Caramba chat
Page 20 of 45
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Re: Caramba chat
malo sam bio zauzet jučer pa nisam ni primirisao forumu
Zahvaljujem vilo na lijepim željama
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ako već grgljam, onda bih trebao sa žalfijom, a ne ovako, na prazno...
crvenkasti-
2014-04-17
Ča pijete, našao sam investitora i kupujemo onu barku od 11 meteri :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veliš, on plaća, a ti kupuješepikur37 wrote:Ča pijete, našao sam investitora i kupujemo onu barku od 11 meteri :)
točno tako, moš vjerovati :)Noor wrote:veliš, on plaća, a ti kupuješepikur37 wrote:Ča pijete, našao sam investitora i kupujemo onu barku od 11 meteri :)
I to na neviđeno, lik će mi prebaciti 40 000 eur da kupim za njega...viš što je karakter i povjerenje.
2015-08-06
epikur37 wrote:točno tako, moš vjerovati :)Noor wrote:veliš, on plaća, a ti kupuješepikur37 wrote:Ča pijete, našao sam investitora i kupujemo onu barku od 11 meteri :)
I to na neviđeno, lik će mi prebaciti 40 000 eur da kupim za njega...viš što je karakter i povjerenje.
alaj lažeeš..
crvenkasti-
2014-04-17
Evo još jedna laž, za nedjelju :)
Moj djed Pejo je bio vodeničar, obitelj je imala svoj mlin na vodi, na rijeci Tinja.
Na žalost napravili su ga prilično kasno za tu tehnologiju. Sredinom 60-ih i radio je do pred kraj 70-ih.
Kad se vodenica rasformirala, kamenje je zakopano u zemlju, u malom dijelu koji su uvijek zvali imenom Zajedničko.
Još je živ samo Stjepan i nepokretan je, koji zna gdje je zakopano mlinsko kamenje.
Plan mi je sad kad se zaletim gore u Bosnu, izvesti Stjepana da pokaže mjesto a onda na proljeće otkopati.
Mogla bi se lijepa priča napisati oko tog kamenja :)
Moj djed Pejo je bio vodeničar, obitelj je imala svoj mlin na vodi, na rijeci Tinja.
Na žalost napravili su ga prilično kasno za tu tehnologiju. Sredinom 60-ih i radio je do pred kraj 70-ih.
Kad se vodenica rasformirala, kamenje je zakopano u zemlju, u malom dijelu koji su uvijek zvali imenom Zajedničko.
Još je živ samo Stjepan i nepokretan je, koji zna gdje je zakopano mlinsko kamenje.
Plan mi je sad kad se zaletim gore u Bosnu, izvesti Stjepana da pokaže mjesto a onda na proljeće otkopati.
Mogla bi se lijepa priča napisati oko tog kamenja :)
2015-08-06
Moj djed je imao kobilu što je bila tri noći dugačka, a do podne široka.
Ispod nje uvijek hlad.
Ispod nje uvijek hlad.
crvenkasti-
2014-04-17
ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
Guest- Guest
Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
10kre ne zna da epi ima inshore čamčiće.
upitno s njima do korčule ili visa. tamo iza jabuke toneš.
ali bitno da je 10kre uz pedofiliju, mitshubishi za 13 000€ stručnjak i za offshore brodice.
2014-12-30
Nek se lova okreće, bit će i za PDV nešto.epikur37 wrote:točno tako, moš vjerovati :)Noor wrote:veliš, on plaća, a ti kupuješepikur37 wrote:Ča pijete, našao sam investitora i kupujemo onu barku od 11 meteri :)
A to je robi jebote, pa ne očekuješ valjda od njega da išta kuži :Dveber wrote:efendija jebač uz pedofiljske stranice posjećuje i yaht for đrkađije.tre wrote:Treba tebe unajmiti kao osobnog čuvara, ti prođeš kroz petoricu kozojebe ko iz pi*ke a kamoli ne bi kroz tamo neke krimose!Legendovich wrote:ufffff ufffff..Sad kad Epiju na brodicu banu neki sumnjivi likovi kazu..ajmo..!!! pravac Kolumbija,pa u povratku Sierra Leone,pa undak pravo u Vlare..bijelo,Kalasi,argentinke,tko bi ga znao...
10kre ne zna da epi ima inshore čamčiće.
upitno s njima do korčule ili visa. tamo iza jabuke toneš.
ali bitno da je 10kre uz pedofiliju, mitshubishi za 13 000€ stručnjak i za offshore brodice.
Page 20 of 45 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 45
Page 20 of 45