Denkverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
ebenica wrote:mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:ebenica wrote:pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradioebenica wrote:
pa ne treba puno, govno zasmrdi čim iz guzice izađe.
ti kao frendica nisi mogla dat mativki savjet: ei mativka ovo ti je smeće od mjesta pa nemoj tu pisati, piši sa mnom... ei mativka vidiš da su ovdje odvratni degutantni likovi nije to mjesto za tebe
onak prijateljski, kad nekoga nešto ideš naučit i dat mu/joj savjet kao pravi prijatelji. ti nas glupačo ideš učit o njem zlatnom srcu, jesi stvarno toliko retardirana i maliciozna?
kravetino nepodojena, nije ti ovo pješčanik u lokalnom parkiću.
trebo si brate lijepo napisati mativki: čuješ sestro, nemoj se služiti sokratovskom majeutikom, mi ti to ne razumijemo, piši tako da te ceo svet razume
ali ne, ti hoćeš biti plavušasti loši dečko...
a što ti je to mativka uradila da si joj postao neprijatelj?
koliko sam vidjela, venus se nakačila za nju istovremeno uvlačeći se tebi izjavama kao ebenenica mi je najdraži lik na bivšem forumu..
pa je uvlačenje postalo obostrano jer je neprijatelj mog palanačkog prijatelja i moj neprijatelj..
tvoje prostačenje ne govori ništa o meni, laješ kao ker u provinciji
svi smo mi ovdje samo nickovi na forumu, ti si upala sa prijateljstvom pa da kao u ime prijateljstva mi vidimo mativkino zlatno srce.
glupačoooo!
i što je loše u mom iskazivanju prijateljstva mativki?
Guest- Guest
apsolutno ništa ali ga iskazuj njoj a ne traži od drugih da joj budu prijatelji jer ti u njoj nešto vidiš, zlatno srce, jer od nje radiš jadnika što nitko od nas nikad nije činio nego smo se prema njoj odnosili kao sebi ravnima a ne kao nekoj slaboj nezaštićenoj jedinki koja ne može izdržati tako jadna naše grube riječii ne može se zastupati tako jadna sama...kako si je ti prijateljski ovdje nama prezentirala, bravo iebena usrana prijateljice.metilda wrote:ebenica wrote:mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:ebenica wrote:pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.metilda wrote:
u laži je uvijek naopaka logika - tražiš od mene ono što ti sam nisi uradio
trebo si brate lijepo napisati mativki: čuješ sestro, nemoj se služiti sokratovskom majeutikom, mi ti to ne razumijemo, piši tako da te ceo svet razume
ali ne, ti hoćeš biti plavušasti loši dečko...
koliko sam vidjela, venus se nakačila za nju istovremeno uvlačeći se tebi izjavama kao ebenenica mi je najdraži lik na bivšem forumu..
pa je uvlačenje postalo obostrano jer je neprijatelj mog palanačkog prijatelja i moj neprijatelj..
svi smo mi ovdje samo nickovi na forumu, ti si upala sa prijateljstvom pa da kao u ime prijateljstva mi vidimo mativkino zlatno srce.
glupačoooo!
Guest- Guest
ebenica wrote:apsolutno ništa ali ga iskazuj njoj a ne traži od drugih da joj budu prijatelji jer ti u njoj nešto vidiš, zlatno srce, jer od nje radiš jadnika što nitko od nas nikad nije činio nego smo se prema njoj odnosili kao sebi ravnima a ne kao nekoj slaboj nezaštićenoj jedinki koja ne može izdržati tako jadna naše grube riječii ne može se zastupati tako jadna sama...kako si je ti prijateljski ovdje nama prezentirala, bravo iebena usrana prijateljice.metilda wrote:ebenica wrote:mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:ebenica wrote:
pa glupačo nepodojena, ja njoj nisam prijatelj!!!!! jel se tebi treba crtat? ti si upala kao prijateljica i onda umjesto da pričaš s njom i njoj, kao što bi svojoj djeci davala savjete a ne tuđoj pričala o svojoj djeci jer to nije produktivno niti zdravo, nego je obrnuto, svojim sranjem si više naštetila nego kaj si nas uvjerila da je ona zlatnog srca, jer je to tvoje jebeno iskustvo. puca mi iebeno kuratz za tvoja iebena iskustva, glumi roditelja nekim imbecilima negdje drugdje ti i tvoja usrana pravednost kojoj je jedini cilj da se pogleda u tebe, viteza na usranom konju.
