Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
veber wrote:moš si mislit.kaya wrote:A ti spržiš 500 eura dnevno na moru?veber wrote:bogtejebo ti kao da nisi živjela u jugi.pašteta, yogurt, majoneza i prstići.kaya wrote:Eto vidš, sad bi ti mljackao na moru paštetu al turisti smiju dolaziti samo ako su gates i njegovi frendovi..veber wrote:
pašteta je kao i domaćica
ima i kombinacija s prstićima
ali oko podneva je nezamijeniva.
paradajz na suncu odcvao.
ljeto.
prstići, majoneza i pašteta.
i jogurt.
neprocjenjivo.
i topli paradajz.
zamisli, tomos 5 i elan 540. neprocjenjivo.
turisti bez 500 eura dnevno neka ne dolaze.
koji će nam kiki.
ispod soma ne idem na more.
lako je ama purgerima....love imate i onda na moru haj lajf..
a u kafićima ste glasniji i od bosanaca :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Božinović: Hrvatska trenutno jedina u EU ima turizam. Najavilo nam se 170.000 gostiju
ja se na moru motam samo po valama.
glasni su vaši zeme.
đes ba, đes ba kafu mi natankiraj.
još kada se počnu valit kako im gliser troši lapo ćepla. odeš.
glasni su vaši zeme.
đes ba, đes ba kafu mi natankiraj.
još kada se počnu valit kako im gliser troši lapo ćepla. odeš.
2014-12-30
Kod Cresa se pojavila velika pijavica
KOD Cresa se pojavila velika pijavica.
Pijavica se vidjela iz dijelova Rijeke, iz Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage...
Na Kvarneru je započela i grmljavina.
Za danas je za taj dio zemlje najavljena mjestimična kiša i grmljavina, na otvorenom moru jugo i južni vjetar, uz ponegdje umjereno valovito more.
Zbog pljuskova i grmljavine za srijedu je upaljen meteoalarm za središnju i istočnu Hrvatsku, dalmatinsko zaleđe i za krajnji jug zemlje.
KOD Cresa se pojavila velika pijavica.
Pijavica se vidjela iz dijelova Rijeke, iz Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage...
Na Kvarneru je započela i grmljavina.
Za danas je za taj dio zemlje najavljena mjestimična kiša i grmljavina, na otvorenom moru jugo i južni vjetar, uz ponegdje umjereno valovito more.
Zbog pljuskova i grmljavine za srijedu je upaljen meteoalarm za središnju i istočnu Hrvatsku, dalmatinsko zaleđe i za krajnji jug zemlje.
vili40-
2015-08-02
gdje su ti gosti ? tiskovine ne prenose izjave gostiju kamere tV ne presrecu i pitaju za misljenja nema ni reportaze s granice s razdraganim gostima , rutina prijasnjih godina koja danas vise nego potrebna slika nama i svijetu
nesposobnost ljudi TV kuca ili nema gostiju
nesposobnost ljudi TV kuca ili nema gostiju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
gosta nema.
oni koji su mislili doći, došli su.
jel ti drago ili ti je još i milo?
2014-12-30
Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:A zašto?epikur37 wrote:veber wrote:ti si fakat žedan.epikur37 wrote:
booking je počeo klikati i to posve solidno...evo ti iz prve ruke...
nisamn trebao ostavljati podstanare u par jedinica ...ali išao sam fifti-fifti. pola podstanarima za siguricu a pola na kocku sezone i počelo.
kako ti se da zajebavat s podstanarima, gostima. čistiti, prati?
greed is good....stay hungry i samo grabi
strast...
Mi smo bili po odmaralištima kevine firme. Jeli smo na one bonove što dobiješ kada dođeš. Hrana srednje žalosna a nas boli dupe, važno da smo na moru. Skoro odem u hotel sa 5 zvezdica u Turskoj. Švedski sto od jedno 150 kvadrata, nema šta nema, i svi kukaju kako im je loše.kaya wrote:Mi smo se ko klinci ubijali paštetom na moru. Nas deset na plaži i šta sad s nama da rade nego kruha i paštete, i kuhano jaje, moj bratić od par godina je htio na jaje na oko i drečao sat vremena jer ga ne može dobiti!dzango wrote:Ina onaj skeč Nadrealista sa Bosancima i paradajizom na plaži na Jadranu. Odličan ali nikada nisam uspeo da ga nađem na Jutjubu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne razmisljam o ovom problemu u kategoriji "drago" samo primjecujem da banalnih stvari kao uzet kameru/mob. popricat s gostima i poslat u svijet nema ... a znas sto ima ? stotine turistickih zajednica i jedno ministarstvo , TV s drzavnim koncesijama i brdo lokalnih... i svaki kurac danas mob. s HD podrskomveber wrote:gosta nema.
dok sam pisao ovaj sazetak primjeta s glazbom i 18 otvorenih tabova ubrah ovaj moment , sad i posvudusa dobra
VJEROVALI ili ne, Tamara Ecclestone zasad nam je najbolja reklama. Britanski Mirror raspisao se o "luksuznom putovanju njene obitelji u Hrvatsku, u kojem uživaju u sunčanom vremenu usprkos pandemiji".
