Caramba chat
Page 5 of 45
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Re: Caramba chat
Noor wrote:tre wrote:zaručena za mene, ko prvi njemu divojkaYekeYeke wrote:jel udata ?tre wrote:forumska čežnja mnogih srdacaYekeYeke wrote:Ko je ova ?
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
YekeYeke-
2019-05-13
sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
Yeke vodi brigu o meni otkad je dosao na forumtre wrote:sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
U stvari, zato je i dosao
ha, zato me pokušava obeshrabriti ali uzalud mu trud, ja sam čvrst kao stijena!! Evo pjesme za yekuNoor wrote:Yeke vodi brigu o meni otkad je dosao na forumtre wrote:sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Tako je, yeke yeke više sreće u sljedećem životuNoor wrote:Haha, pjesma je sve rekla
Kad nece niko drugi. Moram jaNoor wrote:Yeke vodi brigu o meni otkad je dosao na forumtre wrote:sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
Da, svidio mi se tvoj avatar. Pomislio sam ova je bomba
YekeYeke-
2019-05-13
neće nitko, da...jesi vidio kakvi suYekeYeke wrote:Kad nece niko drugi. Moram jaNoor wrote:Yeke vodi brigu o meni otkad je dosao na forumtre wrote:sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
dobro da si ti naišo, ne znam štab bi inače
tugovala...hahahaNoor wrote:neće nitko, da...jesi vidio kakvi suYekeYeke wrote:Kad nece niko drugi. Moram jaNoor wrote:Yeke vodi brigu o meni otkad je dosao na forumtre wrote:sve je u oku promatračaYekeYeke wrote:Stara je ona djevojka....ima velike sinove...jos malo pa mirovina
dobro da si ti naišo, ne znam štab bi inače
YekeYeke-
2019-05-13
Slabo brbljamo otkad te nema, poguraj to maloRa.barbara wrote:Pozdrav brbljaoničarima.
Lijepo ljeto vam želim :)
pa kad nemamo vremena, moramo pročitati 800 hektorovih tema iz ameriku i vidjeti onu divotu od naslađivanja tuđom mukom počevši od sore pa na daljeNoor wrote:Slabo brbljamo otkad te nema, poguraj to maloRa.barbara wrote:Pozdrav brbljaoničarima.
bar je prestao o blajburgu, šuti :)tre wrote:pa kad nemamo vremena, moramo pročitati 800 hektorovih tema iz ameriku i vidjeti onu divotu od naslađivanja tuđom mukom počevši od sore pa na daljeNoor wrote:Slabo brbljamo otkad te nema, poguraj to maloRa.barbara wrote:Pozdrav brbljaoničarima.
nije, vudi se da ne čitaš ringa i njegove dubokoumne misli o blajburgu kao ni epija koji u svemu vidi pravašijuNoor wrote:bar je prestao o blajburgu, šuti :)tre wrote:pa kad nemamo vremena, moramo pročitati 800 hektorovih tema iz ameriku i vidjeti onu divotu od naslađivanja tuđom mukom počevši od sore pa na daljeNoor wrote:Slabo brbljamo otkad te nema, poguraj to maloRa.barbara wrote:Pozdrav brbljaoničarima.
Da je chat na nekom drugom PDF-u a ne VIP-u možda i bih.Noor wrote:Slabo brbljamo otkad te nema, poguraj to maloRa.barbara wrote:Pozdrav brbljaoničarima.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ode u španjolke, više ne kuži šatrovački!!T. wrote:Ej karaj, šta mai?
tambien se español...tre wrote:ode u španjolke, više ne kuži šatrovački!!T. wrote:Ej karaj, šta mai?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
ja znam rukama,T. wrote:tambien se español...tre wrote:ode u španjolke, više ne kuži šatrovački!!T. wrote:Ej karaj, šta mai?
Nedavno sam neki test rješavao i 80% sam pogodio što se tiče riječi od onih ponuđenih.
Inače ja no habla espanjol!
Ej temto, štani bite tnobi?T. wrote:Ej karaj, šta mai?
Red njasra, red brado, nomuglav njesra. Načud dinago.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Page 5 of 45