POTSJETNIK gđe. HLOVERKE SRZIĆ NOVAK
Page 1 of 1
Re: POTSJETNIK gđe. HLOVERKE SRZIĆ NOVAK
Radman mora otići u najkraćem mogućem roku...Istovremeno država mora obeštetiti sve kojima je nanio zlo. U psihičkom i materijalnom smislu.
Strašno, strašno....Mislite li da za ovo ne znaju Njemci, Austrijanci i ostali u EU?
Znaju, znaju...njihove tajne službe su na istom katu kao i hrvatske, samo u susjednoj sobi.
Znaju, znaju...njihove tajne službe su na istom katu kao i hrvatske, samo u susjednoj sobi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Slušal sam neposredno prije izbora Hloverku kada se telefonski javila u "Bujicu". Koliko je ta toga nasrala protiv "Mosta" i Petrova ni pas s maslom ne bi pojeo. No čim su ušli u koaliciju s HDZ-om začepila je gubicu i sve 5. Ko i Karačmarko koji je prije izbora pljuvao po mostovima i mostićima.
Promašio si temu...provocator wrote:Slušal sam neposredno prije izbora Hloverku kada se telefonski javila u "Bujicu". Koliko je ta toga nasrala protiv "Mosta" i Petrova ni pas s maslom ne bi pojeo. No čim su ušli u koaliciju s HDZ-om začepila je gubicu i sve 5. Ko i Karačmarko koji je prije izbora pljuvao po mostovima i mostićima.
Riječ je o medijskom sjeciglavi i partijskom aparatičku Radmanu, koji tebi očigledno odgovara kao takav.
2014-04-23
Poznata izjava Teda Turnera, osnivača CNN-a.
– Nećemo zašutjeti do samog vašeg kraja. Pri tome ćemo biti slobodni i neovisni i vaša propast će biti naš posljednji događaj o kojem ćemo izvještavati, a kada kraj dođe, pustit ćemo ‘Bliže tebi, Gospode’ prije nego što zauvijek utihnemo.
2014-04-23
Naravno da bi NOSAČ ŠTAFETE trebao biti sankcioniran - ako ništa drugo ono bar zbog STRUČNOSTI - odnosno čovijek uopće nema stručnih KVALIFIKACIJA za takvo radno mijesto - on čak nije niti PREPISIVAO nečiji doktorat - dovoljno je da je on " NAŠ " da ne ulazimo u to da bi se trebalo ispitati i njegova uloga zbog samoubojstva njegove zaposlenice - a novčanu odštetu svima onima koje je zajebao trebalo bi mu naplatiti iz njegove osobne imovine PLUS kazneni progon !
Last edited by redder4 on Sun 31 Jan - 11:10; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
Uz pokliče: Za dom spremni!!!Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
Stvar dogovora.provocator wrote:Uz pokliče: Za dom spremni!!!Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
2014-04-23
provocator-
2015-08-11
Sve u skladu s demokratskim načelima. A što je to mislim da nema smisla objašnajavati vam.provocator wrote:Između koga? Hasanbegovića i Tepeša.
2014-04-23
Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
zloverka laje jer ju je radman škartirao i onemogućio da koristeći državnu televiziju promiče zločinačku organizaciju hdz i time joj značajno smanjio prihode na koje je navikla.
prevedeno: zloverka je bila bujanac hrt-a...
sitting_bull-
2015-09-28
provocator-
2015-08-11
Sad će i on moći lajati. Uskoro, ali na mjesec. Nitko ga neće čuti.sitting_bull wrote:Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
zloverka laje jer ju je radman škartirao
2014-04-23
Ero wrote:Sad će i on moći lajati. Uskoro, ali na mjesec. Nitko ga neće čuti.sitting_bull wrote:Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
fino.
imati ćemo duet...
sitting_bull-
2015-09-28
Ja i nemam profesionalne ambicije kao on...Doduše ni on pojma nema o medijima, niti mu je kao medijskom sjeciglavi to trebalo.sitting_bull wrote:Ero wrote:Sad će i on moći lajati. Uskoro, ali na mjesec. Nitko ga neće čuti.sitting_bull wrote:Ero wrote:Za sve zlo, koje je nanio drugima, mora sudski odgovarati, jer bi pogođeni mogli uzeti pravdu i pravo u svoje ruke.
fino.
imati ćemo duet...
2014-04-23
Jel' znate da je Radman dao otkaz Hloverki čak i u Mostaru i Makarskoj?
Kožu mu treba oderat..
Mislim financijski.
Ja sam demokrat, jelte.
Kožu mu treba oderat..
Mislim financijski.
Ja sam demokrat, jelte.
S HRT-a bi trebalo otpustiti, brat bratu, 90 % novinarah u informativnom programu, a u kulturi kojih 60 %.
Similar topics
» HLOVERKA NOVAK SRZIĆ: Sumorna medijska stvarnost i progoni
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Novak
» Novak suspendovan!
» Ode Novak u Bosance
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Novak
» Novak suspendovan!
» Ode Novak u Bosance
Page 1 of 1