"Nasljednica šefa F1 (35), njen muž Jay Rutland (39) i njihova šestogodišnja kći Sophia pridružili su se Bernieju Ecclestoneu na njegovoj raskošnoj jahti", piše Mirror.
Dodaju da je i Berniejeva druga kći Petra došla na ovu "sunčanu destinaciju te uživa u hrvatskom vremenu sa svojom proširenom obitelji".
Tamaru na Instagramu prati 452 tisuće ljudi, a nekima nije lako gledati ovakve fotografije.
Mirror podsjeća da za razliku od drugih zemalja u Hrvatskoj nema zabrana te se preporučuje samo oprez. Dodaju da je preminulih u Hrvatskoj samo 104 te da je virus ovdje pod kontrolom.
https://www.index.hr/magazin/clanak/nasljednica-se-hvali-odmorom-u-hrvatskoj-britanci-placu-pravila-ne-vaze-za-bogate/2189369.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa koja je da imaš RRboli te kiki za RR i lovu.dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:A zašto?epikur37 wrote:veber wrote:
ti si fakat žedan.
strast...
čovjek želi imati i to radi.
ubija se perući umjesto da plati čistačicu.
35kn/sat
ali on voli i pere, sprema i čisti.
2014-12-30
Ma ono je nezaboravno, švedski na plaži.dzango wrote:Mi smo bili po odmaralištima kevine firme. Jeli smo na one bonove što dobiješ kada dođeš. Hrana srednje žalosna a nas boli dupe, važno da smo na moru. Skoro odem u hotel sa 5 zvezdica u Turskoj. Švedski sto od jedno 150 kvadrata, nema šta nema, i svi kukaju kako im je loše.kaya wrote:Mi smo se ko klinci ubijali paštetom na moru. Nas deset na plaži i šta sad s nama da rade nego kruha i paštete, i kuhano jaje, moj bratić od par godina je htio na jaje na oko i drečao sat vremena jer ga ne može dobiti!dzango wrote:Ina onaj skeč Nadrealista sa Bosancima i paradajizom na plaži na Jadranu. Odličan ali nikada nisam uspeo da ga nađem na Jutjubu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mene više brine kaj je plin poskupio.isto tako me zabrinjava kaj norveški kitolovac ubil pet dupina.debotoijusto wrote:ne razmisljam o ovom problemu u kategoriji "drago" samo primjecujem da banalnih stvari kao uzet kameru/mob. popricat s gostima i poslat u svijet nema ... a znas sto ima ? stotine turistickih zajednica i jedno ministarstvo , TV s drzavnim koncesijama i brdo lokalnih... i svaki kurac danas mob. s HD podrskomveber wrote:gosta nema.
dok sam pisao ovaj sazetak primjeta s glazbom i 18 otvorenih tabova ubrah ovaj moment , sad i posvudusa dobraVJEROVALI ili ne, Tamara Ecclestone zasad nam je najbolja reklama. Britanski Mirror raspisao se o "luksuznom putovanju njene obitelji u Hrvatsku, u kojem uživaju u sunčanom vremenu usprkos pandemiji".
"Nasljednica šefa F1 (35), njen muž Jay Rutland (39) i njihova šestogodišnja kći Sophia pridružili su se Bernieju Ecclestoneu na njegovoj raskošnoj jahti", piše Mirror.
Dodaju da je i Berniejeva druga kći Petra došla na ovu "sunčanu destinaciju te uživa u hrvatskom vremenu sa svojom proširenom obitelji".
Tamaru na Instagramu prati 452 tisuće ljudi, a nekima nije lako gledati ovakve fotografije.
Mirror podsjeća da za razliku od drugih zemalja u Hrvatskoj nema zabrana te se preporučuje samo oprez. Dodaju da je preminulih u Hrvatskoj samo 104 te da je virus ovdje pod kontrolom.
https://www.index.hr/magazin/clanak/nasljednica-se-hvali-odmorom-u-hrvatskoj-britanci-placu-pravila-ne-vaze-za-bogate/2189369.aspx
još me brine kaj je kakaovac u kurcu i nemrem čkapi čoksu poslat.
i još me brine kaj ameri nisu na mjesec lunirali.
2014-12-30
i još mi je traumatično kaj avioni zaprašuju. uzduž i poprek.
imam još briga, jel zemlja okrugla, da li je kolumbo došao u ameriku. da li akacija raste tek tako ili onako.
ima tu pitanja.
imam još briga, jel zemlja okrugla, da li je kolumbo došao u ameriku. da li akacija raste tek tako ili onako.
ima tu pitanja.
2014-12-30
A mi goli i musavi u plastičnim sandalamakaya wrote:Ma ono je nezaboravno, švedski na plaži.dzango wrote:Mi smo bili po odmaralištima kevine firme. Jeli smo na one bonove što dobiješ kada dođeš. Hrana srednje žalosna a nas boli dupe, važno da smo na moru. Skoro odem u hotel sa 5 zvezdica u Turskoj. Švedski sto od jedno 150 kvadrata, nema šta nema, i svi kukaju kako im je loše.kaya wrote:Mi smo se ko klinci ubijali paštetom na moru. Nas deset na plaži i šta sad s nama da rade nego kruha i paštete, i kuhano jaje, moj bratić od par godina je htio na jaje na oko i drečao sat vremena jer ga ne može dobiti!dzango wrote:Ina onaj skeč Nadrealista sa Bosancima i paradajizom na plaži na Jadranu. Odličan ali nikada nisam uspeo da ga nađem na Jutjubu.
2014-04-19
Na ima svakakvih fetiša i na svašta ljudi potroše život.veber wrote:pa koja je da imaš RRboli te kiki za RR i lovu.dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:A zašto?epikur37 wrote:
strast...
čovjek želi imati i to radi.
ubija se perući umjesto da plati čistačicu.
35kn/sat
ali on voli i pere, sprema i čisti.
2014-04-19
čovjek voli čistiti, prati.
tko sam ja da mu prigovaram. želi delat, neka dela.
2014-12-30
dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:A zašto?epikur37 wrote:veber wrote:
ti si fakat žedan.
strast...
Znači pojest, popit i poklopit.
Vjerojatno ne razumiješ ni strast prema dugoprugaškom trčanju, nije ti jasno zašto i dalje trčim a već sam pretrčao 36 km, niti strast za šahom i sl.
2015-08-06
veber wrote:čovjek voli čistiti, prati.
to je banalnost...
volim gledati kako kapital raste i širi se...
a nekakv mi je i cilj najkasnije do 50 - te osigurati si stabilan izvor prihoda od oko 2000 eura bez da radim. Malo koordinaram i posvetim se svojim hobijima.
2015-08-06
Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:A zašto?epikur37 wrote:
strast...
Vjerojatno ne razumiješ ni strast prema dugoprugaškom trčanju, nije ti jasno zašto i dalje trčim a već sam pretrčao 36 km, niti strast za šahom i sl.
2014-04-19
dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:dzango wrote:
A zašto?
strast...
Nije u pitanju gramzivost, već izgradnja posla, njegovo jačanje i uspjeh.
Tako su uostalom nastale manja i veće poslovne priče, brendovi i sl.
To je zdravo i to je dobro.
2015-08-06
ja mislim kupit, nesmijem ti reći.epikur37 wrote:veber wrote:čovjek voli čistiti, prati.
to je banalnost...
volim gledati kako kapital raste i širi se...
a nekakv mi je i cilj najkasnije do 50 - te osigurati si stabilan izvor prihoda od oko 2000 eura bez da radim. Malo koordinaram i posvetim se svojim hobijima.
čistačica dođe svaki četvrtak i počisti.
jebeš kapital ako ti i žena čistite apartmane.
2014-12-30
Kako sad nije?epikur37 wrote:dzango wrote:Trčanje bez lopte ne razumem ali mi ima smisla u sportskom smislu. Šah je umetnost kombinatorike, predviđanja, koncetracije i ima mi smisla kao mentalni izazov i strast kojoj se možeš prepustiti. Gramzivost mi nema smsla pre svega zbog mentalnog zdravlja.epikur37 wrote:dzango wrote:Bezveze. Razumem strast prema ženama, vinu, knjigama... To su stvari u kojima se uživa. Ali kakva ti je to strast prema guranju para u dupe?epikur37 wrote:
strast...
Nije u pitanju gramzivost, već izgradnja posla, njegovo jačanje i uspjeh.
Tako su uostalom nastale manja i veće poslovne priče, brendovi i sl.
To je zdravo i to je dobro.
2014-04-19
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» tuđman franjo i jedina hrvatska
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» NOVA LJEVICA:'Jedina autenticna hrvatska vojska su partizani'
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Što trenutno nosite?
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
Page 6 of 10