Caramba chat
Page 8 of 45
Page 8 of 45 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 45
Re: Caramba chat
znam.tre wrote:pokojni kum đuka i ja smo to jednom na dunavu odradili onako kad smo se hm hm razveselili a onda ni ribe više nisu htjele pecati tako da smo odustali od te vrste aktivnosti!veber wrote:ali bez rike jelena u jesenje jutro.tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:
i taj
taj dio preskoči.
neki put bolje mumlat nego pustit glas.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Koji dosadan i vruć dan. A lipo san spava i onda me probudi mobitel. Ne da mi se ni kupat kad je ovako vruće. Vruće i dosadno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma otiša san na more. Uru vrimena san se kupa vamo tamo. Pravo lito ono.
Ovo mi ispod kuće. Vidi se Split u pozadini.
Ovo mi ispod kuće. Vidi se Split u pozadini.
2014-04-11
pa to kaj si išao na more ne znači da žlundru nemreš nategnut ćetvrti put.
2014-12-30
Vrijeme je za sladoled.
Meni ti je odlično. Ja se ne žalim. Imam tih problema sa starom i šta se to prenilo i na drugu dinamiku pa sad to vuće i zdravlje al eto ne može sve bit idealno.
Jbg kad imaš roditelje koji rade sve da se ja oženim a mene isključuju i u suštini ja nemam pravo glasa nego će oni , moja žena i ta dica bit glavni ...pa smo malo neke stvari razjasnili šakama i nogama pa sad netko ne živi više ovdje a od žene i djece ni traga ni glasa.
Glup pokušaj da me se isključi iz odlučivanja i nasljedstva.
Meni ti je odlično. Ja se ne žalim. Imam tih problema sa starom i šta se to prenilo i na drugu dinamiku pa sad to vuće i zdravlje al eto ne može sve bit idealno.
Jbg kad imaš roditelje koji rade sve da se ja oženim a mene isključuju i u suštini ja nemam pravo glasa nego će oni , moja žena i ta dica bit glavni ...pa smo malo neke stvari razjasnili šakama i nogama pa sad netko ne živi više ovdje a od žene i djece ni traga ni glasa.
Glup pokušaj da me se isključi iz odlučivanja i nasljedstva.
2014-04-11
imaš ti problem s apstinencijskom krizom.
ovisnost o horsu je mehanička i uništava mozak.
nepovratno izgubljen za društvo
teško breme roditeljima.
ovisnost o horsu je mehanička i uništava mozak.
nepovratno izgubljen za društvo
teško breme roditeljima.
2014-12-30
A malo san otiša s živcima kad me se isključilo iz odlučivanja na prevaru i onda još počelo objašnjavat kako je to za moje dobro. U biti je za njihovo jer oni žele unuke. Eto sad nemaju ništa. Imaju sina koji je otiša na kvasinu i ima problema sa zdravljem.
To ti taki roditelji koji oće da bude po njihovome a na kraju naprave sranje i sebi i sinu.
Nema smisla o tome pričat jer to žena kad počme vladat u kući onda ona razmišlja o tome kako će moja žena i dite a ne pita mene kako je meni i šta ja oću.
To ih ne zanima. Zato san je pribija i izbacija iz kuće a s ženama nemam posla.
Preljigavo razmišljanje. Ne kuže da ih netko može skratit za glavu ako ga budu ignorirale i isključivale iz odlučivanja.
To ti taki roditelji koji oće da bude po njihovome a na kraju naprave sranje i sebi i sinu.
Nema smisla o tome pričat jer to žena kad počme vladat u kući onda ona razmišlja o tome kako će moja žena i dite a ne pita mene kako je meni i šta ja oću.
To ih ne zanima. Zato san je pribija i izbacija iz kuće a s ženama nemam posla.
Preljigavo razmišljanje. Ne kuže da ih netko može skratit za glavu ako ga budu ignorirale i isključivale iz odlučivanja.
2014-04-11
To ti je tako kad imaš roditelja kretena koji je bolesno ambiciozan pa je njemu više bolje a nema veze šta se taj dogoovrio s ostalima u kući pa ga ne zanima ni to šta je prekršio dogovor nego je njemu više = bolje.
I onda kad takvi izleti iz kuće onda mu ništa nije jasno jer kako sad to nije ispalo bolje.
Krši ti dogovore i radi šta ti oćeš na svoju ruku. Al negdje drugdje.
I onda kad takvi izleti iz kuće onda mu ništa nije jasno jer kako sad to nije ispalo bolje.