glupačoooo!
aha znači postoji mogućnost da si shvatio kakvi ste drekovi bili kad ste orkestrirano nasrnuli na mativku i sada se izvlačiš otužnim psećim zavijanjem i lizanjem ranjenog dupeta.. nadam se da će mativka doći na forum i da ćete se prema njoj odnositi s poštovanjem i kao vama ravnoj..
a ti ne brini za moje prijateljstvo prema mativki, nije tvoja domena.. igraj se s palanačkim prijateljima
Guest- Guest
e slušaj glupačo, iebem te u dupe da ti 3.14čka plače. ai odieb sa svojim prijateljstvom.metilda wrote:ebenica wrote:apsolutno ništa ali ga iskazuj njoj a ne traži od drugih da joj budu prijatelji jer ti u njoj nešto vidiš, zlatno srce, jer od nje radiš jadnika što nitko od nas nikad nije činio nego smo se prema njoj odnosili kao sebi ravnima a ne kao nekoj slaboj nezaštićenoj jedinki koja ne može izdržati tako jadna naše grube riječii ne može se zastupati tako jadna sama...kako si je ti prijateljski ovdje nama prezentirala, bravo iebena usrana prijateljice.metilda wrote:ebenica wrote:mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?metilda wrote:
glupačoooo!
aha znači postoji mogućnost da si shvatio kakvi ste drekovi bili kad ste orkestrirano nasrnuli na mativku i sada se izvlačiš otužnim psećim zavijanjem i lizanjem ranjenog dupeta.. nadam se da će mativka doći na forum i da ćete se prema njoj odnositi s poštovanjem i kao vama ravnoj..
a ti ne brini za moje prijateljstvo prema mativki, nije tvoja domena.. igraj se s palanačkim prijateljima
Guest- Guest
ebenica wrote:e slušaj glupačo, iebem te u dupe da ti 3.14čka plače. ai odieb sa svojim prijateljstvom.metilda wrote:ebenica wrote:apsolutno ništa ali ga iskazuj njoj a ne traži od drugih da joj budu prijatelji jer ti u njoj nešto vidiš, zlatno srce, jer od nje radiš jadnika što nitko od nas nikad nije činio nego smo se prema njoj odnosili kao sebi ravnima a ne kao nekoj slaboj nezaštićenoj jedinki koja ne može izdržati tako jadna naše grube riječii ne može se zastupati tako jadna sama...kako si je ti prijateljski ovdje nama prezentirala, bravo iebena usrana prijateljice.metilda wrote:ebenica wrote:
mativka je nick na forumu kao i svi drugi, kravo nepodojena. jel znaš što je prijateljstvo ili se vodiš fejsbuk propagandom pa svi koje staviš u friends postaju tvoji prijatelji?
glupačoooo!
kojom si logičkom disciplinom došao do ove izjave?
Guest- Guest
jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.metilda wrote:
valjda je to ta logička disciplina koja je tebi poznata. obično kad mater jednog djeteta ide gopvorit njegovim vršnjacima zašto bi njenom djetetu trebali biti prijatelji, od svog djeteta radi baš pravu snažnu osobu vrijednu poštovanja. kai ne micek?
