Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
metilda wrote:Gnječ wrote:neznaš šta je veće sranje covid-19 ili metilda-59...udavi te i jedno i drugo.
osoba koja se hvali da ima IQ preko 180 i ne može bolje
nisam se hvalio nego sam se požalio.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:neznaš šta je veće sranje covid-19 ili metilda-59...udavi te i jedno i drugo.
ma ono - kuku meni što li sam pametan
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:neznaš šta je veće sranje covid-19 ili metilda-59...udavi te i jedno i drugo.
zašto ti to smeta? smeta meni smeta tebi svima smeta ko da sam ja htio bit pametan u pizdu materinu.
Guest- Guest
ai ne seri.metilda wrote:Mativka je osoba zlatnog srca što sam iskusila i sama kad sam je jednom žestoko napala..
LJUDI ZLATNOG SRCA: Imate li ovih pet osobina?
Ljudi zlatnog srca zaista su blagoslov svakom životu. Oni su zraci sunca u nečijoj mračnoj duši.
Njihova ljubaznost i samilost su uvijek prisutni uprkos teškim vremenima kroz koja prolaze. Oni uglavnom postoje kako bi pokazali ljubav onima koji je nisu realizovali. Kako biste doznali imate li vi ili neko koga poznajete zlatno srce, provjerite imate li slijedeće kvalitete!
1. Oni prirodno šire ljubav i iscjeljenje
Bez obzira na prošlost osobe, ljudi sa zlatnim srcem mogu je prihvatiti i voljeti onakvu kakva jeste. Oni ne osuđuju druge niti im uskraćuju ljubav. U njima se nalazi apsolutna saosjećajnost i ljubaznost.
Zbog toga, povrijeđeni i odbačeni ljudi ih traže jer znaju da ih oni nikada neće odbiti. U njima pronalaze iscjeljenje koje traže.
2. Beskrajno opraštaju
Ljudi zlatnog srca mogu da opraštaju bez ograničenja. Izuzetno su milosrdni i nikada se neće promijeniti, čak i ako ih drugi iskorišćavaju, piše Life coach code.Oni vide dobro u svim ljudima jer jednostavno ne mogu da budu nedosljedni. Čak i ako ih drugi povrijede svojim ponašanjem, to ne utiče na njih.
3. Oni ne zamjeraju
Uprkos tome što ih drugi iskorišćavaju, oni ne zamjeraju. Nemaju vremena da mrze druge zato što troše svoju energiju na iscjeljivanje drugih ljudi umjesto da ih mrze. Za zamjeranje nema mjesta u njihovim srcima.
4. Oni se ne svete
Ljudi zlatnog srca ne samo da ne mijenjaju svoj odnos prema ljudima koji su ih povrijedili, već mogu da im sve oproste i zaborave.Nikad ne planiraju osvetu. Umjesto toga, vjeruju da ljudi rade ono što rade iz određenog razloga.
5. Ništa ih ne može pobijediti
Bez obzira na vremena kada ih zlonamjerni ljudi povrjeđuju, ljudi zlatnog srca ostaju ponosni i puni samopouzdanja i nikad se ne osjećaju pobijeđeno.Čak i ako nikad ne dobiju zahvalnost ili bilo koji oblik priznanja za njihovu ljubaznost i dobrotu, nikada ne prestaju da čine dobra djela.
Guest- Guest
kad smo već kod tih testova. ionako su laž i izmišljotina i nisu nikakvo mjerilo. samo dokaz da ih neki ljudi znaju bolje riješiti od drugih. samo jedna brojka na papiru koja diže ego..
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:neznaš šta je veće sranje covid-19 ili metilda-59...udavi te i jedno i drugo.
zašto ti to smeta? smeta meni smeta tebi svima smeta ko da sam ja htio bit pametan u pizdu materinu.
meni ne smeta, imam doma jednog u mensi.. al da to nisi napiso nitko ne bi znao da si pametan
Guest- Guest
ebenica wrote:ai ne seri.metilda wrote:Mativka je osoba zlatnog srca što sam iskusila i sama kad sam je jednom žestoko napala..
LJUDI ZLATNOG SRCA: Imate li ovih pet osobina?
Ljudi zlatnog srca zaista su blagoslov svakom životu. Oni su zraci sunca u nečijoj mračnoj duši.
Njihova ljubaznost i samilost su uvijek prisutni uprkos teškim vremenima kroz koja prolaze. Oni uglavnom postoje kako bi pokazali ljubav onima koji je nisu realizovali. Kako biste doznali imate li vi ili neko koga poznajete zlatno srce, provjerite imate li slijedeće kvalitete!
1. Oni prirodno šire ljubav i iscjeljenje
Bez obzira na prošlost osobe, ljudi sa zlatnim srcem mogu je prihvatiti i voljeti onakvu kakva jeste. Oni ne osuđuju druge niti im uskraćuju ljubav. U njima se nalazi apsolutna saosjećajnost i ljubaznost.
