Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Kako sad nije?epikur37 wrote:dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:
strast...
Znači pojest, popit i poklopit.
Vjerojatno ne razumiješ ni strast prema dugoprugaškom trčanju, nije ti jasno zašto i dalje trčim a već sam pretrčao 36 km, niti strast za šahom i sl.
Nije u pitanju gramzivost, već izgradnja posla, njegovo jačanje i uspjeh.
Tako su uostalom nastale manja i veće poslovne priče, brendovi i sl.
To je zdravo i to je dobro.
greed is good....stay hungry i samo grabi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
veber wrote:ja mislim kupit, nesmijem ti reći.epikur37 wrote:veber wrote:čovjek voli čistiti, prati.
tko sam ja da mu prigovaram. želi delat, neka dela.
to je banalnost...
volim gledati kako kapital raste i širi se...
a nekakv mi je i cilj najkasnije do 50 - te osigurati si stabilan izvor prihoda od oko 2000 eura bez da radim. Malo koordinaram i posvetim se svojim hobijima.
čistačica dođe svaki četvrtak i počisti.
jebeš kapital ako ti i žena čistite apartmane.
Smiješan si, zato i nisi poduzetnik.
U svakom poslu i izgradnji nečega moraš u jednoj fazi zapeti. Ali i kasnije, ti moraš uvijek biti tu. Ako i nekoga zaposliš a i zapošljavali smo, radnika uvijek moraš kontrolirati i ne odveć familijazirati se.
Krediti, posao se uhodava, meni uopće nije bio problem dohvatiti i krpu ili evo neki dan sam plastificirati oštećenu krmenu platformu.
Mi smo se prošle gopdine zaletili i oderali, možda bi i ovu ali onda smo isplovili...nema više dugovanja i počinje rasti čisti profit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:
Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?
Vjerojatno ne razumiješ ni strast prema dugoprugaškom trčanju, nije ti jasno zašto i dalje trčim a već sam pretrčao 36 km, niti strast za šahom i sl.
Kako sad nije?
oke to sam malo ironizirao michaela douglasa i neoloiberalnu potku iz wall streeta :)
2015-08-06
gle. djecu koja su već ljudi, podučavam da lova vrijedi samo ako ju potrošiš.epikur37 wrote:veber wrote:ja mislim kupit, nesmijem ti reći.epikur37 wrote:veber wrote:čovjek voli čistiti, prati.
tko sam ja da mu prigovaram. želi delat, neka dela.
to je banalnost...
volim gledati kako kapital raste i širi se...
a nekakv mi je i cilj najkasnije do 50 - te osigurati si stabilan izvor prihoda od oko 2000 eura bez da radim. Malo koordinaram i posvetim se svojim hobijima.
čistačica dođe svaki četvrtak i počisti.
jebeš kapital ako ti i žena čistite apartmane.
Smiješan si, zato i nisi poduzetnik.
U svakom poslu i izgradnji nečega moraš u jednoj fazi zapeti. Ali i kasnije, ti moraš uvijek biti tu. Ako i nekoga zaposliš a i zapošljavali smo, radnika uvijek moraš kontrolirati i ne odveć familijazirati se.
Krediti, posao se uhodava, meni uopće nije bio problem dohvatiti i krpu ili evo neki dan sam plastificirati oštećenu krmenu platformu.
Mi smo se prošle gopdine zaletili i oderali, možda bi i ovu ali onda smo isplovili...nema više dugovanja i počinje rasti čisti profit.
novac nema vrijednost ako ga nisi potrošio. jebešlovu koja je u jastuku.
a, lova će uvijek stvorit lovu.
trubim to godinam, samo potrošnja stvara lovu.
nikaj drugo.
2014-12-30
Sve dok je u granicama normale i dok se život ne vrti oko pare i zarade, sve je OK. Inače, ko je još sreću našao u parama.epikur37 wrote:dzango wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:
Kako sad nije?
oke to sam malo ironizirao michaela douglasa i neoloiberalnu potku iz wall streeta :)
2014-04-19
ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:
A zašto?
strast...
nema tu nikaj loše.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:
strast...
jedino kaj je škrt ko broj jedan
jebala ga lova.
2014-12-30
ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:
Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?
jebala ga lova.
znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
2014-12-30
eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:
Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
i ne bi ja rekla da je škrt, prava riječ je skrban
jedina mana mu je sjeverna padina majevice..uhuh
Nema ništa loše u tome da se radi i zaradi, sve dok je to u normalnim okvirima i ne postane "strast", kako on reče.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:
strast...
Moju decu hoću pošaljem napolje ne zbog zarade. Ne da bi bili gastarbajteri koji će zaraditi i vratiti se nazad. Hoću da odu napolje kako bi živeli u normalnom društvu, sa normalnim institucijama ksko bi imali normalan život. Pare tu ne igraju neku ulogu.
Last edited by dzango on 10/6/2020, 22:12; edited 1 time in total
2014-04-19
ajmo mu se najavit.Noor wrote:eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:
ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
malo svratimo
moj benzin.
2014-12-30
Je l' idete u goste ili da ga spalite?veber wrote:ajmo mu se najavit.Noor wrote:eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:
nema tu nikaj loše.
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
malo svratimo
moj benzin.
2014-04-19
dzango wrote:Je l' idete u goste ili da ga spalite?veber wrote:ajmo mu se najavit.Noor wrote:eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:
ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
malo svratimo
moj benzin.
mislim da bi noorka i ja mogli zaplesat.ako nije sramežljiva.dzango wrote:Je l' idete u goste ili da ga spalite?veber wrote:ajmo mu se najavit.Noor wrote:eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:
ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
malo svratimo
moj benzin.
2014-12-30
Noor wrote:eto :)veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:
ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
staviš mi šapicu na rame, pa probamo zaplesat.
2014-12-30
veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:
Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
Pa pitajte mog imenjak, par puta smo vas tračali sve skupa :)
2015-08-06
dzango wrote:Nema ništa loše u tome da se radi i zaradi, sve dok je to u normalnim okvirima i ne postane "strast", kako on reče.Noor wrote:ti svoju djecu gledaš uvalit u inostranstvo da rade, Epi radi i gradi da svojoj ovdje nešto ostavi u amanet...sta je tu loše?dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:
Moju decu hoću pošaljem napolje ne zbog zarade. Ne da bi bili gastarbajteri koji će zaraditi i vratiti se nazad. Hoću da odu napolje kako bi živeli u normalnom društvu, sa normalnim institucijama ksko bi imali normalan život. Pare tu ne igraju neku ulogu.
ti kao dragan bjelogrlić :)
Ja pak mislim da je Hrvatska doista iznimno lijepa i da je život uz more velika prednost...
A sebe neskromno vidim kao oca uteneljitelja duge i uspješne obiteljsko - poslovne dinastije.
Moj praunuk će imati moju sliku u uredu :D
2015-08-06
ko pantelija :D
2015-08-06
u stavri nikola kojo je rekao da napušta srbiju jer deci žćeli normalno društvo
2015-08-06
nisi ti loš čovjek.da ti se norka i ja pojavimo, ugostio bi nas. nema tu zbora.epikur37 wrote:veber wrote:znaš kaj?Noor wrote:ma je, sigurna sam da dođemo k njemu da bi nas lijepo ugostio :)veber wrote:nema tu nikaj loše.Noor wrote:
jebala ga lova.
bi. on je takav čovjek
garant bi nas ugostio.
Pa pitajte mog imenjak, par puta smo vas tračali sve skupa :)
2014-12-30
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» tuđman franjo i jedina hrvatska
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
Page 7 of 10