Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Isto kao što je tupsonu svaka pjesma unspirirana ustašama, osim možda grkinje i njih par.
To zna i njegova publika pa dokazi u crnom , jedino ovi suci izgleda ne znaju.
To zna i njegova publika pa dokazi u crnom , jedino ovi suci izgleda ne znaju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Guest- Guest
Jeste, ti imao vrhunske rezultate pa se šetao s puškom.Legendovich wrote:u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Ajde daj, zar nije jednostavnije reći da nisi bio nikakav snajperist, osim u snu možda.
2015-08-15
Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
2015-08-15
ne znam,ti previse tome pridajes neku paznju..pola puski je bilo lovackih sa optikom,tva ili trije bilo steyr snajper..a da ti pokazem likove koji su ih nošali,slatko bi se nasmijala..Kayo prevec gledas filmove..kaya wrote:Jeste, ti imao vrhunske rezultate pa se šetao s puškom.Legendovich wrote:u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Ajde daj, zar nije jednostavnije reći da nisi bio nikakav snajperist, osim u snu možda.
Guest- Guest
a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..kaya wrote:Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
Guest- Guest
Aj ne seri, pa jesi bio lovac? Nisi naravno, kako bi baš tebe našli. Naravno da su bili lovci, al nisi ti taj..
2015-08-15
Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..Legendovich wrote:a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..kaya wrote:Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
2015-08-15
TAKO se sreco moja startalo u pocetku rata,pogledaj stare slike...seljaci sa rpgovima,ovim i onim...opet previse gledas filmove..kaya wrote:Jeste, ti imao vrhunske rezultate pa se šetao s puškom.Legendovich wrote:u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Guest- Guest
naravno...da je tome tako ne bi sada valjala gluposti..kaya wrote:Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..Legendovich wrote:a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..kaya wrote:Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
Guest- Guest
Uopće mi to nije iz filma, zato znam da jako sereš.Legendovich wrote:TAKO se sreco moja startalo u pocetku rata,pogledaj stare slike...seljaci sa rpgovima,ovim i onim...opet previse gledas filmove..kaya wrote:Jeste, ti imao vrhunske rezultate pa se šetao s puškom.Legendovich wrote:u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
2015-08-15
tuko,jebote u svetosimusnokj smo isli na teren,neki kamenolom,i streljana,i tamo su nas testirali..SVE je bilo nabrzinu,jer se gledalo vama bebacima guzicu zacuvati..kaya wrote:Aj ne seri, pa jesi bio lovac? Nisi naravno, kako bi baš tebe našli. Naravno da su bili lovci, al nisi ti taj..
Guest- Guest
A što je glupost reci mi, da ti uopće nisi bio lovac al si super pucao iz snajpera i puške na vodu pa su tebe našli, al samo za šetnju...pa daj odi u k..pričaj to nekom drugomLegendovich wrote:naravno...da je tome tako ne bi sada valjala gluposti..kaya wrote:Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..Legendovich wrote:a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..kaya wrote:Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
2015-08-15
o daaa....ajd pogledaj malo slike iz 91...pa se svojim ocima uvjeri da nisu neki supermeni nosali oruzje niti neke fantasticno obucene delte i pizde materine..kaya wrote:Uopće mi to nije iz filma, zato znam da jako sereš.Legendovich wrote:TAKO se sreco moja startalo u pocetku rata,pogledaj stare slike...seljaci sa rpgovima,ovim i onim...opet previse gledas filmove..kaya wrote:Jeste, ti imao vrhunske rezultate pa se šetao s puškom.Legendovich wrote:u prvotnoj postavi je bilo 4-5 snajper pusaka,pa prvi svi probali gadjanje,potom tk oje imao u vrhu rezultate,setao je snajpere...etoc.. sto mislis da sam krvolok koji je samo isao cim prije ubijati??..no way,pogotovo u duelu koji nije moj..kaya wrote:
Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?
Guest- Guest
U jebote, i ti prvi put vidio optiku al super pucao...vrhLegendovich wrote:tuko,jebote u svetosimusnokj smo isli na teren,neki kamenolom,i streljana,i tamo su nas testirali..SVE je bilo nabrzinu,jer se gledalo vama bebacima guzicu zacuvati..kaya wrote:Aj ne seri, pa jesi bio lovac? Nisi naravno, kako bi baš tebe našli. Naravno da su bili lovci, al nisi ti taj..
2015-08-15
tuko..LOVACKE PUSKE,kao oruzje u postavi..kuzis???nisam lovac naravno a lovacka puska po difiltu nije snajperska..postaje tek kad stavis optiku..i lovacka puska nije sacmara po difoltukaya wrote:A što je glupost reci mi, da ti uopće nisi bio lovac al si super pucao iz snajpera i puške na vodu pa su tebe našli, al samo za šetnju...pa daj odi u k..pričaj to nekom drugomLegendovich wrote:naravno...da je tome tako ne bi sada valjala gluposti..kaya wrote:Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..Legendovich wrote:a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..kaya wrote:Đizs snajperist je on bio. Ko veber kak puca na 1000 metara..strašno.
Guest- Guest
Šta ja tu sve neću pročitati
2015-08-15
od cobana kavih je i bilo da,u vrhu sam bio..st oje tu cudno?kaya wrote:U jebote, i ti prvi put vidio optiku al super pucao...vrhLegendovich wrote:tuko,jebote u svetosimusnokj smo isli na teren,neki kamenolom,i streljana,i tamo su nas testirali..SVE je bilo nabrzinu,jer se gledalo vama bebacima guzicu zacuvati..kaya wrote:Aj ne seri, pa jesi bio lovac? Nisi naravno, kako bi baš tebe našli. Naravno da su bili lovci, al nisi ti taj..
Guest- Guest
Znam tupane, zato su mi i smiješne ove tvoje gluposti. Jer ne možeš staviti optiku i postati super snajperist a vidiš to prvi put u životu. Zato su uzimali lovce jer imaju iskustvo, ili iz vojske kadar. Ti nisi ni jedno ni drugo.Legendovich wrote:tuko..LOVACKE PUSKE,kao oruzje u postavi..kuzis???nisam lovac naravno a lovacka puska po difiltu nije snajperska..postaje tek kad stavis optiku..i lovacka puska nije sacmara po difoltukaya wrote:A što je glupost reci mi, da ti uopće nisi bio lovac al si super pucao iz snajpera i puške na vodu pa su tebe našli, al samo za šetnju...pa daj odi u k..pričaj to nekom drugomLegendovich wrote:naravno...da je tome tako ne bi sada valjala gluposti..kaya wrote:Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..Legendovich wrote:
a ti se i u jedno i u drugo ono u to razumijes kao Mara u Krivi krc..
Last edited by kaya on 4/6/2020, 14:26; edited 1 time in total
2015-08-15
idi se educiraj u tom smislu..kaya wrote:Šta ja tu sve neću pročitati
Guest- Guest
st oti je smjesno?da je bilo i sacmara i lovackih i pravih snajperskih pusaka u opremi...kaya wrote:Znam tupane, zato su mi i smiješne ove tvoje gluposti.Legendovich wrote:tuko..LOVACKE PUSKE,kao oruzje u postavi..kuzis???nisam lovac naravno a lovacka puska po difiltu nije snajperska..postaje tek kad stavis optiku..i lovacka puska nije sacmara po difoltukaya wrote:A što je glupost reci mi, da ti uopće nisi bio lovac al si super pucao iz snajpera i puške na vodu pa su tebe našli, al samo za šetnju...pa daj odi u k..pričaj to nekom drugomLegendovich wrote:naravno...da je tome tako ne bi sada valjala gluposti..kaya wrote:
Više nego ti se razumijem vjerovao ili ne..
sto ces sad reci da ste od pocetka imali svo vojno naoruzanje.
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 9 of 13