Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
U idućih nekoliko dana u Hrvatsku stiže minimalno 160.000 gostiju
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/u-iducih-nekoliko-dana-u-hrvatsku-stize-minimalno-160-000-gostiju-foto-20200610
opleti...oderi
:D
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/u-iducih-nekoliko-dana-u-hrvatsku-stize-minimalno-160-000-gostiju-foto-20200610
opleti...oderi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
kaj bi ženu prevario?epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja bih mogla apstinirat ovaj put 8-)epikur37 wrote:
evo u srpnji
važem između Plenkija i Nina...jedina dilema
nadam se da se to odnosi samo na izbore i politiku
Ako mislis na forum, ne brini..;-^^
;
A ako ne mislim :)
2014-12-30
veber wrote:kaj bi ženu prevario?epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Ja bih mogla apstinirat ovaj put 8-)
;
Daj molim te,
Idi uzmi koka kolu sebi tamo...imaš automata..igrice
2015-08-06
Nekad je bolje ne mislit..spontanost je najbolja B-)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja bih mogla apstinirat ovaj put 8-)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Ti bi opet na glasovanje ;-P
evo u srpnji
važem između Plenkija i Nina...jedina dilema
;
Maggie19 wrote:Nekad je bolje ne mislit..spontanost je najbolja B-)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:
;
ta da...
Sinoć sam zaglavio do 1 sat pa sam se digao u 7 ujutro...a to mi je već kasno za dizanje...
zato idem sad leć, pa sam na nogama u 6 :)
Daj par žetona veberu i počasti društvo pićem sutra ću platiti ;) :D
2015-08-06
to je frendica iz mladosti, zajedno odrastali, imali istu strast prema borilačkim vještinama, klinci su nam na istom tatamiju, djelimo i sličan svjetonazor... tako da jako smo si dobri... prijatelji... ona je nautičarka/kapetanica broda unutarnje riječne plovidbe... ovo je kaič kojim ona upravljaepikur37 wrote:
Čini se da se ti njoj vraćaš svako ljeto kao Klepetan i Malenoj ...
ovaj srednji... biokovo je svoj plov otplovio... na njemu je dugo godina bio kapetan onaj moj veliki zmaj iz prve ulice, znao sam ga spomenuti tamo na starom forumu...
2015-08-08
samo pitamepikur37 wrote:veber wrote:kaj bi ženu prevario?epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:
;
Daj molim te,
Idi uzmi koka kolu sebi tamo...imaš automata..igrice
2014-12-30
michaellcmacha wrote:to je frendica iz mladosti, zajedno odrastali, imali istu strast prema borilačkim vještinama, klinci su nam na istom tatamiju, djelimo i sličan svjetonazor... tako da jako smo si dobri... prijatelji... ona je nautičarka/kapetanica broda unutarnje riječne plovidbe... ovo je kaič kojim ona upravljaepikur37 wrote:
ovaj srednji... biokovo je svoj plov otplovio... na njemu je dugo godina bio kapetan onaj moj veliki zmaj iz prve ulice, znao sam ga spomenuti tamo na starom forumu...
Da kaić....lađa!
Želja mi je krstarenje dunavom....
Nešto slično kao smuđ u odnosu na brancina.
Počeo sam čitati i nakd dovršio Dunav od Magrisa...knjiga je dobra ja sam loš....ni vremena ni živaca, ali ju želim pročitati.
2015-08-06
x 10 dana, i eto nas na milijun i pol noćenja, sa malo ili ništa van pansionske potrošnje.... još nam fali 1,5 milijuna gostiju da bi natuklji 20% noćenja od prošle godine... ali uz punomanje prihode na taj broj gostiju, zbog specifičnih okolnosti...epikur37 wrote:U idućih nekoliko dana u Hrvatsku stiže minimalno 160.000 gostiju
opleti...oderi
2015-08-08
Ajde, na mlado je..znam i ja 2-7.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Nekad je bolje ne mislit..spontanost je najbolja B-)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:
;
ta da...
Sinoć sam zaglavio do 1 sat pa sam se digao u 7 ujutro...a to mi je već kasno za dizanje...
zato idem sad leć, pa sam na nogama u 6 :)
Daj par žetona veberu i počasti društvo pićem sutra ću platiti ;) :D
Uvijek nesto za napravit u zadnji cas ;-))
Lnoc..i ne castim nista bez para..dok se ne uvjerim da nemas zmiju u novčaniku ;-@
michaellcmacha wrote:x 10 dana, i eto nas na milijun i pol noćenja, sa malo ili ništa van pansionske potrošnje.... još nam fali 1,5 milijuna gostiju da bi natuklji 20% noćenja od prošle godine... ali uz punomanje prihode na taj broj gostiju, zbog specifičnih okolnosti...epikur37 wrote:U idućih nekoliko dana u Hrvatsku stiže minimalno 160.000 gostiju
opleti...oderi
Podbacit će debelo ali dobar je osjećaj da se vraća.
