ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU  Empty ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Post by debotoijusto 30/5/2020, 20:04

Čelnik Domovinskog pokreta, pjevač Miroslav Škoro odgovorio je danas na pitanje gdje je bio na današnji dan, kojeg slavimo kao Dan državnosti, davne 1990. godine.

- Mislim da sam bio u Americi - kazao je.
- Mislite ili ste sigurni - upitala ga je novinarka.

- Ne znam gospođo, bilo je to davno. U SAD sam službeno odselio u rujnu 1989., a onda sam se 1-2 puta vraćao u Hrvatsku, dok se sredinom 1992. nisam potpuno vratio u Osijek sa suprugom i malim djetetom – rekao je Škoro, koji je priznao i da je u travnju 1990. vodio predizborni skup Koalicije narodnog sporazuma u Osijeku, a zbog čega ga je Krunislav Olujić u razgovoru za Jutarnji list prozvao smatrajući da obmanjuje javnost kada kaže da je tih godina bio u Americi.
Slične optužbe iznio je i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, također u razgovoru za Jutarnji list. On je ustvrdio kako je "Škoro utekao u Ameriku kada je Franjo Tuđman došao na vlast".

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-skoro-promijenio-pricu-o-svojem-odlasku-u-ameriku-1989-priznao-da-je-vodio-savkin-skup-u-osijeku-u-travnju-1990/10357018/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU  Empty Re: ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Post by debotoijusto 30/5/2020, 20:06

di si bio travnja 90 aaa ?
puska rap lopata nista ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU  Empty Re: ŠKORO PROMIJENIO PRIČU O SVOJEM ODLASKU U AMERIKU

Post by abraham 30/5/2020, 20:55

Eto da to sirotinjsko dijete nije uteklo, moglo je najebati negdje u nekoj guduri i danas bi bilo puno manje problema. dijete nadnicara nagulilo u USA i jos dobio dijete tamo koje automatski ima americko drzavljanstvo   Auuuuuuuu Trebao je biti npr sin clana CK SKH i zavrsiti u Tukmenistanu ili tako nekoj destinaciji. Umjesto da su mu oca zatukli Tuki ih jos nagradio. Skoro, Skoro, Mirooooo, jest da naizgled kvaris idilu u DNRH , previse je to.... Dakle sirotinjsko dijete zavrsilo faks, doktoriralo i jos utekao ni manje ni vise neg u USA........Zena srpkinja , americki drzavljanin sa tri dojke, od glave do repa sedam metara od repa do glave osam metara , navali narodeeeeee  Tststststs Kila mozga......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by T. 31/5/2020, 00:08

Ono kad te podrumaš pita 'di si bio 91-ve?'...
Neprocjenjivo...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 31/5/2020, 03:49

Praaavi domoljub ...

Zbriso kad je trebalo,  vratio se u pravi trenutak i skuzio da je profitabilno biti veliki ultradesnicar i salonski domoljub 

Skontao da bi mogao imitirati Thompsona i postati neka vrsta tamburaskog MPT-a

I onda dosla ona najogavnija pjesmo-umotvorina svih vremena, odvratno-pateticna, slinavo-jecava i gnjecava Suuuude mi...na koju sijeku vene pijane hrvatske budaletine

Ja kad cujem to odvratno sranje, smjesta dobijem stomacne tegobe i proljev i jedini kakav takav lijek je ili ugasiti TV ili hitno mijenjati TV kanal.

Slicno je i sa ostalim Skorinim drkotinama 

Frajer je odvratan i oduran

Thompsona postujem iako ga nesto ne obozavam ...ali ovoga ljigavca smislit ne mogu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by abraham 31/5/2020, 05:56

Najbolje je kada sin clana CK SKH nevjerojatno kockaste glave , sa ratnim putem od nula dana i umocen u razna sranja drugima docira. Prica je kao necemo o njegovom mrtvom bratu i ocu?? Zasto???? Kako su dizali krediti i pokrivale druge stvari??? Zasto ne pricati i pokusati to rasvijetliti. Nije to da su ubijeni na Blaiburgu da je tajna i nesta o cemu se ne treba pricati. Najgori dio mi je kada tvrde da je ekstremno inteligentan???? Kako su doli do toga???? Njegovim rezultatima???? Naucnim radovima objavljenim u strukovnim tiskovinama????Skoro je doktor nauka dijete nadnicara bez apsolutno nikakovog poguranca. Sam je svojom inteligencijom , lukavoscu i cime vec dosao do toga. Poslije ga kao ponizavaju da je , eto, jadnik ,pjevac????? Super inteligentni proglasen od svojih medija i underdog iz Osjeckog predgradja. Bit ce zanimljivo. Dao Bog da vam Bernardic bude premijer. Muhahahahahaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 31/5/2020, 08:06

Ringo10 wrote:Praaavi domoljub ...