Guest- Guest
ebenica wrote:jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.metilda wrote:
valjda je to ta logička disciplina koja je tebi poznata. obično kad mater jednog djeteta ide gopvorit njegovim vršnjacima zašto bi njenom djetetu trebali biti prijatelji, od svog djeteta radi baš pravu snažnu osobu vrijednu poštovanja. kai ne micek?
studirao si biheviorističku psihologiju?
Guest- Guest
ne. nabijao sam te na kuratz zadnjih pola sata al si frigidna kučka pa ni to nemreš prepoznat.metilda wrote:ebenica wrote:jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.metilda wrote:
Guest- Guest
2014-04-16
metilda wrote:
.. kao naprimjer na temi tumačenje snova gdje sam ja upala sa svojim skeptično-objektivnim stavom o značenju snova tumačeći ih kao odraz naših promišljanja i doživljajima u budnom stanju pa sam se tako sukobila sa venus koja im je pridavala suštinsko značenje u smislu tumačenja osobnosti sanjača, ali, kako sam mogla primijetiti, u skladu sa njenim trenutačnim simpatijama i antipatijama zapišavajući temu kao svoj teritorij.. zato mi je sada njen napad na mativku degutantan i licemjeran i kako za mativku nije bilo ni jedne lijepe riječi od drugih sudionika osjetila sam potrebu reagirati..
i to bi bilo sve od mene .. forum je predegutantan za moj pojam..
Vjerujem kako si mislila na ovu prijepisku.
Svatko snosi odgovornost za svoje pisanje.
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:venus wrote:Ono kad kao ideš nekog ko je bolji od tebe branit jer smatraš da se ne može branit sam, jer je jadan i nemoćan.
I onda ispadne da si tog kog ideš branit iskoristio kao tampon da se osvetiš nekom drugom.
Ono kad misliš da neka birtija u kojoj si dane protraćio više nije na tvom nivou.
ova zanja ocjena, ne razumin, u čemu je problijem?
jo držin da sun bi, jes, i biti ću bolji od svih svojih bufetov.
Mah, pročitala sam komentar jedne uzvišene gospoje koja smatra da je ovo predegutantno mjesto.
Možda su je uzrujala ona Jamesova pisma u kojima se spominje ono što nije dugo vidila.
Bufet??
znun, ali ne razumin ča je problijem is mišljenjen da si ozgor svoga bufeta u kin si kro bogu done.
A zoč bi bi ozgor. Ako ti je u nekom dužem vremenu bufet pasa, je li treba pljuvat po tome ili zahvalit na tom iskustvu koje osobu nadogradi i obogati u smislu susreta, razgovora. To ti je isto ka i da izabereš ženu s kojom se rastaneš i kažeš da si profunda vrime i da ona ne valja, a ti je izabra. Kapiš?
ali, norod u bufetu je dno dna, ozgor njih ni teško biti. pa ipak siditi i piti.
2014-04-16
misliš, ča u slučaju da naknadno saznoš za neprijateljsko djelovanje dijela stanovništva?metilda wrote:naravno da laž pada na jednostavnim testovima i pobije se sasvim jednostavnom logikom..aben wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:
a kako znaš koji put vodi u istinu a koji u laž ako ne znaš što je istina a što laž?
moj način izricanja istine Bitka bio je sve samo ne strategija neprozivanja , prihvaćanja i slično pa ni to nije pasalo..
misliš li da je ovdje i previše subjektivnih istina da bi se moglo uopće razgovarati na nekom intelektualnom nivou pa je u svrhu toga otvorena kultna denk tema na kojoj je ogovaranje sukus traženja istine i laži?
a, ne, misli sun da pitoš obćenito, ča se odnosi na sve živo i mrtvo, ono ko ča bi isus to zno:)
znun ki put vodi u laž jer se neki koncepti na kima je lako o
odrediti jesu li istiniti ili ne podređuju uvik jednokin principima. pa tako ako rečeš 'prihvaćan sva rozičita stajališća bez prozivanja' impliciro i da prihvaćaš i ne prozivoš hitlerova stajališća.