Pričam danas s Davorom vlasnikom izletničkog broda Angelina, veliki za Kornate...200 ljudi.
Velim ja njemu da će sezona biti 50% od prošle.
Kaže on meni to nam je najgore...jer 50 % je održavanje...
znači koji kurac si se satro...da promijeniš ležaje i središ plastiku za iduću godinu...prihod ..= mušmula
2015-08-06
znaš koliko je ovaj moj grad u stvari povezan sa cijelom europom a i sa rusijom... u sisak je u vrijeme oktobarske revolucije došao brodom rus po imenu Sergej, pričao je da je pobjegao od komunističko-boljševičkog zla... moj djed ga je poznavao, bio je vrhunski ribolovac... u sisak su inače dolazili ti ruski amuri u balastnoj vodi... to je riba koju sam kao klinac lovio na pogorelcu, tu je bilo glavno žitno spremište i tu se velika riba naučila boraviti iz vremena kad se žito na plećima iznosilo i unosilo na šlep, pa je znala pokoja vreća ispasti u kupu, da i riba nešto prigrize... spomenuti kapetan biokova je imao i nadimak Leopold Pepa Smuđ jer je on odrastao ko dijete upravo uz starog sergeja koji je bio rekorder u izlovu najveđih primjeraka amura i smuđa a tko se razumije to su potpuno različite dvije ribe, i različiti pristupi ribolovu...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:to je frendica iz mladosti, zajedno odrastali, imali istu strast prema borilačkim vještinama, klinci su nam na istom tatamiju, djelimo i sličan svjetonazor... tako da jako smo si dobri... prijatelji... ona je nautičarka/kapetanica broda unutarnje riječne plovidbe... ovo je kaič kojim ona upravljaepikur37 wrote:
Da kaić....lađa!
Želja mi je krstarenje dunavom....
Nešto slično kao smuđ u odnosu na brancina.
Počeo sam čitati i nakd dovršio Dunav od Magrisa...knjiga je dobra ja sam loš....ni vremena ni živaca, ali ju želim pročitati.
u ovom konačištu "Mali Kaptol" je Sergej svoje odživio do konca 60-tih prošlog vijeka, onda i danas, Kupa je 5 metara iza, uz zadnju stranu je šetnica i odmah ispod korito osim njega od konca 17 vijeka na ovamo u Sisak je došlo puno njemaca, kasnije i židova, legendarna talijanska obitelj Collussi koji su izgradili najljepše palače u gradu, od kojih niti jedna nema zidanog temelja... sve su na pilotima.... kuća, zgrada u kojoj sam ja ko klinac živio je isto zgradurina na 3 kata u kojoj je bila pivnica u podrumu pivovara... prvi vlasnik je bio čeh Novak, pa neki Matija Fosters, pa posloje njega Mavro Blau i na koncu Samuel Aleksander koji je bio vlasnik ili dioničar mnogih važnih hrvatskih poduzeća koja i danas posluju... npr. zagrebačka pivovara, zagrebačka banka, žitozajednica, cementara croatia, tvornica ulja danas zvijezda, ugljenokop Mirna, i još mnoga poduzeća... njegov brat šandor organizirao je "prehranu", na dnevnoj bazi za 4000 siromašnih zagrepčana i 350 siščana...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
u ovo doba kapetanica je do čigoća navozavala tko zna koju turu kineza i korejanaca... u sisak po zadužbini slave striegla sisačkog umjetnika svjetskog glasa, svake godine dolaze pisci, slikari, sad imamo tu holandsku kuću uređenu i lijepo ukomponiranu u taj turistički đir, prva ulica, šetnica uz kupu duga oko 3 kilometra od ribljeg restorana na početku iste... do starog grada, sisačke utvrde gdje je također vrhunski restoran... sve to zjapi prazno i nema nikakvih naznaka da će biti i 10% a kamoli 50%epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:x 10 dana, i eto nas na milijun i pol noćenja, sa malo ili ništa van pansionske potrošnje.... još nam fali 1,5 milijuna gostiju da bi natuklji 20% noćenja od prošle godine... ali uz punomanje prihode na taj broj gostiju, zbog specifičnih okolnosti...epikur37 wrote:U idućih nekoliko dana u Hrvatsku stiže minimalno 160.000 gostiju
opleti...oderi
Podbacit će debelo ali dobar je osjećaj da se vraća.
Pričam danas s Davorom vlasnikom izletničkog broda Angelina, veliki za Kornate...200 ljudi.
Velim ja njemu da će sezona biti 50% od prošle.
Kaže on meni to nam je najgore...jer 50 % je održavanje...
znači koji kurac si se satro...da promijeniš ležaje i središ plastiku za iduću godinu...prihod ..= mušmula
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» tuđman franjo i jedina hrvatska
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
Page 10 of 10