Zbriso kad je trebalo,  vratio se u pravi trenutak i skuzio da je profitabilno biti veliki ultradesnicar i salonski domoljub 

Skontao da bi mogao imitirati Thompsona i postati neka vrsta tamburaskog MPT-a

I onda dosla ona najogavnija pjesmo-umotvorina svih vremena, odvratno-pateticna, slinavo-jecava i gnjecava Suuuude mi...na koju sijeku vene pijane hrvatske budaletine

Ja kad cujem to odvratno sranje, smjesta dobijem stomacne tegobe i proljev i jedini kakav takav lijek je ili ugasiti TV ili hitno mijenjati TV kanal.

Slicno je i sa ostalim Skorinim drkotinama 

Frajer je odvratan i oduran

Thompsona postujem iako ga nesto ne obozavam ...ali ovoga ljigavca smislit ne mogu
Ovo kao da si od mene prepisao,sa time da bih ja dodao i to da je lik imao namjeru postati i nekakva hrvatsko-slavonska varijanta Đorđe Balaševića.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2020, 10:06

kad te likovi koje mozes slobodno isto pitati 'di si bio '91'...pitaju di si bio '90 i '91 :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2020, 10:13

interesantno kako se ovi lijevo neoliberalni novinari i politicari kao kobci i strsljenovi zalete tskopat po proslosti novim licima koji se pojave na politickoj sceni narocito desnoj..poput skore,pauletica,raspudica...skoru pitanjima 'di si bio '91'...pauletica 'da je 'streljao' 'jadne i nevine' srbe i kosovce po hrvatskoj '91 preko ST-a a raspudica da je '91 sa 13,14 godina bio ljevicar i napravio izdaju presavsi medju desnicare i konzervativce :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 10:25

vuksadinare wrote:interesantno kako se ovi lijevo neoliberalni novinari i politicari kao kobci i strsljenovi zalete tskopat po proslosti novim licima koji se pojave na politickoj sceni narocito desnoj..poput skore,pauletica,raspudica...skoru pitanjima 'di si bio '91'...pauletica 'da je 'streljao' 'jadne i nevine' srbe i kosovce po hrvatskoj '91 preko ST-a a raspudica da je '91 sa 13,14 godina bio ljevicar i napravio izdaju presavsi medju desnicare i konzervativce :)

skoro novo lice ?    :coffee    skoro je politicar i pitanje legitimno , ne mozes gurat domovinski rat kao svetinje a "nestat" kad zagusti ili zagovarat svetost braka s deane konzervativne opcije a biti 2x ozenjen
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 31/5/2020, 10:27

debo ostavio crkvu, sad su na tapeti skoro i nino.
debo jel to berin naputak ili plenkijev:)
stakori se uzvrpoljili, brod tone
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 10:42

dijagram wrote:debo ostavio crkvu, sad su na tapeti skoro i nino.

skoro se razocara izbornim rezultatom pa bude kako zasto  ;)
ogrnuo se propalim gubitnickim niskorisnim likovima koje naziva " nova snaga "  a ono malo sto dohvati sabor HDZ pojede za dorucak 3 dan nakon izbora
a nino mi OK lik nemam problema da zasjedne u klupicu no da bi se razlikovao od onih koje proziva , HDZ recimo , treba imati drugacije odgovore/djela  , po meni
ako vama to nije bitno sve 5 volim slusati kako zasto kmecanje na najjace  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 31/5/2020, 11:11

debotoijusto wrote:

ogrnuo se propalim gubitnickim niskorisnim likovima koje naziva " nova snaga "  a ono malo sto dohvati sabor HDZ pojede za dorucak 3 dan nakon izbora
a nino mi OK lik nemam problema da zasjedne u klupicu no da bi se razlikovao od onih koje proziva , HDZ recimo , treba imati drugacije odgovore/djela  , po meni
ma ja samo nigdje ne vidim kritiku adezeja, a zasluzuju cudo jedno
nisu vam u fokusu vise brigate o ovima s nekoliko mandata
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 11:27

dijagram wrote:
debotoijusto wrote:

" vama" ?  i'm not a number i'm a free man ha ha ha ha....
dakle nema nama nego meni a rekao bi da pola foruma kritika HDZ , onako odokativno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 11:53

POTPREDSJEDNIK HDZ-a Ivan Anušić ocijenio je danas kako na predstojećim parlamentarnim Miroslav Škoro i Domovinski pokret "imaju za zadatak rušenje demokršćanske i narodnjačke opcije, koju socijaldemokrati ne mogu samostalno napraviti".
U priopćenju za javnost Anušić navodi kako su jučer, na Dan državnosti, u javnost poslane brojne političke poruke u svijetlu nadolazećih izbora, a da je Miroslav Škoro čija se politička platforma temelji na Domovinskom ratu, u Vukovaru morao odgovoriti na pitanje od kojeg se pokušava sakriti otkako je ponovo stupio na političku scenu, pitanje "gdje si bio 1990 ili 1991. godine?".
Ističe kako je Škoro, koji je izabrao čitav svoj politički put graditi upravo na Domovinskom ratu, jučer potvrdio kako je bio u Americi i da se u Hrvatsku vratio nekoliko puta i to kako bi sudjelovao na skupu Koalicije narodnog sporazuma
Kako je ocijenio Anušić, ta je Koalicija "predstavljala žestoku oporbu demokršćanstvu koje je zagovarao dr. Franjo Tuđman na čelu HDZ-a."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/potpredsjednik-hdza-poslao-priopcenje-u-kojem-napada-skoru/2186905.aspx

skoro svojim izmotavanjima dao oruzje HDZ za cipelarenje
trash talk na desnici nije da me ne veseli
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 31/5/2020, 11:54

debotoijusto wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:

" vama" ?  i'm not a number i'm a free man ha ha ha ha....
dakle nema nama nego meni a rekao bi da pola foruma kritika HDZ , onako odokativno
a vama, tifusarskoj deci
sto se radis naivan :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 19:50

Na omiljeno pitanje ”Gdje si bio ’91” Penava može reći kako se nalazio u Hrvatskoj (u Varaždinu) i imao tek 16 godina, no Miroslavu Škori neusporedivo je teže. Te, 1991. imao je 29 godina, bio je, prema vlastitom priznaju u Sjedinjenim Američkim Državama, ”u malom mjestu pored Pittsburgha” (citat iz njegovog intervjua) i odande, 1992. pjesmom zaprijetio: ”Ne dirajte mi ravnicu, jer ja ću se vratiti”.
I uistinu, ”s djetetom od nekoliko mjeseci vratio se u ratni Osijek 1992.” (također citat iz jednog njegovog intervjua) u ravnicu koju su, ne obazirući se na njegov ultimatum, ”čudni ljudi čudnog imena”, ne samo dirali, već i uništili, razorili i spalili.

Škoro je možda zaboravio, ali oni koji su u ”ravnici” bili tijekom Domovinskog rata (a znam jer sam sve vrijeme ondje bio ratni izvjestitelj Slobodne Dalmacije), kako 1992. Osijek više nije bio ”ratni”. Rat je, praktično, prestao Sarajevskim primirjem 2. siječnja 1992., a gotovo posve raspoređivanjem snaga UNPROFOR-a u ožujku iste godine. Bilo je, doduše, tu i tamo povremenih oružanih čarki, ali to više nije bio ”ratni Osijek”.
Zanimljivije od toga kada se vratio u ”ratni Osijek” je pitanje kada je iz njega otišao. Zašto je otišao, znamo, rekao je to u intervju Panorami, oženio se, supruga je bila trudna, smatrao je kako treba biti uz nju, u SAD-u. I dodao kako od njega ne bi bilo baš i neke velike koristi da je ostao. ”Da sam i bio ovdje, nisam baš neki veliki borac, nisam vičan oružju. U životu se nisam ni potukao”, rekao je.

Škoro je, međutim, bio vičan oružju bar isto toliko koliko i drugi mladi ljudi tog vremena (podsjećamo, imao je 29 godina), jer je odslužio vojni rok u JNA i stekao čin desetara, što znači da se ipak po nečem isticao od drugih. Oni koji su bili u JNA, znaju da se čin desetara nije dobivao izvlačenjem iz šešira.

https://www.telegram.hr/price/kako-se-skoro-zapetljao-s-pitanjem-koje-ljudi-iz-njegova-kruga-obozavaju-postavljati-gdje-si-bio-91/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 20:20

debotoijusto wrote:
POTPREDSJEDNIK HDZ-a Ivan Anušić ocijenio je danas kako na predstojećim parlamentarnim Miroslav Škoro i Domovinski pokret "imaju za zadatak rušenje demokršćanske i narodnjačke opcije, koju socijaldemokrati ne mogu samostalno napraviti".
U priopćenju za javnost Anušić navodi kako su jučer, na Dan državnosti, u javnost poslane brojne političke poruke u svijetlu nadolazećih izbora, a da je Miroslav Škoro čija se politička platforma temelji na Domovinskom ratu, u Vukovaru morao odgovoriti na pitanje od kojeg se pokušava sakriti otkako je ponovo stupio na političku scenu, pitanje "gdje si bio 1990 ili 1991. godine?".
Ističe kako je Škoro, koji je izabrao čitav svoj politički put graditi upravo na Domovinskom ratu, jučer potvrdio kako je bio u Americi i da se u Hrvatsku vratio nekoliko puta i to kako bi sudjelovao na skupu Koalicije narodnog sporazuma
Kako je ocijenio Anušić, ta je Koalicija "predstavljala žestoku oporbu demokršćanstvu koje je zagovarao dr. Franjo Tuđman na čelu HDZ-a."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/potpredsjednik-hdza-poslao-priopcenje-u-kojem-napada-skoru/2186905.aspx

Bome ... vi ''ljevicari'' ste se trgali 1991. za ZNG RH.

Ahh ... skuzaj... niste, to nije bil vas rat!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 20:22

T. wrote:Ono kad te podrumaš pita 'di si bio 91-ve?'...
Neprocjenjivo...

Bas ... ja im znam katkad reci ''u picki mame tvoje''?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/5/2020, 20:36

Sovak wrote:
debotoijusto wrote:

Bome ... vi ''ljevicari'' ste se trgali 1991. za ZNG RH.

Ahh ... skuzaj... niste, to nije bil vas rat!
Pita Perica tatu:
Tata što je to vakuum?
U glavi mi je sine, ali se ne mogu sa sada sjetiti.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics