Caramba chat
Page 21 of 45
Page 21 of 45 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 33 ... 45
Re: Caramba chat
A to je robi jebote, pa ne očekuješ valjda od njega da išta kuži :Dveber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
10kre ne zna da epi ima inshore čamčiće.
upitno s njima do korčule ili visa. tamo iza jabuke toneš.
ali bitno da je 10kre uz pedofiliju, mitshubishi za 13 000€ stručnjak i za offshore brodice.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
ma robi me razočarao.tre wrote:A to je robi jebote, pa ne očekuješ valjda od njega da išta kuži :Dveber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
ali bitno da je 10kre uz pedofiliju, mitshubishi za 13 000€ stručnjak i za offshore brodice.
inžinjer. meraklija. član uprave.
luftići mu u malom prstu.
metla ko kuća.
ne znam, fakat me razočarao.
a ni ruka mu nije kao nekad.
2014-12-30
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
nitko ne slavi, nitko ne časti.Eroo wrote:Nego, šta se slavi, ko časti?
sjećamo se.
2014-12-30
ne projiciraj...Zna se zasto su tvoje bivse zene sklonile djecu od tebea..jedna cak u jemeriku..nish ti nije sveto niti vlastita djeca...veber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
Guest- Guest
Ruje,ćukowu švapski..!!!veber wrote:ma robi me razočarao.tre wrote:A to je robi jebote, pa ne očekuješ valjda od njega da išta kuži :Dveber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
inžinjer. meraklija. član uprave.
luftići mu u malom prstu.
metla ko kuća.
ne znam, fakat me razočarao.
a ni ruka mu nije kao nekad.
Guest- Guest
jebiga,za to treba imati mooda,stono vi nemate..sreca vasa da ste pripizdina od koje i kozojebi bjeze..tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
Guest- Guest
jebejajatebeja.Legendovich wrote:ne projiciraj...Zna se zasto su tvoje bivse zene sklonile djecu od tebea..jedna cak u jemeriku..nish ti nije sveto niti vlastita djeca...veber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
ćedabiraš
ćeščvalje od safetailićesafetodtebeja.
reci ti nama kako ti žuuvooju sos 2000€ brutos?
u njemačkos.
i tko ti velos da imam ženos i djecos?
moožda koo the lažum?
moožda soom lažoov kos tiskos.
pa kupim bakros i aluminijus čes nemačkoo
2014-12-30
opiši kako ti je na inžinjerskom poslu micat limove ispred preše.
a preša štanca.
ajd nam objasni zakaj živiš u vukojebini, a menadžer si.
ne kužim u čemu je problem platiti stan 1500€.
i zakaj kao menadžer jedeš u aldiju, pennyu, nettou?
to su sve trgovine za otpad. sirotinju.
kako ti kao jedan menadđer živiš u getu i hraniš se u aldiju?
i voziš auto koji ti je u rangu mjesečne plaće.
ajde krme debelo, na pragu sedmog desetljeća života s pedofilskim sklonostima, objasni nam zašto nemaš za kruh?
a preša štanca.
ajd nam objasni zakaj živiš u vukojebini, a menadžer si.
ne kužim u čemu je problem platiti stan 1500€.
i zakaj kao menadžer jedeš u aldiju, pennyu, nettou?
to su sve trgovine za otpad. sirotinju.
kako ti kao jedan menadđer živiš u getu i hraniš se u aldiju?
i voziš auto koji ti je u rangu mjesečne plaće.
ajde krme debelo, na pragu sedmog desetljeća života s pedofilskim sklonostima, objasni nam zašto nemaš za kruh?
2014-12-30
čuj gaLegendovich wrote:jebiga,za to treba imati mooda,stono vi nemate..sreca vasa da ste pripizdina od koje i kozojebi bjeze..tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
a koliko je besraman. to je za nebilivit.tre wrote:čuj gaLegendovich wrote:jebiga,za to treba imati mooda,stono vi nemate..sreca vasa da ste pripizdina od koje i kozojebi bjeze..tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
lik je na pragu sedmog desetljeća. davno rastavljen.
živi u getu.
radi za 2000€ brt.
pedofilskih sklonosti i laže ko tri minchausena- za dobro jutro
2014-12-30
Eeej, di ste...evo prostora za sve, samo se komodajte...
gdje su druge budale sa foruma?
nikog nema
samo ja i veber
nikog nema
samo ja i veber
crvenkasti-
2014-04-17
Kolači što je žena ispekla su prhki. Uopće se ne mogu jesti ležeći. Pun kauč mrvica.
A ne da mi se ići u kuhinju tamo.
A ne da mi se ići u kuhinju tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
darth_vader likes this post
Moram joj za Novu godinu kupiti Laptop koji se sklopi i onda je tablet.
Skupo u pičku materinu.
Obećao sam.
Ima prosjek 5.0.
Skupo u pičku materinu.
Obećao sam.
Ima prosjek 5.0.
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-16
T.- Posts : 17560
2014-04-14