Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
Jedna slika tisuću riječi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2070126
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
RayMabus wrote:Jedna slika tisuću riječi
kod nas uvijek neki treći govore za Hrvate
immortal-
2014-04-16
pa tko više kuka od židovapismejker wrote:Opet kuknjava i patetika..Pa dokle vise..
immortal-
2014-04-16
Karamarku i proustaškim biskupima nema druge nego komemoracija na nekom stratištu u Hrvatskoj
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/593117/nakon-zabrane-mise-na-bleiburgu-katolicka-crkva-u-koruskoj-uputila-novu-pljusku-hrvatskim-biskupima-ne-pada-nam-napamet-reagirati-na-njihovu-reakciju-pa-necemo-igrati-ping-pong-priopcenjima
Definitivno odjebalo Bozanića
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/593117/nakon-zabrane-mise-na-bleiburgu-katolicka-crkva-u-koruskoj-uputila-novu-pljusku-hrvatskim-biskupima-ne-pada-nam-napamet-reagirati-na-njihovu-reakciju-pa-necemo-igrati-ping-pong-priopcenjima
2014-04-11
metropolaRayMabus wrote:Karamarku i proustaškim biskupima nema druge nego komemoracija na nekom stratištu u Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:pa tko više kuka od židovapismejker wrote:Opet kuknjava i patetika..Pa dokle vise..
Pa vi...ao Povracima u Buducnost da ne pricam..
Guest- Guest
Fino svi u Zagreb na komemoraciju žrtava komunističkog režima
2014-04-11
by crvenkasti Today at 13:23
Svi smo mi ustaše.
Ne trebas ti njima prevoditi sa srpskog razumiju oni dobro samo ih sram reci javno....zato imaju Karamarka da ih Kara (karati na staroslavenskom jeziku znaci vozati) na hrvatskom ..
Svi smo mi ustaše.
Ne trebas ti njima prevoditi sa srpskog razumiju oni dobro samo ih sram reci javno....zato imaju Karamarka da ih Kara (karati na staroslavenskom jeziku znaci vozati) na hrvatskom ..
Guest- Guest
U čemu je sad problem ? Prvo ste žugali da nećete Bleiburg a sad kad će biti u Zagrebu di će bit još više ustaša i dernek u glavnom gradu sad opet nevaljala jel ? E znan ja da vama ništa nepaše. Sad Bleiburg ispada odličan kad znate da je druga lokacija okolica Zagreba.frka wrote: by crvenkasti Today at 13:23
Svi smo mi ustaše.
2014-04-11
pa nadam se da normalni Hrvati ne pristaju na takve floskule ...jer nisu svi hrvati ustase...barem sam ja upoznao neke koji su se borili protiv te gamadi sa Blajburga (doduse kakav sam ja bi im i sudio )..ali nisu se predali nego su dva tjedna nakon smrti Hitlera i dalje pruzali otpor ...naravno jer su znali da su zlocinci...jebiga i ja bi se samoubio da znam da sam ubijao nevine ljude..Ljudi bi trebali nauciti da se zlocin ne isplati..bez obzira koje vjere i nacije bili..Ali pohlepa za novcem i moci upregne neke jadnike da se zbog nekoga imena ili zastave busaju u prsa pa da bi se dokazali idejnim zlocincima ubijaju vise nego ovi zahtijevaju od njih.To hrvatsko (ne kod svih) kmetstvo kada se probudi radja serijske ubojice.Pa i danas kada citas novine o serijskim ubicama uglavnom su bili potiskivani i lupani u rebra da ckome jer ne nzaju nista,,,e to kad eruptira...ode sve u picku materinu..Nema tu kontrole ...jer im mjesto oca ili majke postaju krivi zidovi...srbi...cigani i ono malo normalnih hrvata..
Oni koji pokazuju sažaljenje prema neprijatelju su nemilosrdni prema sebi. «Francis Bacon.
Oni koji pokazuju sažaljenje prema neprijatelju su nemilosrdni prema sebi. «Francis Bacon.
Guest- Guest
Nepostoje normalni Hrvati.
....
Da ja sad ovdje stanem i negovorim dalje sugovornik bi pomislio da su svi Hrvati nenormalni.
Nepostoje normalni Hrvati. Postoje samo normalni ljudi.
....
Da ja sad ovdje stanem i negovorim dalje sugovornik bi pomislio da su svi Hrvati nenormalni.
Nepostoje normalni Hrvati. Postoje samo normalni ljudi.
2014-04-11
To su i takvi su, pa ih nazovi kako hoćeš.frka wrote:pa nadam se da normalni Hrvati ne pristaju na takve floskule ...jer nisu svi hrvati ustase...barem sam ja upoznao neke koji su se borili protiv te gamadi sa Blajburga (doduse kakav sam ja bi im i sudio )..ali nisu se predali nego su dva tjedna nakon smrti Hitlera i dalje pruzali otpor ...naravno jer su znali da su zlocinci...jebiga i ja bi se samoubio da znam da sam ubijao nevine ljude..Ljudi bi trebali nauciti da se zlocin ne isplati..bez obzira koje vjere i nacije bili..Ali pohlepa za novcem i moci upregne neke jadnike da se zbog nekoga imena ili zastave busaju u prsa pa da bi se dokazali idejnim zlocincima ubijaju vise nego ovi zahtijevaju od njih.To hrvatsko (ne kod svih) kmetstvo kada se probudi radja serijske ubojice.Pa i danas kada citas novine o serijskim ubicama uglavnom su bili potiskivani i lupani u rebra da ckome jer ne nzaju nista,,,e to kad eruptira...ode sve u picku materinu..Nema tu kontrole ...jer im mjesto oca ili majke postaju krivi zidovi...srbi...cigani i ono malo normalnih hrvata..
Niste vi više oni koji nas predstavljaju svijeti, danas to radimo sami.
Dubrovnik, Yugoslavia je nepovratna proščost.
Zeko i morsko prase.debotoijusto wrote:
2014-04-11
Ray ti si u kurcu malo si desnicar malo ljevicar daj se skuliraj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi nogometasi na cijelom svijetu su uglavnom polupismeni idioti pa su im takvi i navijaci..Sto se mene tice ..ja bi zaorao sve stadione na svijetu a tu gamag natjerao da radi nesto korisno a ne da zavodi nekim iluzijama glupe ljude..Jebo te koliko je radnih sati propalo dok su idioti sjedili kraj telke i urlali...bio..vidio slucajno.Za mene su tekme uvijek bile nesto posebno,,,dok su drugi urlali na telku ja sam bio medju nogama kakve fine dame ::)))
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Pa ja sam zapovijednik Galaktičke federacije , normalna stvar da pod uvjetom da nisan pijan me boli kurac za ove stvari.vuksadinare wrote:Ray ti si u kurcu malo si desnicar malo ljevicar daj se skuliraj
Srbokomunistički lobi se na sve načine trudio da zabrani komemoraciju na Bleiburgu i sad kad su to uspili ustaše će im doć masovno u Zagreb. Šah mat jer dok su bili u Bleiburgu bar nisu smetali domaćim antifašistima a sad će in doć pod prozor.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
» Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima.......nigdje Splita ?!?!?!
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Vlatki konacno rekli sto je ide:'Kao da je cijela Hrvatska kriva za tvoje lose odluke'
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
» Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima.......nigdje Splita ?!?!?!
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Vlatki konacno rekli sto je ide:'Kao da je cijela Hrvatska kriva za tvoje lose odluke'
Page 1 of 2