Caramba chat
Page 7 of 45
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Re: Caramba chat
nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
ako si frajer dođi s tamburašima.tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
pod prozor.
ja bum pjevao
2014-12-30
ako ti ja budemo pjevali ne samo da nećemo dovabiti žene nego bumo dobili još i po tamburi od njihovih muževaveber wrote:ako si frajer dođi s tamburašima.tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:
nije me zvao :)
pod prozor.
ja bum pjevao
zato odemo u šumu.garant bu se neki jelen zakačio.tre wrote:ako ti ja budemo pjevali ne samo da nećemo dovabiti žene nego bumo dobili još i po tamburi od njihovih muževaveber wrote:ako si frajer dođi s tamburašima.tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:
ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldum
pod prozor.
ja bum pjevao
jednom smo na viksi nas trojica jelena zvali.
to je bilo prije tri tenora.
mi bi recimo bili "rika jelena kada se pare"
nakon pola godine ptice su se vratile.
2014-12-30
vjerojatno su dobile dojam da su se pojavili perodaktiliveber wrote:zato odemo u šumu.garant bu se neki jelen zakačio.tre wrote:ako ti ja budemo pjevali ne samo da nećemo dovabiti žene nego bumo dobili još i po tamburi od njihovih muževaveber wrote:ako si frajer dođi s tamburašima.tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:
pod prozor.
ja bum pjevao
znam da su nas cca 3 sezone zajebavali da im dođemo tjerat miševe, mrave i ostale kućne ljubimce.tre wrote:vjerojatno su dobile dojam da su se pojavili perodaktiliveber wrote:zato odemo u šumu.garant bu se neki jelen zakačio.tre wrote:ako ti ja budemo pjevali ne samo da nećemo dovabiti žene nego bumo dobili još i po tamburi od njihovih muževaveber wrote:ako si frajer dođi s tamburašima.tre wrote:
pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonom
pod prozor.
ja bum pjevao
pjesmom.
2014-12-30
https://m.vecernji.hr/lifestyle/najbolje-s-novcem-znaju-ovi-horoskopski-znakovi-jeste-li-medu-njima-1415719
Meni pogrijesilo po Suncu, ali pogodilo po Mjesecu.
;-D
Meni pogrijesilo po Suncu, ali pogodilo po Mjesecu.
;-D
ja iz sakristije upao u brod i bubnuo;
-a u pičku materinu kako je ovo oštećeno!
fratar me s laserom po vugla klepio i stavio prst na usta.
srećom me bakice nisu čule jer sam upao usred mise.
za kaznu sam morao odslušat misu.
jebga, srećom je tabletbio samnom
ja isto ko amerikanci.
ali eto. bio sam na misi.
aleluja-
-a u pičku materinu kako je ovo oštećeno!
fratar me s laserom po vugla klepio i stavio prst na usta.
srećom me bakice nisu čule jer sam upao usred mise.
za kaznu sam morao odslušat misu.
jebga, srećom je tabletbio samnom
ja isto ko amerikanci.
ali eto. bio sam na misi.
aleluja-
2014-12-30
tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:nije me zvao :)tre wrote:gdje si Noor, jeke te već danima ovdje nasmješen čeka a tebe ni za lijeka!
jel ovaj?
i tajNoor wrote:tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldumNoor wrote:
nije me zvao :)
jel ovaj?
ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:tre wrote:
ja bi te i pjesmom zvao ko hanka paldum
jel ovaj?
ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:tre wrote:pas mater, ne mogu s mobom slati smajliće gdje ti sviram tamburom pod balkonomNoor wrote:
jel ovaj?
ahaha, taktičar si ti, tako znači :)tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:tre wrote:
jel ovaj?
ali bez rike jelena u jesenje jutro.tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:tre wrote:
jel ovaj?
taj dio preskoči.
2014-12-30
malo strategije nebu škodilo, u ljubavi i ratu je sve dozvoljenoNoor wrote:ahaha, taktičar si ti, tako znači :)tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:
jel ovaj?
pokojni kum đuka i ja smo to jednom na dunavu odradili onako kad smo se hm hm razveselili a onda ni ribe više nisu htjele pecati tako da smo odustali od te vrste aktivnosti!veber wrote:ali bez rike jelena u jesenje jutro.tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:i tajNoor wrote:
jel ovaj?
taj dio preskoči.
znam.tre wrote:pokojni kum đuka i ja smo to jednom na dunavu odradili onako kad smo se hm hm razveselili a onda ni ribe više nisu htjele pecati tako da smo odustali od te vrste aktivnosti!veber wrote:ali bez rike jelena u jesenje jutro.tre wrote:ovaj dolje a može i ovaj iznad njega, bitno te dovabiti na čistinu a onda je samo nebo granicaNoor wrote:ima još Romea i Julije :Dtre wrote:
i taj
taj dio preskoči.
neki put bolje mumlat nego pustit glas.
2014-12-30
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Page 7 of 45