pa gle, i laž ima svoju čudnu nakaradnu logiku koju prihvaćaju sljedbenici laži..
primjećujem da se ti ovdje uzaludno boriš protiv nakaradne logike veličanja socijalizma kao, po njegovim sljedbenicima, jedinog pravednog društvenog ustroja..
a kad već spominješ i hitlera - misliš li da je legenda o ubodu u leđa - Dolchstosslegende - dovoljno opravdana premisa uspona hitlera na vlast.. napominjem da je bila prihvaćena u velikom dijelu njemačkog pučanstva između dva rata.. je li činjenično istinita ili nije? ako je - je li to dokumentirano onako kako su dokumentirani svi promašaji socijalizma kao provedenog društvenog poretka?
postavljam pitanja ne zato jer ne znam odgovor na njih nego da potaknem razmišljanja kao što to čini Mativka..
imaju, naravski, ali ni dovoljno joka. pado i na jednostavnin testovima.
borba protiv laži nika ne more biti uzaludna.
to za švabe,
ne zun koliko je dobro dokumentiron, i je li istinit, ali da je mit dobro posluži- je. dovoljno je da mobiliziro jedun de ljudi, ne moro svih.
i,
no to kod onih koji slijede laž nema nikakvog učinka..
oni su slijepi i gluhi na argumente i logiku..
.. pretpostavimo da je legenda o nožu u leđa ipak istinita.. što onda?
pa, ako imo podataka i mogućnosti, naknadno procesuirati.
2014-04-16
aben wrote:venus wrote:aben wrote:
znun, ali ne razumin ča je problijem is mišljenjen da si ozgor svoga bufeta u kin si kro bogu done.
A zoč bi bi ozgor. Ako ti je u nekom dužem vremenu bufet pasa, je li treba pljuvat po tome ili zahvalit na tom iskustvu koje osobu nadogradi i obogati u smislu susreta, razgovora. To ti je isto ka i da izabereš ženu s kojom se rastaneš i kažeš da si profunda vrime i da ona ne valja, a ti je izabra. Kapiš?
ali, norod u bufetu je dno dna, ozgor njih ni teško biti. pa ipak siditi i piti.
Pa vidiš, ja ne bi rekla da su dno dna...što ti znaš što ko nosi u sebi.
A drugo ako ti je pasalo bit s njima pa si išo dalje, i taj dio života je triba bit. Ne treba ih prezirat.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne. nabijao sam te na kuratz zadnjih pola sata al si frigidna kučka pa ni to nemreš prepoznat.metilda wrote:ebenica wrote:jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.metilda wrote:
a što misliš kakav će postotak pada imati ovogodišnja turistička sezona u odnosu na prošlogodišnju i hoće li proizvodnja piva doseći istu razinu?
Guest- Guest
venus wrote:metilda wrote:
.. kao naprimjer na temi tumačenje snova gdje sam ja upala sa svojim skeptično-objektivnim stavom o značenju snova tumačeći ih kao odraz naših promišljanja i doživljajima u budnom stanju pa sam se tako sukobila sa venus koja im je pridavala suštinsko značenje u smislu tumačenja osobnosti sanjača, ali, kako sam mogla primijetiti, u skladu sa njenim trenutačnim simpatijama i antipatijama zapišavajući temu kao svoj teritorij.. zato mi je sada njen napad na mativku degutantan i licemjeran i kako za mativku nije bilo ni jedne lijepe riječi od drugih sudionika osjetila sam potrebu reagirati..
i to bi bilo sve od mene .. forum je predegutantan za moj pojam..
Vjerujem kako si mislila na ovu prijepisku.
Svatko snosi odgovornost za svoje pisanje.
prepiska je išla malo više od jednog posta.. bilo je zanimljivo kako preskačeš tumačenje lucidnih snova i kačiš se za tumačenje mog ponašanja u nekoj od mojih životnih epizoda..
