Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
Page 1 of 1
Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
POMALO zaboravljena bivša novinarka i urednica Hloverka Novak-Srzić, koja umirovljeničke dane krati obavljanjem funkcije šefice Turističke zajednice Makarske, ovih je dana zapalila društvene mreže svojom objavom na Facebooku u kojoj je objavila fotografiju plaže u Mozambiku uz poruku “Usprkos antifa kaosima i svim virusima… ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite… Makarska rivijera”.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-hloverka-novaksrzic-zena-kojoj-se-jucer-smijala-cijela-hrvatska/2188256.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-hloverka-novaksrzic-zena-kojoj-se-jucer-smijala-cijela-hrvatska/2188256.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
nije dobro ostarila , onako na prvu
antifa... hi hi hi i jos jedno hi , dobro je vama dobro & ostale basne
antifa... hi hi hi i jos jedno hi , dobro je vama dobro & ostale basne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa plaza je plaza...jel...
Guest- Guest
žena kaos uhljebljena u TZ Mozambik sa plaćom kao da radi u NASI
vili40-
2015-08-02
Koji photoshop ;-D
Izgleda kao kombinacija nje i Latina kao 90-godisnjaka
Jel joj tko rekao,da je Tej rekao da Hrvati ne trebaju dolaziti u Hrvacku?..yeb ga,ja majlo ekipi ovdje u hrvackoj udruzi...nesh su se raspiždjeli..vili40 wrote:žena kaos uhljebljena u TZ Mozambik sa plaćom kao da radi u NASI
Guest- Guest
Slično su pokušavali i s Kolindom, mada im to nije polazilo za rukom.Maggie19 wrote:Koji photoshop ;-D
Tako je to kad sam nounar sumnja u kvalitete vlastite argumentacije
pa se onda pojačava s fotošopom.
Ni čitatelji im nisu ništa bolji i pametniji. 80% su izbosne i dalje sa istoka.
nerado se govori i ističe koliko državi financijski znače ljudi koji su pobjegli van,samo ovi iz mosta bili glasni ovi drugi kao nemaju pojma.Izgleda da su i oni na putu one stare turističke "šalji pare ne moraš ni dolazit"Legendovich wrote:Jel joj tko rekao,da je Tej rekao da Hrvati ne trebaju dolaziti u Hrvacku?..yeb ga,ja majlo ekipi ovdje u hrvackoj udruzi...nesh su se raspiždjeli..vili40 wrote:žena kaos uhljebljena u TZ Mozambik sa plaćom kao da radi u NASI
vili40-
2015-08-02
Pa lijepo sam pitao jel tko misli na RH gradjane vanka,da nesh u drzavi sredi,da moguostati doma i pristojno raditi ili voditi svoj posao uz postenu drzavu...vili40 wrote:nerado se govori i ističe koliko državi financijski znače ljudi koji su pobjegli van,samo ovi iz mosta bili glasni ovi drugi kao nemaju pojma.Izgleda da su i oni na putu one stare turističke "šalji pare ne moraš ni dolazit"Legendovich wrote:Jel joj tko rekao,da je Tej rekao da Hrvati ne trebaju dolaziti u Hrvacku?..yeb ga,ja majlo ekipi ovdje u hrvackoj udruzi...nesh su se raspiždjeli..vili40 wrote:žena kaos uhljebljena u TZ Mozambik sa plaćom kao da radi u NASI
Tej je rekao da se ne trebaju vracati,e hebi ga,ako tako hrvat o hrvatu misli...ne ide na dobro...
ova,malo veca ekipa ce vjerovatno prmojeniti destinacije..ja se isto nesh kontao o Makarskoj bash,jer me lijepa sjecanja tamo vezu,no nish od toga.prije i u Tursku..
Guest- Guest
udba efendija eroo odmah prepozno svoje uz zloverku.Eroo wrote:Slično su pokušavali i s Kolindom, mada im to nije polazilo za rukom.Maggie19 wrote:Koji photoshop ;-D
Ni čitatelji im nisu ništa bolji i pametniji. 80% su izbosne i dalje sa istoka. :):
džaba dežela i eu, korijeni su korijeni...
sitting_bull-
2015-09-28
Neću ovo niti komentirati...
Tko je ona?
Još jedan domoljub koji košta 40 000 kn Hrvate nedomoljube iz privatnog sektora a ne radi ništa korisno niti je ikome potrebna, dok bi njezina realna pozicija bez HdZa bila 3600kn u privatnom sektoru
Još jedan domoljub koji košta 40 000 kn Hrvate nedomoljube iz privatnog sektora a ne radi ništa korisno niti je ikome potrebna, dok bi njezina realna pozicija bez HdZa bila 3600kn u privatnom sektoru
I to što kažeš.sitting_bull wrote:udba efendija eroo odmah prepozno svoje uz zloverku.Eroo wrote:Slično su pokušavali i s Kolindom, mada im to nije polazilo za rukom.Maggie19 wrote:Koji photoshop ;-D
Ni čitatelji im nisu ništa bolji i pametniji. 80% su izbosne i dalje sa istoka.
džaba dežela i eu, korijeni su korijeni...
Nego, komsomolac, ne reče ti šta te pogodilo, ono "80% izbosne" ili "dalje sa istoka"?
Nevjerojatna glupača.
darth_vader-
2014-04-17
pa dobro kako sad... od židova preko srbina ti postao hrvat... tebe skroz prebrikalo...Legendovich wrote:Pa lijepo sam pitao jel tko misli na RH gradjane vanka,da nesh u drzavi sredi,da moguostati doma i pristojno raditi ili voditi svoj posao uz postenu drzavu...vili40 wrote:nerado se govori i ističe koliko državi financijski znače ljudi koji su pobjegli van,samo ovi iz mosta bili glasni ovi drugi kao nemaju pojma.Izgleda da su i oni na putu one stare turističke "šalji pare ne moraš ni dolazit"Legendovich wrote:Jel joj tko rekao,da je Tej rekao da Hrvati ne trebaju dolaziti u Hrvacku?..yeb ga,ja majlo ekipi ovdje u hrvackoj udruzi...nesh su se raspiždjeli..vili40 wrote:žena kaos uhljebljena u TZ Mozambik sa plaćom kao da radi u NASI
Tej je rekao da se ne trebaju vracati,e hebi ga,ako tako hrvat o hrvatu misli...ne ide na dobro...
ova,malo veca ekipa ce vjerovatno prmojeniti destinacije..ja se isto nesh kontao o Makarskoj bash,jer me lijepa sjecanja tamo vezu,no nish od toga.prije i u Tursku..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
za očekivati od one masne guzate pederske mizerije DuhačekaMaggie19 wrote:Koji photoshop ;-D
Osjećam indexovski jal prema najdomoljubnijoj novinarkidebotoijusto wrote:POMALO zaboravljena bivša novinarka i urednica Hloverka Novak-Srzić, koja umirovljeničke dane krati obavljanjem funkcije šefice Turističke zajednice Makarske, ovih je dana zapalila društvene mreže svojom objavom na Facebooku u kojoj je objavila fotografiju plaže u Mozambiku uz poruku “Usprkos antifa kaosima i svim virusima… ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite… Makarska rivijera”.
Similar topics
» HLOVERKA NOVAK SRZIĆ: Sumorna medijska stvarnost i progoni
» POTSJETNIK gđe. HLOVERKE SRZIĆ NOVAK
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
» POTSJETNIK gđe. HLOVERKE SRZIĆ NOVAK
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
Page 1 of 1