Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Austriju triba pripojit Njemačkoj tako da više nemaju taj parlament koji je izglasao zabranu komemoracije žrtvama Bleiburga.
Fino ukinit im državnost i priključit Njemačkoj.
Fino ukinit im državnost i priključit Njemačkoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
mnogivuksadinare wrote:koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
pod kojim su ubijali nedužne i dužne
uglavnom nepotreban povod za svađe blentona
dok ekipa na vlasti uživa
august cesarec mi pada na um
zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
ja znam da djeca iz 91. nisu shvaćala, ali sad više ne može se to reči
sad svi shvaćaju
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
Last edited by Sora on Thu 4 Jun - 7:47; edited 1 time in total
1991?Sora wrote:mnogivuksadinare wrote:koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato šta vam smeta. Sve šta smeta vama mi podržavamo.Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
2014-04-11
i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
2015-09-08
Sora wrote:mnogivuksadinare wrote:koji 'neduzni' su ubijeni '91?Sora wrote:ZDS je isti 91. i 41.
Pak si si spila preveč...
darth_vader-
2014-04-17
Austriju kao republiku triba ukinit i pripojit Njemačkoj. Tu državu triba izbrisat s mape svijeta.
2014-04-11
Nije kompromitiranavuksadinare wrote:i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
Vi ustaoidi bi to htjeli ali to nikoga kurac ne boli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a vidi perjanice SDP-a
kompromitirana je...jna je ubijala pod zvijezdom nije kokardom...i razarala gradove i sela..ta nije npr.kadijevic imao na šapki kokardu vec crvenu zvijezdu...Ringo10 wrote:Nije kompromitiranavuksadinare wrote:i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
2015-09-08
Za dom i ruka gore je znao pozdraviti moj deda miliciju 80 ih. Pod promilima jasno. Valjda mu se nešto pomutilo. Uredno bi dobio po glavi i malo u đorđičevu i kazna.
Tada je i bilo fora. Sada to vikati je pičkasto. Em ti ne može biti ništa em si budala.
Tada je i bilo fora. Sada to vikati je pičkasto. Em ti ne može biti ništa em si budala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
'Jedna osoba koja je ponajveći kritičar pokliča ZDS,a bio mi je prvi susjed i družili smo se 1991.godine mi je zalupio vratima pred nosom,kad sam ga pitao hoće li nam se pridružiti u prosvjedima protiv JNA,kad su tenkovi i druga vozila krenuli 3.7.1991,iz tadašnje kasarne 'Maršal Tito' u Novom Zagrebu prema Sloveniji.Mislio sam da ga je to zbog straha,pa sam prešao preko toga,ali kad se nije kasnije javljao na moje pozive da se pridruži nama dečkima iz kvarta koji smo odlazili dragovoljno u hrvatske postrojbe tog ljeta 1991,shvatio sam da sam mu ja u stvari neprijatelj a da mu nije onaj neprijatelj iz agresorske JNA.I sada i danas nam takvi 'morališu' oko pozdrava ZDS a u sebi su u ono teško vrijeme molili,da nam oni preko pošalju što više granata.Još žalosnije što takvi imaju neku javnu funkciju i ulogu u ovom našem društvu'.(Ante Nazor)
2015-09-08
Ja sam isto kritičar. Jer je pičkasto. Jebeš to kad balavac viče za dom i nitko ništa. Nije uopće izazov.vuksadinare wrote:'Jedna osoba koja je ponajveći kritičar pokliča ZDS,a bio mi je prvi susjed i družili smo se 1991.godine mi je zalupio vratima pred nosom,kad sam ga pitao hoće li nam se pridružiti u prosvjedima protiv JNA,kad su tenkovi i druga vozila krenuli 3.7.1991,iz tadašnje kasarne 'Maršal Tito' u Novom Zagrebu prema Sloveniji.Mislio sam da ga je to zbog straha,pa sam prešao preko toga,ali kad se nije kasnije javljao na moje pozive da se pridruži nama dečkima iz kvarta koji smo odlazili dragovoljno u hrvatske postrojbe tog ljeta 1991,shvatio sam da sam mu ja u stvari neprijatelj a da mu nije onaj neprijatelj iz agresorske JNA.I sada i danas nam takvi 'morališu' oko pozdrava ZDS a u sebi su u ono teško vrijeme molili,da nam oni preko pošalju što više granata.Još žalosnije što takvi imaju neku javnu funkciju i ulogu u ovom našem društvu'.(Ante Nazor)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I 45. je petokraka streljala na široko. Kako je onda kompromitovana?vuksadinare wrote:kompromitirana je...jna je ubijala pod zvijezdom nije kokardom...i razarala gradove i sela..ta nije npr.kadijevic imao na šapki kokardu vec crvenu zvijezdu...Ringo10 wrote:Nije kompromitiranavuksadinare wrote:i zvijezda je kompromitirana...pa je podrzavas...Sora wrote:zašto inzistirate na pozdravu koji je kompromitiran menije nije jasno
zašto zašto zašto
sad svi shvaćaju
Isto kao što su iste ustaše ubijale i 41. i 91.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
Guest- Guest
ratova je bilo od kad je vijeka i covijeka...jednostavno prirodno stanje stvariLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
2015-09-08
kakva su vremena došla ne daju nam reći
Zdravo Društvo Staro
.... bolesno i nakaradno
Zdravo Društvo Staro
.... bolesno i nakaradno
immortal-
2014-04-16
a ne..nije prirodno stanje stvari(opet odgovornost na drugog),nego bolesnog stanje ljuckog uma..kome je jvjecito osvajanje,porobljivanje,prisvajanje tudjeg,uvijek na pameti,taj nije bash..ono u glavi cist..vuksadinare wrote:ratova je bilo od kad je vijeka i covijeka...jednostavno prirodno stanje stvariLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
Guest- Guest
koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
immortal-
2014-04-16
Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 4 of 13