Guest- Guest
metilda wrote:
prepiska je išla malo više od jednog posta.. bilo je zanimljivo kako preskačeš tumačenje lucidnih snova i kačiš se za tumačenje mog ponašanja u nekoj od mojih životnih epizoda..
Ti ćeš u svemu naći objašnjenje za svoje konstrukcije.
Ovo je forum i predlažem ti da zaobiđeš upise onih koji te ne vesele.
Mir s tobom. Ovime smo završile razgovor.
Guest- Guest
ne mislim o tome. trenutno razmišljam o govnima od ljudi, poput tebe npr. jer da nema tebe mi ne bi znali kakva je mativka jadnica sa zlatnim srcem.metilda wrote:ebenica wrote:ne. nabijao sam te na kuratz zadnjih pola sata al si frigidna kučka pa ni to nemreš prepoznat.metilda wrote:ebenica wrote:jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.metilda wrote:
a što misliš kakav će postotak pada imati ovogodišnja turistička sezona u odnosu na prošlogodišnju i hoće li proizvodnja piva doseći istu razinu?
znam da je tvoja konstrukcija trebala ić: mativka mala jadnica sa zlatnim srcem, ti pravednica koja ćeš ukorit zloćestu djecu a mi zloćesta djeca.
i skroz mi je drago da sam ja zloćesti dječak a ne tvoj mali jadni dudek kojeg trebaš branit, kužiš cinoberu poremećeni?
a sad sam te skinuo s kurtza i to je najviše kai ćeš dobit.
Guest- Guest
acid oblivion wrote:kad smo već kod tih testova. ionako su laž i izmišljotina i nisu nikakvo mjerilo. samo dokaz da ih neki ljudi znaju bolje riješiti od drugih. samo jedna brojka na papiru koja diže ego..
stani, iq mjerilo je laž i ni nikakovo mjerilo? samo broj?
pa iq je nojbolji prediktor uspjeha, dugoga i zdravoga života, pa i sriće.
2014-04-16
venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:
Pa vidiš, ja ne bi rekla da su dno dna...što ti znaš što ko nosi u sebi.
A drugo ako ti je pasalo bit s njima pa si išo dalje, i taj dio života je triba bit. Ne treba ih prezirat.
kako misliš ča ki nosi? u smislu možda lažu da su glupi, neobrazovani, besciljni, nedisciplinirani, nemotivirani i rezignirani?
možda. ali ne morin ih suditi na temelju možda, nego na temelju podataka ki se nudu.
ne preziren, samo rangirun, ki je ozgor koga...
2014-04-16
2014-04-16
ebenica wrote:ne mislim o tome. trenutno razmišljam o govnima od ljudi, poput tebe npr. jer da nema tebe mi ne bi znali kakva je mativka jadnica sa zlatnim srcem.metilda wrote:ebenica wrote:ne. nabijao sam te na kuratz zadnjih pola sata al si frigidna kučka pa ni to nemreš prepoznat.metilda wrote:ebenica wrote:
jeo sam u menzi s tvojim djetetom pa sad pametni hodamo po forumima i govorimo ljudima tko ima zlatno srce i žicamo mu prijatelje.
znam da je tvoja konstrukcija trebala ić: mativka mala jadnica sa zlatnim srcem, ti pravednica koja ćeš ukorit zloćestu djecu a mi zloćesta djeca.
i skroz mi je drago da sam ja zloćesti dječak a ne tvoj mali jadni dudek kojeg trebaš branit, kužiš cinoberu poremećeni?
a sad sam te skinuo s kurtza i to je najviše kai ćeš dobit.
znam da ne misliš ništa intelektualno, samo sam htjela naglasiti ispraznost tvojih uvredljivih postova.. vidim da neuspješno pereš ruke, zajedno sa tvojom palanačkom ekipom od napada na mativku pokušavajući patetično pripisati krivnju meni jer sam stala u njenu obranu..
mislim da tebi u reali zbilja fali seksa
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50