Zbog toga, povrijeđeni i odbačeni ljudi ih traže jer znaju da ih oni nikada neće odbiti. U njima pronalaze iscjeljenje koje traže.
2. Beskrajno opraštaju
Ljudi zlatnog srca mogu da opraštaju bez ograničenja. Izuzetno su milosrdni i nikada se neće promijeniti, čak i ako ih drugi iskorišćavaju, piše Life coach code.Oni vide dobro u svim ljudima jer jednostavno ne mogu da budu nedosljedni. Čak i ako ih drugi povrijede svojim ponašanjem, to ne utiče na njih.
3. Oni ne zamjeraju
Uprkos tome što ih drugi iskorišćavaju, oni ne zamjeraju. Nemaju vremena da mrze druge zato što troše svoju energiju na iscjeljivanje drugih ljudi umjesto da ih mrze. Za zamjeranje nema mjesta u njihovim srcima.
4. Oni se ne svete
Ljudi zlatnog srca ne samo da ne mijenjaju svoj odnos prema ljudima koji su ih povrijedili, već mogu da im sve oproste i zaborave.Nikad ne planiraju osvetu. Umjesto toga, vjeruju da ljudi rade ono što rade iz određenog razloga.
5. Ništa ih ne može pobijediti
Bez obzira na vremena kada ih zlonamjerni ljudi povrjeđuju, ljudi zlatnog srca ostaju ponosni i puni samopouzdanja i nikad se ne osjećaju pobijeđeno.Čak i ako nikad ne dobiju zahvalnost ili bilo koji oblik priznanja za njihovu ljubaznost i dobrotu, nikada ne prestaju da čine dobra djela.
mora bit da i ti imaš visok IQ
Guest- Guest
upravo takoacid oblivion wrote:kad smo već kod tih testova. ionako su laž i izmišljotina i nisu nikakvo mjerilo. samo dokaz da ih neki ljudi znaju bolje riješiti od drugih. samo jedna brojka na papiru koja diže ego..
Guest- Guest
ne brini nemam, ja sam glup k'o kuratz i deguntantno ću ti reć' da si retardirana pizda.metilda wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:ne brini nemam, ja sam glup k'o kuratz i deguntantno ću ti reć' da si retardirana pizda.metilda wrote:
znaš onu narodnu poslovicu - nije važno što ti se govori nego tko ti govori..
tako da me tvoje mišljenje dira ko lanjski sneg
Guest- Guest
puca mi kuratz kai tebe dira kravo poremećena zlatnog srca.metilda wrote:ebenica wrote:ne brini nemam, ja sam glup k'o kuratz i deguntantno ću ti reć' da si retardirana pizda.metilda wrote:
duboko se nadam da nemaš djece jer nakon tvojih miroljubivih i pravedničkih intervencija mogu samo skupljat zube po asfaltu.
toksično smeće.
Guest- Guest
ebenica wrote:puca mi kuratz kai tebe dira kravo poremećena zlatnog srca.metilda wrote:ebenica wrote:ne brini nemam, ja sam glup k'o kuratz i deguntantno ću ti reć' da si retardirana pizda.metilda wrote:
duboko se nadam da nemaš djece jer nakon tvojih miroljubivih i pravedničkih intervencija mogu samo skupljat zube po asfaltu.
toksično smeće.
sve si to logički razradio nakon nekoliko mojih postova na temi ..
kao što rekoh abenu - laž je nemoguće učiniti pametnom ali se ona drži čvrsto svoje gluposti..
zato nema smisla pisati.. danas mi je eto pala sjekira u med
Guest- Guest
pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.metilda wrote:
kao što rekoh abenu - laž je nemoguće učiniti pametnom ali se ona drži čvrsto svoje gluposti..
ti kao frendica nisi mogla dat mativki savjet: ei mativka ovo ti je smeće od mjesta pa nemoj tu pisati, piši sa mnom... ei mativka vidiš da su ovdje odvratni degutantni likovi nije to mjesto za tebe
onak prijateljski, kad nekoga nešto ideš naučit i dat mu/joj savjet kao pravi prijatelji. ti nas glupačo ideš učit o njem zlatnom srcu, jesi stvarno toliko retardirana i maliciozna?
kravetino nepodojena, nije ti ovo pješčanik u lokalnom parkiću.
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:
meni ne smeta, imam doma jednog u mensi.. al da to nisi napiso nitko ne bi znao da si pametan
spominješ a ne smeta te? primjećujem da je kod tebe mentalitet palanke.
puca mi kurac da li će tko znati ili neće.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:
spominješ a ne smeta te? primjećujem da je kod tebe mentalitet palanke.
puca mi kurac da li će tko znati ili neće.
čudna ti je logika .. al što si onda piso ako ti nije stalo da se zna
palanački mentalitet pokazujete ti, ebenica i venus - ja se tebe nisam dotakla al ti si moro reagirat kad sam kritizirala napad na mativku , podložan psihologiji krda koje brani svoje i svoj teritorij, poput onih krležinih pasa iz provincije..
