Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
https://direktno.hr/direkt/loso-gotovo-cijela-hrvatska-je-lijevi-ekstremizam-za-njih-je-desno-sve-sto-je-domoljubno-to-je-njihova-crta-razgranicenja-258594/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
Lošu sam popratio zadnjih misec, dva... Čovik je ima neloš nastup u podcastu... Pogledaj, tiče se i teme o Ukrajini.
'Njih uopce ne zanima ni '91 ni '95.Vec '41.'...i ovo je apsoltno tocno i zoki je to predbacio ovima ne tako davnomutava baštarda wrote:Lošu sam popratio zadnjih misec, dva... Čovik je ima neloš nastup u podcastu... Pogledaj, tiče se i teme o Ukrajini.
2015-09-08
Vuče, razlika između tebe i Loše je šta je Lošo u 2022, a ti u 1991/1995vuksadinare wrote:'Njih uopce ne zanima ni '91 ni '95.Vec '41.'...i ovo je apsoltno tocno i zoki je to predbacio ovima ne tako davnomutava baštarda wrote:Lošu sam popratio zadnjih misec, dva... Čovik je ima neloš nastup u podcastu... Pogledaj, tiče se i teme o Ukrajini.
Hektorović likes this post
pa to mi je hobi...pa znas da to istrazujem,bavim se tom temom..pisem,idem u arhive sa svjedocima dogadjaja razgovaram..loso je analiticar i geostrateg to mu je posao..ja sam npr.na drugom forumu iz razloga poljoprivrede sto je moj posao..ovaj forum nema tu temumutava baštarda wrote:Vuče, razlika između tebe i Loše je šta je Lošo u 2022, a ti u 1991/1995vuksadinare wrote:'Njih uopce ne zanima ni '91 ni '95.Vec '41.'...i ovo je apsoltno tocno i zoki je to predbacio ovima ne tako davnomutava baštarda wrote:Lošu sam popratio zadnjih misec, dva... Čovik je ima neloš nastup u podcastu... Pogledaj, tiče se i teme o Ukrajini.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa to mi je hobi...pa znas da to istrazujem,bavim se tom temom..pisem,idem u arhive sa svjedocima dogadjaja razgovaram..loso je analiticar i geostrateg to mu je posao..ja sam npr.na drugom forumu iz razloga poljoprivrede sto je moj posao..ovaj forum nema tu temumutava baštarda wrote:Vuče, razlika između tebe i Loše je šta je Lošo u 2022, a ti u 1991/1995vuksadinare wrote:
'Njih uopce ne zanima ni '91 ni '95.Vec '41.'...i ovo je apsoltno tocno i zoki je to predbacio ovima ne tako davno
kaš saditi krumpire?
Idem po sjemenski za vikend i zasadit ću do kraja drugog
Ako pak vidim da će bura proći kad izađu samo ću nagrnuti zemlje
Od prošle godine još imam svojih, mislim da ću moći sastaviti do novih :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
cijeli svijet ide u lijevi extremizam ,a prije svega ove covid potvrde i gluposti su potvrda toga
AssadNaPodmornici wrote:cijeli svijet ide u lijevi extremizam ,a prije svega ove covid potvrde i gluposti su potvrda toga
kovid fašisti...argh :)
2015-08-06
ja jos ne..negdje pocetkom treceg..ja sam u hladnijim krajevima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa to mi je hobi...pa znas da to istrazujem,bavim se tom temom..pisem,idem u arhive sa svjedocima dogadjaja razgovaram..loso je analiticar i geostrateg to mu je posao..ja sam npr.na drugom forumu iz razloga poljoprivrede sto je moj posao..ovaj forum nema tu temumutava baštarda wrote:
Vuče, razlika između tebe i Loše je šta je Lošo u 2022, a ti u 1991/1995
kaš saditi krumpire?
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja jos ne..negdje pocetkom treceg..ja sam u hladnijim krajevima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
pa to mi je hobi...pa znas da to istrazujem,bavim se tom temom..pisem,idem u arhive sa svjedocima dogadjaja razgovaram..loso je analiticar i geostrateg to mu je posao..ja sam npr.na drugom forumu iz razloga poljoprivrede sto je moj posao..ovaj forum nema tu temu
kaš saditi krumpire?
koju sortu?
2015-08-06
Isprika vucino, na trolanju o kumpirima.
Molim nastavi mirno o ratovanju, izdajicama i konačnom obračunu.
2015-08-06
koje imas?..bilu i crvenu..obeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja jos ne..negdje pocetkom treceg..ja sam u hladnijim krajevima..epikur37 wrote:
kaš saditi krumpire?
koju sortu?
2015-09-08
sto se tice konacnog obracuna i nismo daleko od toga..po izdajicama smo ionako poznati nadaleko i nasiroko pjesme su o njima spjevane,posloviceepikur37 wrote:Isprika vucino, na trolanju o kumpirima.
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:cijeli svijet ide u lijevi extremizam ,a prije svega ove covid potvrde i gluposti su potvrda toga
Da ne velim o davanju otiska prstiju MUP-u, obveza imanja osobne iskaznice ... vozačke dozvole ako upravljaš vozilom ... .
Je l' osobna iskaznica doista dokazuje identitet? Ne .. može ju lažirati.
Je l' vozačka sprečava da napraviš prometnu pizdariju? Ne.
Zapravo njih 99% koji su skrivili prometne nesreće ima vozačke dozvole.
Dobro ti veliš ... sve je to fašizam ... lijevi ekstremizam.
Dive, dive, dive!
Dive, dive, dive!
Guest- Guest
da... fašizam je davati na silu vozačke dozvole dici kada bi ih trebali zaštiti od nesigurnosti prometa i upravljanja vozilima do punoljetnosti. ako je veća šteta od toga što su dica dobila vozačku, nego korist što je imaju, zašto ih se prisiljava? radi li se možda bar tu u slučaju s dicom o lobiju proizvođača automobila koji su potplatili političare, a na tv gledamo samo stručnnjake iz autoškola kojima sve ovo odgovara?Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:cijeli svijet ide u lijevi extremizam ,a prije svega ove covid potvrde i gluposti su potvrda toga
Da ne velim o davanju otiska prstiju MUP-u, obveza imanja osobne iskaznice ... vozačke dozvole ako upravljaš vozilom ... .
Dive, dive, dive!
Dive, dive, dive!
Noor likes this post
mutava baštarda wrote:da... fašizam je davati na silu vozačke dozvole dici kada bi ih trebali zaštiti od nesigurnosti prometa i upravljanja vozilima do punoljetnosti. ako je veća šteta od toga što su dica dobila vozačku, nego korist što je imaju, zašto ih se prisiljava? radi li se možda bar tu u slučaju s dicom o lobiju proizvođača automobila koji su potplatili političare, a na tv gledamo samo stručnnjake iz autoškola kojima sve ovo odgovara?Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:cijeli svijet ide u lijevi extremizam ,a prije svega ove covid potvrde i gluposti su potvrda toga
Dive, dive, dive!
Dive, dive, dive!
Lažu nas, sve je njihov tajni dogovor da prevare napaćeni anrod .p
2015-08-06
Eno kolega ti se Italiji zapalio jer nije htio polagat vozački...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:da... fašizam je davati na silu vozačke dozvole dici kada bi ih trebali zaštiti od nesigurnosti prometa i upravljanja vozilima do punoljetnosti. ako je veća šteta od toga što su dica dobila vozačku, nego korist što je imaju, zašto ih se prisiljava? radi li se možda bar tu u slučaju s dicom o lobiju proizvođača automobila koji su potplatili političare, a na tv gledamo samo stručnnjake iz autoškola kojima sve ovo odgovara?Sovak wrote:
Dive, dive, dive!
Dive, dive, dive!
mutava baštarda wrote:Eno kolega ti se Italiji zapalio jer nije htio polagat vozački...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
da... fašizam je davati na silu vozačke dozvole dici kada bi ih trebali zaštiti od nesigurnosti prometa i upravljanja vozilima do punoljetnosti. ako je veća šteta od toga što su dica dobila vozačku, nego korist što je imaju, zašto ih se prisiljava? radi li se možda bar tu u slučaju s dicom o lobiju proizvođača automobila koji su potplatili političare, a na tv gledamo samo stručnnjake iz autoškola kojima sve ovo odgovara?
ljudi polude
ništa neobično
2015-08-06
Dive, dive, dive .... !
Ma jebem ti engleski.
Njirjat, njirjat, njirjat!
Ma jebem ti engleski.
Njirjat, njirjat, njirjat!
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Eno kolega ti se Italiji zapalio jer nije htio polagat vozački...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
da... fašizam je davati na silu vozačke dozvole dici kada bi ih trebali zaštiti od nesigurnosti prometa i upravljanja vozilima do punoljetnosti. ako je veća šteta od toga što su dica dobila vozačku, nego korist što je imaju, zašto ih se prisiljava? radi li se možda bar tu u slučaju s dicom o lobiju proizvođača automobila koji su potplatili političare, a na tv gledamo samo stručnnjake iz autoškola kojima sve ovo odgovara?
Slobodar prije svega prosim lepo.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
» Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima.......nigdje Splita ?!?!?!
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
» Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
» Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima.......nigdje Splita ?!?!?!
» Tko je Hloverka Novak-Srzić, žena kojoj se jučer smijala cijela Hrvatska?
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
Page 1 of 4