ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU  - Page 2 Empty Re: ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Post by debotoijusto 31/5/2020, 20:36

Sovak wrote:
debotoijusto wrote:
POTPREDSJEDNIK HDZ-a Ivan Anušić ocijenio je danas kako na predstojećim parlamentarnim Miroslav Škoro i Domovinski pokret "imaju za zadatak rušenje demokršćanske i narodnjačke opcije, koju socijaldemokrati ne mogu samostalno napraviti".
U priopćenju za javnost Anušić navodi kako su jučer, na Dan državnosti, u javnost poslane brojne političke poruke u svijetlu nadolazećih izbora, a da je Miroslav Škoro čija se politička platforma temelji na Domovinskom ratu, u Vukovaru morao odgovoriti na pitanje od kojeg se pokušava sakriti otkako je ponovo stupio na političku scenu, pitanje "gdje si bio 1990 ili 1991. godine?".
Ističe kako je Škoro, koji je izabrao čitav svoj politički put graditi upravo na Domovinskom ratu, jučer potvrdio kako je bio u Americi i da se u Hrvatsku vratio nekoliko puta i to kako bi sudjelovao na skupu Koalicije narodnog sporazuma
Kako je ocijenio Anušić, ta je Koalicija "predstavljala žestoku oporbu demokršćanstvu koje je zagovarao dr. Franjo Tuđman na čelu HDZ-a."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/potpredsjednik-hdza-poslao-priopcenje-u-kojem-napada-skoru/2186905.aspx

skoro svojim izmotavanjima dao oruzje HDZ za cipelarenje
trash talk na desnici nije da me ne veseli

Bome ... vi ''ljevicari'' ste se trgali 1991. za ZNG RH.

Ahh ... skuzaj... niste, to nije bil vas rat!
Pita Perica tatu:
Tata što je to vakuum?
U glavi mi je sine, ali se ne mogu sa sada sjetiti.

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU  - Page 2 Empty Re: ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Post by Guest 31/5/2020, 20:38

debotoijusto wrote:
Sovak wrote:
debotoijusto wrote:
POTPREDSJEDNIK HDZ-a Ivan Anušić ocijenio je danas kako na predstojećim parlamentarnim Miroslav Škoro i Domovinski pokret "imaju za zadatak rušenje demokršćanske i narodnjačke opcije, koju socijaldemokrati ne mogu samostalno napraviti".
U priopćenju za javnost Anušić navodi kako su jučer, na Dan državnosti, u javnost poslane brojne političke poruke u svijetlu nadolazećih izbora, a da je Miroslav Škoro čija se politička platforma temelji na Domovinskom ratu, u Vukovaru morao odgovoriti na pitanje od kojeg se pokušava sakriti otkako je ponovo stupio na političku scenu, pitanje "gdje si bio 1990 ili 1991. godine?".
Ističe kako je Škoro, koji je izabrao čitav svoj politički put graditi upravo na Domovinskom ratu, jučer potvrdio kako je bio u Americi i da se u Hrvatsku vratio nekoliko puta i to kako bi sudjelovao na skupu Koalicije narodnog sporazuma
Kako je ocijenio Anušić, ta je Koalicija "predstavljala žestoku oporbu demokršćanstvu koje je zagovarao dr. Franjo Tuđman na čelu HDZ-a."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/potpredsjednik-hdza-poslao-priopcenje-u-kojem-napada-skoru/2186905.aspx

skoro svojim izmotavanjima dao oruzje HDZ za cipelarenje
trash talk na desnici nije da me ne veseli

Bome ... vi ''ljevicari'' ste se trgali 1991. za ZNG RH.

Ahh ... skuzaj... niste, to nije bil vas rat!
Pita Perica tatu:
Tata što je to vakuum?
U glavi mi je sine, ali se ne mogu sa sada sjetiti.

Bome ... vi ste bili skroz u vakumu! 

A mi smo hitali prema Vukovaru, Kostajnici, Petrinji, Dubrovniku ... ne da mi se nabrajati.

Istina, nitko nas nije tjeral. Mi sami.
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics