Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
poruči svom predsjedniku da i nadaje drži one pričuvne bolničke smještaje... kad se otvori sezona lova na antife bilo bi dobro da imate spreman prihvat bar za jedno 30-50 tisuća što srba, što jugoslavena iz hrvatske... šojki osigurajte neki apartmančićdzango wrote:E tako valja.RayMabus wrote:Kosovo je Srbija.dzango wrote:Ti sektaš u ćošak.RayMabus wrote:Odprdidzango wrote:
Ne 99% već 100%.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Nema smisla lovit antife ovdje a na zapadu da ostanu vladat. Sad ćemo natrpat Austriju kozojebima pa kako već imaju 8% muslimana i hrpu tražitelja azila samo im triba slat nove kozojebe jer ta Austrija je većinom planinska zemlja pa je sužen prostor di ti imigranati u Austriji mogu bit pa su svi u nizinskim predjelima i gradovima.
Izazvat ćemo situaciju između austrijskih desničara i ljevičara do te mjere da će u samoj Austriji vladat stav ili mi ili oni.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Austrijski_gra%C4%91anski_rat
Ništa ne dobivaš ako pobiješ ove svoje a u Austriji ih ostaviš na vlasti. Prvo Austrija.
Izazvat ćemo situaciju između austrijskih desničara i ljevičara do te mjere da će u samoj Austriji vladat stav ili mi ili oni.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Austrijski_gra%C4%91anski_rat
Ništa ne dobivaš ako pobiješ ove svoje a u Austriji ih ostaviš na vlasti. Prvo Austrija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ZDS danas moze znaciti svasta I nista
Prave problem od toga bez veze
Ako neko hoce da vice ZDS pa neka vice...koga briga.
Hoces da nosis veliko i debelo slovo U na celu, pa nosi
Hoces da nosis zvijezdu na celu, pa nosi
Hoces da nosis tvora na glavu, pa nosi
Hoces da se mazes govnima, pa mazi se
Koga kitomir zaboli ...radi sta hoces, samo ne ugrozavaj druge
Prave problem od toga bez veze
Ako neko hoce da vice ZDS pa neka vice...koga briga.
Hoces da nosis veliko i debelo slovo U na celu, pa nosi
Hoces da nosis zvijezdu na celu, pa nosi
Hoces da nosis tvora na glavu, pa nosi
Hoces da se mazes govnima, pa mazi se
Koga kitomir zaboli ...radi sta hoces, samo ne ugrozavaj druge
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo nam triba friška tura kozojeba iz Bosne da ih usmjerimo na Sloveniju a oni u Austriju.
Zemljopisna mapa Austrije :
Bez obzira na veličinu polovina teritorija su Alpe šta znači da je tek 1/2 moguća za držanje kozojeba a već imaju 8% muslimana u državi i hrpu trqžitelja azila.
To znači da njih može destabilizirat i brojka od novih deset tisuća kozojeba koji će im unić u državu jer svi idu il u Graz il u Beč il u Linz. Nemaju druge.
Nek se austrijski desničari obračunavaju sa svojom ljevicom jer ta ljevica ionako nema ništa protiv ubijanja zatvorenika i civila pa ćemo samo primjenit njihovo pravilo na njima samima.
https://www.google.com/amp/s/kroativ.at/amp/zabrana-bleiburske-komemoracije-austrijski-parlament-izglasao-neobavezujucu-rezoluciju
Tko misli da se neće pobit između sebe nek opet pogleda mapu i zbroji dva i dva jer imaju već 8% mujaga u državi plus hrpa tražitelja azila i samo im triba poslat nove.
Pobit će se krvavo jer je prostor ograničen i mogu živit il samo jedni il samo drugi u Austriji
To je borba za život i smrt.
Zemljopisna mapa Austrije :
Bez obzira na veličinu polovina teritorija su Alpe šta znači da je tek 1/2 moguća za držanje kozojeba a već imaju 8% muslimana u državi i hrpu trqžitelja azila.
To znači da njih može destabilizirat i brojka od novih deset tisuća kozojeba koji će im unić u državu jer svi idu il u Graz il u Beč il u Linz. Nemaju druge.
Nek se austrijski desničari obračunavaju sa svojom ljevicom jer ta ljevica ionako nema ništa protiv ubijanja zatvorenika i civila pa ćemo samo primjenit njihovo pravilo na njima samima.
https://www.google.com/amp/s/kroativ.at/amp/zabrana-bleiburske-komemoracije-austrijski-parlament-izglasao-neobavezujucu-rezoluciju
Tko misli da se neće pobit između sebe nek opet pogleda mapu i zbroji dva i dva jer imaju već 8% mujaga u državi plus hrpa tražitelja azila i samo im triba poslat nove.
Pobit će se krvavo jer je prostor ograničen i mogu živit il samo jedni il samo drugi u Austriji
To je borba za život i smrt.
2014-04-11
8% Mujaga ukupno a medju populacijom iispod 30 godina imaju 20% Mujaga. Najmanje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nek imaju. Dobit će ih sad još jer oni nisu samo tranzit kao Hrvatska nego i krajnja točka u koju ti imigranti žele doći a to znači da oni ostaju u Austriji.Ringo10 wrote:8% Mujaga ukupno a medju populacijom iispod 30 godina imaju 20% Mujaga. Najmanje
Doslovno će se stvorit situacija u Austriji po sistemu ili mi ili oni. Trećeg izbora neće biti jer je životni prostor Austrije u osnovi mali ( pola države su planine ).
2014-04-11
U 2018 14% ukupne djece rođene u Austriji su bili muslimani
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
Sad će oni na 10% ukupne populacije šta višim natalitetom šta doseljavanjem.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
Sad će oni na 10% ukupne populacije šta višim natalitetom šta doseljavanjem.
2014-04-11
Ako nemaju način da im reduciraju broj ide to na 15% i to je glasačko tijelo koje neće glasat za desnicu bilo umjerenu bilo ekstremnu.
To ti je tako pajdo. Prigazili vas ljevičari i mujage.
To ti je tako pajdo. Prigazili vas ljevičari i mujage.
2014-04-11
pa cek logicno je da ako te kvazi antife kazu da je zds isti bio i '41 i '91 onda je logicno da je i crvena zvijezda iz '41 ista kao i '91..ta nije ova '91 bila zuta,zelena,plava ......ako je srbima sahovnica sa ili bez prvog bijelog polja sa U ili bez sa krunom ustaski grb to je to...onaj tko je ne voli svejedno mu je kakvog je oblika ako je sahovnica i sto pise ili ne pise...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:nema iz tog vremena, ali čekamo da se dodatno regulira status antifa gamadi... da vidimo hoćemo li to isporučivat ili gonit na petokrakin put...debotoijusto wrote:uzbudljivo...ima li nesto iz doba khuen hedervaryja da svrsim od radosti ?
ti se boriš s vješticama, krele
antife su u americi
možeš li objasnit svijetu što su antife kod nas?
I KAKVO TO ZLO ČINE TEBI ?
vuksadinare wrote:pa cek logicno je da ako te kvazi antife kazu da je zds isti bio i '41 i '91 onda je logicno da je i crvena zvijezda iz '41 ista kao i '91..ta nije ova '91 bila zuta,zelena,plava ......ako je srbima sahovnica sa ili bez prvog bijelog polja sa U ili bez sa krunom ustaski grb to je to...onaj tko je ne voli svejedno mu je kakvog je oblika ako je sahovnica i sto pise ili ne pise...
I križ i krunica koju ste nosili u tzv domovinskom ratu su isti kao i oni u rukama fra MAJSTOROVIĆA iz JASENOVCA
ne kužite vi kurca, samo ste površni do boga
uostalom šta ste se napopastili na antife, papagaji jedni koji imitiraju vječito nekog trumpa
pa nisam ja stavljen izvan zakonaSora wrote:vuksadinare wrote:pa cek logicno je da ako te kvazi antife kazu da je zds isti bio i '41 i '91 onda je logicno da je i crvena zvijezda iz '41 ista kao i '91..ta nije ova '91 bila zuta,zelena,plava ......ako je srbima sahovnica sa ili bez prvog bijelog polja sa U ili bez sa krunom ustaski grb to je to...onaj tko je ne voli svejedno mu je kakvog je oblika ako je sahovnica i sto pise ili ne pise...
I križ i krunica koju ste nosili u tzv domovinskom ratu su isti kao i oni u rukama fra MAJSTOROVIĆA iz JASENOVCA
ne kužite vi kurca, samo ste površni do boga
uostalom šta ste se napopastili na antife, papagaji jedni koji imitiraju vječito nekog trumpa
2015-09-08
imaš problem sa zakonom očito
...ja?...nemam...jedino sam imao problema sa milicijom kao navijac...nije im se svidjelo sto vicem i mislimSora wrote:imaš problem sa zakonom očito
2015-09-08
Soru ćemo deportirat u Austriju.
Oko te Austrije nikog nije brige za istu čak i Nijemce jer je žele pripripojit sebi. Svi ćemo se radovat islamišen republic Osterich.
Sve muslimane u Austriju. Nek uživaju tamo. Lipa bogata zemlja.
Oko te Austrije nikog nije brige za istu čak i Nijemce jer je žele pripripojit sebi. Svi ćemo se radovat islamišen republic Osterich.
Sve muslimane u Austriju. Nek uživaju tamo. Lipa bogata zemlja.
2014-04-11
vuksadinare wrote:...ja?...nemam...jedino sam imao problema sa milicijom kao navijac...nije im se svidjelo sto vicem i mislimSora wrote:imaš problem sa zakonom očito
ja mislim da si ZAVIJAL KO VUK
kome bi se ti sviđalo
a mislil nisi niš pri tome
ZDS je isti 91. i 41.
pod kojim su ubijali nedužne i dužne
uglavnom nepotreban povod za svađe blentona
dok ekipa na vlasti uživa
zavijao sam sto su i drugi zavijali....takvih je bilo nekad 50-tak tisuca nekad par tisuca...uglavnom zavijal sam ono sto mi je bilo n srcu i dusi i nisam odustajao makar me dobijao rvnalom po celu u ostaji ili tada stanici javne bezbjednostiSora wrote:vuksadinare wrote:...ja?...nemam...jedino sam imao problema sa milicijom kao navijac...nije im se svidjelo sto vicem i mislimSora wrote:imaš problem sa zakonom očito
ja mislim da si ZAVIJAL KO VUK
kome bi se ti sviđalo
a mislil nisi niš pri tome
2015-09-08
koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
2015-09-08
Sviđa mi se ova ideja :
2014-04-11
Austriju triba pripojit Njemačkoj tako da više nemaju taj parlament koji je izglasao zabranu komemoracije žrtvama Bleiburga.
Fino ukinit im državnost i priključit Njemačkoj.
Fino ukinit im državnost i priključit Njemačkoj.
2014-04-11
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 3 of 13