Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
...ima jos jedn podatak..nakon srbiziranja i crnogoziranja vodecih zapovjednih mjesta u hrvatskim partizanskim brigadama...narocito u dijelovima like,dalmacije,slavonije(hm ne podsjeca li vas to na onu seseljevu granicu virovitica-karlovac-karlobag)..hrvatski zapovjedni kadrovi koji su razrjeseni duznosti na komesarskim i komandnim mjestima najveci dio nji na svoj zahtjev odlazi u partizanske postrojbe koje su bile na podrucju gorskog kotara,prigorja,podravine,zagorja i dijela slavonije koje nisu imali izravan doticaj sa ovim brigadama koje je tito doveo iz crne gore,srbije u zapadnu bosnu i dijelove hrvatske...otisli su maks baće(u slavoniju na đakovacko podrucje),joža vlahović sa banovine u podravinu i zagorje,ivan šestanovac u gorski kotar,ivan šibl iz banovine na kalnik i prigorje,ivo rukavina iz like u gorski kotar i na karlovacko podrucje...a svi su bili prije cistke na komsarskim i zapovjednim duznostima u dalmatinskim,lickim i banijskim partizanskim postrojbama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Onaj kome je ZDS isti 91 i 41 ista mu je i zvijezda na kapi Sljivancanina i dalmatinskih partizana
šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:dzango wrote:I jeste isti. U čemu je problem?epikur37 wrote:Oh_Femder wrote:Pa to i jest vječita teza rvacke ekstremne desnice da je petokraka na kapi Vazelina Šljivančanina ista i da isto znači kao i ona na kapama Titovih partizana.
Točno tako...evo i marc je o tome pisao :)
u toj jednadžbi je onda i ZDS isti 91 i 41
Naravno da nije niti je petokraka ista 91 I 41.
konačno nešto pametno i od tebe
A nije li velio Heraklit: - Ne možeš dva puta staviti istu petokraku na glavuNoor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:dzango wrote:I jeste isti. U čemu je problem?epikur37 wrote:Točno tako...evo i marc je o tome pisao :)
Kako se zove japanac narkoman?
-Štasimoto
A kako se zove japanac koji je umro od droge?
-Štasimotomoto
-Štasimoto
-Štasimotomoto
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kako se zove japanac narkoman?
-Štosimoto
-Štosimotomoto
e sad je ispravno...ehhh ti srbi..
Guest- Guest
Štapovi za pecanje.Noor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:dzango wrote:I jeste isti. U čemu je problem?epikur37 wrote:
Točno tako...evo i marc je o tome pisao :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kmeedzango wrote:Štapovi za pecanje.Noor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:dzango wrote:
I jeste isti. U čemu je problem?
Oh_Femder wrote:A nije li velio Heraklit: - Ne možeš dva puta staviti istu petokraku na glavuNoor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:dzango wrote:
I jeste isti. U čemu je problem?
Simplicije iz Cilicije.
Guest- Guest
Tek ćeš ti da jecaš.Noor wrote:kmeedzango wrote:Štapovi za pecanje.Noor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:Narsvno da jeste.epikur37 wrote:
2014-04-19
crvenkasti wrote:Mi se, ustvari, pretvaramo da smo ustaše, zbog Srba.
Oni ih se boje.
Bingo.
darth_vader-
2014-04-17
a bio opaki snajperist u ratuLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
da i?..jel sam ikad rekao da sam nekog ubijo??nisam...niti jesam ubio..meni zavjes mirna..ne kipi ljuta krv u meni..tre wrote:a bio opaki snajperist u ratuLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
Guest- Guest
vaš jecaj nitko ne može nadjačati :)dzango wrote:Tek ćeš ti da jecaš.Noor wrote:kmeedzango wrote:Štapovi za pecanje.Noor wrote:šta? petokraka?dzango wrote:
Narsvno da jeste.
ako je a jednako b a b jednako c , onda je a jednako cOh_Femder wrote:Prosto pravilo trojno, treći razred osnovne škole ;Pepikur37 wrote:Točno tako...evo i marc je o tome pisao :)Oh_Femder wrote:Pa to i jest vječita teza rvacke ekstremne desnice da je petokraka na kapi Vazelina Šljivančanina ista i da isto znači kao i ona na kapama Titovih partizana.
kak ne
ako je žganac jednako pura a pura jednako životinja, onda je žganac jednako životinja
po marcu inače opsjenaru erste klase
idu mi takvi na nerve
koji snajperist..opaki komandos...ne bi tete sve pred njega lijegale da nije takotre wrote:a bio opaki snajperist u ratuLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
2015-09-08
Još ćemo da vidimo ko će jače da jeca.Noor wrote:vaš jecaj nitko ne može nadjačati :)dzango wrote:Tek ćeš ti da jecaš.Noor wrote:kmeedzango wrote:Štapovi za pecanje.Noor wrote:
šta? petokraka?
2014-04-19
o BožeLegendovich wrote:da i?..jel sam ikad rekao da sam nekog ubijo??nisam...niti jesam ubio..meni zavjes mirna..ne kipi ljuta krv u meni..tre wrote:a bio opaki snajperist u ratuLegendovich wrote:Pa tom pitanju,moja Morty,ja odoh u RAJ... ..msm,bit ce mi tamo dosadno,ali heb ga..mortal wrote:koliko si ih tiLegendovich wrote:u RATU se UBIJA dico moja neuka...e..nemojte sanjati megalomanske snove,pa niti rata nece biti...radite,jedite,pajkite,jebite se,pravite dicu,i sve bude đast fajn
...koga????
sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Guest- Guest
Nije isti nego kopija.
Zds iz 91 bio je inspiriran 41. Pravili su se da su i oni ustaše. Naravno da to nisu bili.
Kao što se šljivančanin pravio da je partizan / jna sa zvijezdom .Naravno da to nije bio, jna tada više nije bila jugoslovenska nego srpska vojska, u njoj su samo srbi ostali.
Znači loša kopija jedno i drugo...zadržim simbol i pucam za druge ciljeve.
Zds iz 91 bio je inspiriran 41. Pravili su se da su i oni ustaše. Naravno da to nisu bili.
Kao što se šljivančanin pravio da je partizan / jna sa zvijezdom .Naravno da to nije bio, jna tada više nije bila jugoslovenska nego srpska vojska, u njoj su samo srbi ostali.
Znači loša kopija jedno i drugo...zadržim simbol i pucam za druge ciljeve.
Last edited by kaya on Thu 4 Jun - 14:06; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ok al kak si onda bio snajperist? Dali ti snajper da šetaš?Legendovich wrote:sto je Božino...??setao sam na ramenu snajper,nisam ubijao..sad kad bolje pogledam,SRETAN sam sto nisam morao snajperom nekog ubiti..bar mirno spavam..
Last edited by kaya on Thu 4 Jun - 14:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Isto kao što je tupsonu svaka pjesma unspirirana ustašama, osim možda grkinje i njih par.
To zna i njegova publika pa dokazi u crnom , jedino ovi suci izgleda ne znaju.
To zna i njegova publika pa dokazi u crnom , jedino ovi suci izgleda ne znaju.
2015-08-15
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 8 of 13