Palanački mentalitet, je izraz za obrazac ponašanja karakterističan za sela, opštine i gradove do 30.000 stanovnika, mada se može naći i u mnogo većim gradovima. Ovaj kolektivizam u načinu razmišljanja i delovanja, ogleda se u ismevanju svega što je drugačije od proseka palanke, gušenju individualnosti, a razvijanju mase, lažnom moralisanju, predrasudama i voajerizmu.
Guest- Guest
u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.metilda wrote:
ti kao frendica nisi mogla dat mativki savjet: ei mativka ovo ti je smeće od mjesta pa nemoj tu pisati, piši sa mnom... ei mativka vidiš da su ovdje odvratni degutantni likovi nije to mjesto za tebe
onak prijateljski, kad nekoga nešto ideš naučit i dat mu/joj savjet kao pravi prijatelji. ti nas glupačo ideš učit o njem zlatnom srcu, jesi stvarno toliko retardirana i maliciozna?
trebo si brate lijepo napisati mativki: čuješ sestro, nemoj se služiti sokratovskom majeutikom, mi ti to ne razumijemo, piši tako da te ceo svet razume
ali ne, ti hoćeš biti plavušasti loši dečko...
Guest- Guest
NOĆ U PROVINCIJI
Zašto tako laju psi po našim mračnim noćima?
Odjeknu li cestom korak nepoznata stranca
Il zavonja usred tmine vuk?
Na tren je tiho: sve glasove progutao je muk,
i dok hladno klizi zvek pasjega lanca,
u daljini neka lampa tiho žmirka očima.
Sve je gluho. Potom opet lavež počima.
Psi laju. Laju bijesno, bezumno i suludo,
psi laju glupo, krvavo i uludo
na sve što se krene: na svjetiljke, na glasove i sjene,
na mjesec, slutnje i nepoznate ljude,
psi pasji laju pjesme pasje lude,
psi laju noći i noći, tamne i vjetrovite,
a te su pjesme pasje jalove i prokletstvom ovite.
O, pasji sabore, ti laješ, a karavane idu,
i čuje se zveket orme, kopita i točkova škripa.
Zaludu lavež tvoj svu pasju mržnju na prolaznike sipa,
svi prolaze i nestaju, a ti na lancu, kao sijena slijepa,
sudbinu čekaš da s tobom tu pod plotom pasji krepa.
Zašto tako laju psi po našim mračnim noćima?
Odjeknu li cestom korak nepoznata stranca
Il zavonja usred tmine vuk?
Na tren je tiho: sve glasove progutao je muk,
i dok hladno klizi zvek pasjega lanca,
u daljini neka lampa tiho žmirka očima.
Sve je gluho. Potom opet lavež počima.
Psi laju. Laju bijesno, bezumno i suludo,
psi laju glupo, krvavo i uludo
na sve što se krene: na svjetiljke, na glasove i sjene,
na mjesec, slutnje i nepoznate ljude,
psi pasji laju pjesme pasje lude,
psi laju noći i noći, tamne i vjetrovite,
a te su pjesme pasje jalove i prokletstvom ovite.
O, pasji sabore, ti laješ, a karavane idu,
i čuje se zveket orme, kopita i točkova škripa.
Zaludu lavež tvoj svu pasju mržnju na prolaznike sipa,
svi prolaze i nestaju, a ti na lancu, kao sijena slijepa,
sudbinu čekaš da s tobom tu pod plotom pasji krepa.
Guest- Guest
pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.metilda wrote:
trebo si brate lijepo napisati mativki: čuješ sestro, nemoj se služiti sokratovskom majeutikom, mi ti to ne razumijemo, piši tako da te ceo svet razume
Guest- Guest
ebenica wrote:pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.metilda wrote:
a što ti je to mativka uradila da si joj postao neprijatelj?
koliko sam vidjela, venus se nakačila za nju istovremeno uvlačeći se tebi izjavama kao ebenenica mi je najdraži lik na bivšem forumu..
pa je uvlačenje postalo obostrano jer je neprijatelj mog palanačkog prijatelja i moj neprijatelj..
tvoje prostačenje ne govori ništa o meni, laješ kao ker u provinciji
Guest- Guest
mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:ebenica wrote:pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.metilda wrote:
koliko sam vidjela, venus se nakačila za nju istovremeno uvlačeći se tebi izjavama kao ebenenica mi je najdraži lik na bivšem forumu..
pa je uvlačenje postalo obostrano jer je neprijatelj mog palanačkog prijatelja i moj neprijatelj..
svi smo mi ovdje samo nickovi na forumu, ti si upala sa prijateljstvom pa da kao u ime prijateljstva mi vidimo mativkino zlatno srce.
glupačoooo!
Guest- Guest
ebenica wrote:mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:ebenica wrote:pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:
pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.
svi smo mi ovdje samo nickovi na forumu, ti si upala sa prijateljstvom pa da kao u ime prijateljstva mi vidimo mativkino zlatno srce.
glupačoooo!
i što je loše u mom iskazivanju prijateljstva mativki?
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50