Krši ti dogovore i radi šta ti oćeš na svoju ruku. Al negdje drugdje.
2014-04-11
to ti je kada upoznaš hors.
a sada lagano ali sigurno odi s četa i ne kontaminiraj ga.
otvori 158 tema dolje.
samo polako.
a sada lagano ali sigurno odi s četa i ne kontaminiraj ga.
otvori 158 tema dolje.
samo polako.
2014-12-30
Pojia san sladoled i sad ćemo odrijemat.
Sise i guzice na izvolite di god se okreneš pa razmišljam o seksu i tome da imam curu al se onda sitin da će mi se uvalit na nekretnine a stara pojavit jer je ro njen unuk pa će radit sranja jer ona misli da je ona nekome potrebna a ne kuži da radi sranje jer je ja ne mogu smisliti organski itd pa odma padne ta ideja da iden tražit neku curu.
Dobro je meni i ovako. Izdržat ćemo ovo lito ka šta amo izdržali i puno prošlih i ka šta će se izdržat puno budućih.
Jbga kad napadaju sisama i guzicama.
Sise i guzice na izvolite di god se okreneš pa razmišljam o seksu i tome da imam curu al se onda sitin da će mi se uvalit na nekretnine a stara pojavit jer je ro njen unuk pa će radit sranja jer ona misli da je ona nekome potrebna a ne kuži da radi sranje jer je ja ne mogu smisliti organski itd pa odma padne ta ideja da iden tražit neku curu.
Dobro je meni i ovako. Izdržat ćemo ovo lito ka šta amo izdržali i puno prošlih i ka šta će se izdržat puno budućih.
Jbga kad napadaju sisama i guzicama.
2014-04-11
neka si ti nama rekao.
hors je sranje. teško.
poždere ti mozak.
sada odjebi s četa i trolaj par katova niže.
tvoja ovisnost i tvoje pušenje kuca za piz u đardinu ne zanima nikog ovdje na četu.
odtrolaj u troskoku.
dovoljno kontaminiraš forum, preskoči čet.
hors je sranje. teško.
poždere ti mozak.
tvoja ovisnost i tvoje pušenje kuca za piz u đardinu ne zanima nikog ovdje na četu.
odtrolaj u troskoku.
2014-12-30
O čemu ti pričaš ?!?!?!?!veber wrote:neka si ti nama rekao.
hors je sranje. teško.
poždere ti mozak.
odtrolaj u troskoku.
2014-04-11
o tome da imaš cijeli ViP, nikog na chatu ne zanimaju tvoje sklonosti istom spolu kao ni metadonska terapija.
odi srat dolje. chat nam poštedi tvojih gluposti.
odi srat dolje. chat nam poštedi tvojih gluposti.
2014-12-30
Kud su prije okrenuli... Ovo bi treba bit derbi začela u biti...
darth_vader-
2014-04-17
ajmo, kao razumni ljudi.jasambrend wrote:Kud su prije okrenuli... Ovo bi treba bit derbi začela u biti...
ja pustim tetrjeba ti šusaš
zaboravi na cijenu zrna.
bumo od mačka posudili cijevku.
na smilju bumo stavili oznakicu.
ali bez lasera.
ja bum crvenog s papovkom.
ti vježbaj na tetrjebima, ćurkaka. kokošima.
2014-12-30
Moraš ga poslati negdi u žbunje prvo... putem usuglašavamo priče. Niks alkohol prije očevida jer bi se svašta natrkeljalo...i trebalo bi dogovarati preko pp ovo... Sumnjivo je malo... Kako si ga mislija naješkati? S birom?
darth_vader-
2014-04-17
ješka ko ješka.jasambrend wrote:Moraš ga poslati negdi u žbunje prvo... putem usuglašavamo priče. Niks alkohol prije očevida jer bi se svašta natrkeljalo...i trebalo bi dogovarati preko pp ovo... Sumnjivo je malo... Kako si ga mislija naješkati? S birom?
malo gibo i te spike.
zamisli safet hita drkicu na dva čelosa odsvirali.
jesam li ti srao o tome?
2014-12-30
što je ovo, vratite nam žemskinje, noor, megi, raa, venus, ... pa čak i soru, ako niš drugo onda zbog prcka da ga dovabimo kao što leptir doleti za leptiricom na noćnu lampu!!
ali mačak ima 0.5
kada ga upariš s oryx 6g
tetrjeb odmah počne suze liti za zagorske brege
kada ga upariš s oryx 6g
tetrjeb odmah počne suze liti za zagorske brege
2014-12-30
Page 8 of 45 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 45
Page 8 of 45