Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
Guest- Guest
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
znači prihavćaš IsusaLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
tamo idu samo oni koji Njega priznaju
immortal-
2014-04-16
Sve zavisi od toga da li im neka teza ide u prilog. Nekad moze biti isto, a nekad pak nije.epikur37 wrote:znači onima kojima su partizani i zvijezda petokraka isti 91 i 45 su i ustaše i zds isti
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ja se sramim što sam ustaša, ali u isto vrijeme se i ponosim što sam ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
a jok...moj TGV ne staje na toj stanici..direktno kod Boss-a,a to nije Jesus..mortal wrote:znači prihavćaš IsusaLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
Guest- Guest
neka hvala Bogucrvenkasti wrote:Ja se sramim što sam ustaša, ali u isto vrijeme se i ponosim što sam ustaša.
kad se sramiš sretna sam jer srbin nije u elementu, a kad si ponosan sretna sam jer si Ustaša
2014-04-16
morty,imas prekrasnu boju kose...samo ja bi nak...sa srebrnog na lila....
Guest- Guest
e nešLegendovich wrote:a jok...moj TGV ne staje na toj stanici..direktno kod Boss-a,a to nije Jesus..mortal wrote:znači prihavćaš IsusaLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
nisi primio sve Njegove obavijesti
neš k Njemu dok mu Sina ne prihvatiš
2014-04-16
sa crnog na lila ne srebrnogLegendovich wrote:morty,imas prekrasnu boju kose...samo ja bi nak...sa srebrnog na lila....
srebreno je sijedo, ja nisam
i da imam prekrasnu frizuru i kosu,
a obleku nisi primjetio.. u stilu s kosom... crno-lila
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:neka hvala Bogucrvenkasti wrote:Ja se sramim što sam ustaša, ali u isto vrijeme se i ponosim što sam ustaša.
kad se sramiš sretna sam jer srbin nije u elementu, a kad si ponosan sretna sam jer si Ustaša
Pa da, ne treba ništa misliti, baš te briga.
Prava si Hrvatica.
crvenkasti-
2014-04-17
Imam tu jednu curu u firmi,mlada Poljakinja,gradja i tijelo,tanano,a obdareno...mdaaa...lice onako usko i prefinjeno,koza ,izuzetno bijela,vuha onako,kao u vienjakinja,faca isto..oboji se tako s vremena na vrijeme,srebrno bijelo(nije sijedo),ona boja za prekrivanje,pa prema krajevima blagi prijelaz na ljubicasto,ili tirkizno,ili more svjetlo plavo..jebate josh joj samo odjeca vilenjakinja nedostaje..pravo super,ko iz filma da je ispala..mortal wrote:sa crnog na lila ne srebrnogLegendovich wrote:morty,imas prekrasnu boju kose...samo ja bi nak...sa srebrnog na lila....
srebreno je sijedo, ja nisam
i da imam prekrasnu frizuru i kosu,
a obleku nisi primjetio.. u stilu s kosom... crno-lila
Crno-na-lila...morty nije dobro,nije dobro....to suz ti boje smrti,ne vjerujes pitaj pope..
Guest- Guest
kaj ti se opet fuka...Legendovich wrote:morty,imas prekrasnu boju kose...samo ja bi nak...sa srebrnog na lila....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Paz da ti Morty ne sveze jednu iz voleja,pas ti vidjet svoga Fuk-avuksadinare wrote:kaj ti se opet fuka...Legendovich wrote:morty,imas prekrasnu boju kose...samo ja bi nak...sa srebrnog na lila....
Guest- Guest
Pa još ajde u sistemu koji nastao na opozitu toga pozdrava, pa nešto protestiraš kao, pa pod promilima drekneš , pa te ubije malo al drugi dan odlučiš da ćeš opet. To i kužim. Alkohol je zlo. Al koji k. sada glume , idu glumiti žrtvu , to im se hrabro valjda čini..pitaj boga
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To bilo isto ko kad bi rekao da je latinicnovuksadinare wrote:kompromitirana je...jna je ubijala pod zvijezdom nije kokardom...i razarala gradove i sela..ta nije npr.kadijevic imao na šapki kokardu vec crvenu zvijezdu...Ringo10 wrote:Nije kompromitiranavuksadinare wrote:i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
ja znam da djeca iz 91. nisu shvaćala, ali sad više ne može se to reči
sad svi shvaćaju
Vi ustaoidi bi to htjeli ali to nikoga kurac ne boli
slovo U kompromitirano
Jer nesto se moze i zloupotrijebiti
Prvo, to nije vise ni bila JNA
Drugo, zvijezde su brzo poskidali
Trece, crvene zvijezde su simbol medjunarodnog radnickog
Pokreta.
A To sto vi sve arsinirate i mjerite prema odnosu spram ustasa i endehazije to je samo vas problem.
Zvijezde se koriste sirom svijeta i boli nekoga kurac za vase endehazijanerske komplekse i traume.
Pod zvijezdom je i Hrvatska obnovljena u NOBu, ZAVNOHu i AVNOJu
Da je zvijezda problem ne bi bila na HEINEKEN pivu
Uostalom, pricate gluposti...ustaske gluposti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
bila je i 13 i 7 partizanska divizija koji su ljeta i jeseni gospodnje 1991 razarali baniju,zapadnu slavoniju i ubijali pod tim imenom...dakle nek antife i pravi partizani(ne oni 58,'68 godiste) poruce tim da su kompromitirali naziv partizan time..ja jos nisam cuo osuduRingo10 wrote:To bilo isto ko kad bi rekao da je latinicno svuksadinare wrote:kompromitirana je...jna je ubijala pod zvijezdom nije kokardom...i razarala gradove i sela..ta nije npr.kadijevic imao na šapki kokardu vec crvenu zvijezdu...Ringo10 wrote:Nije kompromitiranavuksadinare wrote:i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
ja znam da djeca iz 91. nisu shvaćala, ali sad više ne može se to reči
sad svi shvaćaju
slovo U kompromitirano
Prvo, to nije vise ni bila JNAJNA
Pokreta.
A To sto vi sve arsinirate i mjerite prema odnosu spram ustasa i endehazije to je samo vas problem.
Zvijezde se koriste sirom svijeta i boli nekoga kurac za vase endehazijanerske komplekse i traume.
Pricate gluposti...ustaske gluposti
2015-09-08
Mi se, ustvari, pretvaramo da smo ustaše, zbog Srba.
Oni ih se boje.
Oni ih se boje.
crvenkasti-
2014-04-17
Mogu i ja sebe proglasit Aleksandrom Velikim...vuksadinare wrote:bila je i 13 i 7 partizanska divizija koji su ljeta i jeseni gospodnje 1991 razarali baniju,zapadnu slavoniju i ubijali pod tim imenom...dakle nek antife i pravi partizani(ne oni 58,'68 godiste) poruce tim da su kompromitirali naziv partizan time..ja jos nisam cuo osuduRingo10 wrote:To bilo isto ko kad bi rekao da je latinicno svuksadinare wrote:kompromitirana je...jna je ubijala pod zvijezdom nije kokardom...i razarala gradove i sela..ta nije npr.kadijevic imao na šapki kokardu vec crvenu zvijezdu...Ringo10 wrote:Nije kompromitiranavuksadinare wrote:
i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...
slovo U kompromitirano
Prvo, to nije vise ni bila JNAJNA
Pokreta.
Pricate gluposti...ustaske gluposti
Opet ti velim da pricas gluposti ...koji partizani 1991,
Jesi li normalan ti
Pokusala je na tu partizansku kartu igrati i Armija BiH ...
I sta sad ... smijesno
Ili ovo kad mladomuslimanska SDA glumi partizanstinu i antifasizam...
Vi nikako da skontate neke stvari ...
Ili se namjerno pravite blesavi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sora wrote:mnogivuksadinare wrote:koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
pod kojim su ubijali nedužne i dužne
uglavnom nepotreban povod za svađe blentona
dok ekipa na vlasti uživa
august cesarec mi pada na um
August Cesarec je ubijen 1991.?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:
Opet ti velim da pricas gluposti ...koji partizani 1991,
Jesi li normalan ti
Ne znam je li on normalan, ali pretpostavljam da jest. Možda je samo malo osebujan, ali ni ti po tom pitanju očito nisi spašen.
Koji partizani 1991.?
Pa zapravo i nije bila riječ o partizanima, ali izgleda da je tebi u Bosni promaklo kako su prvi četnici na Baniji te godine na kapama nosili baš petokrake.
Kasnije su ih naravno zamjenili oznakama koje su ih prikazale u njihovom pravom svjetlu.
Ali nek to vuk to detaljnije objasni, meni se sad jednostavno ne da.
Guest- Guest
i onda se bune kad se prica da su u zrtve jasenovca utrpani i oni koji nosu ubijeni u jasenovcu..a oni sad zele utrpati ubijene u 2 svjetskom ratu da su ubijeni '91...tako da mogu reci kako su utse '91 ubijali i antifaiste pa shodno tome osim hos-a i druge hrvatske postrojbe su bile ustaske...Speare Shaker wrote:Sora wrote:mnogivuksadinare wrote:koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
pod kojim su ubijali nedužne i dužne
uglavnom nepotreban povod za svađe blentona
dok ekipa na vlasti uživa
august cesarec mi pada na um
August Cesarec je ubijen 1991.?
2015-09-08
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 5 of 13